Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 23/10/2013 ώρα 16:27 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά στο σταθερό. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Την επόμενη φορά, που θα έρθω στο στούντιο, θέλω να μου κάνεις έκπτωση 25%. Επιπλέον, θέλω να μου κόψεις απόδειξη παροχής υπηρεσιών για την εφορία. Προτείνω να γράψεις "Είδος υπηρεσίας: Φοιτητικό γαμήσι".
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάστροφη φάτσα της διευθύντριας της Εθνικής Ασφαλιστικής).

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό το εξάμηνο έχω συνολικά 10 εργασίες με αυστηρά deadlines.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εύχομαι να καταφέρω να έρθω Ελλάδα στις γιορτές. Μου έχεις λείψει πάρα πολύ.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα του Νίκου Μουτσινά): Ναι ε;

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ακούω πολύ υποτονική σήμερα. Έχεις κάτι;
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα του Κάπτεν): Όχι, απλά είμαι ήρεμη.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του Γύπα): Θέλω να πω ότι άλλες φορές ακουγόσουν πιο ζωντανή. Από ενδιαφέρον σε ρωτάω. Θέλω ότι πρόβλημα έχεις, να μου το λες.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά είμαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Μισό λεπτό.
ΤΑΚΜΑΝ: (έκανα την τετραγωνική φάτσα του κογιότ).
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Τόνια, τόνια, έλα εδώ.
ΤΣΑΤΣΑ (με αρκετά νευρικό τόνο φωνής): Έλα.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 26 Οκτωβρίου έχω τη γιορτή μου. Θα με πάρεις τηλέφωνο να μου ευχηθείς;
ΤΣΑΤΣΑ (νευριασμένη): Δεν ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί Παναγίτσα μου γλυκιά;
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Naomi Campbell): Γιατί διαρκώς ξεχνάω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Χρόνια σου Πολλά  ΤΑΚΜΑΝ, οτι επιθυμεις,  σου ευχομαι μια καλη δουλεια συντομα και μπολικες μπουρδελοπεριπετειες.   :rockon: :rockon:

Επιπλόεν ευχομαι η αρκουδα να σε παρει τηλεφωνο και να συμπεριφερθει ανάλογα με την περισταση.

ΥΓ. Μην κανεις μεγαλες παυσεις απουσίας, καθε μέρα μπαινω για να σε διαβαζω.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Η αρκούδα (όπως ήταν αναμενόμενο) με έγραψε στο μουνί της. Παρόλα αυτά, την αγαπάω και τη συγχωρώ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 16:25 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο σταθερό. Αν και είχαμε να τα πούμε 18 ημέρες, η συμπεριφορά της ήταν ασυνήθιστα ψυχρή. Μιλήσαμε συνολικά 9 λεπτά και από το 7ο λεπτό βιαζόταν να κλείσει το τηλέφωνο. Ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα της στιχομυθίας, ήταν το εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Στην Ελλάδα μάλλον, θα ξαναέρθω μετά την εξεταστική του Ιανουαρίου. Όταν θα έρθω, θα σου δείξω πώς χρησιμοποιείται αυτή η κάρτα, για να μπορείς να με παίρνεις.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Alico): Εντάξει μωρέ. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά τα μαραφέτια.
ΤΑΚΜΑΝ: Να φανταστείς και ο Νίκος και η Ερασμία, σκέφτονται να ακυρώσουν το εισιτήριό τους για τις γιορτές.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ τι νέα;
ΤΣΑΤΣΑ: Όπως τα ξέρεις. Δουλεύω κανονικά 2 φορές την εβδομάδα.
ΤΑΚΜΑΝ: Άρα, έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο. Θέλω, όταν ξανάρθω Αθήνα, να σε δω σπίτι.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε τη συμμετρική φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να έχω την αγάπη σου, έστω και αν αρκετές φορές είσαι ψυχρή μαζί μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Έτσι είναι το στυλ μου. Είμαι απλά σοβαρή.

Η γυναίκα αυτή έχει γίνει αγνώριστη. Το μεσημέρι κοιμήθηκα κλαίγοντας. Αισθάνομαι πολύ στενοχωρημένος.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΑΚΜΑΝ: Να φανταστείς και ο Νίκος και η Ερασμία, σκέφτονται να ακυρώσουν το εισιτήριό τους για τις γιορτές.
Και ποιοι στο διαολο ειναι αυτοι οι Νικος και Ερασμια και γιατι πρεπει η γρια τσατσα να νοιαζεται?
Πραγματικα η γυναικα πρεπει αληθωριζει καθε φορα που την παιρνεις τηλεφωνο απο τις παλαβομαρες που ακουει.
Η φατσα της οταν σου μιλαει ειναι κατι που θα θελα να δω...
Τακη μην χανεσαι , κρεμομαστε πανω απο το λαπτοπ...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και ποιοι στο διαολο ειναι αυτοι οι Νικος και Ερασμια και γιατι πρεπει η γρια τσατσα να νοιαζεται?
Πραγματικα η γυναικα πρεπει αληθωριζει καθε φορα που την παιρνεις τηλεφωνο απο τις παλαβομαρες που ακουει.
Η φατσα της οταν σου μιλαει ειναι κατι που θα θελα να δω...
Τακη μην χανεσαι , κρεμομαστε πανω απο το λαπτοπ...
Ο Νίκος και η Ερασμία είναι Έλληνες συμφοιτητές μου από το μεταπτυχιακό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Στις 10/11/2013, όπως γνωρίζετε όλοι, μίλησα με την τσατσά στο τηλέφωνο. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του χαζοχαρούμενου Ινδού): I estimate that on 31st of January of 2014, I will visit you in the studio. So, if you behave well, you will be awarded with a good mark. Otherwise, you will be awarded with a bad mark. Yeah!
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάποδη φάτσα της διευθύντριας της INTERAMERICAN).

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω να σου πω κάτι ευχάριστο. Μια καθηγήτριά μου από το ΠΑΠΕΙ, η Μαρία Κατέρη, μετανάστευσε στην Αγγλία. Οπότε μόλις τελειώσω το dissertation, θα ψάξω να τη βρω και θα την παρακαλέσω να με βάλει σε κανένα ερευνητικό κέντρο.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ): Μάλιστα.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτές τις μέρες έχω κουραστεί πολύ με τα assignments. Προχθές έπεσα στις 03:25.
ΤΣΑΤΣΑ: (αμόλησε μια πολύ βρωμερή κλανιά).

Δ)
ΤΣΑΤΣΑ: Τι έγινε στην Αγγλία; Έμαθα ότι σε κάποιες περιοχές είχε πολύ έντονη κακοκαιρία.
ΤΑΚΜΑΝ: (έκανα το μορφασμό του κώλου της μύγας).

Άντε ευκολάκι σας έβαλα. Vote.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Στις 10/11/2013, όπως γνωρίζετε όλοι, μίλησα με την τσατσά στο τηλέφωνο. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του χαζοχαρούμενου Ινδού): I estimate that on 31st of January of 2014, I will visit you in the studio. So, if you behave well, you will be awarded with a good mark. Otherwise, you will be awarded with a bad mark. Yeah!
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάποδη φάτσα της διευθύντριας της INTERAMERICAN).

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω να σου πω κάτι ευχάριστο. Μια καθηγήτριά μου από το ΠΑΠΕΙ, η Μαρία Κατέρη, μετανάστευσε στην Αγγλία. Οπότε μόλις τελειώσω το dissertation, θα ψάξω να τη βρω και θα την παρακαλέσω να με βάλει σε κανένα ερευνητικό κέντρο.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ): Μάλιστα.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτές τις μέρες έχω κουραστεί πολύ με τα assignments. Προχθές έπεσα στις 03:25.
ΤΣΑΤΣΑ: (αμόλησε μια πολύ βρωμερή κλανιά).

Δ)
ΤΣΑΤΣΑ: Τι έγινε στην Αγγλία; Έμαθα ότι σε κάποιες περιοχές είχε πολύ έντονη κακοκαιρία.
ΤΑΚΜΑΝ: (έκανα το μορφασμό του κώλου της μύγας).

Άντε ευκολάκι σας έβαλα. Vote.
To Γ
:uglystupid:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ελα ρε τυπε ΤΑΚΜΑΝ σε χουμε αναγκη  :rockon: :rockon:
Ποτε θα ρθεις να ξανακανουμε τσαρκα για ακαπελο>?  :rockon:
Αν η ασφαλίστρια τσατσά αλλάξει συμπεριφορά, θα έρθω στις γιορτές.

ΥΓΣ: Πολύ "κυρία" το παίζει τελευταία. Είναι σοβαρή, ψυχρή, δε γελάει εύκολα, λέει συνέχεια "Μάλιστα" βγάζοντας περίεργες αύρες, κτλ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πάω να την πέσω τώρα, γιατί αύριο πρέπει να σηκωθώ στις 07:25 (έχω ασφυκτικά deadlines). Όταν τελειώσω την εργασία GLM, θα της ξανατηλεφωνήσω και θα παραθέσω εδώ τη στιχομυθία. Τα λέμε. Καλές τσάρκες.

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Καληνύχτα  ΤΑΚΜΑΝ  αναμενουμε με αγωνια τις στιχομυθίες.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τάκη μην εξαφανίζεσα

Πόσταρε μια καλημέρα έστω

Ανησυχώ ψυχούλα μου...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τάκη μην εξαφανίζεσα

Πόσταρε μια καλημέρα έστω

Ανησυχώ ψυχούλα μου...
Στις 19/11/2013 ώρα 18:53 μίλησα με την ασφαλίστρια τσατσά στο σταθερό. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 16 λεπτά. Όταν βρω χρόνο, θα σας διηγηθώ τις λεπτομέρειες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 14:03 πήρα τηλέφωνο την ασφαλίστρια τσατσά στο στούντιο. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της στριμμένης υδροχόου): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δεν πιστεύω να σε ενοχλώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι βρε πουλάκι μου. Απλά ήμουν ξαπλωμένη, επειδή δεν έχει δουλειά.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

Β)
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της μαντάμ Σωσώ σε πυρετικό παραλήρημα): Τους Γερμανούς, τους έχω σιχαθεί. Προτιμώ να μείνω άνεργος, παρά να δουλέψω στη Γερμανία. Έχουμε μια Γερμανίδα καθηγήτρια στο μάθημα "Social Science Data - Sources and Measurement", η οποία μας έχει βάλει μια πολύ δύσκολη εργασία με προθεσμία μόνο 3 εβδομάδες. Όλα τα ερωτήματα θέλουν πολύ ψάξιμο και σε μερικά σημεία, δεν καταλαβαίνεις τι ζητάει. Επιπλέον, μας έχει βάλει και αυστηρό περιορισμό στον αριθμό των σελίδων. Όταν η Mirna τη ρώτησε κάτι, αυτή απάντησε "I cannot help you, it is an assignment". Αντιθέτως ο Yves Berger, που είναι Βέλγος, είναι πολύ προσιτός στους φοιτητές. Στην εργασία των GLM, ήταν πολύ βοηθητικός.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της ψωνισμένης φοιτήτριας από το ΠΜΣ Αναλογιστική και Διοικητική Κινδύνου του Πανεπιστημίου Πειραιώς): Μάλιστα.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ (με αρκετά νευρικό τόνο): Ρε εσύ, έχω ένα πρόβλημα. Πώς σκατά τη βρίσκουμε αυτή την κλαπαρχιδιά στο πρόγραμμα Stata;
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω σημαντικά νέα. Στην 4η εργασία του μαθήματος "Univariate Analysis", πήρα 20/20. Βέβαια δεν το παίρνω πάνω μου, γιατί ήταν πολύ εύκολη.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάποδη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Και κάτι άλλο. Στις 15 Ιανουαρίου ώρα 11:30, τελειώνω τις εξετάσεις μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Μισό λεπτό.
ΤΑΚΜΑΝ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΣΑΤΣΑ: Γεια σας κυριέ μου. Να πάτε στο καλό.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω να τον χαιρέτησες με διευθυντικό sandwich.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 04/12/2013 ώρα 16:31 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο σταθερό. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΣΑΤΣΑ: Σήμερα ακούγεσαι πολύ καλά. Είναι σα να είσαι δίπλα μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Technology.
ΤΣΑΤΣΑ: Technology ε;
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός κογιότ).

Β)
ΤΣΑΤΣΑ: Η φωνή σου ακούγεται καμπάνα. Είναι σα να βρίσκεσαι δίπλα μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Actually, this may happen, because my telephone device is ... ωχ κόλλησα τώρα. Πώς σκατά το λένε αυτό στα Αγγλικά;
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Eurobank): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: (έκανα την ανάποδη φάτσα του καθηγητή σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού).

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της καθηγήτριας της Βιολογίας Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης του φροντιστηρίου Θεσμός): Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Τέλειωσα την εργασία στο μάθημα "Social Science Data: Sources and Measurement". Μου πήρε συνολικά 13 μέρες γεμάτες. Ιδιαίτερα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, έφαγα μεσημεριανό στις 20:00 και βραδινό στις 02:30. Νομίζεις ότι η Αγγλία δεν έχει νυχτερινή ζωή ε; Γελιέσαι. Εκείνη την ώρα σε ένα ψητοπωλείο της London Road έτρωγαν γύρω στα 20 άτομα ηλικίας 15-19 ετών. Άλλος φορούσε περούκα, άλλος έβγαζε μαροκινή κραυγή, άλλος χούφτωνε τη γκόμενα στον κώλο ... Πραγματικά, μου ήρθε να αρχίσω να τραγουδάω το τραγούδι:

ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΣΑΤΣΑ: Τι άλλα νέα;
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες το μεσημέρι έφαγα στο SUSU με το Νίκο, την Ερασμία και τη Μίρνα. Εγώ έφαγα λαζάνια με κιμά για κυρίως γεύμα και cheesecake για επιδόρπιο.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάστροφη φάτσα της Τζίνας Βουρδουμπάκη).

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Έχω την αγάπη σου Παναγίτσα μου γλυκιά; Σε ρωτάω, γιατί τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι αρκετή ψυχρότητα από την πλευρά σου. Αμαρτία από το θεό είναι, να με στενοχωρείς. Το ξέρεις ότι είμαι πολύ ευαίσθητη ψυχή.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Βρε Τάκη, βρε Τάκη, πόσες φορές με έχεις ρωτήσει το ίδιο πράγμα; Γιατί προσπαθείς να μου δημιουργήσεις ενοχές;
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας με λυγμούς): Γιατί μου επιτίθεσαι; Εμένα η ψυχή μου είναι πλυμμηρισμένη από αγάπη και δεν έχω πειράξει ούτε κουνούπι.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας με λυγμούς): Γιατί μου επιτίθεσαι; Εμένα η ψυχή μου είναι πλυμμηρισμένη από αγάπη και δεν έχω πειράξει ούτε κουνούπι.

Ρε παίκτη, μη τσιμπάς! Να είσαι αισθηματίας, αλλά με ρέγουλο, μην ξεπέφτεις στα μάτια της κατ' αυτό τον τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom