Νέα

Ερώτηση: Έχει γαμήσει κανένας τσάμπα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fish
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Να σας διηγηθώ και κάτι πολύ πρόσφατο που μου συνέβηκε. Πέρασα ένα βράδυ από στούντιο για διερευνητική, χωρίς να κατονομάσω ποιο, απαγορεύεται κάτι τέτοιο ρητά. Χτυπάω κουδούνι και μπαίνω. Μέσα μόνος μου χωρίς τσατσά παρά μόνο με δύο στουντιοκόριτσα ημίγυμνα, Με πλησιάζουν. Η μία αρχίζει το μπλα-μπλα τα κάνουμε όλα τα πάντα για 140 ενώ η άλλη και ωραίο κορίτσι αρχίζει τα κωλοτριψίματα επάνω μου έτσι όπως ήμασταν όρθιοι. Άρχισε νε μου γλύφει λαιμό και να σκάει φιλιά παντού να πιάνει @@ και φούτσο και εγώ ανταπέδιδα. Η άλλη που μου μιλούσε ήταν περισσότερο διστακτική αλλά έδινε φιλιά στο στόμα αυτής που μου είχε κάνει το χοντρό πέσιμο. Σε μια δόση η τιμή είχε κατέβει στα 100 ευρώ και θα σε πιπώσουμε ελεύθερα και να μας χύσεις. Αμαν λέω μέσα μου, τι κάνω τώρα γιατί δεν ήθελα να σκάσω τόσα πολλά. Λέω στα κορίτσια φεύγω να δω αλλού. Μου λένε και οι δύο, δεν έχεις να πας πουθενά. Καθώς έβαινα προς την εξώπορτα με ακολούθησαν και μου βάζουν τρικλοπόδι στον καναπέ που ήταν δίπλα στη πόρτα και πέφτω φαρδύς πλάτης στο καναπέ. Η πολύ καβλιάρα πέφτει επάνω μου και συνεχίζει τα δυνατά τώρα πια τριψίματα  και μου λύνει ζώνη φερμουάρ κάτω και αρχίζει η ακάποτη πολύ βαθιά πίπα. Η άλλη το ίδιο είχε πέσει και αυτή επάνω μου και τρίβει ασταμάτητα . Τους λέω ότι εντός δευτερολέπτων θα τις πιτσιλίσω. Μου λέει η περισσότερο εγκρατής έλα αυτό θα το κάνεις στο δωμάτιο μέσα αφού δώσεις τα 100. Λέω φεύγω. Επί τόπου σηκώθηκαν και οι δύο και τι κάνανε αφήνοντας με  το πουλί στο χέρι. Έτρεξα κατευθείαν στο Μετάξι για γρήγορο  και φτηνιάρικο ξεφόρτωμα. Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε μ΄ αυτές, τόσο αναδουλειά έχει πέσει, θα αρχίσουν να μας γαμάνε τσάμπα στο τέλος μη ξεχάσουν τη τέχνη τους          
λεγε ρε που πηγες να τρεξουμε :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
"Τσαμπα".............
Στην γκομενα δεν δινειs επιτοπου λεφτα...Ασχετο αν δινειs σε δωρακια κτλ, παντωs εκεινη την στιγμη δεν δινειs...Πιανεται???
Εγώ δώρο μόνο στη γιορτή της και στις γιορτές. Κεράσματα σπάνια. Τι είμαι, ΧΟΡΗΓΟΣ της; Να θέλει χορηγούς να γίνει ΠΑΕ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Να σας διηγηθώ και κάτι πολύ πρόσφατο που μου συνέβηκε. Πέρασα ένα βράδυ από στούντιο για διερευνητική, χωρίς να κατονομάσω ποιο, απαγορεύεται κάτι τέτοιο ρητά. Χτυπάω κουδούνι και μπαίνω. Μέσα μόνος μου χωρίς τσατσά παρά μόνο με δύο στουντιοκόριτσα ημίγυμνα, Με πλησιάζουν. Η μία αρχίζει το μπλα-μπλα τα κάνουμε όλα τα πάντα για 140 ενώ η άλλη και ωραίο κορίτσι αρχίζει τα κωλοτριψίματα επάνω μου έτσι όπως ήμασταν όρθιοι. Άρχισε νε μου γλύφει λαιμό και να σκάει φιλιά παντού να πιάνει @@ και φούτσο και εγώ ανταπέδιδα. Η άλλη που μου μιλούσε ήταν περισσότερο διστακτική αλλά έδινε φιλιά στο στόμα αυτής που μου είχε κάνει το χοντρό πέσιμο. Σε μια δόση η τιμή είχε κατέβει στα 100 ευρώ και θα σε πιπώσουμε ελεύθερα και να μας χύσεις. Αμαν λέω μέσα μου, τι κάνω τώρα γιατί δεν ήθελα να σκάσω τόσα πολλά. Λέω στα κορίτσια φεύγω να δω αλλού. Μου λένε και οι δύο, δεν έχεις να πας πουθενά. Καθώς έβαινα προς την εξώπορτα με ακολούθησαν και μου βάζουν τρικλοπόδι στον καναπέ που ήταν δίπλα στη πόρτα και πέφτω φαρδύς πλάτης στο καναπέ. Η πολύ καβλιάρα πέφτει επάνω μου και συνεχίζει τα δυνατά τώρα πια τριψίματα  και μου λύνει ζώνη φερμουάρ κάτω και αρχίζει η ακάποτη πολύ βαθιά πίπα. Η άλλη το ίδιο είχε πέσει και αυτή επάνω μου και τρίβει ασταμάτητα . Τους λέω ότι εντός δευτερολέπτων θα τις πιτσιλίσω. Μου λέει η περισσότερο εγκρατής έλα αυτό θα το κάνεις στο δωμάτιο μέσα αφού δώσεις τα 100. Λέω φεύγω. Επί τόπου σηκώθηκαν και οι δύο και τι κάνανε αφήνοντας με  το πουλί στο χέρι. Έτρεξα κατευθείαν στο Μετάξι για γρήγορο  και φτηνιάρικο ξεφόρτωμα. Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε μ΄ αυτές, τόσο αναδουλειά έχει πέσει, θα αρχίσουν να μας γαμάνε τσάμπα στο τέλος μη ξεχάσουν τη τέχνη τους          
Καλα αυτες .... εσυ χωρις λεφτα τι μπηκες να κανεις εκει ?

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
περιοχη προς μεταξουργειο ηταν το στουντιακι?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
εγω προλαβα με 3000 που ηταν το  :fuck1:
εγω ξεκινησα το σπορ απο οταν ειχε 800 δρχ το σταματησα για πολυ μεγαλο διαστημα στις 5000 δρχ και τωρα παω Πολυ αραια και που.... σπανιως.... και αυτο οχι λογω οικονομικης στενοτητας....  :sunglasses:
(Απλα δεν με ευχαριστει ουτε με γεμιζει)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Με ενα ποτο μεσα σε στριπ μετραει ?
000203FB.gif

Και αναγκαστικα ενα πριβε με κερασμα της κοπελας ο χορος πριν το πριβε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ δώρο μόνο στη γιορτή της και στις γιορτές. Κεράσματα σπάνια. Τι είμαι, ΧΟΡΗΓΟΣ της; Να θέλει χορηγούς να γίνει ΠΑΕ.
Πανω κατω κι εγω αυτο εννοω.......Μεχρι εκει που αντεχει το πορτοφολι

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αν ειχε ......συνεχεια ναι
Συνεχεια οχι δεν υπηρξε γιατι δεν ηθελα να μπλεξω εγω.....

Γνωστη η ιστορια αλλα οχι το μερος και με ποια .... αυτα τα ξερω μονο εγω.....
000203FB.gif

Εφαγα κραξιμο αλλο πραγμα μολις το ξεφουρνισα
χωρια τα πμ για περισσοτερες πληροφοριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
   Ακούτε τι γίνεται. Έχουν πέσει μάλλον πολλές αναδουλειές στα στούντιο όπως και στα δέλα, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσελκύσουν πελάτες. Αυτό που μου συνέβηκε πριν τρεις εβδομάδες περίπου δεν ήταν συμπτωματικό ούτε γιατί είμαι ωραίος ή γκαβλιάρης. Είναι θέμα στατιστικό. Όσο περισσότερα μαγαζάκια και όσο πιο συχνά τα επισκέπτεσαι τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα τώρα πια να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι από τώρα και στο εξής και εφ΄ όσον θέλουν να κρατήσουν την πελατεία θα τα κάνουν αυτά. Δε ξέρω βέβαια άμα  θα μας παίρνουν και πίπες στο σαλόνι σαν υπόδειγμα το τι θα επακολουθήσει στο δωμάτιο όμως σίγουρα θα προσπαθούν να μας δελεάσουν με τέτοια. Και πάλι δε μπορώ να σας πω που ήταν γιατί είναι χοντρό ξεκάρφωμα και για τα κορίτσια περισσότερο.    

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
    Ακούτε τι γίνεται. Έχουν πέσει μάλλον πολλές αναδουλειές στα στούντιο όπως και στα δέλα, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσελκύσουν πελάτες. Αυτό που μου συνέβηκε πριν τρεις εβδομάδες περίπου δεν ήταν συμπτωματικό ούτε γιατί είμαι ωραίος ή γκαβλιάρης. Είναι θέμα στατιστικό. Όσο περισσότερα μαγαζάκια και όσο πιο συχνά τα επισκέπτεσαι τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα τώρα πια να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι από τώρα και στο εξής και εφ΄ όσον θέλουν να κρατήσουν την πελατεία θα τα κάνουν αυτά. Δε ξέρω βέβαια άμα  θα μας παίρνουν και πίπες στο σαλόνι σαν υπόδειγμα το τι θα επακολουθήσει στο δωμάτιο όμως σίγουρα θα προσπαθούν να μας δελεάσουν με τέτοια. Και πάλι δε μπορώ να σας πω που ήταν γιατί είναι χοντρό ξεκάρφωμα και για τα κορίτσια περισσότερο.   
Παντου εχει πεσει χοντρη αναδουλεια ...
Επομενο ειναι αυτο...
Αυτο ομως δειχνει απελπισια που εγινε εκει στο εν λογο στουντιο
ΜΗΝ το αποκαλυψεις γιατι δεν ειναι σωστο......

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
   Ακούτε τι γίνεται. Έχουν πέσει μάλλον πολλές αναδουλειές στα στούντιο όπως και στα δέλα, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσελκύσουν πελάτες. Αυτό που μου συνέβηκε πριν τρεις εβδομάδες περίπου δεν ήταν συμπτωματικό ούτε γιατί είμαι ωραίος ή γκαβλιάρης. Είναι θέμα στατιστικό. Όσο περισσότερα μαγαζάκια και όσο πιο συχνά τα επισκέπτεσαι τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα τώρα πια να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι από τώρα και στο εξής και εφ΄ όσον θέλουν να κρατήσουν την πελατεία θα τα κάνουν αυτά. Δε ξέρω βέβαια άμα  θα μας παίρνουν και πίπες στο σαλόνι σαν υπόδειγμα το τι θα επακολουθήσει στο δωμάτιο όμως σίγουρα θα προσπαθούν να μας δελεάσουν με τέτοια. Και πάλι δε μπορώ να σας πω που ήταν γιατί είναι χοντρό ξεκάρφωμα και για τα κορίτσια περισσότερο.    

Ειδικα για την προστασια που προσφερεις στα κοριτσια με το να μην μας λες σε ποιο studio δουλευουνε... ειναι πολυ ιπποτικο εκ μερους σου
Ευγε τεκνον μου ....
Απορω τι δουλεια ειχε ενας γαμιας του μεταξιου σε studio.. που δεν μας το αναφερει γιατι σεβεται τα εργαζομενα κοριτσια (λες και θα τις γαμησουμε κανει... αυτος περαστικος ηταν... ειδε φως και μπηκε  :rockon:)
Ξεχασες τυπε στο τελος να μας αναφερεις οτι μετα ξυπνησες !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συνεχεια οχι δεν υπηρξε γιατι δεν ηθελα να μπλεξω εγω.....

Γνωστη η ιστορια αλλα οχι το μερος και με ποια .... αυτα τα ξερω μονο εγω.....
000203FB.gif

Εφαγα κραξιμο αλλο πραγμα μολις το ξεφουρνισα
χωρια τα πμ για περισσοτερες πληροφοριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μητσο αν συνεχιζεις να βαζεις κοριτσιστικα εμοσιον κανεις δεν θα σε πιστευει.σοβαρεψου λιγο για να σε παρουμε και εμεις στα σοβαρα.και απο το κοσμο ελπιζω να την εχεις κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom