Καλησπέρα μάγκες. Μετά από καιρό ξαναγράφω. Το Σάββατο αποφασίζω να ψωνίσω κάνα εσκορτακι για το βραδυ. Στελνω στην Tina, της λέω πόση ώρα θέλω, μου λέει τιμές λέω οκ, με ρωτάει τι ώρα, της λεω για 10 το βραδυ, μου λέει στειλε στις 9, εγώ κατάλαβα για να μου πει διεύθυνση, αυτή εννοούσε για επιβεβαίωση, δεν απάντησε παρά στις 11 για να μου πει σορυ, κακή συνεννόηση. Αφού τελευταία στιγμή έφαγα άκυρο ψαχτηκα ποια ήταν διαθέσιμη και κλείνω Maju. Ok, κοντουλα σχετικά, ωραίο βραζιλιάνικο σώμα με πιασίματα και με φυσικά βυζια, σπάνιο για βραζιλιανα εσκορτ, πολύ καλό τσιμπουκι, φιλότιμη και δεκτικη, μια χαρά σε γενικές γραμμές. Αγγλικά μηδέν, επικοινωνία καθόλου αλλά κλάιν. Στα 130 το μισάωρο
Για Κυριακή, λέω δε γαμιεται, ας πάρουμε και κάνα βορειοευρωπαϊκο και πάω απόγευμα στην Amelia που ειχε και χαμηλή τιμή, σίγουρα 35 πλας αλλά αρκετά όμορφη, ωραίο σώμα, καλό τσιμπουκι, καλές επιδόσεις όταν είναι από πάνω, αλλά γενικά ψύχρα, όχι πολλά αγγιγματα, όχι φιλιά κλπ. Στα θετικά το ότι ήταν καθαρή (οχι παπούτσια μέσα, έκανε ντουζ και πριν και μετά κλπ) και το ότι είχε 100 το μισάωρο, όταν το κάθε μπαζο έχει στανταρακι το 120-130 πλέον