Λυών και Βαρκελώνη άνετα χτυπάς, διότι στα 32 και με τόσο φοιτητόκοσμο σε αυτές τις πόλεις είσαι ΟΚ. Κι υπάρχουν και digital nomad κοινότητες. Μέχρι τα 40 χτύπαγα άνετα φοιτήτριες με κεράσματα. Όσες έχουν ατζέντα εγκατάστασης στην περιοχή, κυνηγούν καλοπληρωμένα στελέχη, θέλουν κοινοτική υπηκοότητα κλπ είναι πιο εύκολες, γιατί ψάχνονται.Λογικές επιλογές αλλά δε θα γαμήσεις.
Για Βαρσοβία συνδίασα πληροφορίες γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Δηλαδή λες, αν έρθει ένας 32χρονος δεν θα βρει φοιτήτριες να χτυπήσει; ή άλλες σλάβες που έχουν πρόσφατα εγκατασταθεί και ψάχνονται; Θεωρείς ότι δεν βγαίνει με αυτόν τον μισθό;
Τίγκα είναι και από γαλλίδες και από ξένες. Γίνεται η σφαγή των νηπίων. Θυμάμαι όταν χτύπαγα φοιτήτριες, αν έβλεπα μεγάλη παρέα, καλησπέριζα χαμογελαστός, καθόμουνα και την έπεφτα απευθείας. Δεν έτρεχε τίποτα, γιατί όλοι νόμιζαν ότι είμαι φίλος κάποιου. Επίσης στις μεγάλες ιντερνάσιοναλ παρέες, ξεκίναγες σε μία γλώσσα και κατέληγες σε άλλη. Μέσα στην ίδια παρέα, άλλοι μίλαγαν αγγλικά, άλλοι γαλλικά, άλλοι ισπανικά και κανένας δεν καθόταν να ασχοληθεί με το ποιος είσαι.Λυών μπορεί να είναι καλά γιατί αυτές είναι γαλλικές φοιτητουπόλεις.Εχω ακούσει καλά λόγια και για Toulouse και Grenoble πρέπει να έχει πολλά πανεπιστήμια εκεί τίγκα στις φοιτήτριες.