Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις έφτασα Οξφόρδη, έριξα ένα κατούρημα και στη συνέχεια περπάτησα στο κέντρο της πόλης. Στις 15:27 έκανα στάση για μεσημεριανό (traditional place with chips and baked beans as main meal, a lemon muffin as dessert).
Κατόπιν, πήγα για περίπατο στο ποταμάκι. Καθώς έπεφτε το πέπλο της νύχτας (sunset: 16:33), το κρύο άρχισε να δυναμώνει. Ώρα 16:45. Το απόλυτο σκοτάδι. Το θέαμα ήταν πολύ ρομαντικό. Ποταμόπλοια, γεφυρούλες, ψαράδες, οικογένειες με παιδιά και τριχόσκυλα, σπιτάκια με καμινάδες και αναμμένα φώτα, μυρωδιά από τζάκια  ... Εκείνη τη στιγμή, έγινα ένα με το θεό. Σκέφτηκα την αρκούδα τσατσά και τα μάτια μου δάκρυσαν.
Ώρα 16:50. Η διαδρομή έφτασε στο τέρμα και έτσι πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στις 17:13 έφτασα στο Oxford Railway Station.

Προηγουμένως, αντιμετώπισα πρόβλημα με τη σύνδεσή μου, αλλά ευτυχώς τώρα όλα δουλεύουν ρολόι. Admininstrator, cancel the previous message, that I sent to you. All ok now. Thank you.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το δρομολόγιο της επιστροφής (OXFORD - SOUTHAMPTON CTL, DEPARTURE: 17:16, ARRIVAL: 18:42, CROSS-COUNTRY TRAINS SERVICES) ήταν καταθλιπτικό. Περπάτησα 2-3 φορές κατά μήκος του τρένου, αλλά δεν κατόρθωσα να βρω καμία μοναχική στοργική Αγγλίδα γριούλα. Η μοναδική ελεύθερη α-καπέλο καθόταν παράθυρο και στο διπλανό κάθισμα είχε τοποθετήσει το μπουφάν και την τσάντα της. Προφανώς, φοβήθηκε μήπως την παρενοχλήσει σεξουαλικά κανένας Ινδός και για αυτό το λόγω κατέλαβε 2 καθίσματα στο Quiet Zone. Έτσι λοιπόν, κάθισα ακριβώς από πίσω της, με την ελπίδα να γεμίσει το τρένο στο Basingstoke και να μπορέσω να καθίσω δίπλα της.
Ώρα 17:20. Μου ήρθε κατούρημα. The toilet of the coach D was occupied. Τρέχοντας, μπήκα στο coach C. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα της αντίστοιχης τουαλέτας. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Χωρίς να το θέλω, είδα τον κώλο της καθαρίστριας του τρένου. "Sorry", ψέλισα. Μετά από 2 λεπτά, η εν λόγω κυρία βγήκε και με αγριοκοίταξε. Της ζήτησα συγνώμη για δεύτερη φορά, κοιτώντας το πάτωμα. Στη συνέχεια, μπήκα μέσα και έκλεισα την πόρτα. Στην τουαλέτα παρέμεινα 3-4 λεπτά, γιατί στην αρχή έπαθα προσωρινή αδράνεια της ουροδόχου κύστης.
Ώρα 17:25. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα του WC σέρνοντάς την, αλλά δεν άνοιγε. Από την υπερένταση, γρατσούνισα το δάχτυλό μου. Κατόπιν, πάτησα το κουμπί "Open" και η πόρτα άνοιξε ως δια μαγείας.
Ώρα 17:27. Επέστρεψα στη θέση μου. Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι το εισιτήριο της επιστροφής έλειπε, επειδή το έφαγε το μηχάνημα στην Οξφόρδη. Έμεινα κόκκαλο. Σκεφτόμουν, "τι θα κάνω, αν έρθει ελεγκτής;". Για καλή μου τύχη, είχα την απόδειξη της χρεωστικής κάρτας. Ωστόσο, η όρεξη για φλερτ εξαφανίστηκε εντελώς και η στύση χάθηκε στις ράγες του τρένου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ώρα 17:52. Μπήκε ελεγχτής στο βαγόνι. Εκείνη τη στιγμή, πάγωσε το αίμα μου στην κυριολεξία. Έβγαλα την απόδειξη και τη χρεωστική κάρτα από την τσέπη του πουκαμίσου, με τρεμάμενα χέρια. Κοίταξα τα βραχιόλια της μπροστινής κυρίας και αναφώνησα το όνομα της τσατσάς. Για καλή μου τύχη όμως, η ελεγκτής (γυναίκα ήταν) με προσπέρασε, χωρίς να μου δώσει σημασία.
Ώρα 17:56. Άφιξη στο Basingstoke. Αντί να γεμίσει το τρένο (ώστε το αντικείμενο του πόθου μου να μαζέψει τα πράγματά της), άδειασε εντελώς. Στο Quiet Zone, μείναμε συνολικά 4 άτομα. Τα μάτια μου βούρκωσαν και η ερωτική μοναξιά αντικατέστησε τον προσωρινό πανικό.
Ώρα 18:42. Έφτασα Southampton και "ούτε γάτα, ούτε ζημιά".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Ξύπνησα στις 08:45. Στις 10:38 πήγα στην καθολική εκκλησία της γειτονιάς μου, για να παρακολουθήσω την Κυριακάτικη θεία λειτουργία. Βγαίνοντας από το σπίτι, ήμουν καυλωμένος για διευθυντικό sandwich με α-καπέλο. Μόλις όμως πέρασα το κατώφλι του οίκου του θεού, η ερωτική επιθυμία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Έτσι λοιπόν, κάθισα σε ένα από τα πίσω καθίσματα της εκκλησίας, μακριά από τον όχλο.  Όταν ξεκίνησε το mass με τα μουσικά όργανα, κατακλύστηκα από ένα αίσθημα κατάνυξης, ανιδιοτελούς αγάπης και μετάνοιας για τις αμαρτίες μου.
Ώρα 12:17. Βγήκα από την εκκλησία και ο αράπης ιερέας μου έσκασε διευθυντικό sandwich. Εκείνη τη στιγμή, με έπιασε κρίση βλακείας και πήρα τηλέφωνο το Γιοντώ, για να ξεσπάσω τα γέλια μου.
Ώρα 12:25. Έφτασα στη στάση "Law Courts" και περίμενα το λεωφορείο 1 για Winchester. Στις 12:37 μια Ινδή α-καπέλο μου έπιασε την κουβέντα. Η στιχομυθία, ήταν η εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ακαταλαβίστικα Αγγλικά).
ΤΑΚΜΑΝ: I wait the bus 1 to Winchester. Which bus do you wait?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: The same, but when lives from here the next?
TAKMAN: Just a moment ... at 12:43.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: You don't understand, what I say.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ώρα 12:43. Το λεωφορείο ήρθε just στην ώρα του. Μπήκα μέσα, έδωσα το αντίτιμο στον οδηγό (£ 7.30) και κάθισα δίπλα σε μια α-καπέλο. Δυστυχώς όμως, ο διάλογος με την Ινδή μου έκοψε τα φτερά. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι, ενώ τα γραπτά Αγγλικά μου είναι άριστα (για αυτό και τα πάω τόσο καλά με τα assignments και τα exams), τα προφορικά είναι σε νηπιακό στάδιο (my verbal communication skills in English are rubbish). Κοίταξα τα ριγκάκια της κυρίας με θλιμμένο βλέμμα και η στύση έκανε μια δυναμική επανεμφάνιση. Τα περιέργα βλέμματα των διπλανών γέρων όμως, έπαιξαν το ρόλο του κρόνου, ο οποίος μου ψυθύρισε στο αυτί "Πρέπει να βελτιώσεις τα Αγγλικά σου πρώτα και μετά να ασχοληθείς με τα καμάκια". Έτσι λοιπόν, λίγο αργότερα άλλαξα θέση και έκατσα κάπου μόνος μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Την Κυριακή το απόγευμα, προγραμμάτιζα τηλέφωνο στην αρκούδα τσατσά. Για αυτό το λόγω, η συγκεκριμένη μέρα χαρακτηρίστηκε από:

1) 4 επισκέψεις στην τουαλέτα για παχύ χέσιμο.
2) Καρδιακές αρρυθμίες.
3) Υπερένταση και φούσκωμα στο στομάχι.
4) Εσωστρεφή διάθεση (είχα αγωνία για τη συμπεριφορά της τσατσάς).

Good night. Αύριο τα υπόλοιπα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΤΑΚΜΑΝ μεγαλε Πιρφοροκτωνε ζεις μεγαλες στιγμες!Ξεκινησε ο δρομος σου προς τη δοξα! :)

στο 12:00 και στο 13:10 Πεταει η ομαδα :)

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Την Κυριακή το απόγευμα, προγραμμάτιζα τηλέφωνο στην αρκούδα τσατσά. Για αυτό το λόγω, η συγκεκριμένη μέρα χαρακτηρίστηκε από:

1) 4 επισκέψεις στην τουαλέτα για παχύ χέσιμο.
2) Καρδιακές αρρυθμίες.
3) Υπερένταση και φούσκωμα στο στομάχι.
4) Εσωστρεφή διάθεση (είχα αγωνία για τη συμπεριφορά της τσατσάς).

Good night. Αύριο τα υπόλοιπα.
Το φουσκωμα υποθετω ηταν πριν απο τα 4 χεσιματα.
Γιατι αλλιως εισαι εγκυος

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τα έσβησα όλα τα βιντεάκια από το κανάλι μου. Δημητράκη πες τους η δημοσιότητά μου να σταματήσει εδώ. Αυτά είναι πλάκες μεταξύ φίλων. Δεν υπάρχει λόγος όλη η Ελλάδα να μάθει τα ερωτικά μου (και ιδιαίτερα οι συγγενείς μου). Εξάλλου, δε σκοπεύω να κάνω κάποια καλλιτεχνική καριέρα. Σπουδάζω τόσο χρόνια, για να δουλέψω ως στατιστικός στην Αγγλία.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα έσβησα όλα τα βιντεάκια από το κανάλι μου. Δημητράκη πες τους η δημοσιότητά μου να σταματήσει εδώ. Αυτά είναι πλάκες μεταξύ φίλων. Δεν υπάρχει λόγος όλη η Ελλάδα να μάθει τα ερωτικά μου (και ιδιαίτερα οι συγγενείς μου). Εξάλλου, δε σκοπεύω να κάνω κάποια καλλιτεχνική καριέρα. Σπουδάζω τόσο χρόνια, για να δουλέψω ως στατιστικός στην Αγγλία.

Άσε τα νάζια και ετοιμάσου για λαμπρή καριέρα στην σοουμπιζ. Γύρνα πίσω ΤΑΚΜΑΝ και άσε τους Άγγλους και τις μαλακίες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το είδα το βιντεάκι και με έπιασε κρίση βλακείας. Just my mother is retired and you know ... she watches TV at least 5 hours per day. Για αυτό το λόγω, δεν θα επιθυμούσα να ξαναπαιχτεί.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το είδα το βιντεάκι και με έπιασε κρίση βλακείας. Just my mother is retired and you know ... she watches TV at least 5 hours per day. Για αυτό το λόγω, δεν θα επιθυμούσα να ξαναπαιχτεί.
Τοτε κατεβασε τα απο το ιντερνετ.Συγγνωμη αφου δεν ηθελες να σε μαθουνε γιατι ανεβασες τα βιντεακια σου στο ιντερνετ τοτε?Έιναι λιγακι ποντιακο! :)Αν δεν ηθελες να σε μαθουνε ας εκανες οτι και οι φουκαραδες του σα'ι'τ που κρυβονται και τρεμουν μην μαθουνε ποιοι ειναι.Αλλα γιατι να κρυφτεις αφου εχεις ταλεντο?Αν το προσπαθισεις μπορεις να πετυχεις πολλα.Δε νομιζω οτι πρεπει να καταστρεψεις την καριερα σου γιατι οι συγγενεις σου δεν θελουνε.Μετα θα το μετανιωσεις και θα λες τη μαλακια εκανα θα μπορουσα να ειχα γινει διασημος.Σιγουρα οι Ελληνες γονεις ειναι οτι χειροτερο και δημιουργουνε συνεχεια προβληματα.Εγω ελυσα το προβλημα μαζι τους ετσι φωναζανε για το youtube και διεδοσα αυτο το βιντεακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Tωρα θα ασχολιθω με την κτηνοβασια θα κανω σόου με κατσικακια θα τα κατουρισω και μετα θα τα  :zfuck: αυτο δεν του στο λεω μη παθουνε κανα εγγεφαλικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αν και εχουνε πια συνηθισει.
  Δειξτους εμενα και πες τους οτι αν δεν σε αφεισουνε να κανεις την καριερα σου θα πας να κανεις κ'εσυ στριπτιζ και το χορο των αρχηδιων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Και θα κονομισεις και καλα λεφτα!Ολοι μου οι φιλοι λενε οτι ειμαι ο χειροτερος εφιαλτης για καθε Ελληνα γονιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτή την εκπομπή θέλω να τη δει όλη η Ελλάδα, με εξαίρεση τους συγγενείς μου και την αρκούδα τσατσά (ευτυχώς δεν το είδαν). Για αυτό το λόγω, έκανα delete όλα τα βιντεάκια. Από τις 01/06/2014 (αφού τελειώσω το dissertation), θα βγάλω μια νέα collection από βιντεάκια, τα οποία θα περιέχουν μουσική και χορευτικές σκηνές, χωρίς όμως να δίνουν πληροφορίες για την προσωπική μου ζωή, τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και την ψυχοσυναισθηματική μου κατάσταση (αυτά θα γράφονται στην ερωτική ατζέντα του ΤΑΚΜΑΝ).

Στις 29/01/2014 ώρα 18:51, θα τηλεφωνήσω στην ηρωίδα της εκπομπής (όχι στην Κικίτσα). Further details will be provided.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω. Θα σας πω τα γεγονότα επιγραμματικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/01/2014
Επίσκεψη στην καθολική εκκλησία, βόλτα στο Winchester, τηλέφωνο στην αρκούδα τσατσά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/01/2014
Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

ΤΡΙΤΗ 21/01/2014
Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, τηλέφωνο στην αρκούδα τσατσά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/01/2014
Ταξίδι στο Fareham.

Σχόλιο: Αν και η διαδρομή ήταν ντεκαβλέ, η Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ήταν μια από τις ωραιότερες μέρες του μήνα. Με το Χρίστο και τη Μαριάννα πέρασα όνειρο.

ΠΕΜΠΤΗ 23/01/2014
Ταξίδι στο Λονδίνο - βόλτα στα μαγαζιά της Oxford Street με το Νίκο, την αδερφή του και τη φίλη της.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/01/2014 - ΚΥΡΙΑΚΗ 26/01/2014
Μαμ, κακά και νάνι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ψυχολογικό προφίλ της περασμένης βδομάδας

Δευτέρα 20/01/2014
Σελήνη στην Παρθένο. Η σκέψη μου ήταν κυρίως στραμμένη σε πρακτικά ζητήματα (αίτηση ONS, κατάργηση συμβολαίου mobile internet, city tax, etc). Μια αρκετά βαρετή και άχαρη μέρα.

ΤΡΙΤΗ 21/01/2014
Το πρωινό της μέρας δεν διέφερε από τη Δευτέρα. Στις 12:43 η σελήνη πέρασε στο Ζυγό. Ξαφνικά, η διάθεση για επικοινωνία αυξήθηκε κατακόρυφα. Το μεσημέρι έφαγα στο Blue Island και είπα τις κουλαμάρες μου με το Lion King. Το απόγευμα τηλεφώνησα στην ασφαλίστρια τσατσά. Η συζήτηση έγινε σε χαλαρό κλίμα και τα αστεία διαδέχονταν το ένα το άλλο. Το βράδυ ξαναέφαγα στο Blue Island και έπαιξα τη θεατρική παράσταση με τίτλο "Πεπονοτρυπητής με τσατσά".

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Τακμαν ,σκέπτεσαι να εκδώσεις βιβλίο
βασισμένο στο θρεντ αυτό ;

Θα είναι δυνατός σουρρεαλισμός !  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 22/01/2014
Σελήνη στο Ζυγό. Στις 09:55 πήρα το λεωφορείο 2 από τη στάση "Law Courts" (Southampton - Eastleigh - Fair Oak) και στις 11:46 το λεωφορείο 69 από τη στάση "Fair Oak Square" (Winchester - Fareham).
Στις 12:26 κατέβηκα "Fareham Bus Station" και περίμενα τη Μαριάννα. Η διάθεσή μου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν εσωστρεφής. Το ψυχολογικό τραύμα από την ατάκα της Ινδής ήταν νωπό, ενώ οι άσχημες αναμνήσεις από τη συμπεριφορά της τσατσάς κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψής μου στην Ελλάδα έκαναν κατάληψη διαρκείας στο μυαλό μου.
Στις 12:58 μπήκα στο σπίτι, που μένει ο Χρίστος, η Μαριάννα και ο Κώστας (ο τελευταίος έλειπε στην Αθήνα με άδεια). Από τις 13:10 μέχρι τις 15:25 κουβέντιασα με το Χρίστο. Στις 15:30 φάγαμε όλοι παρέα πίτσα για μεσημεριανό. Στη συνέχεια, βγήκα με τη Μαριάννα βόλτα στο πάρκο και στο εμπορικό τμήμα της πόλης (ο Χρίστος κοιμόταν). Στις 17:20 επιστρέψαμε σπίτι. Εκεί έπαιξα τη θεατρική παράσταση με τίτλο "Η χειρομαντική σχέση του ΤΑΚΜΑΝ με την αγελάδα". Ώρα 18:00. Ο Χρίστος πήγε στη δουλειά και η Μαριάννα με συνόδευσε μέχρι το "Fareham Railway Station".
Στο τρένο της επιστροφής, σκεφτόμουν την τσατσά και αναστέναζα διαρκώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαριάννα και ο Χρίστος είναι οι καλύτεροί μου φίλοι. Θα ήθελα πραγματικά να βρω μια γυναίκα με την εμφάνιση της αρκούδας και το χαρακτήρα της Μαριάννας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τακμαν ,σκέπτεσαι να εκδώσεις βιβλίο
βασισμένο στο θρεντ αυτό ;

Θα είναι δυνατός σουρρεαλισμός !  :rockon:
Για βιβλίο το σκέφτομαι σοβαρά. Έχω βγάλει μια πολύ ωραία φωτογραφία στο Fareham, που προσεύχομαι για την ασφαλίστρια τσατσά. Θα ήθελα πολύ να την ανεβάσω εδώ, αλλά έχει μέγεθος 572 ΚΒ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom