Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffffffffffff

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι οτι ειμαι 18 χρονο και δεν εχω καθολου λεφτα....αυτο εγινε πριν 3.30 ωρες ποιο το νοημα να κανω εξετασεις αιματος αφου δεν θα φανει αν κολλησει κατι.....
λεω να παω αυριο το πρωι ευαγγελισμο να μιλησω με γιατρο και να μου δωσει λογικα κατι χαπια που δινονται συνηθως....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
παιχταρά χαλάρωσε...σε όλους μας έχει συμβεί και ο μόνος που είχε θέμα ήταν το απόλυτο αρσενικό  :thefinge:
μόνο αυτός πέθανε

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι οτι ειμαι 18 χρονο και δεν εχω καθολου λεφτα....αυτο εγινε πριν 3.30 ωρες ποιο το νοημα να κανω εξετασεις αιματος αφου δεν θα φανει αν κολλησει κατι.....
λεω να παω αυριο το πρωι ευαγγελισμο να μιλησω με γιατρο και να μου δωσει λογικα κατι χαπια που δινονται συνηθως....

Από αύριο μπαίνει ο Δίας στους Διδύμους, δεν θα παθεις τπτ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιχταρά χαλάρωσε...σε όλους μας έχει συμβεί και ο μόνος που είχε θέμα ήταν το απόλυτο αρσενικό  :thefinge:
μόνο αυτός πέθανε
το προβλημα ηταν οτι δεν εμεινα πεθαμενος τυπε :grin:
URL]]

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Φίλε ησύχασε το οτι έσπασε δεν σημαίνει ντε και καλά οτι θα πάθεις κάτι.Γνώμη και συμβουλή,πήγαινε σε γιατρό θα σου πεί τι πρέπει να γίνει.

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
α! και μην πας αυριο ευαγγελισμό! δεν εφημερεύει!

fffffffffffff

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
σε ποιο νοσοκομειο να παω παιδια?
πηρα τηλ στο 210.7222222 και μου  ειπαν να παω αυριο στο Α. ΣΥΓΓΡΟΣ αλλα να παρω καλυτερα τηλ και να κλεισω ραντεβου αλλα πολυ απλα αυτοι δεν το σηκωνουν το τηλ....αν δεν κλεισω ραντεβου λεει θα με εξετασει δερματολογος οτι ναναι....

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τι θα πει δερματολογος ο,τι να΄ναι???
:think:
αυτο σου ειπαν?

fffffffffffff

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μου ειπαν απο τον αριθμο που εγραψα οτι πρεπει να κλεισω ραντεβου αυτο μου ειπαν κ αν δεν κλεισω οτι δεν θα με δει εξιδικευμενος γιατροσ...

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
έλα μωρέ τώρα... υπερβολές. τι ειδικευμένος, τι ειδικευόμενος.
ασπρη μπλουζα άμα φοράει γιατρός είναι.
πήγαινε εκεί πέρα και όλο και κάποιον θα βρεις.

fffffffffffff

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
παντως επιβαλεται να παω αυριο το πρωι νοσοκομειο ετσι δεν ειναι?

BILLegend

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πλακα πλακα σε αρκετους εχει συμβει σε μπουρδελο ( και σ εμενα 2 φορες ) και εχουμε τρελαθει, καλο ειναι να εχουμε δικα μας επωνυμα προφυλακτικα μαζι μας. ειχα παει πριν κανα διμινο να παρω μωρομαντηλα απο ενα μαγαζακι στη γερανιου εκει στη πιατσα και ρωτησα την πωλητρια αν εχει προφυλακτικα μου λεει ποσα θες της λεω τρια μου λεει κανουν 50 λεπτα τα τρια της ειπα δεν τα θελω γιατι προφανως θα ειναι μαπα για να ειναι τοσο φτινα και μου λεει ειναι μια χαρα απο αυτα παιρνουν και οι κοπελες που ηταν στην πιατσα, τα συμπερασματα δικα σας

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σε ποιο νοσοκομειο να παω παιδια?
πηρα τηλ στο 210.7222222 και μου  ειπαν να παω αυριο στο Α. ΣΥΓΓΡΟΣ αλλα να παρω καλυτερα τηλ και να κλεισω ραντεβου αλλα πολυ απλα αυτοι δεν το σηκωνουν το τηλ....αν δεν κλεισω ραντεβου λεει θα με εξετασει δερματολογος οτι ναναι....
δικε μου περιμενε να πας σε κανενα γυναικολογο σε μερικες μερες μαζι με το κοριτσι,για πες μας σε τι σταση το πηδουσες το πουτανακι να καυλωσουμε λιγο

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπέρα.
Παρακαλω τους μπαχαλάκηδες να αποχωρήσουν απο δω μεσα.
Ντροπη σας να κοροιδεύεται τον νεο παιδι.
Αλητες!

Μαγκακο πήγαινε αυριο σε γιατρο και θα πάνε όλα καλα.
Και μην ξαναπας σε πουτάνες!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δικε μου περιμενε να πας σε κανενα γυναικολογο σε μερικες μερες μαζι με το κοριτσι,για πες μας σε τι σταση το πηδουσες το πουτανακι να καυλωσουμε λιγο
τυπε σε ποιον γυναικολογο παει ο σοφιας? :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Καλησπέρα.
Παρακαλω τους μπαχαλάκηδες να αποχωρήσουν απο δω μεσα.
Ντροπη σας να κοροιδεύεται τον νεο παιδι.
Αλητες!

Μαγκακο πήγαινε αυριο σε γιατρο και θα πάνε όλα καλα.
Και μην ξαναπας σε πουτάνες!
τι του λες του παιδιου ρε πατρινο καρναβαλι;να τον βρονταει;ασε θα του γνωρισω μια φιλη καλη που εχει το γυναικακι μου να βγαινουμε τετραδα
τυπε σε ποιον γυναικολογο παει ο σοφιας? :grin:
στα καλυτερα,εχω γιατρο στο μητερα και παμε εκει,μου τον συστησε ο σφερδεκλος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
τι του λες του παιδιου ρε πατρινο καρναβαλι;να τον βρονταει;ασε θα του γνωρισω μια φιλη καλη που εχει το γυναικακι μου να βγαινουμε τετραδαστα καλυτερα,εχω γιατρο στο μητερα και παμε εκει,μου τον συστησε ο σφερδεκλος
Που βόσκει αυτός;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom