You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερασιτέχνισσες περιστασιακές πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toomuch
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εδώ γαμιούντε τσάμπα, άμα πέφτει και μαρούλι θα το σκεφτούν; Άσε που αν μυριστούν πακέτο τους μπαίνει η ιδέα μετά.πάντα αναρωτιόμουν αν είναι διαδεδομένο κοπέλες να εκδίδονται (σε στυλ gfe) περιστασιακά για ενίσχυση εισοδήματος (φοιτήτριες κλπ). η άποψή σας για το θέμα;
Φίλε ειδικά στην Αθήνα παίζουν πολλές φοιτήτριες που κάνουν βίζιτες για να ενισχύσουν λίγο(εώς πολύ) το εισόδηματάκι τους.Προσωπικά δεν έχω καμία εμπειρία αλλά ξέρω άτομα που το κατέχουν το άθλημα & μου έχουν πει πολλά περιστατικά...πάντα αναρωτιόμουν αν είναι διαδεδομένο κοπέλες να εκδίδονται (σε στυλ gfe) περιστασιακά για ενίσχυση εισοδήματος (φοιτήτριες κλπ). η άποψή σας για το θέμα;
νομίζω ότι είναι καλό και χρήσιμο να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας πληροφορίες για τέτοιες φάσεις. δυστυχώς -αν και ενδιαφέρομαι- δεν έχω τώρα πρόχειρες συγκεκριμένες επαφές. οποιοσδήποτε έχει, ευπρόσδεκτες. εξάλλου πρέπει να ενθαρρύνουμε όσες τυχόν ενδιαφέρονται..
Λοιπόν καλό είναι να υπάρχουν κοινοί γνωστοί, και τότε με τη μέθοδο του σπασμένου τηλεφώνου η σεμνή φοιτήτρια θα ζητήσει να μάθει πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για πάρτη της. Αυτά δεν είναι απαραίτητα λεφτα στο χέρι, αλλά μπουζούκια, τραπεζώματα, ψώνια...
Τέλος δε θα έλεγα ότι πρέπει να τις ενθαρρύνουμε, γιατί από την πολλή ενθάρρυνση γέμισε ο κόσμος πουτάνες.
Τέλος δε θα έλεγα ότι πρέπει να τις ενθαρρύνουμε, γιατί από την πολλή ενθάρρυνση γέμισε ο κόσμος πουτάνες.
Σωστός. Δε φτάνει που γίνοντε από μόνες τους, ώρα είναι όσες ακόμα κρτάνε ελάχιστο χαρακτήρα να τiς κάνουμε εμείς. Και μετά μόλις γαμάς τη γκόμενά σου, πέρα από την έξοδο και ότι άλλο έξοδο έκανες να σου λέει άσε και 50 ευρώ.Τέλος δε θα έλεγα ότι πρέπει να τις ενθαρρύνουμε, γιατί από την πολλή ενθάρρυνση γέμισε ο κόσμος πουτάνες.
Και ποιος σου λέει αυτή που εσύ γάμησες χθες και την έμαθες στα δώρα, δε θα την πιάσω γκόμενα εγώ αύριο....Άσε λέμε. Θα φέυγεις και θα σου λέει μήπως ξέχασες να αφήσεις κάτι;δε μιλάμε για τη γκόμενα/γυναίκα βρε. εδώ μιλάμε για πουτανάκια με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ τιμή για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ υπηρεσίες
Ολόσωστος ο νέοςΚαι ποιος σου λέει αυτή που εσύ γάμησες χθες και την έμαθες στα δώρα, δε θα την πιάσω γκόμενα εγώ αύριο....Άσε λέμε. Θα φέυγεις και θα σου λέει μήπως ξέχασες να αφήσεις κάτι;
Και ποιος σου λέει αυτή που εσύ γάμησες χθες και την έμαθες στα δώρα, δε θα την πιάσω γκόμενα εγώ αύριο....Άσε λέμε. Θα φέυγεις και θα σου λέει μήπως ξέχασες να αφήσεις κάτι;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Άσκοπες κουβέντες. Έχει χιλιογραφτεί σε πολλά threads: ΟΟΟΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πουτάνες.
πάντα αναρωτιόμουν αν είναι διαδεδομένο κοπέλες να εκδίδονται (σε στυλ gfe) περιστασιακά για ενίσχυση εισοδήματος (φοιτήτριες κλπ). η άποψή σας για το θέμα;
Να μην αναρωτιεσαι καθολου. Υπαρχει το φαινομενο και μαλιστα σε μεγαλο ποσοστο στην Ελλαδα. Βεβαια οχι τοσο μεγαλο οσο στις πρωην Ανατολικες χωρες οπου δυνητικα 1 στις 4 γυναικες μπορει να γινει ή να εγινε περιστασιακα πουτανα, αλλα οπωσδηποτε σε σημαντικο ποσοστο.
Δεν ειναι απαραιτητα φοιτητριες. Εχω πετυχει κυριως εργαζομενες (προσωπικα 2 η μια πωλητρια η αλλη γκρουπιερισα σε καζινο) που ηθελαν να βελτιωσουν το εισοδημα τους, και μαλιστα δεν ηταν σε τοσο μεγλη αναγκη (πχ επιβιωσης) αλλα οι μεγαλες αναγκες σε εξοδα κυριως για ρουχα και εμφανιση το επεβαλαν
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε παιδιά να πώ και γω τη μαλακία μου. Περί φοιτητριών. Ήμουν φοιτητής σε επαρχιακή πόλη, έχω μείνει λίγο Θεσ/νικη, ήμουν στρατιώτης σε άλλη επαρχιακή πόλη,η καταγωγή μου είναι από άλλη επαρχιακή πόλη και ζώ στην Αθήνα. Στις προαναφερθήσες περιοχές υπάρχουν δύο κοινά, όλες έχουν Σχολές (ΤΕΙ ή ΑΕΙ) και σε ΟΛΕΣ πολλοί έχουν ακούσει για φοιτήτριες που τον παίρνουν επ' αμοιβή αλλά κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Πολύ απλά έχουμε το φαινόμενο "ο γνωστός του γνωστού". Μήπως τελικά παντού υπάρχει ένας μύθος?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
δεν είναι άσκοπο το πώς θα παίρνουμε καλύτερες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Είναι πολύ αμφίβολο αν οι συγκεκριμένες προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες (από τις επαγγελματίες).
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μήπως τελικά παντού υπάρχει ένας ΜΥΘΟΣ?
Παντού φίλε. Μέχρι και στον κώλο της Αννούλας(ξέρεις ποιας) βρήκαν οι γιατροί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K