Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψυχική μου κατάσταση την Τρίτη, έχρηζε επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Τα δάκρυα, οι ταχυπαλμίες και οι αυτοκτονικές σκέψεις διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Πρέπει να φορτσάρεις λίγο... Είσαι παραπάνω από 2 βδομάδες πίσω!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΤΣΑΤΣΑ: Τέλος πάντων. Πού είσαι τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι στο Ελληνικό και περιμένω το Ε22. Πάω για μπάνιο στη Βουλιαγμένη.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλό μπάνιο.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν είσαι καλά σήμερα ε;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι, δεν είμαι καθόλου καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί Παναγιά μου γλυκιά; Σε μένα θέλω να τα εμπιστεύεσαι όλα.
ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί χθες έφυγα μόνο με 20 ευρώ.

Όπα. Έτοιμο το παγωτάκι. Τα λέμε σε λίγο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Τι να κάνεις; Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Άλλες φορές θα φεύγεις χωρίς μεροκάματο, άλλες με 20 ευρώ, άλλες με 35 και άλλες με 75.
ΤΣΑΤΣΑ: Ακριβώς. Όλα είναι στο πρόγραμμα.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα πρέπει όμως να καταλάβεις ότι η ευτυχία προέρχεται κυρίως από τις ανθρώπινες σχέσεις. Έχεις την ανιψιά σου που σε αγαπάει, έχεις τις φίλες σου και φυσικά έχεις την αγάπη μου.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα ξαναπούμε. Να σαι καλά.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η ψυχική μου κατάσταση μετά από αυτό το τηλεφώνημα ήταν στα χειρότερά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή στη θάλασσα αισθάνθηκα έντονη ταχυπαλμία και κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή από τη στενοχώρια μου.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στις 13:04 στη στάση "Λίμνη", καθώς περίμενα το λεωφορείο Ε22 για να επιστρέψω από τη θάλασσα, κάθισε δίπλα μου μια α-καπέλο. Η εν λόγω κυρία ήταν ηλικίας γύρω στα 70, φορούσε ένα σέξι - μαύρο φόρεμα, ένα κομποσχοίνι και φυσικά μπόλικα χρυσά τρικ-τρικ.

Πάω να κατουρήσω. Επιστρέφω αμέσως.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Κι εγώ αγαπώ μία 19 χρόνια αλλά αυτή δεν με θέλει

brilis2.jpg

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αμέσως έγινε γνωριμία με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

