anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
100 για δυο ωρες ειναι φιλε
Πήγα δοκίμασα την μια, πολυ καλα όλα, πολυ ξηγημένες κοπέλες
Εσύ δηλαδή έκατσες 2 ώρες και πλήρωσες 100;
Ναι δυο ωρες και πληρωσα 100 και δεν νομιζω να ειχε προβλημα να κατσω και ακομα παραπανω αφου δεν μου φανηκε οτι ειχε άλλο ραντεβου μετα απο μενα. Δοκίμασα με την Μιράντα, η κοπέλα έχει πολλά περιττά κιλά πράγμα που δεν κρύβει στην αγγελία της, όμως οι υπηρεσίες είναι πάρα πολύ καλές. ο χώρος πολύ καλός στο κέντρο αλλα και διακριτικός παράλληλα.Εσύ δηλαδή έκατσες 2 ώρες και πλήρωσες 100;
στην φωτο ειναι λιγο παχουλη η αλλη κοπελα πωσ ειναι???πως ειναι η κοπελες για πες?
Η άλλη κοπέλα έχει κανονικό σώμαστην φωτο ειναι λιγο παχουλη η αλλη κοπελα πωσ ειναι???
Παιδες μηπως ξερουμε κατι για καυτο διδυμο η απο αυτην εδω
Αυτη εδω ποσταρει συχνα,εχει κανεις πληροφοριες να μας πει?
Στο ίδιο σπίτι είναι ακόμα και οι υπηρεσίες οι ίδιες, δίνει κώλο αλλά και πάλι θέλει να έχει αυτή τον ρυθμόΔεν αξίζει, κάποτε ειχα δοκιμάσει, με έστησε κανα 40λεπτο, βιαζόταν, χτυπουσε συνεχεια το τηλ, δεν αφηνε χουφτωμα στα βυζια και τοτε βρισκόταν σε ένα χάλια σπίτι Τζάμπα 50 ευρω
Δεν έχω πάει γιατί η πίπα με καπότα με χάλασε που μου πέταξε. Έχει και μία φίλη ρωσίδα που παίζουν μαζί από ότι έχω μάθει αυτό το διάστημαπριν 4-5 χρόνια την είχα συναντήσει 40αρα ψηλή νταρντάνα όχι χοντρή ωραία κωλάρα που δε δίνει 60 ευρώ πολύ καθαρή τώρα δε ξέρω
ακάποτες πίπες σε πουτάνες ποτέ ρε φίλε έχει 10δες ασθένειες που μπορεί να κολλήσειςΔεν έχω πάει γιατί η πίπα με καπότα με χάλασε που μου πέταξε. Έχει και μία φίλη ρωσίδα που παίζουν μαζί από ότι έχω μάθει αυτό το διάστημα
Δεν έχεις άδικο φίλε μου, τουλάχιστον σε city tour πάει και έρχεται οι κοπέλες είναι καθαρές.ακάποτες πίπες σε πουτάνες ποτέ ρε φίλε έχει 10δες ασθένειες που μπορεί να κολλήσεις
Μπα έχει αθλοπαιδιες στο γήπεδο στην αμμουδαρα ?Ναι , πολύ καλό μέρος χωρίς μάτια και ωραία μωρά....Αλλά ντρέπομαι να ζητήσω το τηλ . Είπα μήπως κανένας από εδώ θέλει να μοιραστεί και με εμάς το ξανθό ή το μελαχρινό......
Βρήκα την Ξένια και τα μωρά που λέγατε....Αλλά δεν αξίζει να πας εκεί που είναι....δίπλα σε φαγάδικο...δλδ πρέπει να είσαι ο flash για να μπεις...
Αξίζει τόσο Ρίσκο ας πει κάποιος που έχει πάει.... 50 μισή ώρα +20 πίσω τρύπα.
Μεγάλε καλημέρα καιρό έχω να δω σχόλιο λέω χάθηκε. Για ένα διάστημα εκεί ήταν και μια Κατερίνα ωραίο μωρό έβαζε αγγελία στο kanesex. Για αυτές δεν ξέρω κάτι όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει έστω και σε π.μ.Μπα έχει αθλοπαιδιες στο γήπεδο στην αμμουδαρα ?
Οποίος κατέχει πράμα ας μας πει σε πμ.
Τώρα εκεί στην Ξένια γίνεται παιχνίδι αλλά θα σε πιάσει το VAR και δεν λέει, πιο εύκολα θα σε τρακαρει γνωστός να σε κεράσει καμία ρακη πάρα θα σκοραρεις
Καλημέρα προβληματάκια στη δουλειά,με το Θωμά το μαγειρα στο αεροδρόμιο,Μεγάλε καλημέρα καιρό έχω να δω σχόλιο λέω χάθηκε. Για ένα διάστημα εκεί ήταν και μια Κατερίνα ωραίο μωρό έβαζε αγγελία στο kanesex. Για αυτές δεν ξέρω κάτι όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει έστω και σε π.μ.