Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Λογικές επιλογές αλλά δε θα γαμήσεις.
Λυών και Βαρκελώνη άνετα χτυπάς, διότι στα 32 και με τόσο φοιτητόκοσμο σε αυτές τις πόλεις είσαι ΟΚ. Κι υπάρχουν και digital nomad κοινότητες. Μέχρι τα 40 χτύπαγα άνετα φοιτήτριες με κεράσματα. Όσες έχουν ατζέντα εγκατάστασης στην περιοχή, κυνηγούν καλοπληρωμένα στελέχη, θέλουν κοινοτική υπηκοότητα κλπ είναι πιο εύκολες, γιατί ψάχνονται.
Για Βαρσοβία συνδίασα πληροφορίες γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Δηλαδή λες, αν έρθει ένας 32χρονος δεν θα βρει φοιτήτριες να χτυπήσει; ή άλλες σλάβες που έχουν πρόσφατα εγκατασταθεί και ψάχνονται; Θεωρείς ότι δεν βγαίνει με αυτόν τον μισθό;

Λυών μπορεί να είναι καλά γιατί αυτές είναι γαλλικές φοιτητουπόλεις.Εχω ακούσει καλά λόγια και για Toulouse και Grenoble πρέπει να έχει πολλά πανεπιστήμια εκεί τίγκα στις φοιτήτριες.
Τίγκα είναι και από γαλλίδες και από ξένες. Γίνεται η σφαγή των νηπίων. Θυμάμαι όταν χτύπαγα φοιτήτριες, αν έβλεπα μεγάλη παρέα, καλησπέριζα χαμογελαστός, καθόμουνα και την έπεφτα απευθείας. Δεν έτρεχε τίποτα, γιατί όλοι νόμιζαν ότι είμαι φίλος κάποιου. Επίσης στις μεγάλες ιντερνάσιοναλ παρέες, ξεκίναγες σε μία γλώσσα και κατέληγες σε άλλη. Μέσα στην ίδια παρέα, άλλοι μίλαγαν αγγλικά, άλλοι γαλλικά, άλλοι ισπανικά και κανένας δεν καθόταν να ασχοληθεί με το ποιος είσαι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.039
Πόντοι
26.141
Αναφέρομαι στο remote, όπου οι μισθοί είναι καλύτεροι επειδή συνήθως έχεις να κάνεις με εταιρίες εξωτερικού. Αν δουλεύεις για ελληνική εταιρία και ρεμοτε, φυσικά εκεί με το ζόρι θα πιάνεις το χιλιάρικο.
Η ηλικία των 32 πιστεύω είναι ιδανική για να κάνει κάποιος τέτοιες κινήσεις.
Άρα. Εσύ δεν είσαι 32 αλλά 42
Άρα μιλάμε υποθετικά για 32 χρόνο με μισθό. 1500-2000
Εγώ νόμιζα μιλούσαμε. Για σένα
Άρα πρέπει να ξέραμε κ αν αυτός ο υποτιθέμενος 32αρης γουστάρει μαύρες λατινες σλαβες ζεστό κρύο. Καιρό ,κυριλε μέρη ή λάσπη

Δεν έχουμε δεδομένα προτίμησης. Του

Κ μιας κ είσαι υπολογιστσκιας γιατί όταν. Γράφω κ πατάω το κενό καμιά φορά μπαίνει τέλεια;;;;;; :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
@Kalogero δεν ξέρω για ποιον γράφεις 32,αλλά ο George έγραψε ότι είναι 40+,
που άμα το 71 στο nickname του είναι έτος γέννησης,
ας αφήσουμε καλύτερα τις δυτικές κοινωνίες και τα καμάκια σε φοιτήτριες,
γιατί θα φάει κανά πέπερ σπρέι και θα ψάχνει μαλόξ..

Για 32χρονους άμα είναι προβλεπόμενοι,ισχύουν όσα έγραψες.

Περί 1500ευρώ και διαμονή σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες λίγο χλωμό
γιατί στις περισσότερες δε σου δίνουν σπίτι.
Εκτός αν πας να μείνεις σε κανά γκέτο ή 30χλμ έξω..

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Άρα. Εσύ δεν είσαι 32 αλλά 42
Άρα μιλάμε υποθετικά για 32 χρόνο με μισθό. 1500-2000
Εγώ νόμιζα μιλούσαμε. Για σένα
Άρα πρέπει να ξέραμε κ αν αυτός ο υποτιθέμενος 32αρης γουστάρει μαύρες λατινες σλαβες ζεστό κρύο. Καιρό ,κυριλε μέρη ή λάσπη

Δεν έχουμε δεδομένα προτίμησης. Του

Κ μιας κ είσαι υπολογιστσκιας γιατί όταν. Γράφω κ πατάω το κενό καμιά φορά μπαίνει τέλεια;;;;;; :think:

Από που γράφεις; Κινητό ή PC;

Ένας προορισμός είναι καλός συνήθως για μεγάλο εύρος παραμέτρων (ηλικίας, εισοδήματος, προτιμήσεων ομορφιάς, κλπ)
Δεν είναι τυχαίο που γράφονται χιλιάδες σελίδες για Κίεβο και Μόσχα αλλά καμία σελίδα για Τατζικιστάν ή Λιβύη.

Γι αυτό και καλύτερα να εστιάσουμε στους προορισμούς και τι έχουν να προσφέρουν και μετά ο καθένας ας διαλέξει ανάλογα τις προτιμήσεις και τα θέλω του.

Ήδη έχουν γραφτεί πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις από όλους σας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
32 ετών με 1500 ευρώ μηνιαίως μπορείς να παίξεις μπάλλα σε μερικές πόλεις της ανατολικής Ευρώπης.
42 ετών με 1500 ευρώ είσαι τελειωμένος.Ούτε ΜΙΛΦ δε γαμάς.
42 ετών θες 3000 ευρώ μίνιμουμ για να μπεις κάπως στο παίγνιο.Αλλιώς θα σπάσεις τα μούτρα σου.
25 ετών μπορείς να γαμάς και σα φοιτητής ή άνεργος δεν έχει σημασία.Η ηλικία και το εισόδημα είναι τα πιο αποφασιστικά κριτήρια,απορώ πώς κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό.Μετά έρχεται η τοποθεσία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.039
Πόντοι
26.141
32 ετών με 1500 ευρώ μηναίως μπορείς να παίξεις μπάλλα σε μερικές πόλεις της ανατολικής Ευρώπης.
42 ετών θες 3000 ευρώ μίνιμουμ για να μπεις κάπως στο παίγνιο.Αλλιώς θα σπάσεις τα μούτρα σου.
Σοφή κουβεντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από που γράφεις; Κινητό ή PC;

Ένας προορισμός είναι καλός συνήθως για μεγάλο εύρος παραμέτρων (ηλικίας, εισοδήματος, προτιμήσεων ομορφιάς, κλπ)
Δεν είναι τυχαίο που γράφονται χιλιάδες σελίδες για Κίεβο και Μόσχα αλλά καμία σελίδα για Τατζικιστάν ή Λιβύη.

Γι αυτό και καλύτερα να εστιάσουμε στους προορισμούς και τι έχουν να προσφέρουν και μετά ο καθένας ας διαλέξει ανάλογα τις προτιμήσεις και τα θέλω του.

Ήδη έχουν γραφτεί πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις από όλους σας.
Κινητο

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
32 ετών με 1500 ευρώ μηνιαίως μπορείς να παίξεις μπάλλα σε μερικές πόλεις της ανατολικής Ευρώπης.
25 ετών μπορείς να γαμάς και σα φοιτητής ή άνεργος δεν έχει σημασία.Η ηλικία και το εισόδημα είναι τα πιο αποφασιστικά κριτήρια,απορώ πώς κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό.Μετά έρχεται η τοποθεσία.

Ποιες εννοείς ως ΜΙΛΦ για Κίεβο πχ; Γιατί εκεί είναι άλλα τα μέτρα και σταθμά.
Προσωπικά θα γούσταρα να παίξω πιο πολύ με 32-36 παρά με 20-22 τις οποίες βαριέμαι απίστευτα (χώρια ότι δε με παίρνει κι όλας)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Προσωπικά θα γούσταρα να παίξω πιο πολύ με 32-36 παρά με 20-22 τις οποίες βαριέμαι απίστευτα
Άμα είσαι γεννημένος το 71,με λίγο κασέρι κάτι κάνεις επαρχία 32-36 χωρισμένες με παιδί,κ.λ.π.
Μην ανησυχείς για τις 20-22,αν δεν είναι μαύρη ζώνη δεν έχεις πρόσβαση έτσι και αλλιώς.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
@Kalogero δεν ξέρω για ποιον γράφεις 32,αλλά ο George έγραψε ότι είναι 40+,
που άμα το 71 στο nickname του είναι έτος γέννησης,
ας αφήσουμε καλύτερα τις δυτικές κοινωνίες και τα καμάκια σε φοιτήτριες,
γιατί θα φάει κανά πέπερ σπρέι και θα ψάχνει μαλόξ..

Για 32χρονους άμα είναι προβλεπόμενοι,ισχύουν όσα έγραψες.

Περί 1500ευρώ και διαμονή σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες λίγο χλωμό
γιατί στις περισσότερες δε σου δίνουν σπίτι.
Εκτός αν πας να μείνεις σε κανά γκέτο ή 30χλμ έξω..
Ο George71 έβαλε τους όρους: 32 χρονών, 1500 € μισθό, τον οποίο στη συνέχεια ανέβασε στα 2000 €.
Τώρα κάπου έχουμε μπερδευτεί όλοι μας και μιλάμε για 1500 έως 2000 €, το οποίον δεν έχει νόημα, γιατί η διαφορά των 500 € καθορίζει και ποιες πόλεις θα μπουν στο πλάνο.

Επειδή τα 1500 είναι λίγα, προτείνω να μιλάμε κατευθείαν για 2000€ το μήνα.

Για την επιλογή των πόλεων, εγώ έδωσα το δικό μου πρόγραμμα εδώ:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
επιτέλους λογική. Και πάλι με επιφύλαξη για μεγάλες πόλεις αυτά τα ποσά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.039
Πόντοι
26.141
Είναι δίπλα-δίπλα τα κουμπιά για αυτό.
. Ηγγγ ηββ ηβ βη. Βννη βββ. Β ηβββ ηηββ ξξξξ νββββξ. Β. Η. Λ.

Το βρήκα αν πατήσεις γρήγορα δύο κενά τότε σου βγάζει την τέλεια στο κινητο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στα 32 μπορείς να γαμπρίσεις.Πάρα πολλές γκόμενες σε βλέπουν σαν υποψήφιο γαμπρό με προοπτικές.Και μιλάμε για όλη τη γκάμα στις ανατολικές χώρες από 20 ετών και πιπίνια μέχρι 35 και νταβραντισμένες Μιλφ.Εχεις τεράστιο πεδίο και ευχέρεια κινήσεων.Τα 1500 το μήνα αρκούν και με το παραπάνω.
Στα 42 είσαι τελειωμένος.Δε σε βλέπουν σα γαμπρό αλλά σαν μπάρμπα,πιθανό κατουρλή στο εγγύς μέλλον.Το μόνο που βλέπουν σε εσένα σα χρηστήριο είναι τα λεφτά.Συνεπώς χρειάζεσαι παραδάκι αν θες να μείνεις ανταγωνιστικός.Με 3500 ευρώ το μήνα καθαρά μπορείς να χτυπήσεις τον 32άρη στα ίσα στο μπλοκ.Αλλιώς δεν.
Είναι αυτό που λέμε captain capitalism.Και οι γκόμενες το ίδιο πρόβλημα έχουν.Μια εικοσάρα γαμεί και δέρνει έχει ό,τι θέλει στα πόδια της πλουσίους,ωραίους,γαμπρούς να σφάζονται ποιος θα την έχει.
Η ίδια γκόμενα στα 32 είναι σε πανικό.Πρέπει να κάνει γυμναστική,δίαιτες,πλαστικές και να βελτιώσει το τσιμπούκι της αν θέλει κάποιοι να την προσέχουν ακόμη γιατί η εικοσάρα της ρίχνει στα αυτιά.
Οπως οι γκόμενες πρέπει να προσπαθήσουν έτσι και σαν άντρας πρέπει να ανεβάσεις το κασέ όσο περνάει η ηλικία για να μείνεις ανταγωνιστικός.
Αν δε σου αρέσει το σύστημα και διαφωνείς τράβα Βόρειο Κορέα παρέα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Προσωπικά θα γούσταρα να παίξω πιο πολύ με 32-36 παρά με 20-22 τις οποίες βαριέμαι απίστευτα (χώρια ότι δε με παίρνει κι όλας)
Συμφωνω , κι εγω προτιμω τα μιλφετα εναντι των πιπινίων.

Αν εισαι οσο δηλωνει το προφιλ σου, του 71 με 1500/2000.

Δυτικη ευρωπη ειναι καμμενη γη

Οι ιβηρες δεν φημιζοντε για την εμφανιση κ το ερωτικο τους ταμπεραμεντο

Ανατολικη ευρωπη ειναι σιγουρα καλυτερα γκομενοσεξουαλικα, θα τρως οπως τρωει κ ο dirtyς, σαρανταρες πιστευω κυριως ,αλλα αφου σου αρεσουν τα μιλφετα τοτε ζαχαρη. Το ζητημα ειναι να την παλεψεις με τον καιρο εκει.

Κυπρο/μαλτα/πιστευω με τουριστριες 40+ καπου καπου.

Ενω φιλιπινες κ βραζιλια θα νοιωθεις σαν τον Richard Gere στην ταινια επαγγελμα Gigolo + παραλιες/καλοκαιρι .

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
. Ηγγγ ηββ ηβ βη. Βννη βββ. Β ηβββ ηηββ ξξξξ νββββξ. Β. Η. Λ.

Το βρήκα αν πατήσεις γρήγορα δύο κενά τότε σου βγάζει την τέλεια στο κινητο
μας έχεις σακατέψει με το φωνητικό, αν τα μπερδεύεις και στο πληκτρολόγιο δεν έχουμε ελπίδα :grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

είστε ανωμαλάρα κύριε :grin: δεν πειράζει, τα παίρνουμε εμείς τα μωρά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.039
Πόντοι
26.141
Λοιπόν @George71
42 ετών κανονικοε στα κιλά κ κανονικός κ όχι χόμπιτ μπορείς να φας 30-35 plus
Για 20-28 πάρα πάρα πολύ δύσκολα
Μιλώ πάντα για γκόμενες κ όχι λολιτες σπονσορετες

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
είστε ανωμαλάρα κύριε :grin: δεν πειράζει, τα παίρνουμε εμείς τα μωρά
Δεν είναι ανωμαλία ρε τύπε, αλλά η διαφορά ηλικίας. Τέτοιες πηδάς με το κιλό με 20 ευρώ στην Αθήνα. Επίσης τέτοιες ορμούσαμε στα 25-32 μας.
Πλέον στα 40+ να βγεις για ποτό-καφέ με 20αρα τι να πεις; Μια χαρά κουκλάρες και όμορφες είναι αλλά πέρα από τον πούτσο, μηδέν.

Το παν είναι να βγεις με καμιά τραπεζουπάλληλο, οδοντίατρο, δικηγορίνα, εισαγγελέα (όχι σαν του Μήτσου :new_shocked: ),

Επομένως, σύμφωνα και με τα λεγόμενα των συνφορουμιτών, για 40+ πρέπει να μπει και κριτήριο: Πόλη με ανεπτυγμένο μπιζνες και καριερίστριες, για να έχει μεγάλο απόθεμα από γκόμενες 32+ που απορροφήθηκαν στην καριέρα και ψάχνονται να γαμηθούν. Νομίζω Πολωνία αρκετές πόλεις έχουν το χαρακτηριστικό αυτό.

Λανθάνω;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά πολλοί είναι καλομαθημένοι.Εγώ έγραψα κάντε πρώτα ένα τουρ στο μπλοκ να φάτε τα χαστούκια σας,να αποκτήσετε λίγο εμπειρία και αίσθηση του ανταγωνισμού να δείτε πώς είναι πραγματικά.
Ο,τι και να πούμε πάντα η προσωπική εμπειρία είναι που μετράει.Αυτό που βλέπω εγώ έτσι ο άλλος το βλέπει από άλλη γωνία.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Δεν είναι ανωμαλία ρε τύπε, αλλά η διαφορά ηλικίας. Τέτοιες πηδάς με το κιλό με 20 ευρώ στην Αθήνα. Επίσης τέτοιες ορμούσαμε στα 25-32 μας.
Πλέον στα 40+ να βγεις για ποτό-καφέ με 20αρα τι να πεις; Μια χαρά κουκλάρες και όμορφες είναι αλλά πέρα από τον πούτσο, μηδέν.

Το παν είναι να βγεις με καμιά τραπεζουπάλληλο, οδοντίατρο, δικηγορίνα, εισαγγελέα (όχι σαν του Μήτσου :new_shocked: ),

Λανθάνω;
δεν ξέρω πως ήταν παλιά φίλε, τώρα οι 20χρονες είναι άριστες στην συζήτηση με μυαλό καλύτερο από τις 30φευγάτες. Εγώ συζητάω καλύτερα με τις μικρές και με κουράζουν οι μεγάλες.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Γενικά πολλοί είναι καλομαθημένοι.Εγώ έγραψα κάντε πρώτα ένα τουρ στο μπλοκ να φάτε τα χαστούκια σας,να αποκτήσετε λίγο εμπειρία και αίσθηση του ανταγωνισμού να δείτε πώς είναι πραγματικά.
Ο,τι και να πούμε πάντα η προσωπική εμπειρία είναι που μετράει.Αυτό που βλέπω εγώ έτσι ο άλλος το βλέπει από άλλη γωνία.
αρχηγέ σκέφτομαι να κυνηγήσω μαζί σου θα φέρω και τον χακερά μου μαζί να μας κάνει ασφάλεια και άσε να τολμήσει να μας δαγκώσει κανείς στο λογαριασμό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom