Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επιπλέον δεν είναι το Δ, γιατί η τσατσά δεν έχει κάνει ποτέ ροχαλητό ιπποπόταμου στο τηλέφωνο (βοήθεια 50-50). Συνεπώς, είμαστε μεταξύ Α και Β.
Εγω το ξερω αλλα δεν το λεω!Ειμαστε μεταξυ Α και Β Τακμαν επρεπε να βαλεις και βραβειο για οποιον το βρει αμεσως.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγω το ξερω αλλα δεν το λεω!Ειμαστε μεταξυ Α και Β Τακμαν επρεπε να βαλεις και βραβειο για οποιον το βρει αμεσως.
Όποιος το βρει (justifying properly the answer), έχει κέρασμα στουντιότσαρκας (απλό πρόγραμμα) στις 04/02/2014 - πρωινή βάρδια.

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
Το Β, 16 mins συζήτησης ήταν αυτά (αποκλείεται το Α να έβγαλε 16 λεπτά με ανεστραμμένο βλέμμα....)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ακολουθεί διαφημιστικό διάλειμμα:

Επόμενο τηλεφώνημα στην τσατσά: 26/01/2014, 18:56.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΣΑΤΣΑ

Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων είναι αληθινό;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες δε μπορούσα να σε πάρω τηλέφωνο, γιατί ήμουν in Oxford.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της αναπληρώτριας καθηγήτριας πανεπιστημίου): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Η Οξφόρδη είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Αγγλίας. Δυστυχώς η μηχανή του Τηλεκόλλα δεν είχε μπαταρία και έτσι έβγαλα μόνο 2 φωτογραφίες.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν πειράζει καημένε. Πέρασες καλά; Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά ήταν. Χάζεψα τις βιτρίνες, επισκέφτηκα το University Church of St Marys, έφαγα ψάρι με πατάτες και φασολάδα, περπάτησα κατά μήκος του ποταμού δίπλα στις γόνδολες ...
ΤΣΑΤΣΑ: Και δε μου λες σε παρακαλώ, μετά το φαγητό αυτό έκλειναν όλοι τη μύτη τους στο τρένο;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι καλέ.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν έριξες καμία κλανιά;
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

Β)
ΤΣΑΤΣΑ: Τι νέα;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Ιανουάριος μέχρι στιγμής για μένα, ήταν αρκετά επεισοδιακός.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 15 Ιανουαρίου τέλειωσα με τα exams.
ΤΣΑΤΣΑ: Πιστεύω ότι θα τα έχεις πάει περίφημα.
ΤΑΚΜΑΝ: Το ελπίζω. Τα αποτελέσματα βγαίνουν 14/02/2014, ώρα 12:00.
ΤΣΑΤΣΑ: (μουγκρητό αγελάδας).

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Υπό κανονικές συνθήκες, θα είμαι Αθήνα από 2 έως 16 Φεβρουαρίου. Δεν έχω βγάλει ακόμα εισιτήριο, γιατί θέλω να ξεμπλέξω με κάτι εκρεμμότητες.
ΤΣΑΤΣΑ (βαριεστημένη): Ωραία.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να θες να τα πούμε και από κοντά.
ΤΣΑΤΣΑ (νυσταγμένη): Βέβαια.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα κανονίσουμε να βρεθούμε, όταν έρθω.
ΤΣΑΤΣΑ: (μουγκρητό βοδιού).

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Αύριο μπαίνει ο ήλιος στον Υδροχόο. Η αφροδίτη παραμένει ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Δε σου έχω πει, να μην πιστεύεις στα ζώδια;
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ.
ΤΡΙΧΟΣΚΥΛΟ: Γαβ, γαβ.
ΤΣΑΤΣΑ: Σκάσε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι έγινε; Νευράκια; Νευράκια;
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Χαζό ε; Ακούω απόψεις.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
My ticket to Athens is the following:

Flight number: BA0640
From: Heathrow (London) Terminal 5
To: Athens
Depart: 2 Feb 2014 07:55
Arrive: 2 Feb 2014 13:30
Cabin: Euro Traveller
Operated by: British Airways
Booking status: Confirmed

Flight number: BA0641
From: Athens
To: Heathrow (London) Terminal 5
Depart: 16 Feb 2014 14:30
Arrive: 16 Feb 2014 16:30
Cabin: Euro Traveller
Operated by: British Airways
Booking status: Confirmed

ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Ψυχουλίτσα μου ...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δε θέλω να την πηδήξω. Θέλω να της φορέσω του Γύπα τα εννιάμερα, να παίξουμε θέατρο (π.χ. να υποδυθούμε ότι συνταξιδεύουμε στο πλοίο Red Funnel από Southampton για Isle of Wight, ότι προσπαθώ να της πιάσω κουβέντα στα Αγγλικά, αλλά κεκεδίζω από τη στύση, ότι της δίνω το χέρι για διευθυντικό sandwich και αυτή κάνει έναν ανάδρομο μορφασμό κογιότ, κτλ), να χορέψουμε αργεντίνικο ταγκό, να της λερώσω το σεντόνι με πεπονοτρυπητή και στο τέλος να τη ρωτήσω, αν τα χύσια μου μυρίζουν χλωρίνη. Πέουνγκ. Κουλό ε;

Δεν υπάρχεις ρε φιλε ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΣ!
Έχεις ανεβάσει το Bou σε εντελώς άλλο επίπεδο , μια μέρα θα λέμε στα εγγόνια μας : "εγώ συνομιλούσα με τον ΤΑΚΜΑΝ" και θα στέκονται προσοχή ρε τύπε!
Μα χλωρίνη? Χλωρίνη?
Προσκυνώ το μεγαλείο σου .... δεν περιγράφω άλλο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 19:00 (ακριβώς) πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά στο σταθερό. Η συνομιλία κράτησε 11 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα το πρωί καθόταν απέναντί μου στο λεωφορείο μια γριά Αγγλίδα, η οποία έβγαζε την αύρα της Ελένης-Γλύκατζη-Αρβελέρ.
ΤΣΑΤΣΑ: Ποια είναι αυτή;
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρω και εγώ; Κάτι σαν τη Γουλανδρή.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάστροφη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Χαζό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν γελάω, γιατί δεν το κατάλαβα το αστείο.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Κάθε Ελληνίδα της ηλικίας σου έχει έναν ιδιαίτερο τύπο. Έχει έναν τύπο πρωτοτύπο.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι εννοείς;
ΤΑΚΜΑΝ: Ότι κάθε Ελληνίδα α-καπέλο βγάζει μια ξεχωριστή αύρα.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Επιπλέον, όλες οι Ελλεηνίδες έχετε ένα μοναδικό ταλέντο στις γκριμάτσες.
ΤΣΑΤΣΑ: (μουγκρητό αγελάδας).

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα το πρωί ο Lion King πήγε στο Royal South Hospital, για να φτιάξει την πούτσα του.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ με τι μήκος πέους είσαι ικανοποιημένη;
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Δ)
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Hallo Susan. My name is Dimitrios. How are you?
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Καλέ ο Τάκης είμαι. Για να γελάσεις, το είπα αυτό. Χαζό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: Καθόλου.

Ακούω γνώμες. Please justify your answer.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αρχικά, πείτε μου ποιο από αυτά σας φαίνεται πιο κουλό (θα χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο της ατόπου απαγωγής).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ορισμός: Η αρκούδα τσατσά κάνει ανάδρομο μορφασμό κογιότ, when her face looks like this:

Συνημμένα

• κλουβιά-εικόνες-κογιότ-nb19099.jpg
    κλουβιά-εικόνες-κογιότ-nb19099.jpg
    204,7 KB · Εμφανίσεις: 31
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
REPORT FROM 18 TO 24 JANUARY

Date: 18/01/2014
Στις 18/01/2014 πήγα εκδρομή στην Οξφόρδη (SOUTHAMPTON CTL - OXFORD, DEPARTURE: 13:15, ARRIVAL: 14:34, CROSS-COUNTRY TRAINS SERVICES, PRICE: £ 31.50). Δυστυχώς στο ταξίδι αυτό, το μεγαλύτερο μέρος του επιβατικού κοινού ήταν άντρες (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα). Έτσι λοιπόν, κάθισα κάπου μόνος μου. Η σκέψη μου τριγύριζε διαρκώς την αρκούδα τσατσά (*).

(*) ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΣΑΤΣΑ
1) Νοσταλγία για το παρελθόν: Αρκετά συχνά, θυμάμαι πόσο πολύ με αγαπούσε η αρκούδα τσατσά τα έτη 2011 και 2012 και κλαίω απαρηγόρητος.
2) Θυμός - αδικία: Της έχω κάνει τόσα δώρα, την παίρνω 3-4 φορές το μήνα τηλέφωνο από Αγγλία, ενώ αυτή δεν έχει ξοδέψει για μένα ούτε £ 0.50. Επιπλέον, στις 16/09/2013 της αγόρασα ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑ για να με παίρνει τηλέφωνο και αυτή την πέταξε στα σκουπίδια. Τέλος, όταν βαριέται την παρέα μου στο στούντιο, με σπρώχνει προς την έξοδο, λες και είμαι ζώον.
3) Επιθυμία για ξεκαθάρισμα της σχέση μας: Θέλω να τη ρωτήσω, αν με αγαπάει ακόμα, πώς με βλέπει, πόσο συχνά θέλει να επικοινωνούμε, αν θέλει να βρισκόμαστε στην Αθήνα και κάτω από ποιες συνθήκες, κλτ. Δυστυχώς όμως, η εν λόγω τσατσά είναι απίστευτα αγενής και νευρική, γεγονός που με κάνει να καταπιέζω τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα παράπονά μου.
4) Ζήλια: Ζηλεύω τους Πακιστανούς που κάθονται απέναντί της στο λεωφορείο και της κάνουν bic-bic, τους πελάτες που έχουν ακόμα την εύνοια και την αγάπη της, τους άντρες γείτονες που μπαίνουν μαζί της στο ασανσέρ, τα αγόρια που της λένε τα κάλαντα, κλπ.
5) Στύση: Δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις.
6) Αγάπη: Την αγαπάω ακόμα ρε γαμώτο, αλλά μηδέν ανταπόκριση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.507
Πόντοι
12.756
ντυσου ετσι
http://[URL unfurl="true"]www.theage.com.au/ffximage/2005/11/14/15nbomber_narrowweb__300x343,0.jpg[/img[/URL]]

και πηγαινε και χτυπα το κουδουνι στο μπουρδελο που δουλευει , και αν δεν πεσει στα ποδια σου με αναφιλητά να σε παρακαλαει μολις σου ανοιξει την πορτα να μην με λενε Νιπλ  ;)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ντυσου ετσι
http://[URL unfurl="true"]www.theage.com.au/ffximage/2005/11/14/15nbomber_narrowweb__300x343,0.jpg[/img[/URL]]

και πηγαινε και χτυπα το κουδουνι στο μπουρδελο που δουλευει , και αν δεν πεσει στα ποδια σου με αναφιλητά να σε παρακαλαει μολις σου ανοιξει την πορτα να μην με λενε Νιπλ  ;)
[/quote]
Να φορέσω μπούργκα εννοείς;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
The next stop is Reading. We expect to arrive in about 25 minutes time. Thank you.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom