nikpapas6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Τουρκία, ευκολα. 1 ωρα απο ελλαδα, βασικός μισθός εκεί 330€, εσυ θεωρητικά χ5 τον βασικό τους, τρελή διαφορά ισοτιμίας καλα μουνια καλο φαγητό τι άλλο θες.
Λοιπόν, με τους όρους του νηματοθέτη θα ξεκίναγα μία πρώτη εμπειρία με τρεις πόλεις (6 μήνες στην καθεμία):
-Βαρσοβία για τη σλαβική εμπειρία
-Λυών για τη δυτική εμπειρία
-Βαρκελώνη για την λατινική εμπειρία
Ακούω κριτικές για την πρόταση.
Ο Dirty δεν είναι αυτός που του ρίξαν spray ενώ οδηγούσε και θα μπορούσε να στοκάρει σε καμμιά κολόνα;
Ο ίδιος δεν είναι που, κατά τον Δημητράκη, του ρίξαν μπογιά; Υπόψιν ότι ο απολογισμός γίνεται στο τέλος κι αυτός είναι ακόμα εκεί, οπότε ας μην βιαζόμαστε. Υπάρχουν κι άλλα πιο καυστικά υγρά που αφήνουν μόνιμα σημάδια. Ας είναι καλά ο άνθρωπος δεν θέλω να τον γλωσσοτρώω. Έκκληση στην κοινή λογική κάνω. Ο Χάρης έχει αναφέρει περιστατικά με ξένους που τους σκοτώσανε, ενώ τον ίδιο τον δείρανε. Και πριν κάμποσο καιρό δυο Έλληνες τους σιδερώσανε και γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια.
Ο kman μας έλεγε ότι του δείξανε τον μενού σε γρίβνα και το λογαριασμό στο τέλος σε ευρώ και όταν αρνήθηκε να πληρώσει πλακώσαν οι φουσκωτοί. Κι αυτό σε καλό μαγαζί. Σκέψου τώρα να πας κάπου και να σου βάλουνε να πιείς μπόμπα και να πάθεις καμμιά τύφλωση. Καθόμαστε τώρα και μιλάμε για σκατοχώρες. Κι όλα αυτά για το μουνί.
Την Λυών κάνε την ΝίκαιαΛοιπόν, με τους όρους του νηματοθέτη θα ξεκίναγα μία πρώτη εμπειρία με τρεις πόλεις (6 μήνες στην καθεμία):
-Βαρσοβία για τη σλαβική εμπειρία
-Λυών για τη δυτική εμπειρία
-Βαρκελώνη για την λατινική εμπειρία
Ακούω κριτικές για την πρόταση.
Δεν θελει κοπο αλλα τροπο ,βινταζ φωτο του ηρωικου καναπε μου οπου περασαν εκατονταδες απο καστινγκ.δύο μήνες είναι αρκετό έως πολύ λίγο, εξαρτάται πόσο γατόνι είναι ο άλλος και τα social skills του και πόσο ανακατεύτηκε με ντόπιους να μάθει τα σωστά πόστα
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει αλλα ποιος γνωριζει πως θα καταντησουμε εμεις οι ιδιοι που δεν μενουμε σε αυτες τις χωρες(πλεον) ... ουδεις.Ο Dirty δεν είναι αυτός που του ρίξαν spray ενώ οδηγούσε και θα μπορούσε να στοκάρει σε καμμιά κολόνα;
Ο ίδιος δεν είναι που, κατά τον Δημητράκη, του ρίξαν μπογιά; Υπόψιν ότι ο απολογισμός γίνεται στο τέλος κι αυτός είναι ακόμα εκεί, οπότε ας μην βιαζόμαστε. Υπάρχουν κι άλλα πιο καυστικά υγρά που αφήνουν μόνιμα σημάδια. Ας είναι καλά ο άνθρωπος δεν θέλω να τον γλωσσοτρώω. Έκκληση στην κοινή λογική κάνω. Ο Χάρης έχει αναφέρει περιστατικά με ξένους που τους σκοτώσανε, ενώ τον ίδιο τον δείρανε. Και πριν κάμποσο καιρό δυο Έλληνες τους σιδερώσανε και γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια.
Ο kman μας έλεγε ότι του δείξανε τον μενού σε γρίβνα και το λογαριασμό στο τέλος σε ευρώ και όταν αρνήθηκε να πληρώσει πλακώσαν οι φουσκωτοί. Κι αυτό σε καλό μαγαζί. Σκέψου τώρα να πας κάπου και να σου βάλουνε να πιείς μπόμπα και να πάθεις καμμιά τύφλωση. Καθόμαστε τώρα και μιλάμε για σκατοχώρες. Κι όλα αυτά για το μουνί.
Νίκαια αναρωτιέμαι αν θα βρεις κάτι να νοικιάσεις για λίγους μήνες με αυτά τα λεφτά, ακόμα και με 2000 μισθό. Ίσως χειμώνα, αλλά τότε δεν έχει και νόημα για μία τέτοια τουριστική περιοχή. Γκόμενες έχει, αλλά επειδή εκεί γενικά την έχουν δει πολύ χάι, πρέπει να βγάζεις κάμποσα λεφτά για να κινείσαι. Έχεις να συναγωνιστείς γενικώς γερά πορτοφόλια.Την Λυών κάνε την Νίκαια
Η πιο ωραία πόλη στην Ευρώπη παραθαλάσσια Νίκαια κ Βαρκελώνη αλλά ακριβές. Για 1500 ευρω
Γιατι εφυγες? Διακρινω μια νοσταλγία...Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει αλλα ποιος γνωριζει πως θα καταντησουμε εμεις οι ιδιοι που δεν μενουμε σε αυτες τις χωρες(πλεον) ... ουδεις.
τετοια λεγανε τα πρωτα χρονια και για μενα καποιοι ελληνες συν οτι θα μου φανε στο τελος το διαμερισμα ,τους εγραψα κανονικα και εζησα οπως γουσταρα , ποτε δεν το μετανιωσα για την επιλογη που εκανα τοτε.
Πρωτο γιατι ανοιξε η βιζα το καλοκαιρι του 14 και μεσα σε ενα χρονο περιπου αλλαξε εντελως το σκηνικο στην πολη ,και δευτερο για προσωπικους-οικογενειακους λογους ...Γιατι εφυγες? Διακρινω μια νοσταλγία...
Οποτε η νοσταλγια σου ειναι για το τότε .Πρωτο γιατι ανοιξε η βιζα το καλοκαιρι του 14 και μεσα σε ενα χρονο περιπου αλλαξε εντελως το σκηνικο στην πολη ,και δευτερο για προσωπικους-οικογενειακους λογους ...
οχι κατι πολυ σοβαρο αλλα εκρινα οτι αυτο επρεπε να πραξω.
Θα προτιμούσα η συζήτηση να γίνει σε πιο γενικό πλαίσιο, παρά να στραφεί σε μία περίπτωση μόνο, όπως πχ τη δική μου, γιατί είναι θέμα που απασχολεί και θα απασχολεί ολοένα και περισσότερο κόσμο στο μέλλον (ο μισός πλανήτης με την πανδημία δούλεψε εξ αποστάσεως)Προς τον νηματοθέτη:
Πες μας καποια πραματα που θα βοηθησουν
-πόσο χρονων εισαι
-εχεις ηδη επαγγελματικη κ μισθολογικη προταση ? Αν ναι για τι ποσον μιλαμε.
-θεωρεις σημαντικο να εισαι κοντα στην ελλαδα? Δλδ 2-3 ωρες με το αεροπλανο?
-οι ασιατισες σου φαινονται μαϊμουνια? Αν οχι ,φιλιπινες μπορεις να ξεπουτσιαστεις. Και μιλαν αγγλικα
-θα ηθελες καπου με 9-12 μηνες καλοκαιρι τον χρονο?
-οι λατινες σου αρεσουν? Την βγαζεις καθαρη εκει με 1.000€, πολυ καλα με 1.500€. Εχει εγκληματικοτητα ,αλλα .....αν δεν μπλεξεις, δεν μπλεκεις
Το σκεφτομαι μερικες φορες αλλα δεν νομιζω ...Οποτε η νοσταλγια σου ειναι για το τότε .
Σημερα θα το ξανακανες?
Τουρκία, ευκολα. 1 ωρα απο ελλαδα, βασικός μισθός εκεί 330€, εσυ θεωρητικά χ5 τον βασικό τους, τρελή διαφορά ισοτιμίας καλα μουνια καλο φαγητό τι άλλο θες.
Τάσο η ηλικία σε αποτρέπει καθόλου; Νιώθεις δηλαδή ότι αρχίζει να "μην περνάει" πλέον η μπογιά και να δυσκολεύον τα πράγματα και λόγω αυτού ή το μόνο που σε αποτρέπει είναι οι εξωτερικές καταστάσεις, οικονομία της χώρας, κλπ;Το σκεφτομαι μερικες φορες αλλα δεν νομιζω ...
Οποτε για κυπρο/μαλτα/καταλονια σε κοβωΘα προτιμούσα η συζήτηση να γίνει σε πιο γενικό πλαίσιο, παρά να στραφεί σε μία περίπτωση μόνο, όπως πχ τη δική μου, γιατί είναι θέμα που απασχολεί και θα απασχολεί ολοένα και περισσότερο κόσμο στο μέλλον (ο μισός πλανήτης με την πανδημία δούλεψε εξ αποστάσεως)
Αλλά μια και ρωτάς, ηλικιακά είμαι στα 40+ με υπάρχουσα δουλειά remote στα επίπεδα που συζητάμε, και για αρχή θα προτιμούσα κάπου κοντά με Ελλάδα, κυρίως επειδή έχει πολλά μέρη αξιόλογα που δεν έχω εξερευνήσει ποτέ. Αν πχ πάω 1- 2 χρόνια και δε μου αρέσει, τότε ίσως αρχίσω να ψάχνομαι για πιο μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς.
Για τον καιρό ναι, θα ήθελα να έχει όσο καλύτερο γίνεται. Έχω ζήσει βόρεια και σιχάθηκα τις βροχές, το κρύο, και τη σκοτεινιά.
Σχετικά με τις γυναικείες φυλές προσωπικά είμαι λάτρης του σλαβότυπου. Πάντα στα ντέλα σλαβάκια διάλεγα. Ίσως αν εντριφήσω στο λατινικό μονοσύμπαν να μου αρέσει εξίσου
Αλλά όπως είπα, ας μην επικεντρωθούμε στη δική μου περίπτωση, γιατί είμαι σίγουρος πως το νήμα θα διαβαστεί από κόσμο διαφόρων ηλικιών και καταστάσεων.
Οι παράμετροι που βάλαμε των 32 ετών και 1500-2000 εκφράζουν ιδανικά το μέσο όρο.
Οι παράμετροι που βάλαμε των 32 ετών και 1500-2000 εκφράζουν ιδανικά το μέσο όρο.
32 ετών και 1500-2000 ευρώ καθαρά μηνιαίως δε θα έλεγα οτι εκφράζουν ιδανικά το μέσο όρο των εν Ελλάδι αντρών.