Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Ναι, εννοείται. Το φαντασιωνόμουν χρόνια ολόκληρα. Το είχε καταλάβει κιόλας και νομίζω το διασκέδαζε πολύ

oust

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
21
Πόντοι
0
Δεν έχω πρώτη ξαδερφη, αλλα έχω δεύτερες.... Με την μία την φιλοξενησαμε και κοιμηθήκαμε στο ίδιο κρεβάτι εγω 19 και αυτη 18.... Και εγω με το ζόρι κρατιομουνα και αυτή. Κατάλαβε οτι καυλωσα φουλ χαμογελασε και τραβήχτηκε παραπερα. Φυσικά πήγα και τον έπαιξα στο μπάνιο και δεν έκλεισα ματι ολο το βράδυ..... Εταιρο σκηνικό στο χωριό καλοκαιρι δεύτερη ξαδέρφη συνάντηση μετα από χρόνια που ημασταν μικρά, 19 αυτή 16 στα 17 εγώ βγήκαμε παρέα με το γκόμενο της και με φίλη της.... Καταλήξαμε να μου τον παίζει η φίλη της την οποία όταν έχυνα την προσφώνησα με το ονομα της ξαδέρφης..... Ευτυχώς ή δεν το κατάλαβε ή δεν το ειπε στην ξαδέρφη... Μεσηλικας πλεον κοιτάζοντας πίσω μαλακια έκανα έπρεπε να τις είχα πηδήξει και τις 2 και να ήταν αλλιώς η ιστορία τώρα....

Εγγρ.
29 Ιουλ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Πρωτη ξαδερφη οχι αλλα εχω μια θεια που τη λιγουρευομαι εδω και 20 χρονια...μιλαμε για απειρες μαλακιες...εχω καταλαβει πως γουσταρει να την παιρνω ματι,δηλαδη σκυβει επιτηδες να βγει κανα στριγκακι εξω,πεταει κατι ξωβυζα κτλ...εγω κολλαω να κανω την κινηση και μενω παντα με τον πεουλο ανα χειρας...
Ο τολμων νικά! Εκ πείρας στο λεω

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.080
Πόντοι
1.056
Πρώτη ξαδέλφη έχω μια μόνο και αυτή πολύ μακριά από Ελλάδα.
Στα πολύ νιάτα μου όμως είχα μια θεία ώριμη που με ενδιέφερε και την ενδιέφερα και εγώ.......

TonyDOP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2018
Like
3.291
Πόντοι
441
Ήμουν 15 πάνω στις καύλες μου και ήταν 25 η πρώτη μου ξαδέρφη. Πηγαίναμε με τη μανα μου μια φορα σχεδόν κάθε βδομάδα και μέναμε σπίτι της όλη μερα. Και με έβαζε να της κάνω μασάζ. Τον είχε κάνει για τη πάρτη της κάτι παραπάνω από λάστιχο.

Το πουτανάκι κυκλοφορούσε σπίτι με baby doll, χύμα έξω τα μπουτια. Πατουσάρες στη πένα. Πήγαινα και έψαχνα τα συρτάρια της, γεμάτα κωλόστριγκα. Πήγαινε για δουλειά και τρύπωνα στο δωμάτιο της να βαρέσω μαλακία πάνω στο κρεβάτι της, όσο μύριζα τα βρακάκια της.

Μιλάμε για τρέλα μεγάλη, είχα θολώσει.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Πρώτη ξαδέλφη έχω μια μόνο και αυτή πολύ μακριά από Ελλάδα.
Στα πολύ νιάτα μου όμως είχα μια θεία ώριμη που με ενδιέφερε και την ενδιέφερα και εγώ.......
Αχ αυτές οι θείες στην εφηβεία μας.... ζημία μεγάλη

Kavlar

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
49
Πόντοι
0
18 εγώ 19 η πρώτη ξαδέρφη.αβιζη αλλά με κωλαρα!!!! Πιο παλιά την ειχα πάρει μάτι οταν της εκανα πλατες με αγορια να πιπωνει εναν με το ζόρι.. αλλη φάση...Καλοκαίρι Είχα πάει σε νησί τον Κυκλάδων για μια δουλειά για λίγες μέρες και ήρθε και αυτή για βόλτα. Μέναμε μαζί στο ξενοδοχείο σε ξεχωριστό κρεβατι. όταν εμένα μόνος στο δωμάτιό τον έπαιζα στην ιδέα να γαμηθουμε. Έτσι όπως τον έπαιζα άκουσα την πόρτα να ανοίγει.... έβαλα την Πουτσα μου μέσα στο σορτσάκι πλάγια να φουσκώνει και έκανα ότι κοιμάμαι.... μπαίνει μέσα και με βλέπει να" κοιμάμαι " χωρίς μπλούζα και την Πουτσα όρθια,σκαλωσε,στάθηκε κάνα λεπτό και με κοίταζε και μετά ετοιμάστηκε για μπάνιο.. όταν τελείωσε το μπάνιο ,έκανα ότι μόλις ξύπνησα και αυτή έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα...μπαίνω για μπάνιο και ξεκίνησαν τον παίζω από την καυλα ... ξαφνικά βλέπω πάνω απο την κουρτίνα να ανοίγει σιγά σιγά η πόρτα του μπάνιου.... κάνω λίγο εμπρός να δει το παλαμάρι μου από τη άκρη της κουρτίνας που εξεχε στάθηκε για κανένα λεπτό και έβλεπε μόνο την πουτσα μου να την παίζω...λίγο πριν χυσω όλο το μπάνιο έκλεισε την πόρτα...σίγουρα άκουσε τον αναστεναγμό από την καυλα όταν έχισα.... μετά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.....ακόμα το μετανιώνω που δεν της τον έδωσα στο στόμα

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Είχα μια ξαδέρφη καύλα... Μόνιμα στις διακοπές μιλουσαμε για σεξουαλικά θέματα και καυλωναμε και το μεσημέρι μετά το φαγητό ξάπλωνε με το κεφάλι της στο μπούτι μου κοντά στον πουτσο μου...με τρελαινε η καυλιάρα αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166
Είχα μια ξαδέρφη καύλα... Μόνιμα στις διακοπές μιλουσαμε για σεξουαλικά θέματα και καυλωναμε και το μεσημέρι μετά το φαγητό ξάπλωνε με το κεφάλι της στο μπούτι μου κοντά στον πουτσο μου...με τρελαινε η καυλιάρα αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι
Τοσο κοντα αλλα και τοσο μακρια .

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Ηθελε να τον μυριζει .Οτι σου λεω μετα δαχτυλακι με αναμνηση την πουτσιλα
Μια φορά τον είχε πιάσει κιολας, φευγαλαια την ώρα που παίζαμε χαρτιά και τα είχα ακουμπήσει πάνω στον πουτσο μου και πήγε και καλά να τα δει... Γέλασε κιόλας μόλις το έκανε..

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Μικρος ετων δεκαξι ημουν μουροχαυλος δεν επιανα τα σηματα .Δουλευα σε ενα αρτοσυσκευαστηριο το λοιπον και μια πελατισσα με γουσταρε φουλ του φουλ.Ενα πρωινο διαβασα σταυροποδι εφημεριδα στο τραπεζακι με καφεδακι κλπ.Σκαει η πελατισσα αυτη εν τω μεταξυ αφηνε καρτες και καλα ,την αλλη φορα εκανε πως επεσε κατα λαθος πανω μου κλπ Εγω αχαμπαρος .Το λοιπον εκει που διαβασα σκαει η ρουφιανα διπλα μου και με τον δεικτη μου ελεγε τη γραφει εδω εδειχνε ενα αρθρο και πιεσε ταυτοχρονα την πουτσα μου .Τι να λεμε ξυπνησα βρεθηκαμε και την ξεμουνιασα .
Ωραίος ο παίχτης!
Ετών αυτή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom