Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τι του λες του παιδιου ρε πατρινο καρναβαλι;να τον βρονταει;ασε θα του γνωρισω μια φιλη καλη που εχει το γυναικακι μου να βγαινουμε τετραδαστα
αντε χασου ρε αλητη.  :-
Μοιρίστηκες τρυφερουδι αλητη?
:think:
Προσπαθεις να το παρασύρεις το παλληκάρι σε ακολασίες.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
καλησπερα σας.... μολις εκλεισα τα 18 κ σημερα πηγα μια βολτα στην φυλης κ μου εσπασε το προφυλακτικο.....
τωρα εχω τρελαθει λεω αυριο να παω για εξετασεις αλλα ντρεπομαι αλλα θα παω τι να κανω... :( .....
στους γονεις μου δεν μπορω να το πω....
θελω να παω απλως θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται που ειναι αυτο το kνοσοκομειο τι χρειαζετε να παρω μαζι μου, βιβλιαριο,αν χρειαζομαι λεφτα......
εχω τρελαθει πηγα στην τσατσα και την ρωτησα αν εχει χαρτια η κοπελα και αυτη μου ειπε οτι εχει περασει εξετεσεις καθως μετα απο αυτο που εγινε στην φωκαιας και καλα κανουν εξετασεις....εγω δεν το πιστευω βεβαιως.....
μπορει να με βοηθησει καποιος?
κ λογικα μπορει να εχω κολλησει και κατι λογικο δεν ειναι?

και το ξερω μπορει να υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα οπως ειμαι εγω τωρα ......

παντως ευχαριστω εκ τον προτέρων οποιοδήποτε ασχοληθεί με το θεμα μου!

Επειδή είσαι νέο παλικάρι, μην πανικοβάλλεσαι και μην αγχώνεσαι. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι,ειδικά αυτό που φοβάσαι, στην υγεία σου από αυτό το περιστατικό είναι εξαιρετικά πιο λίγες απο το να σε χτυπήσει αυτοκίνητο την ώρα που θα πηγαίνεις για καφέ.

Από την άλλη επειδή είναι και υπαρκτές, θα πας για εξετάσεις, με την ησυχία σου κάποια στιγμή, δεν είναι ανάγκη να πας Δευτέρα πρωί πρωί πριν ακόμη ανοίξουν. Δεν θα αλλάξεις κάτι έτσι. Στην ζωή που είναι μπροστά σου θα σου συμβούν πολλά, θα τα αντιμετωπίζεις βήμα - βήμα με μέθοδο και ψυχραιμία και πάντα θα είσαι κερδισμένος. Τα άγχη άσε τα για όταν θα έχεις ένα τελεσίδικο γεγονός.

Για το που θα απευθυνθείς πάρε ένα τηλέφωνο εδώ και θα σε κατευθύνουν.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καλησπερα σας.... μολις εκλεισα τα 18 κ σημερα πηγα μια βολτα στην φυλης κ μου εσπασε το προφυλακτικο.....
τωρα εχω τρελαθει λεω αυριο να παω για εξετασεις αλλα ντρεπομαι αλλα θα παω τι να κανω... :( .....
θελω να παω απλως θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται που ειναι αυτο το kνοσοκομειο τι χρειαζετε να παρω μαζι μου, βιβλιαριο,αν χρειαζομαι λεφτα......
εχω τρελαθει πηγα στην τσατσα και την ρωτησα αν εχει χαρτια η κοπελα και αυτη μου ειπε οτι εχει περασει εξετεσεις καθως μετα απο αυτο που εγινε στην φωκαιας και καλα κανουν εξετασεις....εγω δεν το πιστευω βεβαιως.....

Στ'αληθεια λυπαμαι που στο λεω, αλλα πρεπει να ετοιμαζεσαι.

374_202.jpg

coffins.jpg

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

γι αρχη χαλαρωσε

συμβαινουν αυτα

εγω ειμαι 10 χρονια φορεας και δεν εχω κανενα προβλημα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το λιλακι ειναι πολυ μελαγχολικο