Σήμερα στις 19:07 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά στο σταθερό. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 16 λεπτά. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;
Α)
ΤΣΑΤΣΑ: Τι ώρα είναι εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του σταθμάρχη του Clapham Junction Railway Station): 19:11.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε την ανάποδη φάτσα του S. Sahu).
B)
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες επισκέφτηκα την Οξφόρδη. Πραγματικά είναι από τα ωραιότερα μέρη της Αγγλίας.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Commercial): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 17:16 πήρα το τρένο της επιστροφής. Μπροστά μου καθόταν ένα Κινέζο-Αράπη (με κινέζικη προφορά). Αυτός είναι καινούργιος όρος και αναφέρεται σε μια γυναίκα της ηλικίας σου, η οποία φοράει μάσκες κυριολεκτικά ή μεταφρορικά.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Να σου δώσω να καταλάβεις. Η εν λόγω κυρία διάβαζε Αγγλική εφημερίδα και έβγαζε την αύρα των punctuality, precision, accurately, exactly, definitely, absolutely, savoir-vivre, pizza Hut, etc. Εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν Αγγλίδα. Έλα όμως, που έπεσα έξω. Μετά από λίγα λεπτά, έβγαλε την ατζέντα από την τσάντα της και άρχισε να γράφει κάτι ιερογλυφικά, τα οποία προφανώς ήταν ή Ιαπωνικά ή Κινέζικα ή Αραβικά. Άρα αυτή μάλλον είναι Κινέζα τρίτης γεννιάς. Χαζό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα το πρωί πήγα στην καθολική εκκλησία για προσευχή. Ένας αράπης μοίραζε τον άρτο και μια αραπίνα μοίραζε τον οίνο. Κουλό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (μουγκρητό αγελάδας).
ΤΑΚΜΑΝ: Τι άλλη μαλακία να πούμε, για να περάσει η ώρα;
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα με ακούς; Τι έγινε;
ΤΑΚΜΑΝ: Προφανώς πέσαμε σε κενό αέρος. Χαζό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (γέλασε).
Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Υπολογίζω να έρθω Αθήνα στις 2 Φεβρουαρίου, γιατί στις 1 Φεβρουαρίου θα έρθει ένας Μεξικανός φίλος μου στην Αγγλία και θέλω να του παραχωρήσω το σπίτι.
ΤΣΑΤΣΑ: (ροχαλητό ιπποπόταμου).
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε, όταν θα έρθω.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σου έλειψα καθόλου;
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
Χαζό ε; Ακούω γνώμες.