Α-ΚΑΠΕΛΟ: Κάτσε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του αστυνόμου Μπέκα): Σας ευχαριστώ.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Το Ε22 πολύ άργησε.
ΤΑΚΜΑΝ: Πράγματι.
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΡΟΣ: Από τις 9 Σεπτεμβρίου ισχύουν τα χειμερινά δρομολόγια. Το λεωφορείο περνάει κάθε μια ώρα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Κακώς. Θα έπρεπε μέχρι το τέλος του μήνα να άφηναν τα θερινά δρομολόγια. Τόσος κόσμος πάει στις παραλίες.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για μπάνια. Η θάλασσα είναι πολύ ζεστή και έξω δε σκας.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Όσο απομακρυνόμαστε από τον Πειραιά, τόσο πιο καθαρή είναι η θάλασσα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ξέρετε, αν έχει σήμερα καμία πορεία στο κέντρο;
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΡΟΣ: Εγώ μένω στον Πειραιά. Δεν έχω σχέση με εκείνα τα μέρη.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (έκανε την ανάποδη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 10:30, που πήρα το τρόλεϊ και κατέβηκα στο Σύνταγμα για να πάρω το μετρό, ήταν ήσυχα. Για τώρα, δε γνωρίζω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
εδω γινονται κοσμοιστορικα γεγονοτα στην ελλαδα με συλληψεις πολιτικου αρχηγου,εγληματικες οργανωσεις,σχεσεις μπατσων-ναζι κτλ και ο τακμαν της ψωλης του τον χαβα!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γεια σου ρε τακμαν αλανι.....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την παραπάνω γνωριμία, με έπιασε κρίση βλακείας και γελούσα σαν κορνούτος μέχρι το Ελληνικό. Δυστυχώς όμως, η γενικότερη ψυχολογία μου δε βελτιώθηκε. Το παράπονο από την απότομη και άδικη συμπεριφορά της αρκούδας είχε κάνει κατάληψη διαρκείας στον εγκέφαλό μου. Όλα τα πλακάτ των διαδηλωτών (διαδηλωτές ήταν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα) έγραφαν "Θέλω πίσω την αρκούδα, που γνώρισα και αγάπησα το 2011".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στις 18:15 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Μιλήσαμε συνολικά 7 λεπτά. Της ευχήθηκα χρόνια πολλά για τη γιορτή της (γιόρταζε στις 14/09) και κουβεντιάσαμε για τα θαύματα του Fungustatin στην καθημερινότητά μου. Η συμπεριφορά της ήταν σχετικά στοργική. Δυστυχώς όμως, το τραύμα που μου έχει αφήσει στην ψυχή η εν λόγω κυρία, παραμένει ανεξίτηλο. Ίσως καταφέρω να το καταπολεμήσω με αντικαταθλιπτικά χάπια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Καμία εξέλιξη στον ερωτικό τομέα. Το πρωί πήγα για μπάνιο στο Αυλάκι με το Axos Travel, αλλά η εικόνα του λεωφορείου ήταν αρκετά καταθλιπτική. Ζήτημα είναι, αν ήμασταν συνολικά 10 άτομα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στις 21:07 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο σπίτι. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (μιλώντας με τόνο, σα να απευθύνεται σε ψυχοπαθή): Γειά σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν μπορώ να σου μιλήσω άνετα, γιατί βρίσκομαι κοντά στο σπίτι. Σε πήρα μόνο για να σε ρωτήσω, αν δουλεύεις αύριο.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι, δουλεύω.
ΤΑΚΜΑΝ: Πού;
ΤΣΑΤΣΑ: Στο 36.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Θα έρθω αύριο το πρωί από εκεί, για να σε δω και να σε αποχαιρετήσω.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα του Βρόντου): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε για κανένα δεκάλεπτο.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν ξέρω. Εξαρτάται από την κίνηση.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 23/08/2013, που δούλευες στο 36, καθίσαμε παρέα 40-45 λεπτά παρά την πολυκοσμία. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Αύριο θα σου φέρω και μια χρονοκάρτα του ΟΤΕ, για να με παίρνεις τηλέφωνο στην Αγγλία.
ΤΣΑΤΣΑ (με πολύ ξυνισμένη φωνή): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Φυσικά, μπορείς να παίρνεις και αλλού τηλέφωνα. Δε θα σου το απαγορεύσω.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Βρε τι να μου απαγορεύσεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Αν θέλεις, μπορείς να παίρνεις και Καναδά. Δε μου είχες πει ότι έχεις οικογένεια εκεί;
ΤΣΑΤΣΑ: Όταν ζούσα με τον άντρα μου και είχαμε πολλά χρήματα, είχαμε μια υπηρέτρια. Τώρα αυτή έχει μεταναστεύσει στο Μόντρεαλ. Δεν επικοινωνούμε πλέον με αυτή.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Θέλω πάντως πάρα πολύ να σε δω μια τελευταία φορά, γιατί θα αργήσω να ξανάρθω Ελλάδα. Μπορεί να σε ξαναδώ μετά από 9 μήνες.
ΤΣΑΤΣΑ (με ειρωνική διάθεση): Μια εγκυμοσύνη λοιπόν.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω και εσύ να θες να με δεις αύριο.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάποδη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σε πάρω αύριο, για να σε ενημερώσω για την ακριβή ώρα προσέλευσης.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει. Λοιπόν, θα τα πούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Καληνύχτα.
ΤΣΑΤΣΑ: Τσάο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τώρα θα γράψω κριτική για τη στουντιότσαρκα της 16ης Σεπτεμβρίου.

A) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 16/09/2013 ώρα 10:42 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στη γωνία των οδών Κασταλίας και Κυψέλης (ώρα 10:48) πήρα τηλέφωνο την τσατσά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (μιλώντας με τόνο, σα να απευθύνεται σε τρόφιμο στο Δαφνί): Γειά σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σε ενημερώσω ότι έρχομαι προς τα εκεί.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Μετά την παραπάνω τηλεδιάσκεψη με την αρκούδα, διέσχισα τις οδούς Κυψέλης και Σκύρου. Περπατώντας κατά μήκος της οδού Σκύρου, ανακάλυψα ένα παντοπωλείο. Σε αυτό το σημείο έκανα στάση και αγόρασα μια χρονοκάρτα του ΟΤΕ των 6 ευρώ, για να μπορεί να με παίρνει η τσατσά τηλέφωνο στην Αγγλία.
Στη συνέχεια, κατευθύνθηκα προς την Ευελπίδων. Η ψυχική μου κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή. Τα μάτια μου ήταν δακρυσμένα και είχα αφόρητη ταχυπαλμία. Αισθανόμουν αγχωμένος, στενοχωρημένος και μια γενικότερη πικρία μέσα μου. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα, να γλιστρήσω και να φάω τούμπα σε κάτι σκαλιά. Σε αυτό το σημείο οφείλω να αναγνωρίσω ότι η Παναγίτσα έκανε το θαύμα της. Αν εξαιρέσουμε έναν μικρό πόνο στις κλειδώσεις, δε χτύπησα πουθενά. Αμέσως σηκώθηκα, έριξα μερικά μπινελίκια και συνέχισα την πορεία μου. Στις 11:09 πήρα το 224 από τη στάση "Δικαστήρια" και στις 11:16 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Ο τύπος χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας...είναι πραγματικά για λύπηση διότι νομίζει ότι είναι και χιουμορίστας...άσε που μας ξεφτιλίζει και στο εξωτερικό....

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Τόσα χρόνια στην Αγγλία και η προφορά του είναι για τα πανηγύρια...

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Μήπως πρέπει να πάει στην Αννίτα ??

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
Μόλις χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε η αρκούδα τσατσά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχούλα μου, που σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ (με ψυχρό τόνο φωνής): Τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Θα καθίσουμε παρέα στο σαλόνι;
ΤΣΑΤΣΑ (με αυστηρό τόνο φωνής): Δε μπορώ τώρα, μετά. Έλα εδώ (με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο).
ΤΣΑΤΣΑ: Θες κάποια συγκεκριμένη κοπέλα ή να σου στείλω όποια να ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Στείλε μου ότι πιάσεις. Εξάλλου, για σένα έχω έρθει.
ΤΣΑΤΣΑ: Θες να κάνεις ντους;
ΤΑΚΜΑΝ: Μα τα δωμάτια δε διαθέτουν ντουζιέρα.
ΤΣΑΤΣΑ (δείχνοντάς μου το μπάνιο): Αν θες, έχει από εδώ.
ΤΑΚΜΑΝ (αφού της έσκασα το πενηντάρικο): Θα κάνω.
ΤΣΑΤΣΑ: Άφησε πρώτα τα πράγματά σου στο δωμάτιο και μετά πήγαινε να πλυθείς.
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ.
ΤΣΑΤΣΑ: Πάρε την πετσέτα και πρόσεχε μη γλιστρήσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην ανησυχείς.
ΤΣΑΤΣΑ: Όταν τελειώσεις, να πάρεις μαζί σου την πετσέτα στο δωμάτιο.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε.

Μετά τον παραπάνω διάλογο, γδύθηκα, έκανα ντους και στη συνέχεια μπήκα στο δωμάτιο του έρωτα ημίγυμνος. Κατόπιν, ειδοποίησα την τσατσά ότι ήμουν έτοιμος και έκλεισα την πόρτα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τακη, εχεις σκεφτει να πας στο talent show της Αγγλιας?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
εισαι σαν ενα πολυ καλο βιβλιο που δεν θα επρεπε ποτε να γινει ταινια.
u know what i mean brah??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom