Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Τουρκία, ευκολα. 1 ωρα απο ελλαδα, βασικός μισθός εκεί 330€, εσυ θεωρητικά χ5 τον βασικό τους, τρελή διαφορά ισοτιμίας καλα μουνια καλο φαγητό τι άλλο θες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Λοιπόν, με τους όρους του νηματοθέτη θα ξεκίναγα μία πρώτη εμπειρία με τρεις πόλεις (6 μήνες στην καθεμία):

-Βαρσοβία για τη σλαβική εμπειρία
-Λυών για τη δυτική εμπειρία
-Βαρκελώνη για την λατινική εμπειρία

Ακούω κριτικές για την πρόταση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λοιπόν, με τους όρους του νηματοθέτη θα ξεκίναγα μία πρώτη εμπειρία με τρεις πόλεις (6 μήνες στην καθεμία):

Λογικές επιλογές αλλά δε θα γαμήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Dirty δεν είναι αυτός που του ρίξαν spray ενώ οδηγούσε και θα μπορούσε να στοκάρει σε καμμιά κολόνα;
Ο ίδιος δεν είναι που, κατά τον Δημητράκη, του ρίξαν μπογιά; Υπόψιν ότι ο απολογισμός γίνεται στο τέλος κι αυτός είναι ακόμα εκεί, οπότε ας μην βιαζόμαστε. Υπάρχουν κι άλλα πιο καυστικά υγρά που αφήνουν μόνιμα σημάδια. Ας είναι καλά ο άνθρωπος δεν θέλω να τον γλωσσοτρώω. Έκκληση στην κοινή λογική κάνω. Ο Χάρης έχει αναφέρει περιστατικά με ξένους που τους σκοτώσανε, ενώ τον ίδιο τον δείρανε. Και πριν κάμποσο καιρό δυο Έλληνες τους σιδερώσανε και γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια.

Ο kman μας έλεγε ότι του δείξανε τον μενού σε γρίβνα και το λογαριασμό στο τέλος σε ευρώ και όταν αρνήθηκε να πληρώσει πλακώσαν οι φουσκωτοί. Κι αυτό σε καλό μαγαζί. Σκέψου τώρα να πας κάπου και να σου βάλουνε να πιείς μπόμπα και να πάθεις καμμιά τύφλωση. Καθόμαστε τώρα και μιλάμε για σκατοχώρες. Κι όλα αυτά για το μουνί.

Στα κλαμπ του Κιέβου όλα τα ποτά είναι νοθευμένα εννοείται.Βέβαια και Ελλάδα στα τουριστικά νησιά δεν είναι πολύ καλύτερα.Γενικά πίνω πάντα μόνο μπύρα στα κλαμπ της ανατολικής Ευρώπης και ποτέ των ποτών κοκταίηλς.Οσες φορές έκανα το λάθος και ήπια κάτι άλλο πλην μπύρας τον ήπια κλαρίνο.
Σε αυτές τις χώρες ρισκάρεις εννοείται,υπάρχει κίνδυνος αντικειμενικά.Ρωσία είναι τίγκα στους αλκοόλες βγαίνεις κεντρική πλατεία τα μεσάνυχτα και σε πιάνει τρόμος.
Αμα θες γκόμενες παίζουνε και τα ρίσκα.Ετσι πάνε αυτά.
Πολωνία στη χειρότερη να φας μερικά μπουκέτα,Τσεχία να σε ψειρίσουνε.Αλλά δεν έχεις τόσες ευκαιρίες για γκόμενες όπως Κίεβο,Ρωσία,Λευκορρωσία αντικειμενικά.Μετράς λιγότερο πώς το λένε?

Βασικά παίζει ρόλο πόσο δραστήριος είσαι.Πρέπει να κινείσαι να είσαι ανακατωσούρης.Αμα είσαι τα ζώα μου αργά,κατσιό φάση,τα αρχίδια σου θα πιάσεις σε όποια πόλη και να βρίσκεσαι.Αλλά αν η πόλη δεν έχει στόχους και δραστήριος να είσαι πάλι τα αρχίδια σου θα πιάσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.045
Πόντοι
26.141

Την Λυών κάνε την Νίκαια
Η πιο ωραία πόλη στην Ευρώπη παραθαλάσσια Νίκαια κ Βαρκελώνη αλλά ακριβές. Για 1500 ευρω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λυών μπορεί να είναι καλά γιατί αυτές είναι γαλλικές φοιτητουπόλεις.Εχω ακούσει καλά λόγια και για Toulouse και Grenoble πρέπει να έχει πολλά πανεπιστήμια εκεί τίγκα στις φοιτήτριες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
δύο μήνες είναι αρκετό έως πολύ λίγο, εξαρτάται πόσο γατόνι είναι ο άλλος και τα social skills του και πόσο ανακατεύτηκε με ντόπιους να μάθει τα σωστά πόστα
Δεν θελει κοπο αλλα τροπο ,βινταζ φωτο του ηρωικου καναπε μου οπου περασαν εκατονταδες απο καστινγκ.
μονο στα αγια πρωην σοβιετικα χωματα αυτα , πουθενα αλλου ...
tasos3 speaking :grin:

Συνημμένα

• 257.jpg
    257.jpg
    130,8 KB · Εμφανίσεις: 55

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ο Dirty δεν είναι αυτός που του ρίξαν spray ενώ οδηγούσε και θα μπορούσε να στοκάρει σε καμμιά κολόνα;
Ο ίδιος δεν είναι που, κατά τον Δημητράκη, του ρίξαν μπογιά; Υπόψιν ότι ο απολογισμός γίνεται στο τέλος κι αυτός είναι ακόμα εκεί, οπότε ας μην βιαζόμαστε. Υπάρχουν κι άλλα πιο καυστικά υγρά που αφήνουν μόνιμα σημάδια. Ας είναι καλά ο άνθρωπος δεν θέλω να τον γλωσσοτρώω. Έκκληση στην κοινή λογική κάνω. Ο Χάρης έχει αναφέρει περιστατικά με ξένους που τους σκοτώσανε, ενώ τον ίδιο τον δείρανε. Και πριν κάμποσο καιρό δυο Έλληνες τους σιδερώσανε και γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια.

Ο kman μας έλεγε ότι του δείξανε τον μενού σε γρίβνα και το λογαριασμό στο τέλος σε ευρώ και όταν αρνήθηκε να πληρώσει πλακώσαν οι φουσκωτοί. Κι αυτό σε καλό μαγαζί. Σκέψου τώρα να πας κάπου και να σου βάλουνε να πιείς μπόμπα και να πάθεις καμμιά τύφλωση. Καθόμαστε τώρα και μιλάμε για σκατοχώρες. Κι όλα αυτά για το μουνί.
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει αλλα ποιος γνωριζει πως θα καταντησουμε εμεις οι ιδιοι που δεν μενουμε σε αυτες τις χωρες(πλεον) ... ουδεις.
τετοια λεγανε τα πρωτα χρονια και για μενα καποιοι ελληνες συν οτι θα μου φανε στο τελος το διαμερισμα ,τους εγραψα κανονικα και εζησα οπως γουσταρα , ποτε δεν το μετανιωσα για την επιλογη που εκανα τοτε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Την Λυών κάνε την Νίκαια
Η πιο ωραία πόλη στην Ευρώπη παραθαλάσσια Νίκαια κ Βαρκελώνη αλλά ακριβές. Για 1500 ευρω
Νίκαια αναρωτιέμαι αν θα βρεις κάτι να νοικιάσεις για λίγους μήνες με αυτά τα λεφτά, ακόμα και με 2000 μισθό. Ίσως χειμώνα, αλλά τότε δεν έχει και νόημα για μία τέτοια τουριστική περιοχή. Γκόμενες έχει, αλλά επειδή εκεί γενικά την έχουν δει πολύ χάι, πρέπει να βγάζεις κάμποσα λεφτά για να κινείσαι. Έχεις να συναγωνιστείς γενικώς γερά πορτοφόλια.
Δεν έχω υπόψη μου να υπάρχει και κάποια κοινότητα digital nomads για να δικτυωθείς από κει.
Στην περιοχή έχει και πολλές ρωσίδες, λόγω μεγάλης ρωσικής κοινότητας.
Δεν έχω σχηματίσει σίγουρη γνώμη, έχω μία επιφύλαξη. Λυών είναι πιο προσιτή πόλη.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει αλλα ποιος γνωριζει πως θα καταντησουμε εμεις οι ιδιοι που δεν μενουμε σε αυτες τις χωρες(πλεον) ... ουδεις.
τετοια λεγανε τα πρωτα χρονια και για μενα καποιοι ελληνες συν οτι θα μου φανε στο τελος το διαμερισμα ,τους εγραψα κανονικα και εζησα οπως γουσταρα , ποτε δεν το μετανιωσα για την επιλογη που εκανα τοτε.
Γιατι εφυγες? Διακρινω μια νοσταλγία...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Γιατι εφυγες? Διακρινω μια νοσταλγία...
Πρωτο γιατι ανοιξε η βιζα το καλοκαιρι του 14 και μεσα σε ενα χρονο περιπου αλλαξε εντελως το σκηνικο στην πολη ,και δευτερο για προσωπικους-οικογενειακους λογους ...
οχι κατι πολυ σοβαρο αλλα εκρινα οτι αυτο επρεπε να πραξω.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Πρωτο γιατι ανοιξε η βιζα το καλοκαιρι του 14 και μεσα σε ενα χρονο περιπου αλλαξε εντελως το σκηνικο στην πολη ,και δευτερο για προσωπικους-οικογενειακους λογους ...
οχι κατι πολυ σοβαρο αλλα εκρινα οτι αυτο επρεπε να πραξω.
Οποτε η νοσταλγια σου ειναι για το τότε .
Σημερα θα το ξανακανες?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Προς τον νηματοθέτη:

Πες μας καποια πραματα που θα βοηθησουν

-πόσο χρονων εισαι
-εχεις ηδη επαγγελματικη κ μισθολογικη προταση ? Αν ναι για τι ποσον μιλαμε.
-θεωρεις σημαντικο να εισαι κοντα στην ελλαδα? Δλδ 2-3 ωρες με το αεροπλανο?
-οι ασιατισες σου φαινονται μαϊμουνια? Αν οχι ,φιλιπινες μπορεις να ξεπουτσιαστεις. Και μιλαν αγγλικα
-θα ηθελες καπου με 9-12 μηνες καλοκαιρι τον χρονο?
-οι λατινες σου αρεσουν? Την βγαζεις καθαρη εκει με 1.000€, πολυ καλα με 1.500€. Εχει εγκληματικοτητα ,αλλα .....αν δεν μπλεξεις, δεν μπλεκεις
Θα προτιμούσα η συζήτηση να γίνει σε πιο γενικό πλαίσιο, παρά να στραφεί σε μία περίπτωση μόνο, όπως πχ τη δική μου, γιατί είναι θέμα που απασχολεί και θα απασχολεί ολοένα και περισσότερο κόσμο στο μέλλον (ο μισός πλανήτης με την πανδημία δούλεψε εξ αποστάσεως)
Αλλά μια και ρωτάς, ηλικιακά είμαι στα 40+ με υπάρχουσα δουλειά remote στα επίπεδα που συζητάμε, και για αρχή θα προτιμούσα κάπου κοντά με Ελλάδα, κυρίως επειδή έχει πολλά μέρη αξιόλογα που δεν έχω εξερευνήσει ποτέ. Αν πχ πάω 1- 2 χρόνια και δε μου αρέσει, τότε ίσως αρχίσω να ψάχνομαι για πιο μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς.
Για τον καιρό ναι, θα ήθελα να έχει όσο καλύτερο γίνεται. Έχω ζήσει βόρεια και σιχάθηκα τις βροχές, το κρύο, και τη σκοτεινιά.
Σχετικά με τις γυναικείες φυλές προσωπικά είμαι λάτρης του σλαβότυπου. Πάντα στα ντέλα σλαβάκια διάλεγα. Ίσως αν εντριφήσω στο λατινικό μονοσύμπαν να μου αρέσει εξίσου

Αλλά όπως είπα, ας μην επικεντρωθούμε στη δική μου περίπτωση, γιατί είμαι σίγουρος πως το νήμα θα διαβαστεί από κόσμο διαφόρων ηλικιών και καταστάσεων.
Οι παράμετροι που βάλαμε των 32 ετών και 1500-2000 εκφράζουν ιδανικά το μέσο όρο.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Τουρκία, ευκολα. 1 ωρα απο ελλαδα, βασικός μισθός εκεί 330€, εσυ θεωρητικά χ5 τον βασικό τους, τρελή διαφορά ισοτιμίας καλα μουνια καλο φαγητό τι άλλο θες.

Προσωπικά θα ήθελα να εξερευνήσω την Τουρκία αλλά με όλη αυτή τη μαλακία, τις έχθρες, κλπ είναι τελείως αποτρεπτικό
Όπως είπες φθηνή χώρα, μεσογειακό κλίμα και πολλούς προορισμούς για εξερεύνηση, απο Πόλη, Σμύρνη, κλπ μέχρι κάτω Αττάλεια που έχω ακούσει γίνεται του μουνιού το πανηγύρι και σχετικά φθηνά.
Το καλό είναι πως μπορώ άνετα να το παίξω Άγγλος ή Βόρειος λόγω φυσικών χαρακτηριστικών, οπότε οι Τούρκοι δε θα πάρουν χαμπάρι ότι είμαι Έλληνας, πλην των ξενοδοχουπαλλήλων που θα βλέπουν ταυτότητα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Ένα άλλο μέρος που παίζει στη λίστα είναι η Μπίτολα (απιστεύτα φθηνή, κοντά και Σλάβες)
Επίσης η Σόφια που όποτε έχω πάει έχω περάσει καλά. Δεν ξέρω όμως για περισσότερο καιρό αν αξίζει.
Τέλος η Αλβανία, αλλά ο Sokol δε δίνει περισσότερες info, κρατάει μυστικά επτασφράγιστα. Πρώτη επιλογή θα έβαζα Δυρράχιο-Τίρανα που είναι κολλητά

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Το σκεφτομαι μερικες φορες αλλα δεν νομιζω ...
Τάσο η ηλικία σε αποτρέπει καθόλου; Νιώθεις δηλαδή ότι αρχίζει να "μην περνάει" πλέον η μπογιά και να δυσκολεύον τα πράγματα και λόγω αυτού ή το μόνο που σε αποτρέπει είναι οι εξωτερικές καταστάσεις, οικονομία της χώρας, κλπ;
Δηλαδή αν έβρισκες ένα εύκολο μέρος σχετικά, θα πήγαινες στα 50-55 σου ή θα βαριόσουν;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Θα προτιμούσα η συζήτηση να γίνει σε πιο γενικό πλαίσιο, παρά να στραφεί σε μία περίπτωση μόνο, όπως πχ τη δική μου, γιατί είναι θέμα που απασχολεί και θα απασχολεί ολοένα και περισσότερο κόσμο στο μέλλον (ο μισός πλανήτης με την πανδημία δούλεψε εξ αποστάσεως)
Αλλά μια και ρωτάς, ηλικιακά είμαι στα 40+ με υπάρχουσα δουλειά remote στα επίπεδα που συζητάμε, και για αρχή θα προτιμούσα κάπου κοντά με Ελλάδα, κυρίως επειδή έχει πολλά μέρη αξιόλογα που δεν έχω εξερευνήσει ποτέ. Αν πχ πάω 1- 2 χρόνια και δε μου αρέσει, τότε ίσως αρχίσω να ψάχνομαι για πιο μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς.
Για τον καιρό ναι, θα ήθελα να έχει όσο καλύτερο γίνεται. Έχω ζήσει βόρεια και σιχάθηκα τις βροχές, το κρύο, και τη σκοτεινιά.
Σχετικά με τις γυναικείες φυλές προσωπικά είμαι λάτρης του σλαβότυπου. Πάντα στα ντέλα σλαβάκια διάλεγα. Ίσως αν εντριφήσω στο λατινικό μονοσύμπαν να μου αρέσει εξίσου

Αλλά όπως είπα, ας μην επικεντρωθούμε στη δική μου περίπτωση, γιατί είμαι σίγουρος πως το νήμα θα διαβαστεί από κόσμο διαφόρων ηλικιών και καταστάσεων.
Οι παράμετροι που βάλαμε των 32 ετών και 1500-2000 εκφράζουν ιδανικά το μέσο όρο.
Οποτε για κυπρο/μαλτα/καταλονια σε κοβω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

32 ετών και 1500-2000 ευρώ καθαρά μηνιαίως δε θα έλεγα οτι εκφράζουν ιδανικά το μέσο όρο των εν Ελλάδι αντρών.
Αμα βγάζει τόσα κάποιος καλύτερα να μείνει Ελλάδα που λέει ο λόγος.Θα γαμάει περισσότερο.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
32 ετών και 1500-2000 ευρώ καθαρά μηνιαίως δε θα έλεγα οτι εκφράζουν ιδανικά το μέσο όρο των εν Ελλάδι αντρών.

Αναφέρομαι στο remote, όπου οι μισθοί είναι καλύτεροι επειδή συνήθως έχεις να κάνεις με εταιρίες εξωτερικού. Αν δουλεύεις για ελληνική εταιρία και ρεμοτε, φυσικά εκεί με το ζόρι θα πιάνεις το χιλιάρικο.
Η ηλικία των 32 πιστεύω είναι ιδανική για να κάνει κάποιος τέτοιες κινήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom