TAKMAN1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2017
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
ΤΣΑΤΣΑ: Γεια σας.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος για hospital admission από ερωτική κρίση πανικού): Γεια.
ΠΟΥΤΑΝΑ: Γεια σου μωρό μου. Είσαι καλά;
ΤΑΚΜΑΝ (αδιαφορώντας για την πουτάνα): Ναι.
Στη συνέχεια (κατά τη διάρκεια του σαλοναρίσματος), ο κώλος της πουτάνας αποτέλεσε "hard evidence" της στύσης μου.
ΠΟΥΤΑΝΑ: Καλέ, αυτός έχει καυλώσει.
ΤΑΚΜΑΝ: Να προτείνω κάτι; Την προηγούμενη φορά που ήρθα εδώ, πλήρωσα παραπάνω την υπηρεσία, μπήκαμε παρέα μέσα στο δωμάτιο, της κράτησα τα χεράκια, και έχυσα στο βρακί μου. Μπορεί να ήσουν εσύ (στις 05/11/2015 είχα κάνει πεπονοτρυπητή με μια τσατσά ξανθιά, κοντόχοντρη, που φορούσε μαύρη φούστα και πολυφυλετικά χρυσά τρικ-τρικ).
ΠΟΥΤΑΝΑ: Καλέ, για σένα έχει καυλώσει.
ΤΣΑΤΣΑ: Αποκλείεται να ήμουν εγώ. Ήταν η άλλη υπηρεσία.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό που θέλω, είναι να κάνουμε το ίδιο παρέα.
ΤΣΑΤΣΑ: Δε θα κάνουμε sex όμως.
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Αυτό που θέλω είναι μόνο να μου κρατάς τα χεράκια με αγάπη. Η παρουσία της κοπέλας δεν είναι απαραίτητη.
ΤΣΑΤΣΑ: Άντε καλά, δέχομαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Πόσο το χρεώνεις;
ΤΣΑΤΣΑ: 30 ευρώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή είμαι λέων, θα σου δώσω 50 ευρώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Ωραιότατα. Περίμενε να φύγει πρώτα ο κύριος, που είναι μέσα στο δωμάτιο, και μετά μπορείς να μπεις.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος για hospital admission από ερωτική κρίση πανικού): Γεια.
ΠΟΥΤΑΝΑ: Γεια σου μωρό μου. Είσαι καλά;
ΤΑΚΜΑΝ (αδιαφορώντας για την πουτάνα): Ναι.
Στη συνέχεια (κατά τη διάρκεια του σαλοναρίσματος), ο κώλος της πουτάνας αποτέλεσε "hard evidence" της στύσης μου.
ΠΟΥΤΑΝΑ: Καλέ, αυτός έχει καυλώσει.
ΤΑΚΜΑΝ: Να προτείνω κάτι; Την προηγούμενη φορά που ήρθα εδώ, πλήρωσα παραπάνω την υπηρεσία, μπήκαμε παρέα μέσα στο δωμάτιο, της κράτησα τα χεράκια, και έχυσα στο βρακί μου. Μπορεί να ήσουν εσύ (στις 05/11/2015 είχα κάνει πεπονοτρυπητή με μια τσατσά ξανθιά, κοντόχοντρη, που φορούσε μαύρη φούστα και πολυφυλετικά χρυσά τρικ-τρικ).
ΠΟΥΤΑΝΑ: Καλέ, για σένα έχει καυλώσει.
ΤΣΑΤΣΑ: Αποκλείεται να ήμουν εγώ. Ήταν η άλλη υπηρεσία.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό που θέλω, είναι να κάνουμε το ίδιο παρέα.
ΤΣΑΤΣΑ: Δε θα κάνουμε sex όμως.
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Αυτό που θέλω είναι μόνο να μου κρατάς τα χεράκια με αγάπη. Η παρουσία της κοπέλας δεν είναι απαραίτητη.
ΤΣΑΤΣΑ: Άντε καλά, δέχομαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Πόσο το χρεώνεις;
ΤΣΑΤΣΑ: 30 ευρώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή είμαι λέων, θα σου δώσω 50 ευρώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Ωραιότατα. Περίμενε να φύγει πρώτα ο κύριος, που είναι μέσα στο δωμάτιο, και μετά μπορείς να μπεις.