Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; Να τιμήσω με πεπονοτρυπητή την:

ή το πρόγραμμα "μαλακία με την τσατσά", που προσφέρουν κάποια στούντιο;

Παρε την Βιολετα φιλε.Ουτε συζητηση.Απο οτι εχω δει στα κειμενα σου, ειναι αυτο που ζητας..Θα σε καλυψει πληρως.Και που σαι, με την Λιρα/Ευρω στα 0,8358 που ειναι τωρα, τι θα δωσεις? 33 Λιροπουλα...Βρισκεις τετοιο πραγμα μ αυτα τα λεφτα Αγγλια? Ξεχνα την Τσατσα..το νεο ονομα Βιολετα

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Παρε την Βιολετα φιλε.Ουτε συζητηση.Απο οτι εχω δει στα κειμενα σου, ειναι αυτο που ζητας..Θα σε καλυψει πληρως.Και που σαι, με την Λιρα/Ευρω στα 0,8358 που ειναι τωρα, τι θα δωσεις? 33 Λιροπουλα...Βρισκεις τετοιο πραγμα μ αυτα τα λεφτα Αγγλια? Ξεχνα την Τσατσα..το νεο ονομα Βιολετα
Την έχεις πηδήξει; Φοράει τρικ-τρικ, διαθλαστική φούστα και διχτυωτό καλσόν;

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οχι Φιλε μου , ειμαι κι εγω ρομαντικος..αν πηδαγα την Βιολεττα θα χαλαγε το "ρομαντσο" που φτιαχνω στο μυαλο μου..Κι εσυ ετσι δεν εισαι? Φαντασου να σου πει η Τσατσα να την πηδηξεις..Κατι δεν θα παθεις μεσα σου? ετσι κι εγω..οι ερωτες καλλιτερα να μενουν ανεκπληρωτοι..

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Οχι Φιλε μου , ειμαι κι εγω ρομαντικος..αν πηδαγα την Βιολεττα θα χαλαγε το "ρομαντσο" που φτιαχνω στο μυαλο μου..Κι εσυ ετσι δεν εισαι? Φαντασου να σου πει η Τσατσα να την πηδηξεις..Κατι δεν θα παθεις μεσα σου? ετσι κι εγω..οι ερωτες καλλιτερα να μενουν ανεκπληρωτοι..
Δε θέλω να την πηδήξω. Θέλω να της φορέσω του Γύπα τα εννιάμερα, να παίξουμε θέατρο (π.χ. να υποδυθούμε ότι συνταξιδεύουμε στο πλοίο Red Funnel από Southampton για Isle of Wight, ότι προσπαθώ να της πιάσω κουβέντα στα Αγγλικά, αλλά κεκεδίζω από τη στύση, ότι της δίνω το χέρι για διευθυντικό sandwich και αυτή κάνει έναν ανάδρομο μορφασμό κογιότ, κτλ), να χορέψουμε αργεντίνικο ταγκό, να της λερώσω το σεντόνι με πεπονοτρυπητή και στο τέλος να τη ρωτήσω, αν τα χύσια μου μυρίζουν χλωρίνη. Πέουνγκ. Κουλό ε;

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δε θέλω να την πηδήξω. Θέλω να της φορέσω του Γύπα τα εννιάμερα, να παίξουμε θέατρο (π.χ. να υποδυθούμε ότι συνταξιδεύουμε στο πλοίο Red Funnel από Southampton για Isle of Wight, ότι προσπαθώ να της πιάσω κουβέντα στα Αγγλικά, αλλά κεκεδίζω από τη στύση, ότι της δίνω το χέρι για διευθυντικό sandwich και αυτή κάνει έναν ανάδρομο μορφασμό κογιότ, κτλ), να χορέψουμε αργεντίνικο ταγκό, να της λερώσω το σεντόνι με πεπονοτρυπητή και στο τέλος να τη ρωτήσω, αν τα χύσια μου μυρίζουν χλωρίνη. Πέουνγκ. Κουλό ε;
SERIAL KILLER? :S

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Happy new year guys με υγεία και καλές τσάρκες.

Το νέο έτος σας υπόσχομαι αρκετές ιστορίες με πεπονοτρυπητή, αστεία τεστάκια, real conversations με την αρκούδα τσατσά και φυσικά μπόλικο συναίσθημα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 02/01/2014 ώρα 16:29 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά στο στούντιο. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 2 λεπτά. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω ένα πολύ ευχάριστο νέο. Στο μάθημα "Social Science Data: Sources and Measurement" πήρα 80.5/100.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα του D. J. Holmes): Δεν περίμενα και κάτι λιγότερο από εσένα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο δικός μου ηταν από τους καλύτερους βαθμούς στο τμήμα.
ΤΣΑΤΣΑ (βαριεστημένη): Μπράβο παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: (έκανα μια περίεργη γκριμάτσα).
ΤΣΑΤΣΑ: Δε σε ακούω καλά. Το τηλέφωνό σου κάνει συνέχεια χρουτς-χρουτς.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πειράζει. Εξάλλου, όταν έρθω Αθήνα, θα τα πούμε και από κοντά.
ΚΟΥΔΟΥΝΙ: (ήχος που παραπέμπει σε ανακοίνωση πτήσης αεροδρομίου).
ΤΣΑΤΣΑ: Περίμενε, γιατί έχουμε και λίγη δουλίτσα.
ΤΣΑΤΣΑ (απευθυνόμενη προς τον πελάτη): Καλώς τον.
ΤΑΚΜΑΝ: (έκλεισα το τηλέφωνο).

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Τις προάλλες ήρθαν μαστόροι και έβαψαν την πολυκατοικία. Η μπογιά είναι ακόμα νωπή και κάθε φορά, που βγαίνω από το σπίτι, κάνω ακροβατικά για να μη λερωθώ. Αυτό είναι, σα να παίρνεις πίπα σε αράπη, μασόντας τσίχλα.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Το έχεις κάνει ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Γ)
ΤΣΑΤΣΑ: Σου εύχομαι καλή χρονιά. Να είσαι καλά πάνω από όλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Happy new year my dear.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πού το έβαλα το στυλό μου;
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Δ)
ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (με πολύ νευρικό τόνο): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι έπαθες καλέ; Μύγα σε τσίμπησε χρονιάρες μέρες;
ΤΣΑΤΣΑ (έτοιμη να σκοτώσει άνθρωπο): Λέγε, τι θες.
ΤΑΚΜΑΝ: (έκλεισα το τηλέφωνο).

Χαζό ε; Ακούω γνώμες.
Please justify your answer.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 15/01/2014 ώρα 11:30 τέλειωσα με τα exams. Τα αποτελέσματα θα βγουν στις 14/02/2014, ώρα 12:00 (hopefully, I have PG Diploma in Social Statistics). Μέχρι τις 25/01/2014 θα τακτοποιήσω διάφορες εκρεμμότητες και στη συνέχεια θα έρθω Αθήνα, για να γεμίσω το site με κριτικές. Όταν βγάλω εισιτήριο, θα σας ενημερώσω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Άντε ρε Τάκη. Μαύρα ματιά κάναμε . Σε χάσαμε εμείς οι φανατικοί οπαδοί σου
Αν εξαιρέσουμε την ημέρα των Χριστουγέννων και το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου, δούλευα σαν πούστης αυτό το διάστημα. Χθες το βράδυ, σκέφτηκα την αγελάδα και τράβηξα μια special μαλακία.

Mr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Τακη περιμενουμε με αγωνία τις αφηγήσεις σου.  Για το κουιζ που εβαλες το πιο σουρρεάλ  είναι η στιχομυθια με την πιπα στον αράπη και την ψηφίζω αν και νομιζω οτι τη μεγαλύτερη αληθοφάνεια έχει ο πρώτος διάλογος που παραθέτεις.

Καλές εξορμήσεις ΤΑΚΜΑΝ

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τακη περιμενουμε με αγωνία τις αφηγήσεις σου.  Για το κουιζ που εβαλες το πιο σουρρεάλ  είναι η στιχομυθια με την πιπα στον αράπη και την ψηφίζω αν και νομιζω οτι τη μεγαλύτερη αληθοφάνεια έχει ο πρώτος διάλογος που παραθέτεις.

Καλές εξορμήσεις ΤΑΚΜΑΝ
Well done. Το α ήταν.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 19:07 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά στο σταθερό. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 16 λεπτά. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΣΑΤΣΑ: Τι ώρα είναι εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του σταθμάρχη του Clapham Junction Railway Station): 19:11.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάποδη φάτσα του S. Sahu).

B)
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες επισκέφτηκα την Οξφόρδη. Πραγματικά είναι από τα ωραιότερα μέρη της Αγγλίας.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Commercial): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 17:16 πήρα το τρένο της επιστροφής. Μπροστά μου καθόταν ένα Κινέζο-Αράπη (με κινέζικη προφορά). Αυτός είναι καινούργιος όρος και αναφέρεται σε μια γυναίκα της ηλικίας σου, η οποία φοράει μάσκες κυριολεκτικά ή μεταφρορικά.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Να σου δώσω να καταλάβεις. Η εν λόγω κυρία διάβαζε Αγγλική εφημερίδα και έβγαζε την αύρα των punctuality, precision, accurately, exactly, definitely, absolutely, savoir-vivre, pizza Hut, etc. Εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν Αγγλίδα. Έλα όμως, που έπεσα έξω. Μετά από λίγα λεπτά, έβγαλε την ατζέντα από την τσάντα της και άρχισε να γράφει κάτι ιερογλυφικά, τα οποία προφανώς ήταν ή Ιαπωνικά ή Κινέζικα ή Αραβικά. Άρα αυτή μάλλον είναι Κινέζα τρίτης γεννιάς. Χαζό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα το πρωί πήγα στην καθολική εκκλησία για προσευχή. Ένας αράπης μοίραζε τον άρτο και μια αραπίνα μοίραζε τον οίνο. Κουλό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (μουγκρητό αγελάδας).
ΤΑΚΜΑΝ: Τι άλλη μαλακία να πούμε, για να περάσει η ώρα;
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα με ακούς; Τι έγινε;
ΤΑΚΜΑΝ: Προφανώς πέσαμε σε κενό αέρος. Χαζό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (γέλασε).

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Υπολογίζω να έρθω Αθήνα στις 2 Φεβρουαρίου, γιατί στις 1 Φεβρουαρίου θα έρθει ένας Μεξικανός φίλος μου στην Αγγλία και θέλω να του παραχωρήσω το σπίτι.
ΤΣΑΤΣΑ: (ροχαλητό ιπποπόταμου).
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε, όταν θα έρθω.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σου έλειψα καθόλου;
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.

Χαζό ε; Ακούω γνώμες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχεις χαζέψει πιο πολύ από ότι συνήθως ε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το έστειλα στο Δημητράκη μέσω F/B, αλλά έκανε δυο λανθασμένες προβλέψεις. Εσύ ποιο νομίζεις ότι είναι;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αναμφίβολα το Γ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκέφτομαι το τεστάκι και γελάω σαν ηλίθιος. Δεν μπορώ άλλο. Πάω να ρίξω κανένα παχύ χέσιμο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πανάθεμα. Και το σκέφτηκα κιόλας.
Επιπλέον δεν είναι το Δ, γιατί η τσατσά δεν έχει κάνει ποτέ ροχαλητό ιπποπόταμου στο τηλέφωνο (βοήθεια 50-50). Συνεπώς, είμαστε μεταξύ Α και Β.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom