Νέα

Ερώτηση: Έχει γαμήσει κανένας τσάμπα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fish
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Στα νιατα μου παντα τσαμπα γαμουσα και οχι οτι κι οτι!!!Αλλοτε κερναγα αλλοτε με κερναγανε και αλλοτε μισα μισα, στα αρχιδια μας ολα τοτε,ωραια χρονια.Καπως ετσι καταλαβα οτι σιτεψα,το οτι τωρα πληρωνω να πηδηξω κατι γκομενες που καποτε δεν θα γυρναγα καν να τις κοιταξω..Πουστη χρονε !

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ειδικα για την προστασια που προσφερεις στα κοριτσια με το να μην μας λες σε ποιο studio δουλευουνε... ειναι πολυ ιπποτικο εκ μερους σου
Ευγε τεκνον μου ....
Απορω τι δουλεια ειχε ενας γαμιας του μεταξιου σε studio.. που δεν μας το αναφερει γιατι σεβεται τα εργαζομενα κοριτσια (λες και θα τις γαμησουμε κανει... αυτος περαστικος ηταν... ειδε φως και μπηκε  :rockon:)
Ξεχασες τυπε στο τελος να μας αναφερεις οτι μετα ξυπνησες !!!
Είπα, τα κορίτσια δεν είναι υπό τη προστασία μου αλλά όσο πιο τακτικά περιφέρεσαι στα δέλα-στούντια τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να σου συμβούν διάφορα κάτω από τις σημερινές συνθήκες αναδουλειάς. Επίσης να σου πω ότι τα κορίτσια Μεταξουργείου Φυλής πολλές φορές τρέχουν και σε στούντια και αντιστρόφως, οπότε σε όλα αυτά πελάτες είμαστε. Τώρα και να σας πω ποιο ήταν τι θα γίνει; θα πάτε και θα σας πιπώσουν τσάμπα; Δεν νομίζω. Εξ άλλου αυτό ήταν εντελώς περιστασιακό, έτυχε. Εάν είστε στουντιάκιδες 100%  θα έχετε περάσει από εκεί

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Είπα, τα κορίτσια δεν είναι υπό τη προστασία μου αλλά όσο πιο τακτικά περιφέρεσαι στα δέλα-στούντια τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να σου συμβούν διάφορα κάτω από τις σημερινές συνθήκες αναδουλειάς. Επίσης να σου πω ότι τα κορίτσια Μεταξουργιόυ Φυλής πολλές φορές τρέχουν και σε στούντια και αντιστρόφως, οπότε σε όλα αυτά πελάτες είμαστε. Τώρα και να σας πω ποιο ήταν τι θα γίνει; θα πάτε και θα σας πιπώσουν τσάμπα; Δεν νομίζω. Εξ άλλου αυτό ήταν εντελώς περιστασιακό, έτυχε. Εάν είστε στουντιάκιδες 100%  θα έχετε περάσει από εκεί
Ειναι γεγονος, λογω της γενικοτερης πτωσης της δουλειας που υπαρχει στα studio, αρκετες κοπελες, κυριως πρωτοεμφνιζομενες, κανουν πολλα στο σαλονι για να καταφερουν τον επισκεπτη να περασει στο δωματιο.

Δεν μου εχουν τυχει τοσο ακραιες περιπτωσεις, σαν αυτη που αναφερει ο φιλος larson, ομως κωλοτριψηματα, χαμουρεματα και "υποσχεσεις" για αξεχαστη συνευρεση ειναι καθημερινο γεγονοας πλεον.
Ειδικα με κοπελες που ακομα δεν ειναι τοσο καταξιωμενες στο χωρο.

Τα "δυνατα " ονοματα κρατουν καποια αξιοπρεπεια..........ακομα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ειναι γεγονος, λογω της γενικοτερης πτωσης της δουλειας που υπαρχει στα studio, αρκετες κοπελες, κυριως πρωτοεμφνιζομενες, κανουν πολλα στο σαλονι για να καταφερουν τον επισκεπτη να περασει στο δωματιο.

Δεν μου εχουν τυχει τοσο ακραιες περιπτωσεις, σαν αυτη που αναφερει ο φιλος larson, ομως κωλοτριψηματα, χαμουρεματα και "υποσχεσεις" για αξεχαστη συνευρεση ειναι καθημερινο γεγονοας πλεον.
Ειδικα με κοπελες που ακομα δεν ειναι τοσο καταξιωμενες στο χωρο.

Τα "δυνατα " ονοματα κρατουν καποια αξιοπρεπεια..........ακομα.
Ναι συναγωνιστή έτσι είναι. Η μία και η πολύ ζώρικια που με πίπωσε πρέπει να είναι καινούργια στο χώρο αφού ουτε καν φώτο δεν έχει,  και η άλλη νομίζω πρέπει να είναι καινούργια. Τι να πω είχα θολώσει εκείνη τη στιγμή μ΄ αυτά που γινόντουσαν

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Είπα, τα κορίτσια δεν είναι υπό τη προστασία μου αλλά όσο πιο τακτικά περιφέρεσαι στα δέλα-στούντια τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να σου συμβούν διάφορα κάτω από τις σημερινές συνθήκες αναδουλειάς. Επίσης να σου πω ότι τα κορίτσια Μεταξουργείου Φυλής πολλές φορές τρέχουν και σε στούντια και αντιστρόφως, οπότε σε όλα αυτά πελάτες είμαστε. Τώρα και να σας πω ποιο ήταν τι θα γίνει; θα πάτε και θα σας πιπώσουν τσάμπα; Δεν νομίζω. Εξ άλλου αυτό ήταν εντελώς περιστασιακό, έτυχε. Εάν είστε στουντιάκιδες 100%  θα έχετε περάσει από εκεί
και στα μπουρδελα γινονται αυτα φιλαρακι.οχι μονο στα στουντιο ;)

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
εχω γαμησει πολλεσ γκομενεσ και πουτανεσ που στο γαμησι τουσ ξενερωσα και με την παρτη τουσ αρα τσαμπα το γαμησι!!!!!!!αυτο μετραει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom