ΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Σήμερα στις 18:57 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά. Μιλήσαμε συνολικά 13 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων είναι αληθινό;
Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 24 Ιανουαρίου με έδειξαν στην εκπομπή ΦΜ live.
ΤΣΑΤΣΑ: Σώπα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ δε με είδες;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι, γιατί θα έπρεπε;
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν θα βρεθούμε στο στούντιο, θα φέρω μαζί μου το i-phone και θα σου δείξω το απόσπασμα. Πραγματικά, νομίζω ότι θα γελάσεις πολύ.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός κογιότ).
Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτές τις μέρες προσπαθώ να επιλέξω θέμα και supervisor για το dissertation. Ξέρεις, δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Alico): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα στο πανεπιστήμιο συνάντησα μια χοντρή καθηγήτρια, η οποία πρέπει να ζυγίζει πάνω από 400 κιλά.
ΤΣΑΤΣΑ: Την καημένη.
Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα το πρωί πήγα στα National Express και έβγαλα εισιτήριο για Heathrow Airport Terminal 5. Το ταξίδι μου για Ελλάδα ξεκινάει την Κυριακή στις 02:30. Στις 04:10 θα είμαι αεροδρόμιο και στις 07:55 πετάω με την British Airways.
ΤΣΑΤΣΑ: Για θύμισέ μου, πόσες μέρες θα καθίσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Επιστρέφω στις 16/02/2014 με την ίδια εταιρεία.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της προϊσταμένης του τμήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της MRB): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Μπροστά από εμένα στην ουρά, ήταν μια Αραπίνα φοιτήτρια, η οποία κατάγεται από Ιταλία. Καλό ε;
ΤΣΑΤΣΑ: Ξέρεις πόσες μαύρες κατάγονται από το Βατικανό;
ΤΑΚΜΑΝ: Σοβαρά μιλάς; Δεν το ήξερα.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Με τα ζόρια έρχομαι Αθήνα. Δεν έχω καμία διάθεση, να εγκαταλείψω την Αγγλία.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της υπαλλήλου της ΔΕΗ, που εργάζεται στη Διεύθυνση Υπηρεσιών Στέγασης): Γιατί έτσι βρε παιδάκι μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Το Σεπτέμβρη δε μου φέρθηκες καθόλου καλά. Έγινες αιτία να παρακαλάω το θάνατό μου.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Καλύτερα από ότι σου φέρομαι, δεν μπορώ.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας με λυγμούς): Συγχώρεσέ με. Ψυχούλα μου γλυκιά. Δεν ήθελα να σε πληγώσω.
You can free express your thoughts. Please justify your answer.