Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.070
Πόντοι
26.141
αρχηγέ σκέφτομαι να κυνηγήσω μαζί σου θα φέρω και τον χακερά μου μαζί να μας κάνει ασφάλεια και άσε να τολμήσει να μας δαγκώσει κανείς στο λογαριασμό
Ο νημστοθετης είναι δικός μου κ θα τον στείλω λάτιν Αμέρικα κ θα έχω κ σπίτι για να αράζω εκεί χειμώνα Βορ ημισφαίριιου :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
δεν ξέρω πως ήταν παλιά φίλε, τώρα οι 20χρονες είναι άριστες στην συζήτηση με μυαλό καλύτερο από τις 30φευγάτες. Εγώ συζητάω καλύτερα με τις μικρές και με κουράζουν οι μεγάλες.
Η φάση είναι και ότι μία κάτω των 30,τραβιέται μαζί σου επειδή έτσι γουστάρει.

Μία 30+,η οποία θέλει να κάνει οικογένεια,πέρα ότι βαράνε τα ρολόγια και το ράφι πλησιάζει,
μπορεί να φτάσει στο σημείο να τραβιέται με ότι αναπνέει μπας και γίνει μάνα.
Σε θέλει δηλαδή για το σκοπό της και όχι για αυτό που είσαι.

Μια χαρά είναι τα μικρά,το θέμα είναι ότι αν τραβηχτείς μαζί τους,
βλέπεις ότι έχεις να κάνεις με άνθρωπο που τώρα αρχίζει έναν κύκλο ζωής που έχεις κάνει
και συνήθως δεν μπορείς/θέλεις να ξανακάνεις..

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο νημστοθετης είναι δικός μου κ θα τον στείλω λάτιν Αμέρικα κ θα έχω κ σπίτι για να αράζω εκεί χειμώνα Βορ ημισφαίριιου :rockon:
λυπάμαι αν σε απογοητεύσω αλλά ο george βάζει θέματα για συγκεκριμένο σκοπό που τον ενδιαφέρει να συλλέξει απόψεις και δεν έχει να κάνει με την καμία σε προσωπικές του αναζητήσεις. Δεν τον κατακρίνω τον άνθρωπο προς θεού. Αλλά να ποντάρεις αλλού για φιλοξενία :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.070
Πόντοι
26.141
Λοιπόν @George71
42 ετών κανονικοε στα κιλά κ κανονικός κ όχι χόμπιτ μπορείς να φας 30-35 plus
Για 20-28 πάρα πάρα πολύ δύσκολα
Μιλώ πάντα για γκόμενες κ όχι λολιτες σπονσορετες
Να προσθέσω ότι 35 plus σχεδόν πάντα χωρισμένες με παιδί εκεί
Οπότε γαμας λίγες μερες κ μετά Αλέκος

Έχω κανόνα να αποφεύγω τρίτο τέταρτο ραντεβού με τέτοιες περιπτώσεις διότι λογικό είναι να σέβεσαι μετά συναισθήματικα
23 με ημιδιαμονη μπλοκ με άριστα σα δίγλωσσος σκολουθω πίστα αυτόν τον κανόνια αλλιώς μπορεί να δεθείς με κάποια κ να φορτωθεις τέκνα
Συνήθως κοπέλες 30-35 σε βλέπουν σαν τελευταίο στήριγμα
Κάτι 40αρες είμαι καθαρή εξηγα κ ίσως πιο εύκολα

20αρι ούτε για πλάκα να ασχοληθεί με ξένο
Αν είναι έστω λίγο ωραία θα μπλέξει με Παραλή ντοπιο

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.070
Πόντοι
26.141
λυπάμαι αν σε απογοητεύσω αλλά ο george βάζει θέματα για συγκεκριμένο σκοπό που τον ενδιαφέρει να συλλέξει απόψεις και δεν έχει να κάνει με την καμία σε προσωπικές του αναζητήσεις. Δεν τον κατακρίνω τον άνθρωπο προς θεού. Αλλά να ποντάρεις αλλού για φιλοξενία :grin:
Ο νηματοθετης με αυτά κ αυτά γκρέμισε το θρεντ το κμαν2
Βέβαια εκείνος ξεκάθαρα μιλούσε για σπονσοριγκ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Θα προτιμούσα η συζήτηση να γίνει σε πιο γενικό πλαίσιο, παρά να στραφεί σε μία περίπτωση μόνο, όπως πχ τη δική μου, γιατί είναι θέμα που απασχολεί και θα απασχολεί ολοένα και περισσότερο κόσμο στο μέλλον (ο μισός πλανήτης με την πανδημία δούλεψε εξ αποστάσεως)
Αλλά μια και ρωτάς, ηλικιακά είμαι στα 40+ με υπάρχουσα δουλειά remote στα επίπεδα που συζητάμε, και για αρχή θα προτιμούσα κάπου κοντά με Ελλάδα, κυρίως επειδή έχει πολλά μέρη αξιόλογα που δεν έχω εξερευνήσει ποτέ. Αν πχ πάω 1- 2 χρόνια και δε μου αρέσει, τότε ίσως αρχίσω να ψάχνομαι για πιο μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς.
Για τον καιρό ναι, θα ήθελα να έχει όσο καλύτερο γίνεται. Έχω ζήσει βόρεια και σιχάθηκα τις βροχές, το κρύο, και τη σκοτεινιά.
Σχετικά με τις γυναικείες φυλές προσωπικά είμαι λάτρης του σλαβότυπου. Πάντα στα ντέλα σλαβάκια διάλεγα. Ίσως αν εντριφήσω στο λατινικό μονοσύμπαν να μου αρέσει εξίσου

Αλλά όπως είπα, ας μην επικεντρωθούμε στη δική μου περίπτωση, γιατί είμαι σίγουρος πως το νήμα θα διαβαστεί από κόσμο διαφόρων ηλικιών και καταστάσεων.
Οι παράμετροι που βάλαμε των 32 ετών και 1500-2000 εκφράζουν ιδανικά το μέσο όρο.
τυπε 40+ τι Βαρκελωνη, Νικαια, Πραγα κλπ μιλαμε?

Εισαι για βαθυ μπλοκ . ουτε καν πρωτευουσα. να βρεις καμια χωρισμενη ντεβουσκα στα 35 (που εχει απειρες) να σου παιζει κλαρινο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.748
Πόντοι
1.706
32 ετών με 1500 ευρώ μηνιαίως μπορείς να παίξεις μπάλλα σε μερικές πόλεις της ανατολικής Ευρώπης.
42 ετών με 1500 ευρώ είσαι τελειωμένος.Ούτε ΜΙΛΦ δε γαμάς.
42 ετών θες 3000 ευρώ μίνιμουμ για να μπεις κάπως στο παίγνιο.Αλλιώς θα σπάσεις τα μούτρα σου.
25 ετών μπορείς να γαμάς και σα φοιτητής ή άνεργος δεν έχει σημασία.Η ηλικία και το εισόδημα είναι τα πιο αποφασιστικά κριτήρια,απορώ πώς κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό.Μετά έρχεται η τοποθεσία.
Η κμανική θεώρηση του κόσμου. Τα πάντα συμβαίνουν στο μπλοκ, οι γυναίκες πρέπει να είναι μοντελοειδείς, πρέπει να χτυπάς ποσότητες κλπ. Με αυτά τα κριτήρια στο μυαλό έγραψες τα παραπάνω.

Δεν είναι έτσι. Μέχρι τα 40 μπορείς να πηδάς φοιτήτριες. Φοιτήτριες δεν λογίζονται μόνο οι πρωτοετείς. ´Εχει τόσες που πάνε για μάστερ και ντοκτορά. Νομίζεις ότι μία 28-30 δεν θα πάει με έναν 40άρη αν έχει καύλες ή κάνει δεύτερες σκέψεις; Σάμπως αναφορά θα της δώσεις για τα πόσα βγάζεις ή θα την κυκλοφοράς στη high society; Δεν είναι όλες οι γυναίκες σπονσορέτες.

Άνετα ένας 40+ βρίσκει ένα σωρό μιλφς και πολλές όμορφες μάλιστα. Μπορεί εσύ να βγάζεις 1500 κι αυτές λιγότερα από σένα. Θα έχουν κι απαιτήσεις από πάνω; Τα 1500 είναι μέσος μισθός σε πολλές χώρες, δηλαδή μία τάξη μισθωτών περνάει καλά με αυτά τα λεφτά.

Με 2000 € (αν δεχτούμε αυτό το ποσό ως όρο), έχεις πάμπολλες δυνατότητες σε πολλά μέρη, αρκεί να μπορείς να προσδιορίσεις το τάργκετ γκρουπ σου και να έχεις δουλέψει ένα καλό πρόγραμμα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γενικά πολλοί είναι καλομαθημένοι.Εγώ έγραψα κάντε πρώτα ένα τουρ στο μπλοκ να φάτε τα χαστούκια σας,να αποκτήσετε λίγο εμπειρία και αίσθηση του ανταγωνισμού να δείτε πώς είναι πραγματικά.
Ο,τι και να πούμε πάντα η προσωπική εμπειρία είναι που μετράει.Αυτό που βλέπω εγώ έτσι ο άλλος το βλέπει από άλλη γωνία.
Kman νομίζω το έχεις πιάσει λίγο λάθος το θέμα. Δεν πρόκειται για τουρισμό. Δεν είναι αυτοσκοπός ο μέγιστος βαθμός καλοπέρασης, ούτε η συλλογή μουνέτων στο παλμαρέ.
Μιλάμε πάντα για περίοδο εργασίας. Θα δουλεύεις δηλαδή, κάποιες ή και αρκετές ώρες της ημέρας. Απλά τον ελεύθερο χρόνο αντί να είσαι Αθήνα-Ομόνοια, Λήμνο, σε κάποιο χωριό της Πίνδου, σε κάποια κωμόπολη της Βόρειας Γερμανίας ή της Νορβηγίας, ή σε κάποιο καράβι στη μέση του Ειρηνικού, εκεί που είναι η δουλειά σου δηλαδή, έχεις το περιθώριο να επιλέξεις που θα περάσεις αυτόν τον ελεύθερο χρόνο.
Για να το πιάσεις καλύτερα δες το αλλιώς: Δουλεύεις κέντρο Αθήνας, αλλά έχεις δικαίωμα να τηλεμεταφέρεσαι αμέσως μετά τη δουλειά σου σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Που θα πήγαινες; Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές;

Επαναλαμβανω. Δεν πρόκειται για τουρισμο, ούτε για διακοπές που αν δεν περάσεις καλά θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου. Είναι απλά μια περίοδος εργασίας/μεροκάματου/βιοπάλης που απλά έχεις το περιθώριο να νοστιμέψεις λίγο με την επιλογή κάποιας ενδιαφέρουσας πόλης/τοποθεσίας.
Στο εν λόγω νήμα, ψάχνουμε η νοστιμιά αυτή να έρθει μέσω των γυναικείων υπάρξεων. Αν αυτό δεν είναι τελικά εφικτό θα ψάξουμε κάτι άλλο, ίσως ορειβασία, καταδύσεις, γκολφ, κλπ
Ας παν οι κορασίδες στην ευχή της Παναγίας, να τραβήξουμε κι εμείς το δρόμο μας.
Και σε κάθε περίπτωση η Φυλής εκεί είναι, με 20 ευρώ για πήδημα 25χρονης σλάβας.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman νομίζω το έχεις πιάσει λίγο λάθος το θέμα. Δεν πρόκειται για τουρισμό. Δεν είναι αυτοσκοπός ο μέγιστος βαθμός καλοπέρασης, ούτε η συλλογή μουνέτων στο παλμαρέ.
Μιλάμε πάντα για περίοδο εργασίας. Θα δουλεύεις δηλαδή, κάποιες ή και αρκετές ώρες της ημέρας. Απλά τον ελεύθερο χρόνο αντί να είσαι Αθήνα-Ομόνοια, Λήμνο, σε κάποιο χωριό της Πίνδου, σε κάποια κωμόπολη της Βόρειας Γερμανίας ή της Νορβηγίας, ή σε κάποιο καράβι στη μέση του Ειρηνικού, εκεί που είναι η δουλειά σου δηλαδή, έχεις το περιθώριο να επιλέξεις που θα περάσεις αυτόν τον ελεύθερο χρόνο.
Για να το πιάσεις καλύτερα δες το αλλιώς: Δουλεύεις κέντρο Αθήνας, αλλά έχεις δικαίωμα να τηλεμεταφέρεσαι αμέσως μετά τη δουλειά σου σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Που θα πήγαινες; Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές;

Επαναλαμβανω. Δεν πρόκειται για τουρισμο, ούτε για διακοπές που αν δεν περάσεις καλά θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου. Είναι απλά μια περίοδος εργασίας/μεροκάματου/βιοπάλης που απλά έχεις το περιθώριο να νοστιμέψεις λίγο με την επιλογή κάποιας ενδιαφέρουσας πόλης/τοποθεσίας.
Στο εν λόγω νήμα, ψάχνουμε η νοστιμιά αυτή να έρθει μέσω των γυναικείων υπάρξεων. Αν αυτό δεν είναι τελικά εφικτό θα ψάξουμε κάτι άλλο, ίσως ορειβασία, καταδύσεις, γκολφ, κλπ
Ας παν οι κορασίδες στην ευχή της Παναγίας, να τραβήξουμε κι εμείς το δρόμο μας.
Και σε κάθε περίπτωση η Φυλής εκεί είναι, με 20 ευρώ για πήδημα 25χρονης σλάβας.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Αυτό λέμε οτι είναι degustibus το θέμα.Ενας που είναι φανατικός μουνάκιας που δεν τον ενδιαφέρει ούτε το φαί,ούτε οι ανέσεις,ούτε ο καιρός,ούτε οι υποδομές,ούτε ο πολιστισμός και οι συμπεριφορές αλλά ενδιαφέρεται αποκλειστικά και πρωτίστως για το πώς θα γαμήσει και μόνο,αυτός πάει σφαίρα στο μπλοκ και βρίσκει την υγειά του.
Ενας που είναι κοιλιόδουλος και λέει δε με ενδιαφέρουν ούτε η αρχιτεκτονική,ούτε ο καιρός ούτε τα μουνιά,ούτε οι υποδομές,το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η μάσα αυτός θα τη βρει Μεσόγειο π.χ. Τουρκία.
Αλλος μπορεί να γουστάρει τάξη,ησυχία,ασφάλεια,υποδομές,καθαριότητα αυτός θα τη βρει Βόρεια Ευρώπη.
Υπάρχουν Ελληνες που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σουβλάκι,φραπέ και μπουζούκια.Αυτούς δε θα τους δεις στη Δανία π.χ. ή στη Φινλανδία.
Εξαρτάται τι βάζει ο καθένας σαν προτεραιότητα και πόσο είναι διατεθειμένος να θυσιάσει στα υπόλοιπα.Δεν υπάρχει τέλειο.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εκανα συζητηση με φιλο μου Γιατρο προχτες. 41 χρονων ο τυπος , περνιεται για 5 χρονια μικροτερος.

Θα αναφερω απλα τι ειπε ο επιστημονας , να δωσω μαθηματα ζωης.

1)Αφησα καποιες καλες γυναικες να μου φυγουν και τωρα το σκεφτομαι. Αν και ακομα δε φοβαμαι, αν σε μια διετια ειμαι ελευθερος , ισως γερασω/πεθανω μονος
2)Οι αντρες ειμαστε κυνηγοι, ειναι η φυση μας και δε μπορεις να πας αντιθετα σε αυτην
3)Ανετα ριχνω 20αρες και το κανω, αλλα δε υπαρχει καμια προοπτικη. Καποια στιγμη θα με βαρεθουν και καποιες φορες δεν τις καταλαβαινω, υπαρχει χασμα.
4)Απο το να βρω γυναικα στα 40 που να ειναι ελευθερη προτιμω να γινω γκευ
5)Οι καλες γυναικες φευγουν μικρες, μετα τα 35(πολυ βαρια) εχει μεινει ελευθερη μονο η σαβουρα

Επιστημονας ανθρωπος, με παρουσια (μονιμη) τοσο σε μπλοκ, οσο και Ελλαδα και Δυτικη Ευρωπη.

Σαν μονιμος,πηδας 20αρες σε οποιαδηποτε χωρα της Ευρωπης (και Ελλαδα μεσα). Απλα τα ποσοστα σου πεφτουν (δραματικα) οσο κινεισαι δυτικα. Ειναι πως θα σου κατσει η φαση.Παντου υπαρχουν γκομενες που θελουν την εμπειρια.

Το χρημα/επαγγελμα μπορει να σε βοηθησει να κανεις αντισταθμιση στα χρονια σου.

Στα 32 γαμας τζαμπα παντου. Στα 42,με αυτα τα λεφτα, ζωντοχηρες με κυτταριτιδα σε κανα Μπακαου και πολυ σου ειναι, γτ Ελλαδα θα την εβγαζες στη Φυλης.

Επιστημονικα πραγματα

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
τυπε 40+ τι Βαρκελωνη, Νικαια, Πραγα κλπ μιλαμε?

Εισαι για βαθυ μπλοκ . ουτε καν πρωτευουσα. να βρεις καμια χωρισμενη ντεβουσκα στα 35 (που εχει απειρες) να σου παιζει κλαρινο
Εσύ δώσε info για Τεπελένι-Δυρράχιο-Μοναστηρι
Κρατάς πολλά μυστικά

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εσύ δώσε info για Τεπελένι-Δυρράχιο-Μοναστηρι
Κρατάς πολλά μυστικά
Μοναστηρι δε ξερω τιποτα.

Ισως ανεβω τον Αυγουστο, θα ποσταρω φωτογραφικο υλικο.

Μονιμος Ελληνας εχει προοπτικη σχεσης, αλλα να ξερεις θα φτυνουν το ουζο σου και θα κατουρανε την Αμστελ σου.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μονιμος Ελληνας εχει προοπτικη σχεσης, αλλα να ξερεις θα φτυνουν το ουζο σου και θα κατουρανε την Αμστελ σου.
Γιατί τύπε; Λόγω εθνικών διαφορών;

(χαζά-χαζά αυτές είναι κορυφαίες και χρήσιμες ινφο)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για καλή ισορροπία ανέσεων,επιπέδου και προσβασιμότητας μουνιών σλαβικές χώρες εντός ΕΕ Τσεχία,Πολωνία κτλ.
Για εξτρίμ μουνάκηδες που τα δίνουν όλα για το μουνί και δεν ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα πρώην ΕΣΣΔ Ρωσία,Λευκορρωσία,Ουκρανία.
Αν δε σε απασχολούν τα μουνιά και σε ενδιαφέρει σταθερότητα,οικογένεια,καλές αποδοχές,ανέσεις,πολιτισμός δυτική Ευρώπη.
Αν σε ενδιαφέρει καλός καιρός,μπάνια,τζερτζελές,καλό φαί κτλ Μεσόγειος.
Δεν υπάρχει μέρος στην Ευρώπη που να τα συνδυάζει όλα εκτός αν φυσάς χοντρό παραδάκι και πας κάτι Κυανή Ακτή κτλ.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Γιατί τύπε; Λόγω εθνικών διαφορών;

(χαζά-χαζά αυτές είναι κορυφαίες και χρήσιμες ινφο)
το ειχα αναφερει σε αλλο θρεντ.

Οι Αλβανιδες γουσταρουν Ελληνες (ειδικα οι νεοτερες) γιατι ειναι λιγοτερο καφροι και πιο σχεσακηδες απο τους Αλβανους. Γενικα οι Αλβανιδες ειναι πολυ ξυπνιες γυναικες σε αυτα. θελουν να προσεχουν το σπιτι τους και να περναει καλα ο αντρας στο κρεβατι

Οι Αλβανοι, πολλοι (λιγοτεροι στους νεους αλλα πολλοι στους παλιους) τα βλεπουν ολα (λογω και ημερας θα το πω) σαν το Μουρινιο. Παμε πολεμο, πουλμαν, παμε να κανουμε οτι μπορουμε με πονηραδα κλπ.

Προφανως Σερβοι και σχετικοι εχουν μεγαλυτερο μερος αντιπαθειας, αλλα τους Ελληνες τους θεωρουν (οχι εγω) μπλαζε και φλωρους.

ειναι απειθαρχοι οι αλβανοι εκ γεννησεως, αγρια φυλη, οι ζουλου της ευρωπης. Θελουν εναν γερμανο με μαστιγιο, αλλα και παλι.

Ελληνας αντρας με αλβανιδα γυναικα προκοβει παντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επειδή δεν κρατάει η σκούφια του από αλβανία.
πριγκηπα τι εγινε το σπιτι στο χονγκ κονγκ. ειχες προβληματα με τις διαδηλωσεις?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πριγκηπα τι εγινε το σπιτι στο χονγκ κονγκ. ειχες προβληματα με τις διαδηλωσεις?
θα γράψεις για την κρακοβία που κατέχεις καλά ή θα συνεχίζεις τα χαζά ψευτοαλβανικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom