Νέα

Ερασιτέχνισσες περιστασιακές πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
φιλε στις αννουλας αμστελ ηταν , ειμαι σιγουρος μου το ειπε ατομο που βοηθησε στο κεντημα μετα :dancing:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μήπως ξέρεις και αν την ήπιε με αφρό ή χωρίς?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μα παντου υπαρχει ενας ΜΥΘΟΣ ...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μα παντου υπαρχει ενας ΜΥΘΟΣ ...
:cheesy:
Συντροφοι οταν ο μυθος γινεται ισχυροτερος απο την αληθεια, κρατας το μυθο. Και ο μυθος για τη βιζιτα φοιτητρια ειναι παναρχαιος οσο και ο κοσμος

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Για τη βίζιτα νοσοκόμα, ρε παιδιά, δεν έχει κανείς να πει τίποτα? Κυρίως την... αποκλειστική.

OP
OP
T

toomuch

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συντροφοι οταν ο μυθος γινεται ισχυροτερος απο την αληθεια, κρατας το μυθο. Και ο μυθος για τη βιζιτα φοιτητρια ειναι παναρχαιος οσο και ο κοσμος

πρόκειται δηλαδή για μύθο οι νεαρές κοπέλες που εκδίδονται περιστασιακά για ενίσχυση εισοδήματος; ή είχε κάποιος από εδώ τέτοια σχετική εμπειρία;

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

πρόκειται δηλαδή για μύθο οι νεαρές κοπέλες που εκδίδονται περιστασιακά για ενίσχυση εισοδήματος; ή είχε κάποιος από εδώ τέτοια σχετική εμπειρία;
Eννοω οτι ακομα και μυθος να ηταν, απο τη στιγμη που γινεται τοσο ισχυρος συνανταει πια την αληθεια. οσο για μενα δεν πιστευω καθολου οτι ειναι μυθος. Και λιγα λεμε

Επισκέπτης
φιλε στις αννουλας αμστελ ηταν , ειμαι σιγουρος μου το ειπε ατομο που βοηθησε στο κεντημα μετα :dancing:

Και μάλιστα έσκασε μύτη στο νοσοκομείο τυλιγμένη με ένα σεντόνι στην μάπα της για να μην την αναγνωρίσουν... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

titus2006

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω το έχω ακούσει αυτό για φοιτήτριες ΤΕΙ στην Πατρα.Οι περισσότερες από αυτές όμως  ήταν μπαζα και μερικες δε θελαν λεφτα σε φαση μετρητα αλλα δωρακια,ρουχα ακόμα και να τους γεμισουν το ψυγείο!
Επαναλαμβάνω όμως οτι μου το είπαν,εγω δεν ηξερα καμια τέτοια.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Eννοω οτι ακομα και μυθος να ηταν, απο τη στιγμη που γινεται τοσο ισχυρος συνανταει πια την αληθεια. οσο για μενα δεν πιστευω καθολου οτι ειναι μυθος. Και λιγα λεμε

Ναι φίλε μου. Δεν διαφωνώ αλλά θα το θέσω διαφορετικά. Υπάρχουν φώτο από ΟΥΦΟ, ο Μαστερ Λιακό έχει βιντεάκια με Βριλ, ξέρουμε πλέον πως και γιατί ζουν αναμεσά μας, αλλά έναν που να είπε "ΕΓΩ, πλήρωσα τόσα και ξεκόλιασα μια φοιτήτρια" δεν έχω γνωρίσει. Προσωπικά έχω μια θεωρία γιατί οι φοιτήτριες (στο βαθμό που ακούγεται) ΔΕΝ κάνουν βίζιτες αλλά ας αφήσουμε τον Μύθο να ζει αναμεσά μας...σαν τους Ελ.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ναι φίλε μου. Δεν διαφωνώ αλλά θα το θέσω διαφορετικά. Υπάρχουν φώτο από ΟΥΦΟ, ο Μαστερ Λιακό έχει βιντεάκια με Βριλ, ξέρουμε πλέον πως και γιατί ζουν αναμεσά μας, αλλά έναν που να είπε "ΕΓΩ, πλήρωσα τόσα και ξεκόλιασα μια φοιτήτρια" δεν έχω γνωρίσει. Προσωπικά έχω μια θεωρία γιατί οι φοιτήτριες (στο βαθμό που ακούγεται) ΔΕΝ κάνουν βίζιτες αλλά ας αφήσουμε τον Μύθο να ζει αναμεσά μας...σαν τους Ελ.
Αν η θεωρια σου μπορει να υπερκερασει το μυθο ή τουλαχιστον να τον ταρακουνησει, μπορεις να την πεις. Τι σε εμποδιζει?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αν η θεωρια σου μπορει να υπερκερασει το μυθο ή τουλαχιστον να τον ταρακουνησει, μπορεις να την πεις. Τι σε εμποδιζει?

Κοίταξε φίλε μου, θεωρώ οτι συμβαίνει το εξής. Οι φοιτήτριες που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους συμπληρώνουν το εισοδημά τους βρίσκοντας δουλειά ως σερβιτόρες ή μπαργούμεν. Ειδικά σε μια επαρχιακή πόλη μια καινούρια, ξενομερίτισα, σερβιτόρα μπορεί να γίνει ατραξιόν και να πηγένει κόσμος επί μια βδομάδα μόνο και μόνο για να την δεί. Τώρα αν θα βρεί και κάποιον ντόπιο για σπόνσορα είναι άλλο θέμα και απέχει πολύ από την βίζιτα (θεωρητικά, πρακτικά είναι αποκλειστική βίζιτα). Τουλάχιστον όταν σπούδαζα εγώ όλες οι μούνες του εκπαιδευτικού ιδρύματος σε καφετέριες και μπάρ δουλεύανε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτά, όμως, ισχύουν και για Αθήνα που είναι σχεδόν όλοι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αυτά, όμως, ισχύουν και για Αθήνα που είναι σχεδόν όλοι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων?

Τι να σου πώ φίλε μου, δεν ξέρω. Όπως είπα μια θεωρία είναι. Πάντως δεν είναι και τόσο εύκολο εδώ που τα λέμε μια κοπέλα 18-22 χρονών να γαμιέτε με τον καθένα. Και όνειρα έχει και θέλει να ζήσει τον ερωτά της ζωής κτλ κτλ. Για πιο μεγάλες που ξέρουν οτι όλα αυτά είναι πούτσες με ζάχαρη άχνη οκ το δέχομαι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όχι βέβαια, δεν είναι εύκολο. Γι' αυτό και δεν είπε κανείς ότι είναι η πλειοψηφία που το κάνει (αν όντως γίνεται). Αν είναι, λίγες θα είναι. Υποθέτω κάποιες δεκάδες μεταξύ των τόσων χιλιάδων.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
όχι βέβαια, δεν είναι εύκολο. Γι' αυτό και δεν είπε κανείς ότι είναι η πλειοψηφία που το κάνει (αν όντως γίνεται). Αν είναι, λίγες θα είναι. Υποθέτω κάποιες δεκάδες μεταξύ των τόσων χιλιάδων.

Δηλαδή μιλάμε για ποσοστό μικρότερο του 1%. Πάλι προβαίνω σε εικασία ότι πιθανόν δελεάζουν κάποιες με αρκετά λεφτά (διπλα και τρίδιπλα απ' ότι τα ct) για να πηδηχτούν με πλούσιους κυρίους. Οπότε για εμάς (για μένα σίγουρα) είναι σαν να μην συμβαίνει.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι να σου πώ φίλε μου, δεν ξέρω. Όπως είπα μια θεωρία είναι. Πάντως δεν είναι και τόσο εύκολο εδώ που τα λέμε μια κοπέλα 18-22 χρονών να γαμιέτε με τον καθένα. Και όνειρα έχει και θέλει να ζήσει τον ερωτά της ζωής κτλ κτλ. Για πιο μεγάλες που ξέρουν οτι όλα αυτά είναι πούτσες με ζάχαρη άχνη οκ το δέχομαι.
Δεν διαφωνω

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Λοιπόν καλό είναι να υπάρχουν κοινοί γνωστοί, και τότε με τη μέθοδο του σπασμένου τηλεφώνου η σεμνή φοιτήτρια θα ζητήσει να μάθει πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για πάρτη της. Αυτά δεν είναι απαραίτητα λεφτα στο χέρι, αλλά μπουζούκια, τραπεζώματα, ψώνια...

[size=11pt]Τέλος δε θα έλεγα ότι πρέπει να τις ενθαρρύνουμε, γιατί από την πολλή ενθάρρυνση γέμισε ο κόσμος πουτάνες.[/size]

Ρε παιδιά, πρέπει να μείνουν και κάποιες να τις γαμάμε...τσάμπα :rockon: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom