Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
7. Πέπη
Το σχολικό έτος 2002-2003 εργαζόταν ως γραμματέας του φροντιστηρίου Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης "ΘΕΣΜΟΣ". Μιλούσε πολύ γρήγορα, είχε τσαχπινιά και ήταν φιλική με τους μαθητές. Η έκφραση "Έλα παιδί μου" ήταν μια από τις ατάκες της.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τακμαν η τζίνα βουρδουμπάκη ποια είναι?ακούγεται πολύ πορνιάρα...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακμαν η τζίνα βουρδουμπάκη ποια είναι?ακούγεται πολύ πορνιάρα...
Τον Ιούνιο του 2007 δούλευε στην ασφαλιστική εταιρεία Commercial Value και ήταν υπεύθυνη του προγράμματος πρακτικής άσκησης των φοιτητών του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τον Ιούνιο του 2007 δούλευε στην ασφαλιστική εταιρεία Commercial Value και ήταν υπεύθυνη του προγράμματος πρακτικής άσκησης των φοιτητών του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
καλό μουνί?τι ηλικία?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
καλό μουνί?τι ηλικία?
Δεν την έχω γνωρίσει προσωπικά (γιατί τελικά εργάστηκα στη ΔΕΗ - Διεύθυνση Υπηρεσιών Στέγασης). Είχα μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο. Από τη φωνή φαινόταν γύρω στα 60. Η λέξη "Μάλιστα" ήταν μια από τις ατάκες της.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είχατε στενή σχέση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το Σεπτέμβρη του 2007 δημιουργήθηκε το ΠΜΣ Αναλογιστική και Διοικητική Κινδύνου στο ΠΑΠΕΙ. Εγώ τότε ήμουν πρωτοετής φοιτητής στο ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Στατιστική. Θυμάμαι ότι όλες οι φοιτήτριες του άλλου μεταπτυχιακού ήταν ντυμένες στην τρίχα, φορούσαν rings και είχαν βλέμμα 1000 καρδιναλίων.
Η αρκούδα τσατσά είναι από τις πιο περιποιημένες τσατσάδες της Αθήνας. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι παλιοχαρακτήρας. Για αυτό το λόγω, τη συνδέω συχνά με Εθνική Ασφαλιστική, Τζίνα Βουρδουμπάκη, κτλ.

thinkerman

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
κλασικό προφίλ ανθρώπου με διεστραμμένη προσωπικότητα .. που προσπαθεί μέσα απο το γραπτό λόγο να καλύψει ψυχολογικά προβλήματα και να δημιουργήσει εντυπώσεις εξαιτίας της αφάνειας που τυχόν βρίσκετε΄..
και μη  χειρότερα      :uglystupid:

• Θυμός
Αντιδράσεις: 968

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τάκμαν τέλος το διδακτορικό;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τάκμαν τέλος το διδακτορικό;
Από τις 21/02/2013 έχω αλλάξει το πρόγραμμα από PhD in Social Statistics σε MSc in Social Statistics. Για το μεταπτυχιακό απαιτούνται 12 μαθήματα και διπλωματική. Αυτή τη στιγμή ξέρω σίγουρα ότι πέρασα τα 11 από τα 12 με μέσο όρο 72%.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μήπως για να περάσει καλά και η εργαζόμενη να λες και τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ?
Ώρα 12:15. Το λεωφορείο για Άγιο Κωσταντίνο - Καμμένα Βούρλα - Λαμία, θα αναχωρήσει από τον τρίτο διάδρομο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ώρα 12:15. Το λεωφορείο για Άγιο Κωσταντίνο - Καμμένα Βούρλα - Λαμία, θα αναχωρήσει από τον τρίτο διάδρομο.

king-033.gif

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μια αντιπροσωπευτική περίπτωση ανάδρομου μορφασμού Γύπα:

Ορισμός: Μια α-καπέλο (στο βίντεο η Βασίλισσα της Αγγλίας) λέμε ότι κάνει ανάδρομο μορφασμό Γύπα, αν είναι αρνητικά προκατειλημένη απέναντι στον άντρα που τη φλερτάρει  (στο βίντεο ο ζωγράφος). Ανεξαρτήτως από το τι θα πει ο άντρας, η α-καπέλο απαντάει με έναν κλασσικό μορφασμό Γύπα (στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, the Queen κάνει απανωτές Royal γκριμάτσες του Γύπα). Πέουνγκ. Χαζό ε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 20/02/2014 ώρα 14:37 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά στο στούντιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω τα ευχάριστα νέα.
ΤΣΑΤΣΑ: Ακούω.
ΤΑΚΜΑΝ: Βγήκαν τα 3 από τα 4 μαθήματα, που έδωσα το χειμερινό εξάμηνο. Πήρα 79, 81 και 83 στα 100.
ΤΣΑΤΣΑ: Συγχαρητήρια και εις ανώτερα.
ΤΑΚΜΑΝ: Το άλλο μάθημα θα βγει την άλλη εβδομάδα, οπότε η αγωνία μου παίρνει παράταση.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Τη Δευτέρα, που σε πήρα τηλέφωνο, δεν ήμουν και πολύ καλά. Είτε έρχομαι Αθήνα είτε Λονδίνο, την πρώτη μέρα με πιάνει πάντα κατάθλιψη. Σε συνδυασμό με την κούραση του ταξιδιού, δεν μπορούσα να μιλήσω ούτε Αγγλικά.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της βασίλίσσας της Αγγλίας): Εκεί είναι και ο καιρός μουντός ...
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της νευρικής σκορπιού): Την Τρίτη το πρωί συνήλθα. Δεν μπορείς να φανταστείς, πόσο με ζαλίζει αυτό το ταξίδι. Καθόλου δεν το αντέχω. Λεωφορείο για Heathrow, αεροπλάνο ...

Σχόλιο: Έπρεπε με κάποιον τρόπο να δικαιολογηθώ. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια στον καυγά της Δευτέρας.

ΤΣΑΤΣΑ: Τι να κάνεις παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ τι νέα;
ΤΣΑΤΣΑ: Σήμερα δεν έχω καθόλου δουλειά. Δεν ξέρω, αν θα πάρω μεροκάματο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Δυστυχώς όμως, είμαι student και unemployed.
ΤΣΑΤΣΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα το απόγευμα θα κάνω αίτηση για μια τρίμηνη δουλειά. Μια εταιρεία στο Southampton θα προσλάβει 20 data entry clerks. Αν με πάρουν, ξεκινάω αρχές Μαρτίου.
ΤΣΑΤΣΑ: Μακάρι παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν αντέχω να κάθομαι σπίτι. Εξάλλου και εσύ, για αυτό δουλεύεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Βέβαια.
ΤΑΚΜΑΝ: Τις προηγούμενες δυο εβδομάδες που ήμουν Αθήνα, είχε κόσμο το μαγαζί;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι σπουδαία πράγματα, αλλά έφευγα με μεροκάματο.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά πέρασα στην Ελλάδα. Οι δυο πρόσφατες επισκέψεις μου στο 36Α, ήταν οι καλύτερες της τελευταίας διετίας. Την κατευχαριστήθηκα την παρέα σου.
ΤΣΑΤΣΑ: Δυο φορές ήρθες;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι καλέ. Στις 6 και στις 13 Φεβρουαρίου.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Αν δούλευες Δευτέρα και Πέμπτη, θα ερχόμουν 4 φορές.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα του Yves Berger): Το ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό το ακριβό πρόγραμμα με την υπηρεσία στο δωμάτιο, δε θα το ξαναπάρω. Όλες κοιτάνε το πάτωμα και περιμένουν με ανυπομονησία να τελειώσω. Καμία συμμετοχή.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Από εδώ και πέρα, θα έρχομαι αποκλειστικά στο δικό σου το στούντιο. Το μόνο που με ευχαριστεί είναι να συνουσιάζομαι με την όποια κοπέλα (στην πραγματικότητα χεσμένες τις έχω όλες τις πουτάνες) και μετά να καθόμαστε παρέα. Σε αγαπάω πάρα πολύ και μου αρέσει να κουβεντιάζουμε και να αισθάνομαι αγάπη.
ΤΣΑΤΣΑ (έτοιμη να κοιμηθεί στην πολυθρόνα): Το ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ: Άλλη φορά, δε θα κολώνω. Θα έρχομαι και δυο συνεχόμενες μέρες.
ΤΣΑΤΣΑ: (μουγκρητό αγελάδας).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom