Μπορεί να μου στειλει καποιος σε ποια περιοχή βρίσκεται η κοπελάρα ,μην παίρνω αδικα τηλέφωνο.
Φίλε είναι Αμμουδάρα, πιπα χωρίς, και παίνρει 60! Κατα τη γνώμη μου καλές υπηρεσίες!!!!
Μπορεί να μου στειλει καποιος σε ποια περιοχή βρίσκεται η κοπελάρα ,μην παίρνω αδικα τηλέφωνο.
Φίλε είναι Αμμουδάρα, πιπα χωρίς, και παίνρει 60! Κατα τη γνώμη μου καλές υπηρεσίες!!!!
Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια
Αυτη που έρχεται 25 του μήνα αξίζει;
Γενικότερα χαλιά τα πράγματα πάλι... απογοητεύση.
Γεματουλα προς χοντρουλα, κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα με μαύρες δαντελλες, δεν έχει όμως κόμπλεξ και να το βγάλει. Βυζαρες όπως διαφημίζει, πιπα βεντουζα και ακουραστη!! 60 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν σου αρέσουν αυτοί οι σωματοτυποι βουρ.....Παιδιά καλησπέρα. Αν και δεν είμαι στο Ηράκλειο, η συγκεκριμένη είναι εκεί.
Έχει καταφέρει κανείς να επικοινωνήσει μαζί της?
Μου αρέσουν ναι, το θέμα είναι ότι και στην Πάτρα και στο Ηράκλειο που βρίσκεται, δε μπορούσα να την πετύχω. Συνέχεια τηλεφωνητής, και είπα μήπως εδώ εσείς στο Ηράκλειο καταφέρατε να την πετύχετε τηλεφωνικώς.Γεματουλα προς χοντρουλα, κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα με μαύρες δαντελλες, δεν έχει όμως κόμπλεξ και να το βγάλει. Βυζαρες όπως διαφημίζει, πιπα βεντουζα και ακουραστη!! 60 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν σου αρέσουν αυτοί οι σωματοτυποι βουρ.....
Γεματουλα προς χοντρουλα, κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα με μαύρες δαντελλες, δεν έχει όμως κόμπλεξ και να το βγάλει. Βυζαρες όπως διαφημίζει, πιπα βεντουζα και ακουραστη!! 60 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν σου αρέσουν αυτοί οι σωματοτυποι βουρ.....
Κοίτα την είχα συναντήσει πριν 6 μήνες, εύκολη συνεννόηση για μια ώρα, σαράντα κατι μου έκανε, δεν ήταν άσχημη, για να καλύψει και τον έτερο συναγωνιστη παρακάτω, αλλά ξαναλέω ότι εγώ προσωπικά περνάω καλύτερα με Γεματουλες γιατί είναι πιο γλυκές και καβλιαρες από κάτι μοντελε...Μου αρέσουν ναι, το θέμα είναι ότι και στην Πάτρα και στο Ηράκλειο που βρίσκεται, δε μπορούσα να την πετύχω. Συνέχεια τηλεφωνητής, και είπα μήπως εδώ εσείς στο Ηράκλειο καταφέρατε να την πετύχετε τηλεφωνικώς.
δεν την εψαξα να τη συναντησω καθως ημουν Θεσσαλονικη για δουλειες.Μάλιστα. Έχει καταφέρει αυτές τις μέρες να επικοινωνήσει μαζί της? Το αναφέρω συνέχεια γιατί προσπαθώ αρκετές μέρες και μόνο τηλεφωνητη ακούω.
Την Ντανιέλα την έχω συναντήσει και εγώ αν σου αρέσουν αυτοί οι σωματότυποι όπως είπε και ο φίλος, πολύ καλή και ευγενική τώρα νομίζω είχα δώσει 70 ή 80 για μία ώρα όσες φορές αντέχεις. Μισάωρα νομίζω δεν κάνειΓεματουλα προς χοντρουλα, κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα με μαύρες δαντελλες, δεν έχει όμως κόμπλεξ και να το βγάλει. Βυζαρες όπως διαφημίζει, πιπα βεντουζα και ακουραστη!! 60 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν σου αρέσουν αυτοί οι σωματοτυποι βουρ.....
Φαντάζομαι τι έκανες Θεσσαλονίκη τυχερέδεν την εψαξα να τη συναντησω καθως ημουν Θεσσαλονικη για δουλειες.
Και πριν λίγο που πήρα, πάλι τηλεφωνητής. Μήπως πρέπει να αφήσεις μήνυμα για να σε πάρει? Έχω πάρει πρωί, μεσημέρι, απόγευμα. Δε το πετυχαίνω ποτέ.δεν την εψαξα να τη συναντησω καθως ημουν Θεσσαλονικη για δουλειες.
Ορθως αγαπητε, πλεον λεω να μετακομισω στο νημα της Θεσσαλονικης αλλα οχι αστειευομαι, θα σχολιαζω μονο, ακομα ειναι νωρις.Φαντάζομαι τι έκανες Θεσσαλονίκη τυχερέ