Επισκέπτης
τυπε στα 13 οχι να πηδηξεις δεν μπορεις αλλα ουτε να την παιξει καλα καλα
Εμένα μου πρωτοκάβλωσε στα 11-12.....από τη στιγμή που έχεις στύση μπορείς να πηδήξεις ;)
τυπε στα 13 οχι να πηδηξεις δεν μπορεις αλλα ουτε να την παιξει καλα καλα
Να ρωτήσω κάτι από απορία:Οι γυναίκες τι ενδιαφέρον βρίσκετε στο site;Εμείς εδώ άλλοι λένε για πόρνες,άλλοι για γκόμενες έχει και τους ανώμαλους όπως βλέπεις.Εσας τι σας αρέσει;Εκτός κι αν θέλετε να τσεκάρετε πόσο μαλάκες είναι οι άντρες,lol
Δεν είπα ότι θα κανετε παιδια.....είπα ότι η φύση το απορρίπτει, γιατι λοιπον να θεωρηθεί φυσιολογικο??? τελοσπαντων ο καθένας έχει τις απόψεις του, είτε είναι όντως αυτές που διατείνεται είτε τις εκφράζει για να ξεχωρίσει.Δεν είπαμε να κάνουμε και παιδιά.......
Αλλά ναι,αν τυχόν κάνουν παιδιά θα υπάρχει ένα μπέρδεμα.....π.χ. άμα ο υϊός κάνει παιδί με τη μάνα του.,..τότε ο υϊός,θα είναι και πατέρας και αδερφός....ενώ η μάνα θα είναι και μάνα και γιαγιά.....αλλά τέσπα....εγώ δε το τράβηξα έως εκεί....για ένα γαμήσι μίλησα...
ΟΚ όχι απαραιτητα να τσεκαρουμε αυτο που λες, αλλα γενικα το πως σκεφτεστε (καλό δεν ειναι να γνωριζεις το αντιπαλο στρατόπεδο? lol)
P.K. : "μια καψα γενικα για το σοι μου"
"μα πιο πολυ για την μητερα μου"
DOC. : "μεινε για λιγο κοντα μας ! θα σου δωσουμε καλο θαλαμο με internet"
"πρωτα ομως βγαλε απο τις τσεπες σου ολες τις γυμνες φωτογραφιες της μητερας σου"
ΟΚ όχι απαραιτητα να τσεκαρουμε αυτο που λες, αλλα γενικα το πως σκεφτεστε (καλό δεν ειναι να γνωριζεις το αντιπαλο στρατόπεδο? lol)
Πάντως έχει τύχει να διβάσω πολυ διακσεδαστικά θέματα και να γελάσω με τα σχόλια, τα προτιμώ από το να διαβάζω θέματα για το τι γνωμη έχετε για το διαζυγιο της μενεγακη ή με ποια τα έχει ο κανακης
Δεν είπα ότι θα κανετε παιδια.....είπα ότι η φύση το απορρίπτει, γιατι λοιπον να θεωρηθεί φυσιολογικο??? τελοσπαντων ο καθένας έχει τις απόψεις του, είτε είναι όντως αυτές που διατείνεται είτε τις εκφράζει για να ξεχωρίσει.
Καλό σας βράδυ
καλα ρε τυπε εσυ που εισαι φανατικος υποστηρικτης δεν γουσταρες ποτε καμια απτο σοι σου?Να ξεκαθαρίσω κάτι.....εγώ ποτέ δεν είχα καβλώσει με κάποια γυναίκα από το σόι μου....γιατί δεν μου άρεσαν.....απλώς θέλω να πω ότι βγάζω το καπέλο σε όσους γάμησαν τη μάνα τους ή την αδερφή τους ή κάποιο άλλο συγγενικό τους πρόσωπο.....γιατί θέλει αρχίδια για να το κάνεις....και δεν είναι ανωμαλία,όσο ΦΑΙΝΕΤΑΙ....
αυτά
καλα ρε τυπε εσυ που εισαι φανατικος υποστηρικτης δεν γουσταρες ποτε καμια απτο σοι σου?
Άστον ρε..Εμάς η μάνα μας μας έκανε μπάνιο μέχρι 10 χρονών.Αυτόν φαίνεται πως τον έπλενε η μάνα του μέχρι τα 16 του και συνήθισε να του τα πιάνει..Λέει τώρα ο κάθε μπουνταλάς τη μαλακία του και δε σκέφτεται ότι μπορεί έτσι λέω τώρα να προσβάλλουν τη μάνα τους,αυτή που τους ταιζε,τους πότιζε και τους μεγάλωσε για να γίνουν τώρα μαλάκες 1.80
ε;ρε τσολια ακομα? τι διαολο κανεις?
σου έχω ένα δώρο... δεν πιστεύω να μην το κατέβασεςειχαμε ενα συμμαθητη στο λυκειο που ηθελε να γαμησει την θεια του.
Ερχοταν συνεχεια και μας ελεγε πωπω χθες βραδυ τον επαιζα και την σκεφτομουν
τι μουναρα τι κωλαρα... μας ειχε πρηξει τα αρχιδια ο τυπος αλλα εκανε και τρελο χαβαλε
ειχαμε ενα συμμαθητη στο λυκειο που ηθελε να γαμησει την θεια του.
Ερχοταν συνεχεια και μας ελεγε πωπω χθες βραδυ τον επαιζα και την σκεφτομουν
τι μουναρα τι κωλαρα... μας ειχε πρηξει τα αρχιδια ο τυπος αλλα εκανε και τρελο χαβαλε
μπαγλαμά για εσένα ρε
μορφώσου
άμα δεν συμμορφωθεί θα προχωρήσω σε ευθανασία διά ανασκολοπισμούετοιμασε το τουφεκι λεω... δεν παλευεται πια
Εκτός από ανήθικο είναι και παράνομο.