Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 14:25 έκανα ανάληψη 40 ευρώ και στις 14:37 μπήκα σε ένα στούντιο. Επειδή η τσατσά μου έκανε κλικ, πήρα το γνωστό πρόγραμμα (κατόπιν διαπραγμάτευσης - τιμή 100 ευρώ). Ένα απόσπασμα από τη στιχομυθία μας, ήταν το ακόλουθο:

ΤΣΑΤΣΑ: Θα σου κάνω τη χάρη. Θέλω όμως να μου υποσχεθείς ότι δε θα γράψεις τίποτα στο site. Αν η αστυνομία το διαβάσει, θα κλείσει το μαγαζί και εγώ θα χάσω τη δουλειά μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην ανησυχείς. Θα είμαι τάφος.
ΤΣΑΤΣΑ: Μου δίνεις το λόγο σου;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΤΣΑΤΣΑ: (μου έσκασε διευθυντικό sandwich).
ΤΣΑΤΣΑ: Αν γράψεις τίποτα, θα έρθω εκεί που μένεις και θα σε γαμήσω.
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν ηλίθιος): ΟΚ.
ΤΣΑΤΣΑ: Πριν φύγεις, θέλω να μου δώσεις το κινητό σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε.

Όπως καταλαβαίνετε, δε μπορώ να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες. Θα περιγράψω μόνο την ερωτική ιεροτελεστία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ
Δεν πρόσεξα το όνομά της, επειδή είχα καυλώσει με τα τρικ-τρικ της τσατσάς. Η πουτάνα που τίμησα, ήταν μελαχρινή, ηλικίας 25-30, αλλοδαπή και φορούσε μπόλικα πολυφλεκτικά κοσμήματα.

Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έκανα ντους. Στη συνέχεια, σκουπίστηκα με τη σφραγισμένη άσπρη πετσέτα και ξάπλωσα ανάσκελλα, περιμένοντας να απολαύσω την απόλυτη ηδονή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3η φάση: "Η μέθοδος του Πεπονοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 45 δευτερόλεπτα). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα και έτριβα τον πούτσο μου με πάθος στο σεντόνι. Η υπηρεσία είχε κλείσει τα μάτια της και είχε αφεθεί απόλυτα στις extreme φαντασιώσεις μου. Η πουτάνα αποσύρθηκε από το παιχνίδι (ήταν καθιστή και χάζευε το νταβάνι).
Η ηλιόλουστη μέρα και τα ευνοϊκά transit (ανάδρομος ερμής στους ιχθύς σε εξάγωνο με το γεννέθλιο ποσειδώνα στον αιγόκερω) έκαναν την κάθετη αντίδραση του δαπέδου να λειτουργήσει ακαριαία. Το προφυλακτικό γέμισε με 1.000.000.000 σπερματοζωάρια, δημιουργώντας στο σεντόνι έναν τεράστιο λεκέ.

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη στιχομυθία μας, ήταν τα εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
1)
ΤΑΚΜΑΝ: Δώσε μου το χεράκι σου.
ΤΣΑΤΣΑ: Συγκεντρώσου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ευχαριστώ (ακολούθησε μητροπολιτικό sandwich).
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

2)
ΤΑΚΜΑΝ: Υπό κανονικές συνθήκες, τελειώνω τις σπουδές μου στις 31/05/2014.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αγγλία επιστρέφω στις 16 Φεβρουαρίου.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα μας ξανάρθεις ε;
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

3)
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα θα αλλάξουμε στάση. Θα ξαπλώσω μπρούμυτα και θα τελειώσω με τη λεγόμενη μέθοδο του Πεπονοτρυπητή. Πηγή έμπνευσης της ονομασίας, είναι ο Δημητράκης ο Πορνομετανάστης, ο οποίος μένει στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.
ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ: (μουγκρητό αγελάδας).
ΤΑΚΜΑΝ: And no comments please about my performance.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν κοιτάω εγώ, μην ανησυχείς.

4)
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλειωσα.
ΤΣΑΤΣΑ: Είσαι καλό παιδί τελικά.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλή η ποσότητα;
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από 5 λεπτά αναμονή, μπήκε το ντουέτο στο κόκκινο δωμάτιο. Αμέσως, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, τα στάδια της οποίας ήταν τα εξής:

1η φάση: "Τα κλασσικά". Η πουτάνα μου φόρεσε το προφυλακτικό. Τα τρικ-τρικ της τσατσάς μπορούσαν να αναστήσουν ακόμα και το πέος νεκρού, οπότε το ριγκάκι του Γύπα ήταν περιττό.
2η φάση: "Η μέθοδος του Βουλκανιζατέρ" (εκτιμώμενη διάρκεια: 4 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, η ιερόδουλη έπαιζε τον πούτσο μου με την πασίγνωστη σε όλους τους απανταχού μπουρδελιάρηδες μέθοδο του άτεχνου φραπέ. Παράλληλα, εγώ έκανα stamp, διευθυντικά, ηγεμονικά και μητροπολιτικά sandwich στο δεξί χέρι της υπηρεσίας (το αριστερό βαριόταν να μου το δώσει - εκείνη τη στιγμή μου έβγαλε την αύρα του Yves Berger να διδάσκει GLM).

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η κυρία της υποδοχής, κοίταζε διαρκώς το πάτωμα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διαδικασίας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
4η φάση: "Αποχαιρετισμός". Μετά την εκσπερμάτωση, το δίδυμο receptionist-prostitute εκκένωσαν το δωμάτιο σε dt. Μόλις έκλεισαν την πόρτα, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι. Εκεί τράκαρα την υπηρεσία, η οποία με αυστηρό τόνο μου υπενθύμισε τη συμφωνία μας. Στη συνέχεια, έβγαλα από την μπουρδελότσαντα τις φωτογραφίες από το Southampton και τις έδωσα στην εν λόγω κυρία. Ο διάλογος, που ακολούθησε, ήταν ο εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Πάρε τις φωτογραφίες αυτές να με θυμάσαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι είναι αυτά;
ΤΑΚΜΑΝ: Είναι το μέρος, που μένω στην Αγγλία. Τις χρησιμοποιώ σαν sex toys.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Τι sex toys βρε; Το χιονισμένο τοπίο;
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος).
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Any way. Θα τα πούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Να πας στο καλό.

Ώρα αποχώρησης από το κτίριο: 15:11.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Στις 14:25 έκανα ανάληψη 40 ευρώ και στις 14:37 μπήκα σε ένα στούντιο. Επειδή η τσατσά μου έκανε κλικ, πήρα το γνωστό πρόγραμμα (κατόπιν διαπραγμάτευσης - τιμή 100 ευρώ). Ένα απόσπασμα από τη στιχομυθία μας, ήταν το ακόλουθο:

ΤΣΑΤΣΑ: Θα σου κάνω τη χάρη. Θέλω όμως να μου υποσχεθείς ότι δε θα γράψεις τίποτα στο site. Αν η αστυνομία το διαβάσει, θα κλείσει το μαγαζί και εγώ θα χάσω τη δουλειά μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην ανησυχείς. Θα είμαι τάφος.
ΤΣΑΤΣΑ: Μου δίνεις το λόγο σου;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΤΣΑΤΣΑ: (μου έσκασε διευθυντικό sandwich).
ΤΣΑΤΣΑ: Αν γράψεις τίποτα, θα έρθω εκεί που μένεις και θα σε γαμήσω.
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν ηλίθιος): ΟΚ.
ΤΣΑΤΣΑ: Πριν φύγεις, θέλω να μου δώσεις το κινητό σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε.
:2funny: :2funny:

ΤΑΚΜΑΝ αυτή τη φορά , δεν σε είδα την ώρα του όργασμού να λές τα δρομολόγια των τρένων
πώς κι έτσι ?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
:2funny: :2funny:

ΤΑΚΜΑΝ αυτή τη φορά , δεν σε είδα την ώρα του όργασμού να λές τα δρομολόγια των τρένων
πώς κι έτσι ?
1) Ήμουν 4 ώρες έξω και είχα κουραστεί.
2) Η αυστηρότητα και η ψυχρότητα της τσατσάς μου έκοψαν κάθε διάθεση για χαβαλέ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
τακμαν ποια ειναι η πιο μουναρα που εχεις γαμησει στη ζωη σου μεχρι τωρα?????απο εγκυκλοπαιδικης αποψης ρωταω... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τώρα δε φοβάσαι μη σε γαμησει?
Δεν αισθάνομαι απολύτως τίποτα για αυτή τη γυναίκα. Όσο όμορφη και να είναι μια τσατσά, αν μιλάει σα νταλικέρης, ξενερώνω πλήρως.
Εφόσον δεν ανέφερα ούτε τη διεύθυνση του στούντιο, ούτε το όνομα της κοπέλας, θα μου κλάσει τα αρχίδια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακμαν ποια ειναι η πιο μουναρα που εχεις γαμησει στη ζωη σου μεχρι τωρα?????απο εγκυκλοπαιδικης αποψης ρωταω... :grin: :grin: :grin:
Δεν έχω γαμήσει κανονικές γυναίκες - μόνο ιερόδουλες. Η κυρία Νίκη είναι η πιο αξιογάμητη από όσες α-καπέλο έχω κάνει σχέση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 10/02/2014 ώρα 15:30 είδα τη ριγκοπούλα γειτόνισσα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Good afternoon.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 - ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ - ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ - ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ
Ξύπνησα στις 08:05. Κατούρησα, έβγαλα το Αγγλικό ημερολόγιο, ήπια μια κούπα Αμερικάνικο καφέ, έφαγα ένα κομμάτι κέικ μήλου, έπλυνα τα δόντια μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο και ξυρίστηκα.
Στις 09:38 ξεκίνησα από το σπίτι μου, με προορισμό το ΠΑΠΕΙ. Στις 11:00 και στις 11:45 συναντήθηκα με δυο καθηγητές μου (για να κουβεντιάσουμε σχετικά με τη διπλωματική). Στις 12:18 ξέμπλεξα και κατευθύνθηκα προς την οδό Σωτηρίου Διός.
Στις 12:25 τηλεφώνησα στην αρκούδα τσατσά. Δυστυχώς όμως, το τηλέφωνό της ήταν απασχολημένο (ο ανάδρομος ερμής έχει κάνει μπάχαλο την επικοινωνία). Στις 12:28, στις 12:32, στις 12:36, στις 12:41 και στις 12:46 επανέλαβα το πείραμα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ανεπιτυχές.
Στις 12:48 με πήρε ο πατέρας μου, για να βρεθούμε στην Ομόνοια, ώστε να δοκιμάσω τα καινούργια παπούτσια.
Ώρα 12:51. Με τρεμάμενα χέρια, έπιασα το κινητό και σχημάτισα τον αριθμό της. Ήμουν ένα βήμα πριν από την καρδιακή προσβολή. Ευτυχώς, αυτή τη φορά την πέτυχα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας του 39ου γυμνασίου Αθηνών): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με για την ενόχληση.
ΤΣΑΤΣΑ: Μισό λεπτό.

... μετά από λίγο ...

ΤΣΑΤΣΑ: Λέγε, τι θες;
ΤΑΚΜΑΝ: Καταρχήν, θέλω να μου πεις, τι κάνει το σκυλάκι σου.
ΤΣΑΤΣΑ: Πέθανε.
ΤΑΚΜΑΝ: Το φαντάστηκα.
ΤΣΑΤΣΑ: Πώς το ξέρες;
ΤΑΚΜΑΝ: Δυστυχώς, σπάνια γίνονται θαύματα.
ΤΣΑΤΣΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Καταλαβαίνω πόσο στενοχωριέσαι. Ήταν η μοναδική σου παρέα και η μοναδική ζωντανή ανάμνηση από το παρελθόν σου.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αλήθεια, με ποιον μιλούσες τόση ώρα;
ΤΣΑΤΣΑ: Με μια φίλη μου, η οποία έχει σκυλί.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι θα κάνεις τώρα; Θα αγοράσεις καινούργιο σκυλί;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι. Είμαι μεγάλη γυναίκα και δεν μπορώ να φροντίζω ζώα.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Σκέφτεσαι συναισθηματικά.
ΤΣΑΤΣΑ: Και λογικά. Αν πάθω κάτι, τι θα απογίνουν;
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη στιγμή είμαι Πειραιά. Βρέθηκα με τους καθηγητές μου και η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μπράβο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

cindy-e.-european-24-6-8-36dd.jpg

cindy-25299c44ed2428.jpg

grace-6.jpg

grace-10.jpg

grace-5.jpg

grace-1.jpg

Σπουδάζεις σε χώρα με ωραίες βίζιτες !  :rockon:

Πρέπει να έχουν και ωραίες γιαγιάδες ,λογικά !  :rockon:

ΠΑΡΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !  :rockon:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
4η φάση: "Αποχαιρετισμός". Μετά την εκσπερμάτωση, το δίδυμο receptionist-prostitute εκκένωσαν το δωμάτιο σε dt.
Φυσικα εφυγαν σε χρονο dt. Σου λεει αυτος ειναι γνησιος ψυχοπαθης , μπορει να βγαλει κανα μαχαιρι και να μας σφαξει σαν αρνια.  :idiot:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Προηγουμένως, διαβάσατε ένα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα από την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με την αρκούδα τσατσά.

Στις 12/02/2014 το βράδυ κοιμήθηκα κλαίγοντας. Οι αιτίες ήταν οι εξής:

α) Η στενοχώρια της αρκούδας από το θάνατο του σκύλου της (αυτή τη γυναίκα την αγαπάω και την πονάω).
β) Η ψυχρότητα της αρκούδας κατά την τελευταία τηλεδιάσκεψη.
γ) Η επιστροφή του ανάδρομου ερμή στον υδροχόο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Ξύπνησα στις 08:45. Κατούρησα, έβγαλα το Αγγλικό ημερολόγιο, ήπια μια κούπα Αμερικάνικο καφέ, έφαγα ένα κομμάτι κέικ μήλου, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια μου, έριξα ένα δεύτερο πακέτο Ντελόρ από σκατά, έκανα ντους και ξυρίστηκα. Στη συνέχεια, ετοιμάστηκα για στουντιότσαρκα.

Ακολουθεί κριτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom