Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Αλήθεια είναι φίλε.ΟΛΑ
Τοτε φιλε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρο. πραγματικα είναι τραγικο. ΤΑΚΜΑΝ, να σου κανονισω ένα πιπινακι από το Βιετναμ-κολλητη της δικης μου- να κανετε παρεουλα να σε εχει σαν μωρο να σε φροντιζει? κριμα αγορι μου να τα ριχνεις σε τσατσαδες γριουλες και να πηδας σεντονια. ελεος.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Τοτε φιλε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρο. πραγματικα είναι τραγικο. ΤΑΚΜΑΝ, να σου κανονισω ένα πιπινακι από το Βιετναμ-κολλητη της δικης μου- να κανετε παρεουλα να σε εχει σαν μωρο να σε φροντιζει? κριμα αγορι μου να τα ριχνεις σε τσατσαδες γριουλες και να πηδας σεντονια. ελεος.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

φιλε αστο του εχω ταξη τα παντα αλλα τα βιτσια ειναι βιτσια τι να κανουμε!!! για αυτη την φιλη της δικιας σου δεν την κανεις πασα κατα δω που θελω στοργη και προδερμ!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πηδάω σεντόνια, γιατί έχω πρόβλημα. Δεν έχω πρωινές στύσεις. Μου σηκώνεται λίγο, μόνο όταν κάνω πεπονοτρυπητή. Η διείσδυση στο μουνί αυτή τη στιγμή είναι αδύνατη.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όσον αφορά την αρκούδα τσατσά, είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Χθες το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου. Θέλω να ζήσω για πάντα στην Αγγλία και να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στην Ελλάδα.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Δεν ειναι  δυνατον ρε μαλακα να γινονται τετοιες φασεις. Αυτα πρεπει καποιος να γυρισει ταινια. Τι σκατα κανενας του κινηματογραφου δεν μπαινει εδω μεσα?
οι διαλογοι ειναι ανω ποταμων...ΤΑΚΜΑΝ (της έδωσα το ριγκάκι του Γύπα): Φόρα αυτό.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι είναι αυτό; Μαγικό δαχτυλίδι;
ΤΑΚΜΑΝ: Μου το έδωσε μια κοπέλα από το μεταπτυχιακό και μου είπε να το χαρίσω, σε όποια γυναίκα αγαπήσω. Εγώ το δανέιζω σε κυρίες, σαν εσένα.

Και η αποθεωση
Χαρακτηριστική στιχομυθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Platform 4 for the 16:52, south-west trains services to London Waterloo. Calling at: St Denys, Southampton Airport Parkway, Eastleigh, Sawford, Winchester, Micheldever, Basingstoke, Fleet, Farnborough, Woking, Clapham Junction and London Waterloo. This train has 4 coaches.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ladies and Gentlemen. The next station is Winchester. The journey is expected to take 15 minutes time. Thank you.
ΤΣΑΤΣΑ: (με κοίταξε με το βλέμμα του Μητσοτάκη, την ώρα που χάνει στο καζίνο).
ΤΑΚΜΑΝ: Hallo. I would like a chicken korma please.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε τη γκριμάτσα του Sujit Sahu).

ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σε ευχαριστώ που καταδέχεσαι τα χεράκια ενός βρωμιάρη Πακιστανού.

Τακη εισαι ανεπαναληπτος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συμφωνώ. Πιστεύω ότι, αν παιζόταν ταινία με τις ερωτικές μου εμπειρίες, θα είχε γίνει best seller.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 04/02/2014 ώρα 10:35 μπήκα στο μαγαζί της αγελάδας για μια καλημέρα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Γεια σου. Τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Έτσι πέρασα για μια καλημέρα. Προχθές ήρθα Ελλάδα.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Καλά έκανες. Πόσες μέρες θα μείνεις εδώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Θα γυρίσω London στις 16 Φεβρουαρίου.
ΑΓΕΛΑΔΑ (βγάζοντας την αύρα του Τζαβίδη να μπαίνει στο κτίριο 58): Ωραία.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΑΓΕΛΑΔΑ: Τι νέα; Πώς περνάς εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλειωσα τις εξετάσεις στις 15 Ιανουαρίου. Τα αποτελέσματα βγαίνουν στις 20/02/2014 ώρα 12:00. Αυτές τις μέρες, δεν είχα να κάνω τίποτα και για αυτό ήρθα.
ΑΓΕΛΑΔΑ (βγάζοντας την αύρα του Τζαβίδη να τρέχει στους διαδρόμους του 3ου ορόφου στο κτίριο 58): Ωραία.
ΤΑΚΜΑΝ: Την Αγγλία τη συνηθίζω όλο και περισσότερο. Γενικά, είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται δύσκολα σε ένα νέο περιβάλλον.
ΑΓΕΛΑΔΑ: (μουγκρητό αγελάδας).
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα όμως, έχω προσαρμοστεί πλήρως και δεν ξεκολλάω εύκολα.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Μπράβο.

Εκείνη τη στιγμή, μπήκε στο μαγαζί ο γνωστός καρκινοπαθής.

ΤΑΚΜΑΝ: Θα περάσω αύριο, να ψωνίσω από το μαγαζί, οπότε θα τα πούμε με την ησυχία μας.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Έγινε αγορίνα.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.

ΣΧΟΛΙΟ: Η αγελάδα το καλοκαίρι, ήταν σεξοβόμβα. Χθες όμως, ήταν αρκετά ντεκαβλέ. Φορούσε παντελόνι και τη βέρα της. Σε συνδυασμό με τη στενοχώρια μου εξαιτίας της αρκούδας, δεν είχα την καύλα ούτε καν για διευθυντικό sandwich.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Όσον αφορά την αρκούδα τσατσά, είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Χθες το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου. Θέλω να ζήσω για πάντα στην Αγγλία και να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στην Ελλάδα.

Δε σε σηκώνει το τσατσοκαμάκι απ' ότι φαίνεται ρε παίκτη......

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ψυχολογική κατάσταση μια μέρα πριν το ταξίδι
Στις 01/02/2014 ήμουν ψυχολογικά ράκος. Δεν ήθελα με τίποτα να έρθω Ελλάδα, γιατί λόγω του ανάδρομου Ερμή (06/02/2014 - 28/02/2014) και λόγω της Πανσελήνου στο λέοντα (15/02/2014) είχα κακό προαίσθημα (όσον αφορά τη σχέση μου με την αρκούδα τσατσά). Τα μάτια μου ήταν δακρυσμένα, έκανα πιπίλα στο μαξιλάρι μου και έλεγα στη νεκρή γιαγιά "Γιαγιούλα δεν θέλω να φύγω". Οι κινήσεις μου ήταν ράθυμες. Ετοίμασα τη βαλίτσα με πόνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Το πρωί πέρασα κλεισμένος σπίτι. Η σκέψη μου ήταν διαρκώς επικεντρωμένη στην αρκούδα τσατσά. Κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής σιέστας, τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια μου σαν ολυμπιονίκες του Τάε Κβον Ντο. Στις 20:52 βγήκα έξω (για να φάω βραδινό με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα γκόμενά του) και στις 20:59 την πήρα τηλέφωνο. Μιλήσαμε συνολικά 11 λεπτά. Με τη σελήνη στο νωχελικό ζώδιο του Ταύρου, η συμπεριφορά της ήταν αρκετά πιο φιλική. Ποιο από τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΣΑΤΣΑ: Δε μου λες σε παρακαλώ, πώς σου φάνηκε η Ελλάδα τώρα που ήρθες;
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΣΑΤΣΑ: Τι έγινε; Κόλλησε η κασέτα;
ΤΑΚΜΑΝ: Τη Δευτέρα το μεσημέρι, συνάντησα στο δρόμο ένα συμμαθητή μου από το σχολείο. Μου είπε ότι ο Μαζαράκης και ο Πανδής σπουδάζουν στο Imperial College in London, ενώ ο Γιώργος ο Νικολάκης είναι γιατρός στη Γερμανία.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Πώς είσαι Παναγιά μου; Τι κάνει το σκυλάκι σου;
ΤΣΑΤΣΑ: Είναι ετοιμοθάνατο. Αυτές τις μέρες έχω σκάσει ένα σωρό λεφτά. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Όλη τη μέρα κλαίω, γιατί αποτελεί το τελευταίο ζωντανό κομμάτι από το παρελθόν μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Εύχομαι ο θεός να κάνει το θαύμα του. Θέλω να ξέρεις ότι έχεις την αγάπη μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Να σαι καλά.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 14 Φεβρουαρίου αποκλείεται να σε δω στο στούντιο, γιατί την επόμενη μέρα έχουμε Πανσέληνο.
ΤΣΑΤΣΑ: Πάλι για ζώδια μου λες; Δε σου έχω πει να μην πιστεύεις σε αυτά;
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΑΠΗΣ: Excuse me sir, do you know, what time is it?
ΤΑΚΜΑΝ: Just a moment, please.
ΤΑΚΜΑΝ: 21:05.
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΑΠΗΣ: Thank you very much.
ΤΑΚΜΑΝ: You welcome.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω δυο ιδέες. Μπορούμε αύριο να βρεθούμε πρωινή ώρα στο στούντιο ή να έρθω κατά τις 19:00 και να επιστρέψουμε παρέα με το λεωφορείο. Τι προτιμάς;
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα πρωί καλύτερα. Το βράδυ γυρνάω από τη δουλειά με ΤΑΧΙ.
ΤΑΚΜΑΝ: Αφού έχεις τόσα έξοδα. Πού τα βρήκες τα λεφτά;
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).

Νομίζω αυτό το τεστάκι είναι πολύ εύκολο. Κουνηθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες και χέστρες και απαντήστε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Ξύπνησα στις 08:57. Κατούρησα, έβγαλα το αγγλικό ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έφαγα ένα κομμάτι κέικ από τη Ρωσσίδα γκόμενα, έπλυνα τα δόντια μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο, χάζεψα κάποια αστρολογικά site, αμόλησα ένα δεύτερο πακέτο Ντελόρ από σκατά (το σκούπισμα του πρωκτού ήταν αρκετά μπελαλίδικο, γιατί από την υπερένταση έβγαλα αιμορροΐδες), έκανα ντους, ξυρίστηκα και ετοιμάστηκα για στουντιότσαρκα.

*Ακολουθεί κριτική*

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Ώρα αναχώρησης από το σπίτι: 10:59.
Περιεχόμενο μπουρδελότσαντας: Ένα πακέτο πουτανομάντηλα, το ροζ ριγκάκι του Γύπα και 20 φωτογραφίες από Αγγλία.
Αξιοσημείωτα γεγονότα: Βγαίνοντας από την πολυκατοικία, τράκαρα μια 60άχρονη γεροντοκόρη γειτόνισσα, η οποία είχε πολύ όρεξη για κουβεντούλα. Συζητήσαμε για 10 λεπτά (για να μπορέσω να ξεφύγω, της είπα ότι είχα κανονίσει στις 12:00 ραντεβού με έναν καθηγητή στο ΠΑΠΕΙ).
Προορισμός: Βριλησσού 36Α (για να δω την αρκούδα τσατσά).

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ...

Στις 11:14 περπατώντας κατά μήκος της οδού Ζακύνθου, πήρα τηλέφωνο στο στούντιο. Η τηλεδιάσκεψη με την τσατσά, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της δασκάλας της ΣΤ Δημοτικού): Γεια σου παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω ότι έρχομαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν έχω κοπέλα αυτή τη στιγμή. Η κοπέλα της βάρδιας αρρώστησε και έφυγε. Αν δε μου στείλει το αφεντικό άλλη κοπέλα, θα γυρίσω σπίτι.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δεν πειράζει. Θα περάσω για μια καλημέρα.
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα, αν είμαι ακόμα εδώ ...
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε.

Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, με έπιασε πανικός. Ήθελα οπωσδήποτε να δω την αρκούδα τσατσά. Έτσι λοιπόν, άρχισα να τρέχω σαν τρελός προς την Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να περάσω 2-3 δρόμους απέναντι χωρίς να κοιτάξω. Στις 11:22 έφτασα στη στάση του 224.
Περιμένοντας το λεωφορείο, έκανα την προσευχή μου. Στόχος μου ήταν να δώσω τα 50 ευρώ στην τσατσά, να καθίσουμε παρέα για κουβεντούλα και χαδάκια για 25-30 λεπτά και μετά να γύριζε σπίτι να φροντίσει το σκύλο της.
Στις 11:37 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου. Κατόπιν, έκανα 6-7 φορές το σταυρό μου και χτύπησα το κουδούνι του 36Α.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
B) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - FIRST PART
Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 40 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Αφήγηση προσωπικών εμπειριών / εξομολογήσεις.
Τα καλά: Παρά το γολγοθά της, ήταν ομιλητική και ευχάριστη στην παρέα.
Τα κουλά: Δεν κάθισε δίπλα μου, γιατί ήθελε να με βλέπει.
Τα πρόστυχα: Τα stamp και τα διευθυντικά sandwich έπεσαν βροχή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Στις 12:15 ήρθε η Μαριάννα στο στούντιο. Στη συνέχεια, έσκασα το 50άρικο στην αρκούδα τσατσά και μπήκα στο κόκκινο δωμάτιο. Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου, έβαλα τα sex toys σε περίοπτη θέση και έκανα ντους. Μετά το σκούπισμα, ξάπλωσα ανάσκελα και περίμενα την πουτάνα.
Η αναμονή διήρκησε about 5 minutes.
Μόλις μπήκε η Μαριάννα στο δωμάτιο, έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Γεια σου μωρό μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Hallo. How are you?
ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Βλέπω μιλάς και Αγγλικά.
TAKMAN: Yes, because I live permanently in the UK. Come here please.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Of course baby.
TAKMAN: First of all, wear this ring.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Με παντρεύεσαι;
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της 90άχρονης Αγγλίδας) : No.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Φόρεσέ το τώρα προσωρινά, γιατί με φτιάχνει.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ: OK.
TAKMAN: And put me the condom please.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στη συνέχεια, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:

1η φάση: "Κλασσική πίπα" (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας έχει παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από τις 15 Ιανουαρίου (οι πρωινές στύσεις έχουν καταργηθεί). Σε απλή μετάφραση εννοώ, ότι ο κύριος Πρέος δε φαινόταν να έχει καμία διάθεση να ανταποκριθεί στη συναισθηματική διέγερση. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να δοκιμάσω την κλασσική μέθοδο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
2η φάση: "Η μέθοδος του Πεπονοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 8 λεπτά). Ακόμα και στα ντετερμινιστικά μοντέλα της φυσικής, το R-square δεν είναι ίσο με 1. Η βοήθεια της κάθετης αντίδρασης του δαπέδου αποδείχθηκε ανεπιτυχής. Και εγώ και η κοπέλα κάναμε φιλότιμες προσπάθειες, αλλά η εκσπερμάτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν αδύνατη. Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τη συζήτησή μας, ήταν το εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Welcome to National Express. A customer information card is located in the seatback in front of you. Please take a moment to familiarise yourself with its content. Alcohol consuming and smoking is not permitted at any time and anywhere in this coach.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Πες και άλλα. Έχεις πλάκα.
ΤΑΚΜΑΝ: I love the receptionist (δε θέλω εδώ να αναφέρω το όνομά της). Really, I am very happy that I managed to see her for 40 minutes. Don't worry about your performance. You will be awarded with a very high mark, regardless of the result.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Εμένα με ενδιαφέρει να περνάς καλά.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γάμησες μάνες πάλι ΤΑΚΜΑΝ. :zfuck:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3η φάση: "Αποχαιρετισμός". Όταν συνειδητοποίησα ότι δε θα έχυνα ούτε και σε πρόγραμμα 3 ωρών, πέταξα το άδειο προφυλακτικό και είπα στη Μαριάννα "Μπορείς να πηγαίνεις, όλα καλά". Αμέσως, η πουτάνα ντύθηκε, με χαιρέτησε και έκλεισε την πόρτα του δωματίου. Στη συνέχεια, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κάθισα στο σαλονάκι για 2η φορά.

Δ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - SECOND PART
Εκτιμώμενη διάρκεια: 12 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Αύρες, γκριμάτσες, καθηγητές στο Southampton University, etc.

Σημαντική παράλειψη. Ξέχασα να σας περιγράψω την εμφάνιση της κοπέλας.
Η Μαριάννα είναι ψιλή, ξανθιά, ηλικίας γύρω στα 20 (πιθανόν Ελλεηνίδα) και φοράει ένα διακριτικό χρυσό ριγκάκι (το ροζ ριγκάκι του Γύπα είναι δημόσιο αγαθό και δεν ανήκει σε καμία).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
Εμφάνιση κοπέλας: 10.0.
Εφόσον φορούσε ιδιωτικά τρικ-τρικ, δε μπορώ να βάλω χαμηλό βαθμό. Δεν ευθύνεται για το νεαρό της ηλικίας της.

Διάθεση / υπηρεσίες / συμμετοχή κοπέλας: 10.0.
Έκανε τα πάντα για να με φτιάξει. Ωστόσο, ο πρωινός πανικός για την αρκούδα αποδείχθηκε θάνατος για τη στύση.

Χώρος / καθαριότητα χώρου: 10.0.
Και το σαλόνι και το κόκκινο δωμάτιο ήταν πεντακάθαρα. Η ντουζιέρα και οι καθαρές πετσέτες αποτελούν ένα plus.

Συμπεριφορά τσατσάς: 10.0.
Αν μπορούσα να βάλω 20, θα το έκανα.

Πρόσβαση: 10.0.
Το 224 με άφησε σχεδόν έξω από το μαγαζί.

Σχέση απόδοσης / τιμής: 10.0.
Ικανοποιήθηκα απόλυτα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ε) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
Εμφάνιση κοπέλας: 10.0.
Εφόσον φορούσε ιδιωτικά τρικ-τρικ, δε μπορώ να βάλω χαμηλό βαθμό. Δεν ευθύνεται για το νεαρό της ηλικίας της.
Πόσο Θεός πια?  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom