Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΤΑΥΡΙΣΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ
Σήμερα στις 19:02 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά (το νέο της όνομα είναι τυχαίος περίπατος). Η στιχομυθία, που είχαμε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ..
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σε ενημερώσω ότι βρίσκομαι Αγγλία.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι κάνεις κατά τα άλλα;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν μπόρεσα να σε πάρω χθες από το αεροδρόμιο, γιατί δεν είχα μονάδες στο κινητό (στην πραγματικότητα, απλά κόλωνα).
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Πώς είναι ο καιρός εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες προγειώθηκα με ήλιο. Σήμερα το πρωί είχε συννεφιά και τώρα ρίχνει μερικές σταγόνες.
ΤΣΑΤΣΑ: Στις ειδήσεις καθημερινά ακούω κακοκαιρία στη Μεγάλη Βρετανία.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ πιστεύω ότι τα παραλένε. Παίζει να αναπαράγουν κάποια παλιότερα πλάνα, για να φτιάξουν ειδήσεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Αποκλείεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Καθόλου.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι άλλα νέα;
ΤΑΚΜΑΝ: Την Πέμπτη πραγματικά πέρασα πολύ ωραία στο στούντιο. Το καταχάρηκα, που βρεθήκαμε. Μου συμπεριφέρθηκες ακριβώς, όπως μου αρέσει.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Θα σε παρακαλούσα πάντα να μου συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο. Είναι κάποιες φορές, που έχω αισθανθεί ανεπιθύμητος και έχω στενοχωρηθεί πολύ.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός του Κάπτεν).
ΤΑΚΜΑΝ: Κάποιες φορές που σε παίρνω, είσαι ομιλητική και έξω καρδιά. Κάποιες άλλες, δε σου παίρνω κουβέντα. Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη διαφορά.
ΤΣΑΤΣΑ: Στο έχω ξαναπεί νομίζω. Αν δε σε γούσταρα, θα σου το είχα ξεκαθαρίσει εξ αρχής. Είσαι αρκετά έξυπνος και θα έπρεπε να το καταλάβεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Η μεγάλη διαφορά με εμάς τους δυο, είναι η εξής. Εγώ είτε αισθάνομαι καλά, είτε όχι, συμπεριφέρομαι στους άλλους με τον ίδιο τρόπο. Εσύ αντιθέτως, είσαι απρόβλεπτη. Βέβαια, καλά κάνεις και είσαι εξωστρεφής. Ίσως εγώ να είμαι ο λάθος.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάποδη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Πολλές φορές, η μαμά μου νομίζει ότι είμαι καλά, αλλά από μέσα μου βράζω.
ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ θα σε καταλάβαινα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι ε;
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πώς αισθάνεσαι τώρα; Εννοώ σε σχέση με το σκυλάκι.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν το έχω ξεπεράσει. Σε κάθε έξοδό μου, το έπαιρνα παρέα.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Θέλω να ξέρεις ότι έχεις την αγάπη μου και να παίρνεις δύναμη από εμένα.
ΤΣΑΤΣΑ: Το ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ: Γνωρίζω ότι αυτό το διάστημα μπορεί να μην είμαι πάντα τόσο ευχάριστος. Έχω αρκετές έννοιες. Κοντεύω να τελειώσω τις σπουδές μου και πρέπει να βρω δουλειά γρήγορα.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Σου ζητάω συγνώμη για αυτό.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη φορά που ήμουν Ελλάδα, δεν κατόρθωσα να χαλαρώσω ιδιαίτερα. Διαρκώς σκεφτόμουν το μέλλον μου. Όταν ήμουν στην αρχή των σπουδών, ήμουν ο ορισμός του μη άγχους. Όποιος δεν έχει stress, ζει πολλά χρόνια. Δυστυχώς όμως, είναι αναπόφευκτο.
ΤΣΑΤΣΑ: Σίγουρα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Την Πέμπτη βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Σκέφτομαι να σε πάρω Σάββατο ή Κυριακή. Πότε προτιμάς;
ΤΣΑΤΣΑ (με αρκετά νεύρα): Όποτε θες. Σπίτι θα είμαι.
TAKMAN: Ελπίζω να μην έχεις παράπονο από εμένα.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι θες να πεις με αυτό;
ΤΑΚΜΑΝ: Γενικά μιλάω.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Δεν περίμενα να ακούσω τέτοιο πράγμα από εσένα. Τι εννοείτε κύριε;
ΤΑΚΜΑΝ: Έτσι το πέταξα.
ΤΣΑΤΣΑ: (μουγκρητό βοδιού).
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις με πιάνουν κρίσεις χαμηλής αυτοπεποίθησης (έπρεπε με κάποιον τρόπο να καλύψω την παρεξήγηση). Στην προσευχή μου πάντα λέω "Σας αγαπάω όλους, συγχωρέστε με σας παρακαλώ".
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Εθνικής Ασφαλιστικής): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Την Πέμπτη, που θα την έχω πιο ψηλή, θα σε πάρω.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε. Συγχώρα με.
ΤΣΑΤΣΑ: Γεια σου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
....πολύ απολογητικός είσαι. Δε θέλουν κλαψομούνιασμα οι γυναίκες!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επεξήγηση αυρών

1. Ουκρανέζα
Μια πρώην συμφοιτήτριά μου από το ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Στατιστική, η οποία κατάγεται από τη Βέροια. Όσο σπούδαζε και με είχε ανάγκη (της έστελνα με e-mail τις εργασίες μου, για να τη βοηθήσω), ήταν πολύ φιλική και ομιλητική. Αρκετές φορές με έπαιρνε τηλέφωνο και κουβεντιάζαμε με τις ώρες. Από τότε που τελειώσαμε το ΠΑΠΕΙ, η συμπεριφορά της άλλαξε εντελώς. Βρισκόματε 1-2 φορές το χρόνο για καφέ και το 50% των λέξεών της είναι "Μάλιστα".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
2. Παρθένος
Μια πρώην συμφοιτήτριά μου από το ίδιο μεταπτυχιακό. Όσο σπουδάζαμε, είχαμε άριστη συνεργασία. Το 2010 μετακόμισε στο Λονδίνο και έκτοτε χαθήκαμε εντελώς. Χρησιμοποιούσε αρκετά συχνά τη λέξη "Μάλιστα". Η διαφορά μεταξύ αυτών των δυο είναι, ότι η Ουκρανέζα το λέει με βαριεστημένη φωνή, ενώ η Παρθένος με νεανικό και ευχάριστο τόνο.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
φιλε τακμαν πηγαινε και πες στην αρκουδα τωρα 1500 ευρω να ξεβρακωθει και να τις ριξεις ενα μανικι!!!!!

αν δεν δεχτει στα αρχιδια μας τα δυο αλλα την βλεπω να λεει καντω 2000 ευρω και δινω και κωλο η μονη προυποθεση ειναι να σε τραβαω βιντεο!!!

καλυπτω ολα τα εξοδα!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3. Στέλεχος οποιασδήποτε ασφαλιστικής εταιρείας
Το καλοκαίρι του 2007 με πήραν για πρακτική η ΔΕΗ και η ασφαλιστική εταιρεία Commercial (εκεί η Τζίνα εργαζόταν ως υπεύθυνη διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού). Φυσικά ως κλασσικός Έλληνας, επέλεξα τη ΔΕΗ. Συμφοιτητές μου που δούλεψαν καλοκαίρια στην Εθνική Ασφαλιστική, δεν είχαν καθόλου ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Η προϊσταμένη τους είχε του κλώτσου και του μπάτσου.
Το 2003, όρος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης ήταν ο πρώτος να προσλαμβάνεται αυτόματα από την Εθνική Ασφαλιστική ή από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Το 2007 τέλειωσα πρώτος με βαθμό 8.50/10. Στις 11/03/2009 πήγα στην Εθνική Ασφαλιστική με όλα τα χαρτιά μου. Μου είπαν ότι από το 2006 σταμάτησε να ισχύει αυτή η συμφωνία. Όλες οι κυρίες που δούλευαν εκεί ήταν καλοντυμένες. Η συμπεριφορά τους όμως, δεν ήταν καθόλου καλή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε παίκτη, αυτές είναι βρέφη για σένα. Άφησε να βρουν την τύχη τους αλλού!
Συμφωνώ. Τις συνομήλικες τις θέλω μόνο, για να πάμε στην καφετέρια και να τους διηγούμαι τα πολύπαθα ερωτικά μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
φιλε τακμαν πηγαινε και πες στην αρκουδα τωρα 1500 ευρω να ξεβρακωθει και να τις ριξεις ενα μανικι!!!!!

αν δεν δεχτει στα αρχιδια μας τα δυο αλλα την βλεπω να λεει καντω 2000 ευρω και δινω και κωλο η μονη προυποθεση ειναι να σε τραβαω βιντεο!!!

Μην ανησυχείς. Μόλις τελειώσω διπλωματική και δουλέψω, θα της προσφέρω το 1/4 του μισθού μου. Στενοχωρήθηκα για την παρεξήγηση της Δευτέρας. Από την άλλη όμως, δε μπορώ να κρατάω διαρκώς μέσα μου τη δυσαρέσκεια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
4. Yves Berger
Ο tutor μου στο MSc in Social Statistics. Πολύ καλός άνθρωπος και προσιτός στους φοιτητές. Ωστόσο, όταν διδάσκει, δίνει την εντύπωση ότι βαριέται που ζεί.

5. Nikos Tzavidis
Καθηγητής στο Southampton University. Πολύ καλός άνθρωπος, αλλά πάντα βιαστικός.

• Like
Αντιδράσεις: 968

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
πιασε ολα τα δρομολογια και αλλαξε τους τα φωτα !!!!!!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ρε παίκτη, αυτές είναι βρέφη για σένα. Άφησε να βρουν την τύχη τους αλλού!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

... και την ώρα που θα χύνω, θα λέω το δρομολόγιο του τρένου για Brighton.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
6. Sujit Sahu
Καθηγητής στο Southampton University. Οι σημειώσεις του είναι αρκετά βοηθητικές και εξηγεί τα πάντα πολύ αναλυτικά. Δυστυχώς όμως, δεν είναι καθόλου επικοινωνιακός. Είναι απρόσιτος στους φοιτητές και δε δέχεται την κριτική. Η πιθανότητα να σκάσει ένα χαμόγελο, αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στο 3 συμπεριλαμβάνονται οι εξής αύρες:

α) Της διευθύντριας ή της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Εθνικής Ασφαλιστικής.
β) Της διευθύντριας ή της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Alico.
γ) Της διευθύντριας ή της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Interamerican.
δ) Της διευθύντριας ή της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Ασπίς Πρόνοια.
ε) Της διευθύντριας ή της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Allianz.
στ) Της διευθύντριας ή της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Commercial.
ζ) Της Τζίνας Βουρδουμπάκη.
η) Του προέδρου των Ευρωπαίων Αναλογιστών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom