Νέα

Eshop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Black Panther91
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Laptop-Smartphone δεν έχω κοιτάξει ακόμα, μπορεί να έχεις δίκαιο περιφερειακά hardware κ gadgets οι προμηθευτές που έχω βρει στην Ευρώπη βάζοντας μεταφορικά, ΦΠΑ κ 10% κέρδος είμαι 1-2Ε πάνω σε όλα από τον ποιο φτηνό στο skrutz
Προσεξε λεξη προς λεξη
Laptop / Smartphone για περιθωριο κερδους 5% χρειαζεται ποσοτητες 1 container τουλαχιστον , αρα αν δεν εχεις ακρες για δημοσιο, μεγαλες εταιριες ξεχνα το. Ο Φεσσας μεχρι να χωθει στο δημοσιο ετρωγε τον πουλο απο Αθανασουλη / ALTEC
Αυτο που εχει ενδιαφερον ειναι για refurbished αν εχεις γνωσεις για service / support
Αν δεν εχεις τα skills , κανε καποιο σαιτ σαν το μπου !!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Spiler

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Τύπε, άμα ρωτάς τέτοια πράγματα, σημαίνει ότι δεν έχει γίνει καν business plan και έρευνα. Αυτές είναι ερωτήσεις οι οποίες απαντώνται στα πρώτα 5 λεπτά.

Ξεκίνα με infoquest & oktabit για αρχή, και από κει και έπειτα, μπορείς να μιλήσεις απευθείας και με τους μεγάλους (Dell, HP, Lenovo) για άλλα deal.
Και μεις στο μπου τι κανουμε, εδω θα βρει τις καταλληλες οδηγίες για σίγουρη επιτυχία

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πολλα τα μειον του εγχειρηματος. Εγω θα σταθω στο οτι εχεις να κανεις με προιοντα που καθε μηνα η αξια τους απομεινωνεται. Σχεδον σα να εμπορευεσαι φρουτα εκτος ψυγειου. Εαν δεν πουλησεις αμεσως, σε λιγο μια συσκευη των 800 ευρω θα αξιζει 700 και μετα 600 κοκ

Για αυτο και το dropshipping σε τετοια προιοντα ειναι τοσο διαδεδομενο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Εντωμεταξύ την ίδια ώρα εταιρείες όπως η Intracom κάθονται πάνω στις Συμβάσεις τους με το μπουρδελο-δημόσιο, δεν κάνουν απολύτως τίποτα σε σχέση με τις συντηρήσεις και μαζεύουν εκατομμύρια κάθε μήνα για πλάκα.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Ξεκίνα με infoquest & oktabit
Mε oktabit, συνεργαζομουν αρκετα χρονια. Κυριοι, τυπικοτατοι και φιλικοτατοι. Βεβαια πιστωση, ουτε συζητηση! Στο σερβις αψογοι και ταχυτατοι. δεν με εξεθεσαν ποτε σε πελατη, πραγμα συμαντικο για μαγαζυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom