......any way που λένε και οι ξένοι είναι θέμα διαχείρισεως πιστεύω αλλά χωρίς να τραβάει μακροπρόθεσμα ειδικά στα περί γκόμενας νομίζω.
Εξαρτάται τι εμπειρίες έχει ο καθένας. Άμα την πατήσεις ή δεις να την πατάνε άλλοι σε κάτι πρέπει να λαμβάνεις τα μέτρα σου.
Εγώ κάποια πράγματα τα θεωρώ πάγιες πρακτικές πλέον. Πχ είδα σε γνωστή μου να της μπλοκάρει τους λογαριασμούς η τράπεζα, λόγω αυτοματοποιημένης ενέργειας της εφορείας και μέχρι να τακτοποιηθεί το ζήτημα υπέφερε.
Τότε άνοιξα λογαριασμό εκτός Γαλλίας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Επίσης παγίως εισοδήματα από δύο πηγές. Στον κορωνοιό δεν δούλεψα καθόλου. Αν δεν είχα από επενδύσεις σε ακίνητα, θα ήταν τετέλεσται. Και υπάλληλος να είσαι, ετοιμάζεις ένα plan b, μία παράλληλη δική σου απασχόληση, μία επιμόρφωση σε κάτι άλλο, ό,τι μπορείς. Αλλιώς είσαι ξεκρέμαστος.
Τώρα για τις γυναίκες, πρέπει να είσαι τύπος που δεν κολλάει. Άμα ψιλοβολεύεσαι με καταστάσεις και συνηθίζεις σε αυτές και σου αρέσει επιπλέον και η γυναίκα το πιο πιθανό είναι να κολλήσεις. Εγώ τώρα έχω μπλέξει με μία αλαφροίσκιωτη για να μην κολλήσω, αλλά κι έτσι υπάρχει κίνδυνος. Από ένα σημείο και μετά, εφόσον δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά, εγγράφεται στο μυαλό σου σαν pet και πάλι συνηθίζεις. Εντάξει το ξεφτύλισα, αλλά η αλήθεια να λέγεται.