Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RadovaneBrateRepSrpsku

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έχω μια πρώτη ξαδέρφη μουνάρα, μ έχει τρελάνει από 12 χρονών, αλλά κρατάω χαρακτήρα.
Στα 22 μου φιλαράκι μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι πηδούσε για κάνα εξάμηνο, μια δικιά του (εννοείται πάντα με σκουφάκι), και με μπήκανε διαόλια, αλλά ακόμα κρατάω χαρακτήρα.
Σας έχει τύχει;

OXI ! Δεν δεν το κάνουμε αυτό! Είναι κρίμα και μίγμα αίματος!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ξαδελφη οχι ποτε.

Οταν ημουν νεαρος ομως, γουσταρα πολυ μια θεια μου.
Φυσικα ουτε ειπα τιποτα, ουτε εγινε ποτε τιποτα.
Απο τις πρωτες μου εφηβικες φαντασιωσεις...........

Τωρα δεν βλεπεται

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σαν την θεία από το Σικάγο, θσ έγινε η φαντασίοση σου Ινδίανε φίλε μου

kavlistas444

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
186
Πόντοι
1
Σαν την θεία από το Σικάγο, θσ έγινε η φαντασίοση σου Ινδίανε φίλε μου

εμενα μου εχει τυχει,και την γαμισα,το ειχαμε ξεκινισει για πλακα και παιζαμε στο κρεβατι,αλλα μετα δεν ξερω πως αλλα κατεληξε η πουτσα μου στο μουνι της..και ηταν ωραια εμπειρια..τωρα ειναι παντρεμενη η ξαδερφη μου και οποτε σιναντιωμαστε μου ερχοντε αυτες οι αναμνισεις..εχουμε κρατισει αυτο το ενοχο μυστικο μας εδω και πολλα χρονια.. :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
που ειναι ο πούστηκος μπαγλαμάς να μας ενημερώσει.
είναι εξπέρ στο παρεξηγημένο "φετιχ" της αιμομιξίας :S

Γεια σου πληροφορικάριε....και θα το ξαναπώ....είναι παρεξηγημένο.....γιατί νομίζουν ότι όποιος πάει κυρίως με μάνα ή αδερφή (όχι gay) είναι ανώμαλος....και όμως δεν είναι.....και υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν καβλώσει με τη μάνα τους ή την αδερφή τους....αλλά δε τουε το έχουν εκμυστηρευτεί....ξεπεράστε τα ταμπού σας και κάντε το..... :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μετά φταίω εγώ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι λεεειιιι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Και όχι μόνο εσύ...αλλά οι περισσότεροι που είναι κολημένοι και νομίζουν ότι είναι καμιά ανωμαλία.....και η μάνα σας και η θεία σας και η αδερφή σας....είναι γυναίκες σαν τις άλλες....και αυτές μουνί έχουν....ΞΕΚΟΛΑΤΕ..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

απευθύνω έκκληση για αυτοσυγκράτηση κατά τον σχολιασμό του ποστ της κιθάρας :helpplea:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μου ειχε τυχει στο χωριο παλια,τη μια στην ηλικια μου μουναρα τη γαμησα μου κωλοτριβοτανε συνεχως :dunno: :dunno:με την μεγαλη μονο χαμουρεμα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
απευθύνω έκκληση για αυτοσυγκράτηση κατά τον σχολιασμό του ποστ της κιθάρας :helpplea:

Ξεκίνησα ήδη τις ασκήσεις μου

meditation2.jpg

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και όχι μόνο εσύ...αλλά οι περισσότεροι που είναι κολημένοι και νομίζουν ότι είναι καμιά ανωμαλία.....και η μάνα σας και η θεία σας και η αδερφή σας....είναι γυναίκες σαν τις άλλες....και αυτές μουνί έχουν....ΞΕΚΟΛΑΤΕ..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Α καλά!!Πήγαινε να σε εξομολογήσει παπάς και πήγαινε για ψυχσνάλυση!!Ήταν και άλλος καμμένος που πριν πολύ καιρό πάνω από χρόνο έλεγε για τη μάνα του (δεν θα πω όνομα γιατί θα ξαναρχίσει τις μαλακίες και θα το κάνουμε το site κώλο)..

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
εγω τα καλυτερα γαμησια τα εκανα με ξαδερφη
μακραν!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Α καλά!!Πήγαινε να σε εξομολογήσει παπάς και πήγαινε για ψυχσνάλυση!!Ήταν και άλλος καμμένος που πριν πολύ καιρό πάνω από χρόνο έλεγε για τη μάνα του (δεν θα πω όνομα γιατί θα ξαναρχίσει τις μαλακίες και θα το κάνουμε το site κώλο)..

breathe in... :sunglasses: breathe out... :sunglasses:

Επισκέπτης

Καμμένος;;; Γιατί παρακαλώ καμμένος,και όχι αρχιδάτος και μάγκας,που τη γάμησε;;;; ;)

MariaSalonica

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

+ 1000  :rockon: :rockon: :rockon:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην δευτερη ξαδερφη επιτρεπετε

στην πρωτη επιβαλετε...

Κωστας Τσακωνας...δεν θυμαμαι τιτλο ταινιας