Το συγκεκριμένο link σταματάει εδώ. Οι λόγοι είναι οι εξής:
1) Έχω χωρίσει με την κυρία Νίκη από τις 26/01/2012.
2) Από του Γύπα τα εννιάμερα έχει απομείνει μόνο ένα διαθλαστικό ριγκάκι.
3) Το life-style μου στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία.
Από αύριο θα ανοίξω 3 νέα link με τις εξής ονομασίες:
1) Η πορεία της σχέσης του ΤΑΚΜΑΝ με την αρκούδα τσατσά (κατηγορία: Sex Γενικά). Το συγκεκριμένο link θα περιέχει τηλεδιασκέψεις, funny multiple choice tests, ανομολόγητες σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά αναλυτικότατες περιγραφές των συναντήσεών μας (είτε στο στούντιο είτε στο σπίτι της).
2) Τα φλερτ του ΤΑΚΜΑΝ (κατηγορία: Sex Γενικά). Το εν λόγω link θα περιέχει γνωριμίες με α-καπέλο σε λεωφορεία / αεροπλάνα / βαπόρια / τρένα / θαλάσσια μπάνια με το AXOS TRAVEL, bic-bic και διευθυντικά sandwich στην αγελάδα ή στην Πολωνή ψιλικατζού, ζητιανότσαρκες, στουντιότσαρκες με τσατσά στο δωμάτιο, κτλ. Το παρπάνω link θα ανανεώνεται κυρίως κατά την περίοδο των διακοπών μου στο Ελλαδιστάν.
3) Η ζωή του ΤΑΚΜΑΝ γενικότερα (κατηγορία: Γενική Συζήτηση). Στο συγκεκριμένο link θα αναφέρομαι σε σπουδές, επαγγελματικές επιτυχίες / αποτυχίες, κοινωνική ζωή, κτλ (μηνιαία reports). Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες μου οι αφηγήσεις θα διανθίζονται με τις αντίστοιχες αστρολογικές επιρροές και φυσικά με μια δόση γέλιου, που άλλωστε είναι τόσο απαραίτητο στις μέρες μας.
Thank you very much for your support.