Νέα

Ερασιτέχνισσες περιστασιακές πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skoulikakis

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδες εμενα μοτ ετυχε τισ προαλλες.γνωρισα μια γκομενα βκηκαμε 1-2 φορες και το παιταξε θες να με πληρωσεις και να σου κατσω?με 120 ευρω εκανε τα παντα για ενα βραδυ!!!οποιος εχει κατι αναλογο ας πει με πμ
φιλικα

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οταν ημουν φοιτητης δυο κοπελεσ επο την σχολη μου αυτο εκαναν...εν γνωση μου...
Η μια απο τις σερρες μου ειπε... εχω την εμφανιση .απο το να με γαμαει ο καθε μαλακασ ασ βγαλω κερδος...την κοβω σωστη.. :thumbsup:η αλλη δουλευε κονσομασσιον σε μαγαζι επιπεδου...απο την λαρισσα ηταν...
ξεχασα να πω οτι ημασταν αγγλια εκεινο τον καιρο!!Ευτυχως σε μενα το εδιναν δωρεαν!! :dancing: :dancing:
Ομωσ κι εδω στην αθηνα εχω πετυχει κοπελες που μου εχουν ζητησει δωρακια....μια πχ μου ειπε οτι στα μπουζουκια και γενικα στις εξοδους θελει να πληρωνει ο αντρας αλλιως φευγει..(στο καλο)θελει γκουτσι κτλ...(μακρια!)Μια αλλη οσο της επσαχνα δουλεια μου καθοταν...μετα αφου δεν βρηκα εφυγε...ζητησε 1000Ε!!!
Αμφοτερες πηραν τον :bigdick:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
το κανουν πολλες φφοιτητριες...το κουλο με μενα ειναι οτι εκει που σπουδασα εγω (επαρχια)  το εκαναν δυο συμφοιτητριες ντοπιες..αλλα μονο με χαι κλας...η επαρχια αυτη ειχε ομαδα α εθνικης και ειχα ενα φιλο που επαιζε και ετσι το μαθα και εγω..οι οποιες εκαναν τα παντα και μαζι..αλλα με χοντρα πακετα..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
απο την αρχη του ποστ καθομε και διαβαζω μαλακιες και ενα καρο ψεματα για φοιτητριες που ακουσαμε...αλλα δεν ειδαμε...  και δεν εχουμε προσωπικη μαρτυρια οτι γαμιουντε...
η αληθεια η πικρη ειναι οτι ελαχιστες γαμιουντε για τα φραγκα..και απο αυτες οι περισσοτερες ειναι μπαζα.
υπαρχει μια μονο κατηγορια που γαμιουντε μια στις εκατο  οχι απαραιτητα φοιτητριες αλλα και πιτσιρικες 18 με 25 με χορηγιες των 100Ο ευρω ... κανενα δωρακι αυτοκινητακι κλπ...χρυσαφυκα βραχιολια κλπ αυτη ειναι η αληθεια..ολα τα αλλα ειναι παραμυθια ..τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα...τα παραμυθια της χαλιμας

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
απο την αρχη του ποστ καθομε και διαβαζω μαλακιες και ενα καρο ψεματα για φοιτητριες που ακουσαμε...αλλα δεν ειδαμε...  και δεν εχουμε προσωπικη μαρτυρια οτι γαμιουντε...
η αληθεια η πικρη ειναι οτι ελαχιστες γαμιουντε για τα φραγκα..και απο αυτες οι περισσοτερες ειναι μπαζα.
υπαρχει μια μονο κατηγορια που γαμιουντε μια στις εκατο  οχι απαραιτητα φοιτητριες αλλα και πιτσιρικες 18 με 25 με χορηγιες των 100Ο ευρω ... κανενα δωρακι αυτοκινητακι κλπ...χρυσαφυκα βραχιολια κλπ αυτη ειναι η αληθεια..ολα τα αλλα ειναι παραμυθια ..τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα...τα παραμυθια της χαλιμας

Κοίτα.....καλά τα λές.

Απλά  έχω δει πως στην επαρχία παίζει το σενάριο που περιγράφει πιο πάνω ο woodstockr.....γίνονται κάτι σαν ατραξιόν του μαγαζιού....αλλά δεν κάθονται και στον καθένα....
Έχω δει όμως περιπτώσεις που κάθονται σε ματσό ντόπιους....χορηγία δηλαδή.
Καμιά φορά βάβαια, σκέφτονται και την περίπτωση αποκατάστασης....ιδίως αν ο ντόπιος είναι και ματσό και σχετικά νέος.....και για τους ντόπιους είναι κάτι σαν λάφυρο να πάρουν Αθηναία και μορφωμένη.
Και για τους γονείς τους.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κοίτα.....καλά τα λές.

Απλά  έχω δει πως στην επαρχία παίζει το σενάριο που περιγράφει πιο πάνω ο woodstockr.....γίνονται κάτι σαν ατραξιόν του μαγαζιού....αλλά δεν κάθονται και στον καθένα....
Καμιά φορά βάβαια, σκέφτονται και την περίπτωση αποκατάστασης....ιδίως αν ο ντόπιος είναι και ματσό και σχετικά νέος.....και για τους ντόπιους είναι κάτι σαν λάφυρο να πάρουν Αθηναία και μορφωμένη.
+ 1000

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Κοίτα.....καλά τα λές.

ναι συμφωνω οπως το θετεις το θεμα... αλλα αυτα που λες και λεω γινοντε και στην αθηνα...με χορηγιες επιστευτων ποσων...μια βολτα πλατεια κολωνακιου αν πας βγαζεις τα ιδια συμπερασματα...και φυσικα στα μπουζουκια καθημερινες κυριως...αλλα και σαββατοκυριακο...γενικα αμα βλεπεις πιτσιρικες μπεμπες...με 40ριδες πενηνταριδες  με μερσεντες και βμβ καταλαβαινεις...το ψαρεμα παντως συνηθως γινετε κολωνακι κηφισια,μπουρναζι  η μπουζουκια (μεγαλες πιατσες αγαθομουνιδων και μοναχουλιδων κατι μπουλιδων με γιαλακια κλπ )..πανε μονες τους συνηθως ντυμενες ξεκωλα και δεχοντε λουλουδακια σαμπανιες απο τους διπλανους και μετα αμα πεσει το χοντροπακετο τα υπολοιπα..οι περισσοτερες ειναι αποτυχημενα μανεκεν..κατι ηθοποιοι του κολου κατι γλαστρες σε διαφορες εκπομπες της τηλεορασης κατι τραγουδιστριες της πενταρας και οχι μονο..φιλαρακο μιλαμε γι απιστευτα ποσα σε πακετα που πεφτουν.. γενικα ο ελληνας μπορει να χαλασει περισσοτερα απο οποιοδηποτε ανδρα  στον κοσμο για γκομενα που το παιζει παραμυθι οχι μονο πηδημα αλλα και λιγο ΚΑΨΟΥΡΑ...και αμα η γυναικα ειναι λιγο γατα και ομορφη  και ξερει που θα δαγκωσει....τοτε ειναι για να τον κλαινε οι ρεγγες..

Επισκέπτης
Το θεμα με τις φοιτητριες που (δηθεν) κανουν βιζιτες μου θυμιζει τον "μυθο" που κυκλοφορει στην πολη που δουλευω, με τον Αλβανο που επιασε 10 στα 10 νουμερα στο ΚΙΝΟ. Ολοι το εχουν ακουσει αλλα κανεις δεν εχει δει τον Αλβανο. 

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα με τις φοιτητριες που (δηθεν) κανουν βιζιτες μου θυμιζει τον "μυθο" που κυκλοφορει στην πολη που δουλευω, με τον Αλβανο που επιασε 10 στα 10 νουμερα στο ΚΙΝΟ. Ολοι το εχουν ακουσει αλλα κανεις δεν εχει δει τον Αλβανο. 

:2funny: :2funny: :2funny:

Καλό Παραλίμνιε.

Αλλά κι αν τα είχε όντως πιάσει.....θα τον έβλεπε κανένας ;;;;
Πρώτοι - Πρώτοι θα τον καθάριζαν οι δικοί του.....ή θα είχαμε απαγωγές για λύτρα....το έχουν ξανακάνει....και για πολύ λιγότερα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ναι συμφωνω οπως το θετεις το θεμα... αλλα αυτα που λες και λεω γινοντε και στην αθηνα...με χορηγιες επιστευτων ποσων...μια βολτα πλατεια κολωνακιου αν πας βγαζεις τα ιδια συμπερασματα...και φυσικα στα μπουζουκια καθημερινες κυριως...αλλα και σαββατοκυριακο...γενικα αμα βλεπεις πιτσιρικες μπεμπες...με 40ριδες πενηνταριδες  με μερσεντες και βμβ καταλαβαινεις...το ψαρεμα παντως συνηθως γινετε κολωνακι κηφισια,μπουρναζι  η μπουζουκια (μεγαλες πιατσες αγαθομουνιδων και μοναχουλιδων κατι μπουλιδων με γιαλακια κλπ )..πανε μονες τους συνηθως ντυμενες ξεκωλα και δεχοντε λουλουδακια σαμπανιες απο τους διπλανους και μετα αμα πεσει το χοντροπακετο τα υπολοιπα..οι περισσοτερες ειναι αποτυχημενα μανεκεν..κατι ηθοποιοι του κολου κατι γλαστρες σε διαφορες εκπομπες της τηλεορασης κατι τραγουδιστριες της πενταρας και οχι μονο..φιλαρακο μιλαμε γι απιστευτα ποσα σε πακετα που πεφτουν.. γενικα ο ελληνας μπορει να χαλασει περισσοτερα απο οποιοδηποτε ανδρα  στον κοσμο για γκομενα που το παιζει παραμυθι οχι μονο πηδημα αλλα και λιγο ΚΑΨΟΥΡΑ...και αμα η γυναικα ειναι λιγο γατα και ομορφη  και ξερει που θα δαγκωσει....τοτε ειναι για να τον κλαινε οι ρεγγες..

Πέστα ρε φίλε!!! Ειδικά το παιχνίδι της καψούρας, άντε να το πάρει χαμπάρι ο αγαθομούνης...Και μιλάμε για λεφτάδες, όχι μαλακίες...Με τα λεφτά τους θα μπορούσαν να πηδάνε τα καλύτερα μουνιά (χωρίς καψούρα  :grin: ) αν ρίχνανε και καμιά ματιά στο site :rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ναι συμφωνω οπως το θετεις το θεμα... αλλα αυτα που λες και λεω γινοντε και στην αθηνα...με χορηγιες επιστευτων ποσων...μια βολτα πλατεια κολωνακιου αν πας βγαζεις τα ιδια συμπερασματα...και φυσικα στα μπουζουκια καθημερινες κυριως...αλλα και σαββατοκυριακο...γενικα αμα βλεπεις πιτσιρικες μπεμπες...με 40ριδες πενηνταριδες  με μερσεντες και βμβ καταλαβαινεις...το ψαρεμα παντως συνηθως γινετε κολωνακι κηφισια,μπουρναζι  η μπουζουκια (μεγαλες πιατσες αγαθομουνιδων και μοναχουλιδων κατι μπουλιδων με γιαλακια κλπ )..πανε μονες τους συνηθως ντυμενες ξεκωλα και δεχοντε λουλουδακια σαμπανιες απο τους διπλανους και μετα αμα πεσει το χοντροπακετο τα υπολοιπα..οι περισσοτερες ειναι αποτυχημενα μανεκεν..κατι ηθοποιοι του κολου κατι γλαστρες σε διαφορες εκπομπες της τηλεορασης κατι τραγουδιστριες της πενταρας και οχι μονο..φιλαρακο μιλαμε γι απιστευτα ποσα σε πακετα που πεφτουν.. γενικα ο ελληνας μπορει να χαλασει περισσοτερα απο οποιοδηποτε ανδρα  στον κοσμο για γκομενα που το παιζει παραμυθι οχι μονο πηδημα αλλα και λιγο ΚΑΨΟΥΡΑ...και αμα η γυναικα ειναι λιγο γατα και ομορφη  και ξερει που θα δαγκωσει....τοτε ειναι για να τον κλαινε οι ρεγγες..
πολυ ωραιος...!
πεστα φιλε για να τ ακουνε μερικοι μερικοι....!!!

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδες εμενα μοτ ετυχε τισ προαλλες.γνωρισα μια γκομενα βκηκαμε 1-2 φορες και το παιταξε θες να με πληρωσεις και να σου κατσω?με 120 ευρω εκανε τα παντα για ενα βραδυ!!!οποιος εχει κατι αναλογο ας πει με πμ
φιλικα

να μας την γνωρισεις κ μας αυτη ρε φιλε!!!!στειλε τηλεφωνο!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
να μας την γνωρισεις κ μας αυτη ρε φιλε!!!!στειλε τηλεφωνο!!
τι θες να μας πεις δεν καταλαβαινω οτι βρηκες μια πουτανα και την γαμισες με 120 ευρω δοξα το θεο υπαρχουν χιλιαδες......

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Πέστα ρε φίλε!!! Ειδικά το παιχνίδι της καψούρας, άντε να το πάρει χαμπάρι ο αγαθομούνης...Και μιλάμε για λεφτάδες, όχι μαλακίες...Με τα λεφτά τους θα μπορούσαν να πηδάνε τα καλύτερα μουνιά (χωρίς καψούρα  :grin: ) αν ρίχνανε και καμιά ματιά στο site :rockon: :rockon: :rockon:
φιλε δυστιχως και απο το σαιτ εχω απογοητευτει...τα πακετα που ξοδευοντε στα σιτι τουρ κατι 300ρια για μια ωρα και κατι 140ρια  απο τηλεφωνο με εχουν οδηγησει στο συμπερασμα οτι και χωρις καψουρα πεφτουν πακετα και χοντρα.. φυσικα θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι πολυ καλυτερα να τα χωνεις εστω και στα σιτι τουρ απο κατι ξεκολες τις καψουρας της πλατειας κολωνακιου και περιξ..καθομε και διαβαζω την σελιδα για γερμανια,δανια,ολλανδια,κυπρο,τσεχοσλοβακια,ρωσσια  ταιλανδη κλπ  και εχω εντυπωσιαστει τοσο πολυ απο αυτα που γραφουν οι συναγωνιστες εδω μεσα και που ειναι 100% πραγματικα διοτι τα εχω διασταυρωσει με φιλους που εχουν παει σε αυτες τις χωρες και σε μερικες εχω παει και ο ιδιος  και λεω μεσα μου ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ  σε αλλο πλανητη ειναι η ελλαδα ...ελεος....

Επισκέπτης
Λοιπόν καλό είναι να υπάρχουν κοινοί γνωστοί, και τότε με τη μέθοδο του σπασμένου τηλεφώνου η σεμνή φοιτήτρια θα ζητήσει να μάθει πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για πάρτη της. Αυτά δεν είναι απαραίτητα λεφτα στο χέρι, αλλά μπουζούκια, τραπεζώματα, ψώνια...

Τέλος δε θα έλεγα ότι πρέπει να τις ενθαρρύνουμε, γιατί από την πολλή ενθάρρυνση γέμισε ο κόσμος πουτάνες.

Μην ανησυχείς φίλε μου γιατί είτε τις ενθαρρύνεις είτε όχι οι γυναίκες πάντα πουτάνες θα είναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κοίταξε φίλε μου, θεωρώ οτι συμβαίνει το εξής. Οι φοιτήτριες που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους συμπληρώνουν το εισοδημά τους βρίσκοντας δουλειά ως σερβιτόρες ή μπαργούμεν. Ειδικά σε μια επαρχιακή πόλη μια καινούρια, ξενομερίτισα, σερβιτόρα μπορεί να γίνει ατραξιόν και να πηγένει κόσμος επί μια βδομάδα μόνο και μόνο για να την δεί. Τώρα αν θα βρεί και κάποιον ντόπιο για σπόνσορα είναι άλλο θέμα και απέχει πολύ από την βίζιτα (θεωρητικά, πρακτικά είναι αποκλειστική βίζιτα). Τουλάχιστον όταν σπούδαζα εγώ όλες οι μούνες του εκπαιδευτικού ιδρύματος σε καφετέριες και μπάρ δουλεύανε.

Κοίτα να δεις φίλε μου τα τσουλάκια οι φοιτήτριες που πάνε και δουλεύουν στα μπαρ και στις καφετέριες αφού τις περνάνε ένα χεράκι τα αφεντικά των μαγαζιών,ύστερα κάνουν βίζιτες σε ένα στενό κύκλο φίλων και γνωστών των αφεντικών των μαγαζιών οι οποίοι αφού τις γαμήσαν λειτουργούν και ως νταβατζήδες!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Κοίτα να δεις φίλε μου τα τσουλάκια οι φοιτήτριες που πάνε και δουλεύουν στα μπαρ και στις καφετέριες αφού τις περνάνε ένα χεράκι τα αφεντικά των μαγαζιών,ύστερα κάνουν βίζιτες σε ένα στενό κύκλο φίλων και γνωστών των αφεντικών των μαγαζιών οι οποίοι αφού τις γαμήσαν λειτουργούν και ως νταβατζήδες!

Ποιος είσαι ρε μεγάλε!

Όλα τα ξέρεις!

Ψημένος από τη ζωή, μέσα σ' όλα τα κόλπα, δε σου ξεφεύγει τίποτα!

Ζηλεύω!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
πολλες ταινιες βλεπετε και μαλιστα αμερικανικες..... ορεξη εχουμε να πηδαμε τις σερβιτοριτσες μας να αποκτησουν δικαιωματα και να μας απειλουν μετα για οτι εγινε. το εμπορευμα δεν το πηδαει κανεις σωστος επιχειρηματιας αυτος ειναι βασικος νομος της νυχτας τοσα μουνια υπαρχουν εκει εξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom