Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
1) Στις 11:31 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο σπίτι. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 3 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συμπεριφορά της, μου θύμισε ένα άρθρο του Κώστα Λεφάκη για τον κρόνο στο σκορπιό.

2) Στις 12:41, καθώς επέστρεφα από τη θάλασσα με το λεωφορείο Ε22, κάθισα δίπλα σε μια 70άχρονη καβλιάρα χήρα. Πολύ σύντομα, ακολούθησε γνωριμία. Η κυρία ήταν αρκετά ευγενική (δεν έκανε καμία αστεία γκριμάτσα). Το μοναδικό εμπόδιο στην επικοινωνία μας, ήταν ο θόρυβος του οχήματος.
Θέματα συζήτησης: Life style in the UK, ανεργία των νέων, ιαματικά νερά της λίμνης βουλιαγμένης, πορείες στο κέντρο της Αθήνας, κτλ.

3) Στις 17:51 έφυγα από το σπίτι για μπουρδελότσαρκα, με σκοπό να πάρω το πρόγραμμα "Μαλακία με την τσατσά" σε λογική τιμή. Δυστυχώς όμως, ήμουν άτυχος. Το στουντέλο της οδού Δροσοπούλου 95 (όπου εργαζόταν η κυρία Βίκυ) ήταν κλειστό και επιπλέον δε μου κάθισε καμία α-καπέλο τσατσά (έκανα 3 προσπάθειες, αλλά δεν πέτυχε καμία). Έτσι λοιπόν, κατέληξα στο μπουρδελάκι της οδού Αχαρνών 85, όπου εργαζόταν ένα μιλφοπούτανο (για να φύγουν τα χοντρά). Παρόλο που η εκσπερμάτωση ήταν επιτυχής και η κοπέλα αρκετά καλή στη συμπεριφορά (δε θυμάμαι το όνομά της), φεύγοντας αισθάνθηκα ένα τεράστιο κενό μέσα μου.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
1) Στις 11:31 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο σπίτι. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 3 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συμπεριφορά της, μου θύμισε ένα άρθρο του Κώστα Λεφάκη για τον κρόνο στο σκορπιό.
2) Στις 12:41, καθώς επέστρεφα από τη θάλασσα με το λεωφορείο Ε22, κάθισα δίπλα σε μια 70άχρονη καβλιάρα χήρα. Πολύ σύντομα, ακολούθησε γνωριμία. Η κυρία ήταν αρκετά ευγενική (δεν έκανε καμία αστεία γκριμάτσα). Το μοναδικό εμπόδιο στην επικοινωνία μας, ήταν ο θόρυβος του οχήματος.
3) Στις 17:51 έφυγα από το σπίτι για μπουρδελότσαρκα, με σκοπό να πάρω το πρόγραμμα "Μαλακία με την τσατσά" σε λογική τιμή. Δυστυχώς όμως, ήμουν άτυχος. Το στουντέλο της οδού Δροσοπούλου 95 (όπου εργαζόταν η κυρία Βίκυ) ήταν κλειστό και επιπλέον δε μου κάθισε καμία α-καπέλο τσατσά (έκανα 3 προσπάθειες, αλλά δεν πέτυχε καμία). Έτσι λοιπόν, κατέληξα στο μπουρδελάκι της οδού Αχαρνών 85, όπου εργαζόταν ένα μιλφοπούτανο (για να φύγουν τα χοντρά). Παρόλο που η εκσμπερμάτωση ήταν επιτυχής και η κοπέλα αρκετά καλή στη συμπεριφορά (δε θυμάμαι το όνομά της), φεύγοντας αισθάνθηκα ένα τεράστιο κενό μέσα μου.
ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στις 19:30 αναχώρησα με την Easy Jet από Καλαμάτα για London Gatwick. Η αίσθηση ότι πλέον έχω χάσει τη γοητεία και το μαγνητισμό (στις 9 Σεπτεμβρίου τα χάλασα με το Γιοντώ και τον Τρ), με συντρόφευε σε όλη τη διαδρομή. Πετώντας πάνω από την Πάτρα, αναπολούσα ωραίες στιγμές με την αρκούδα τσατσά και "έτρεχε το δάκρυ μου ποτάμι".

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΣΗΜΕΡΑ
Στις 24 και στις 28 Σεπτεμβρίου (ώρα 16:15), επικοινώνησα τηλεφωνικώς με την εν λόγω κυρία. Αν και η συμπεριφορά της ήταν τυπική, είχε κάποια σχετική όρεξη για κουβεντούλα.

Αυτό το εξάμηνο είμαι πολύ πνιγμένος. Μέχρι τις 13/12/2013, θα σας απαλλάξω από τις ιστορίες μου. Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 05/10/2013 ώρα 16:15 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο σταθερό. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ (με ψόφια φωνή): Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (με άγρια φωνή): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω να κοιμόσουν.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ.
ΤΣΑΤΣΑ: (royal γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή είδα ότι άργησες να το σηκώσεις, το φαντάστηκα και ήμουν έτοιμος να το κλείσω.
ΤΣΑΤΣΑ: Τέλος πάντων. Καλά είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Βασικά, μπορούμε να μιλήσουμε;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι τώρα.
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή έχεις κόσμο στο σπίτι ή γιατί κοιμάσαι;
ΤΣΑΤΣΑ: Επειδή κοιμάμαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πόση ώρα να σε πάρω, να τα πούμε;
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν ξέρω, πάρε αργότερα.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά, θα σου τηλεφωνήσω, όταν επιστρέψω από τη μπυραρία.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε τη στάσιμη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε. Και πάλι συγνώμη.
ΤΣΑΤΣΑ: Τσάο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Στις 05/10/2013 ώρα 16:15 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο σταθερό. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω να κοιμόσουν.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Βασικά, μπορούμε να μιλήσουμε;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι τώρα.
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή έχεις κόσμο στο σπίτι ή γιατί κοιμάσαι;
ΤΣΑΤΣΑ: Επειδή κοιμάμαι.
Τύπε έχω την αμυδρά υποψία ότι το γκομενάκι σε αποφεύγει.  :-

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τύπε έχω την αμυδρά υποψία ότι το γκομενάκι σε αποφεύγει.  :-
Στις 05/10/2013 ώρα 18:51 την ξαναπήρα και κουβεντιάσαμε 16 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Την επόμενη εβδομάδα, θα σας πω λεπτομέρειες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 05 Οκτωβρίου η συμπεριφορά της τσατσάς ήταν αρκετά στοργική. Μου είπε ότι σκεφτόταν να αγοράσει lap-top και να βάλει internet & skype, για να μπορεί να επικοινωνεί με τη Μέλανι (η οποία βρίσκεται στη Βουλγαρία) και με μένα. Της μίλησα για το φαινόμενο της καθολικής στυτικής δυσλειτουργίας στην Αγγλία και έδειξε κάποια κατανόηση.

Στις 06/10/2013 ώρα 18:50 ξαναπήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλησπερα τακμαν

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη για την ενόχληση, σε πήρα απλά για να σε ρωτήσω κάτι.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάποδη φάτσα του προέδρου της Ρουάντας).
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα στις 15:10 ώρα Αγγλίας, δηλαδή 17:10 ώρα Ελλάδος, μου έκανε κάποιος αναπάντητη στο σταθερό. Πήρα τους γονείς μου, αλλά δεν ήταν αυτοί. Μήπως ήσουν εσύ;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ: Ρωτάω, γιατί χθες μου είπες ότι προσπάθησες να με πάρεις τηλέφωνο με τη χρονοκάρτα, αλλά δεν τα κατάφερες.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν ήμουν εγώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, δεν ήθελα τίποτε άλλο. Είναι ώρα αιχμής εδώ.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάδρομη γκριμάτσα του αράπη οδηγού του λεωφορείου U1C).
ΤΑΚΜΑΝ: Να μην το ξεχάσω. Σε σχέση με το lap-top, που μου είπες χθες ...
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της τρελής του 4ου ορόφου): Εντάξει, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Το αγόρασα £ 399.99 από τα West Quay.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Θέλω να ξαναπροσπαθήσεις να με πάρεις με την κάρτα. Αν δε με βρεις σπίτι, να επιμείνεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Την Τρίτη, που θα είμαι στο 36Α, θα ρωτήσω την Ειρήνη την καθαρίστρια. Εκείνη ξέρει από τέτοια.
ΤΑΚΜΑΝ: Οι μοναδικές μέρες, που απαγορεύεται να με πάρεις, είναι 13, 14 και 15 Οκτωβρίου, γιατί οι γονείς μου θα βρίσκονται Southampton.
ΤΣΑΤΣΑ (νευριασμένη): Εντάξει, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 16 Οκτωβρίου όμως, σε παρακαλώ πάρα πολύ να με πάρεις. Τις Τετάρτες δεν έχω παρακολούθηση.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει, πρώτα ο θεός.
ΤΑΚΜΑΝ: Η Παναγιά μαζί σου. Θα τα πούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει πουλάκι μου. Έλα τσάο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πώς σου φαίνεται η πολυμορφασμική ανάλυση, που συνοδεύει τα κείμενά μου; Πλάκα δεν έχει;
Η ποικιλία μορφασμών στα κείμενά σου έχει ξεπεράσει και την ποικιλία των τρικ τρικ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η ποικιλία μορφασμών στα κείμενά σου έχει ξεπεράσει και την ποικιλία των τρικ τρικ.
Σκεφτόμουν σήμερα το πρωί στο μάθημα του Πακιστανού (Univariate Theory Distributions and Statistical Inference) το σχόλιό σου και γέλαγα σαν κορνούτος.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το σαν μην το βαζεις γιατι νομιζω οτι η γρια σε εχει κανει ταρανδο. . .

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 16/10/2013 ώρα 16:27 πήρα τηλέφωνο στο σταθερό την αρκούδα τσατσά. Εκείνη την ημέρα η Αφορδίτη (τοξότης) σχημάτιζε τρίγωνο με τον Ουρανό (κριός) και για αυτό το λόγω θεωρούνταν up-to-date για τους λέοντες. Ο αστρολόγος προς τιμήν του, δεν έπεσε έξω. Η συμπεριφορά της αρκούδας ήταν ασυνήθιστα στοργική. Μάλιστα, κάποια στιγμή με αποκάλεσε "Αγάπη μου" (είχα καιρό να ακούσω αυτή τη λέξη από το στόμα της). Επιπλέον, μου είπε "Χθες σε σκεφτόμουν".
Ωστόσο, υπήρξε κάτι που με στενοχώρησε. Στις 14 Οκτωβρίου άρχισαν ταυτόχρονα να της ξεριζώνονται 4 δόντια. Έτσι λοιπόν, αναγκάστηκε να κάνει ανάληψη 2.000 ευρώ, καθώς στις 21 Οκτωβρίου είχε κλείσει ραντεβού με τον οδοντίατρο για εξαγωγή.
Διάρκεια τηλεδιάσκεψης: 16 λεπτά.

*Το βράδυ της Τετάρτης κοιμήθηκα κλαίγοντας, αγκαλιά με την εικόνα της Παναγίτσας*

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
έχει αρχίσει η αποσύνθεση φίλε τακμαν  :rockon:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Στις 16/10/2013 ώρα 16:27 πήρα τηλέφωνο στο σταθερό την αρκούδα τσατσά. Εκείνη την ημέρα η Αφορδίτη τοξότης σχημάτιζε τρίγωνο με τον Ουρανό κριός και για αυτό το λόγω θεωρούνταν up-to-date για τους λέοντες. Ο αστρολόγος προς τιμήν του, δεν έπεσε έξω. Η συμπεριφορά της αρκούδας ήταν ασυνήθιστα στοργική. Μάλιστα, κάποια στιγμή με αποκάλεσε "Αγάπη μου" (είχα καιρό να ακούσω αυτή τη λέξη από το στόμα της). Επιπλέον, μου είπε "Χθες σε σκεφτόμουν".
Ωστόσο, υπήρξε κάτι που με στενοχώρησε. Στις 14 Οκτωβρίου άρχισαν ταυτόχρονα να της ξεριζώνονται 4 δόντια. Έτσι λοιπόν, αναγκάστηκε να κάνει ανάληψη 2.000 ευρώ, καθώς στις 21 Οκτωβρίου είχε κλείσει ραντεβού με τον οδοντίατρο για εξαγωγή.
Διάρκεια τηλεδιάσκεψης: 16 λεπτά.

*Το βράδυ της Τετάρτης κοιμήθηκα κλαίγοντας, αγκαλιά με την εικόνα της Παναγίτσας*

Λες τα παραπάνω να συνδέονται κατά κάποιο τρόπο?

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Χρόνια σου Πολλά  ΤΑΚΜΑΝ, οτι επιθυμεις,  σου ευχομαι μια καλη δουλεια συντομα και μπολικες μπουρδελοπεριπετειες.  :rockon: :rockon:

Επιπλόεν ευχομαι η αρκουδα να σε παρει τηλεφωνο και να συμπεριφερθει ανάλογα με την περισταση.

ΥΓ. Μην κανεις μεγαλες παυσεις απουσίας, καθε μέρα μπαινω για να σε διαβαζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom