Γενικά πολλοί είναι καλομαθημένοι.Εγώ έγραψα κάντε πρώτα ένα τουρ στο μπλοκ να φάτε τα χαστούκια σας,να αποκτήσετε λίγο εμπειρία και αίσθηση του ανταγωνισμού να δείτε πώς είναι πραγματικά.
Ο,τι και να πούμε πάντα η προσωπική εμπειρία είναι που μετράει.Αυτό που βλέπω εγώ έτσι ο άλλος το βλέπει από άλλη γωνία.
Kman νομίζω το έχεις πιάσει λίγο λάθος το θέμα. Δεν πρόκειται για τουρισμό. Δεν είναι αυτοσκοπός ο μέγιστος βαθμός καλοπέρασης, ούτε η συλλογή μουνέτων στο παλμαρέ.
Μιλάμε πάντα για περίοδο εργασίας. Θα δουλεύεις δηλαδή, κάποιες ή και αρκετές ώρες της ημέρας. Απλά τον ελεύθερο χρόνο αντί να είσαι Αθήνα-Ομόνοια, Λήμνο, σε κάποιο χωριό της Πίνδου, σε κάποια κωμόπολη της Βόρειας Γερμανίας ή της Νορβηγίας, ή σε κάποιο καράβι στη μέση του Ειρηνικού, εκεί που είναι η δουλειά σου δηλαδή, έχεις το περιθώριο να επιλέξεις που θα περάσεις αυτόν τον ελεύθερο χρόνο.
Για να το πιάσεις καλύτερα δες το αλλιώς: Δουλεύεις κέντρο Αθήνας, αλλά έχεις δικαίωμα να τηλεμεταφέρεσαι αμέσως μετά τη δουλειά σου σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Που θα πήγαινες; Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές;
Επαναλαμβανω. Δεν πρόκειται για τουρισμο, ούτε για διακοπές που αν δεν περάσεις καλά θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου. Είναι απλά μια περίοδος εργασίας/μεροκάματου/βιοπάλης που απλά έχεις το περιθώριο να νοστιμέψεις λίγο με την επιλογή κάποιας ενδιαφέρουσας πόλης/τοποθεσίας.
Στο εν λόγω νήμα, ψάχνουμε η νοστιμιά αυτή να έρθει μέσω των γυναικείων υπάρξεων. Αν αυτό δεν είναι τελικά εφικτό θα ψάξουμε κάτι άλλο, ίσως ορειβασία, καταδύσεις, γκολφ, κλπ
Ας παν οι κορασίδες στην ευχή της Παναγίας, να τραβήξουμε κι εμείς το δρόμο μας.
Και σε κάθε περίπτωση η Φυλής εκεί είναι, με 20 ευρώ για πήδημα 25χρονης σλάβας.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.