Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μετά από 4-5 λεπτά αναμονής, μπήκε η Ειρήνη στο δωμάτιο. Η συγκεκριμένη πουτάνα είναι ηλικίας γύρω στα 25, μετρίου αναστήματος, μελαχρινή, λεπτή και μάλλον Ελλεηνίδα. Ύστερα από έναν σύντομο χαιρετισμό και 2-3 ανθρώπινες κουβέντες, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:

1η φάση: "Τα κλασσικά".
2η φάση: "Η μέθοδος του Πεπονοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 6 λεπτά).
3η φάση: "Αποχαιρετισμός".

Τα χαρακτηριστικά της εν λόγω συνεύρεσης, ήταν τα εξής:
Ψυχική κατάσταση: Ήθελα διαρκώς να βάλω τα κλάμματα. Αιτία ήταν η τυπική συμπεριφορά της τσατσάς, η πολυκοσμία του μαγαζιού και η άμεση φυγή μου στην Αγγλία (με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής). Η Ειρήνη φυσικά, έκανε ότι μπορούσε για να αντιστρέψει το κλίμα.
Φαντασιώσεις: Οι γνωστές και μη εξαιρετέες.
Αποτέλεσμα: Επιτυχής εκσπερμάτωση.

Μόλις η πουτάνα αποχώρησε από το κόκκινο δωμάτιο, ντύθηκα, χτενίστηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κατευθύνθηκα προς το prive σαλονάκι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
εισαι σαν ενα πολυ καλο βιβλιο που δεν θα επρεπε ποτε να γινει ταινια.
u know what i mean brah??
Αυτό μου το έχει πει και ο Πάνος. Τα απομνημονεύματά μου πρέπει να τα εκδόσω.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσυ εισαι αυτος εδω?

αυτο: ΦΕΚ 3046/Β/30-12-2011, σου λεει κατι?

Για κάθε χρήση οπτικοακουστικού έργου καταβάλ−
λονται τα ακόλουθα τέλη: α) για οπτικοακουστικά έργα
των οποίων το συνολικό κόστος παραγωγής είναι μικρό−
τερο από 50.000 ευρώ, δέκα ευρώ ανά δευτερόλεπτο
απεικόνισης

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
εσυ εισαι αυτος εδω?

αυτο: ΦΕΚ 3046/Β/30-12-2011, σου λεει κατι?

Για κάθε χρήση οπτικοακουστικού έργου καταβάλ−
λονται τα ακόλουθα τέλη: α) για οπτικοακουστικά έργα
των οποίων το συνολικό κόστος παραγωγής είναι μικρό−
τερο από 50.000 ευρώ, δέκα ευρώ ανά δευτερόλεπτο
απεικόνισης
Αχ τι μου θύμισες ... Ωραίες εποχές τότε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πριν αναφερθώ στην παρέα με την τσατσά, θα σας μιλήσω για δύο γεγονότα, τα οποία με στενοχώρησαν.

1) Καθώς περίμενα την Ειρήνη στο δωμάτιο, άκουσα την αρκούδα να μιλάει στο τηλέφωνο με την ανιψιά της. Το στόμα της έσταζε μέλι.

2) Μόλις ολοκλήρωσα το πουτανογαμήσι και έκλεισα την πόρτα του κόκκινου δωματίου, άκουσα την τσατσά να κουβεντιάζει στο σαλόνι με συναγωνιστή για τη Φαίη. Μέχρι να ξεκουμπιστεί ο τύπος, κοντοστάθηκα στο διάδρομο και κρυφάκουσα τη συζήτηση. Η συμπεριφορά της ήταν πολύ στοργική. Όταν έφυγε (μετά από 2 λεπτά), η αρκούδα του είπε "Θα τα ξαναπούμε αγάπη μου".

Η εν λόγω κυρία έχει 3 εαυτούς.

α) Η στοργική - καλόκαρδη αρκούδα.
β) Η ψυχρή - τυπική αρκούδα.
γ) Η επιθετική - νευρική αρκούδα.

Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό μου δείχνει το β και το γ. Με πνίγει το άδικο, γιατί εγώ της έχω φερθεί πολύ καλά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ξέχασα να σας πω κάτι σημαντικό. Τη συγκεκριμένη μέρα η αρκούδα έβγαζε την αύρα της lady Gaga στο πολυαγαπημένο μας ριάλιτι X-Factor.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
. Τη συγκεκριμένη μέρα η αρκούδα έβγαζε την αύρα της lady Gaga στο πολυαγαπημένο μας ριάλιτι X-Factor.
Δεν εχω καμια αμφιβολια...
Εισαι ο πριγκηψ του σουρεαλισμου...
Σε 50 χρονια θα σε αναγνωρισει η κοινωνια και ο κοσμος της τεχνης...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις αποχώρησε από το στούντιο ο αντιπαθητικός συναγωνιστής, ακολούθησε με την τσατσά η κάτωθι στιχομυθία:

ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Τι στέκεσαι εκεί και περιμένεις; Έχουμε κάτι μαζί; Δεν κατάλαβα.
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος, αλλά από μέσα μου ήθελα να πιώ το κόνιο και να ξεψυχήσω, όπως ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης).

Στη συνέχεια, πήγαμε παρέα στο prive σαλονάκι και καθίσαμε δίπλα-δίπλα στον καναπέ. Τα χαρακτηριστικά του εν λόγω ΤΕΤΑΤΕΤ ήταν τα εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τόπος: Στο prive σαλονάκι.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 6 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: To attitude της τσατσάς ήταν πολύ εχθρικό απέναντί μου. Αν και με συμβούλευε, ο τρόπος της έδειχνε εμπάθεια και όχι αγάπη. Εξαιτίας της αμηχανίας μου, στην κυριολεξία δεν καταλάβαινα τι έλεγα.
Τα καλά: Κανένα. Αυτή η γυναίκα μου τραυμάτισε την ψυχή.

Τα υπόλοιπα θα σας τα πω μετά. Έχω μάθημα στις 15:00.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τα κουλά: Σε αυτό το σημείο θα παραθέσω 4 αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα διαλόγων.

1)
ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ επέλεξα αυτό το δρόμο (εννούσε τη δουλειά της), καλώς ή κακώς, εσύ κοίτα τη ζωή σου και άφησέ με εμένα.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί ψυχούλα μου γλυκιά; Δε θες να επικοινωνούμε; Εγώ σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάστροφη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ (έχοντας κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό μου κύτταρο από τη στενοχώρια): Σε 10 χρόνια, που θα σταματήσεις να δουλεύεις, θα βρισκόμαστε και για κανένα καφέ.
ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ μπορεί σε δυο χρόνια να έχω πεθάνει.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να λιποθυμήσω από τη στενοχώρια): Όχι Παναγιά μου. Δε θέλω να κάνεις αρνητικές σκέψεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Απλά, είμαι ρεαλίστρια.

2)
ΤΣΑΤΣΑ: Φρόντισε τώρα στην Αγγλία, που θα πας, να μην είσαι μόνος. Βρες καμία κοπέλα, στην ηλικία σου.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

3)
ΤΑΚΜΑΝ: Αν κάνω αργότερα παιδιά, θα μου τα μεγαλώσεις;
ΤΣΑΤΣΑ: Πώς θα σου τα μεγαλώσω βρε Τάκη, αφού θα βρίσκεσαι στην Αγγλία ή στην Ελβετία ή στο Αμπού Ντάμπι;
ΤΑΚΜΑΝ: Πέρυσι, θυμάμαι που μου έλεγες «Κανόνισε, θέλω εγγόνια».
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).

Πάω να φάω τα φυστίκια μου και να την πέσω. Τα λέμε αύριο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Δεν εχω καμια αμφιβολια...
Εισαι ο πριγκηψ του σουρεαλισμου...
Σε 50 χρονια θα σε αναγνωρισει η κοινωνια και ο κοσμος της τεχνης...

Πράγματι !

Εγγονόπουλος ,Εμπειρίκος και...ΤΑΚΜΑΝ !

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τα κουλά: Σε αυτό το σημείο θα παραθέσω 4 αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα διαλόγων.

1)
ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ επέλεξα αυτό το δρόμο (εννούσε τη δουλειά της), καλώς ή κακώς, εσύ κοίτα τη ζωή σου και άφησέ με εμένα.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί ψυχούλα μου γλυκιά; Δε θες να επικοινωνούμε; Εγώ σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάστροφη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ (έχοντας κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό μου κύτταρο από τη στενοχώρια): Σε 10 χρόνια, που θα σταματήσεις να δουλεύεις, θα βρισκόμαστε και για κανένα καφέ.
ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ μπορεί σε δυο χρόνια να έχω πεθάνει.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να λιποθυμήσω από τη στενοχώρια): Όχι Παναγιά μου. Δε θέλω να κάνεις αρνητικές σκέψεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Απλά, είμαι ρεαλίστρια.

2)
ΤΣΑΤΣΑ: Φρόντισε τώρα στην Αγγλία, που θα πας, να μην είσαι μόνος. Βρες καμία κοπέλα, στην ηλικία σου.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

3)
ΤΑΚΜΑΝ: Αν κάνω αργότερα παιδιά, θα μου τα μεγαλώσεις;
ΤΣΑΤΣΑ: Πώς θα σου τα μεγαλώσω βρε Τάκη, αφού θα βρίσκεσαι στην Αγγλία ή στην Ελβετία ή στο Αμπού Ντάμπι;
ΤΑΚΜΑΝ: Πέρυσι, θυμάμαι που μου έλεγες «Κανόνισε, θέλω εγγόνια».
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).

Πάω να φάω τα φυστίκια μου και να την πέσω. Τα λέμε αύριο.

Τελικά Τακούλη μάλλον η γυναίκα σε νοιάζεται παραπάνω απ' όσο νομίζεις...

Άκου τα λόγια της και προχώρα παρακάτω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η αποχαιρετιστήρια στιχομυθία με την τσατσά, ήταν η εξής:

ΚΟΥΔΟΥΝΙ: (ήχος).
ΤΣΑΤΣΑ: Μισό λεπτό να δω, ποιος είναι.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΣΑΤΣΑ: Ωχ, έχουμε πολύ δουλειά τώρα.
ΤΣΑΤΣΑ (απευθυνόμενη στον πελάτη): Γειά σας κύριέ μου.
ΠΕΛΑΤΗΣ: Χαίρεται.
ΤΣΑΤΣΑ: Σήμερα έχουμε δυο κοπέλες. Θέλετε να τις δείτε;
ΠΕΛΑΤΗΣ: Βεβαίως.
ΤΣΑΤΣΑ (απευθυνόμενη σε εμένα): Εσύ τώρα θα φύγεις. Περίμενε λίγο.

Μετά από λίγο ...

ΠΕΛΑΤΗΣ: Τις θέλω και τις δυο.
ΤΣΑΤΣΑ (απευθυνόμενη στον πελάτη): Ωραιότατα.
ΤΣΑΤΣΑ (απευθυνόμενη σε εμένα): Έλα, σήκω, φύγε. Τώρα έχουμε σοβαρό πελάτη. Αυτός δίνει στο μαγαζί 150 ευρώ.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να βάλω τα κλάμματα): Εντάξει. Να σαι καλά. Η Παναγιά μαζί σου.
ΤΣΑΤΣΑ: Επίσης. Καλό ταξίδι.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σε ξαναπάρω άλλη μια φορά από Ελληνικό έδαφος.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να λιποθυμήσω από τη στενοχώρια): Σε αγαπάω. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, συγχώρεσέ με για όλα.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ και έκλεισε την πόρτα).

Τα πρόστυχα: Της έκανα αρκετά stamp στα τρικ-τρικ. Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά, δεν είχε και ιδιαίτερη όρεξη για sandwich.
Ώρα αποχώρησης από το στούντιο: 11:58.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Εμφάνιση κοπέλας: 10.0.
Επειδή φορούσε τα τρικ-τρικ της τσατσάς, δεν μπορώ να κρίνω. Για αυτό το λόγω, θα εξαντλήσω την επιείκιά μου.

Συμμετοχή / διάθεση / υπηρεσίες κοπέλας: 10.0.
Έκανε ότι μπορούσε, για να με βοηθήσει να χύσω.

Χώρος / καθαριότητα χώρου: 10.0.
Το συγκεκριμένο στούντιο διαθέτει ένα μπάνιο, δυο σαλόνια και τρια κόκκινα δωμάτια.

Συμπεριφορά τσατσάς: 5.0.
Μου μάτωσε την καρδιά.

Πρόσβαση: 10.0.
Βλέπε προηγούμενες κριτικές μου.

Σχέση απόδοσης / τιμής: 10.0.
Διαβάστε την κριτική και θα καταλάβετε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τώρα θα σας πω τα υπόλοιπα ερωτικά μου νέα επιγραμματικά, λόγω έλλειψης χρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑ)
Στις 12:50 πήγα στο μαγαζί της αγελάδας και αγόρασα γάλα και 2 παγωτά Nirvana. Αφού ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, κουβεντιάσαμε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich.

ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στις 11:19 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 11 λεπτά. Η συμπεριφορά της ήταν σχετικά στοργική, γεγονός που προσωρινά μου ανέβασε την ψυχολογία. Στις 13:09, καθώς περίμενα το λεωφορείο Ε22 στη στάση "Λίμνη" για να επιστρέψω στο Ελληνικό, γνώρισα μια α-καπέλο ηλικίας γύρω στα 65-70 με φούστα και χρυσά ριγκάκια. Η κουβέντα διήρκησε 5 λεπτά. Θέμα συζήτησης: Μπάνια, αστικές συγκοινωνίες, πορείες στο κέντρο, κτλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 20% των απαντήσεών της ήταν μορφασμοί Γύπα.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.240
Πόντοι
6.765

17:03Νεαρός στο κέντρο της Αθήνας αυνανιζόταν και προσπαθούσε να εκσπερματώσει πάνω στον κόσμο!

[size=10pt]3 Οκτωβρίου 2013 Ελλάδα, Παράξενα

Τα είδαν όλα χθες οι περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στην πλατεία Ομονοίας όταν στα καλά του καθουμένου ένας νεαρός άνδρας ξεκίνησε να αυνανίζεται και να εκσπερματώνει μπροστά στα μάτια του κόσμου.
Συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό ένας νεαρός άνδρας ηλικίας περίπου 27 ετών κυκλοφορεί στο κέντρο και έχει γίνει «ο φόβος και ο τρόμος» των γυναικών. Ο εν λόγω νεαρός δεν αυνανίζεται μονάχα σε δημόσιους χώρους αλλά παρενοχλεί και σεξουαλικά περαστικούς που τυγχάνει να περάσουν από μπροστά του. Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο εν λόγω νεαρός εκσπερμάτωσε πάνω σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που έτυχε να περνά από μπροστά του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των παρευρισκομένων στην σκηνή και την αποδοκιμασία. Την δράση του νεαρού άνδρα φαίνεται να γνωρίζει η Αστυνομία, ωστόσο άγνωστο παραμένει γιατί δεν έχει προβεί σε σύλληψη. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως ο νεαρός κυνηγά τους περαστικούς για να εκσπερματώσει πάνω τους και τα έχει καταφέρει αρκετές φορές.[/size]

- See more at:

Takman κι άλλος σύντροφος τις κυνηγάει τις θείτσες !!!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στις 11:00 το πρωί κατέβηκα στο ΠΑΠΕΙ, για να συναντήσω το Βοζίκη και τον Πολίτη. Στις 12:51, καθώς επέστρεφα με το 040, κάθισα δίπλα σε μια Ουγγαρέζα α-καπέλο ηλικίας γύρω στα 60-65. Δε θα έλεγα ότι ήταν και ο ορισμός της απόλυτης καύλας, αλλά είχε ένα αρκετά δεκτικό attitude. Πολύ σύντομα, ξεκίνησε γνωριμία. Η κυρία κατευθυνόταν προς Ομόνοια, για να επισκεφτεί κάποιο γραφείο ευρέσεως εργασίας. Έδειχνε πολύ απογοητευμένη από τη ζωή της, γιατί πολλοί της έλεγαν "Φύγε από εδώ, είσαι τρελή" ή "Γιαγιά, μήπως πάσχεις από Alzheimer;". Για να την παρηγορήσω, της έκανα διαρκώς stamp στα χεράκια (δε φορούσε κοσμήματα) και της έπιανα τη φούστα. Αυτή δεχόταν με πολύ χαρά τη σεξουαλική παρενόχληση, γεγονός που μου προκάλεσε παροξυσμό. Δυστυχώς όμως, στη στάση "Συγγρού-Φιξ" γνωρίστηκε με μια φοιτήτρια και με παράτησε στα κρύα του λουτρού.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στις 10:57 πήγα στο μαγαζί της αγελάδας, για να αγοράσω 2 παγωτά Nirvana. Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά στοργική. Μάλιστα, με παρακάλεσε πριν αναχωρήσω για τα ξένα, να ξαναπεράσω από το μαγαζί. Το δε διευθυντικό sandwich του αποχαιρετισμού, ήταν πιο αφροδισιακό και από Πεπονοτρυπητή με την τσατσά στο δωμάτιο (μου έτριψε το ιδρωμένο χέρι και με κοίταξε με ένα γλυκύτατο βλέμμα). Αυτή όμως η συμπεριφορά, έκρυβε ένα τεράστιο αγκίστρι. Η κυρία εκμεταλλεύτηκε την καύλα μου και με έκλεψε στα ρέστα (τα ψώνια κόστιζαν 4.40 ευρώ, της έδωσα 20 και μου επέστρεψε 5.60). Παρόλα αυτά, επειδή είναι γαμάτη γκόμενα, τη συγχωρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom