Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Αυτά μόνο ο @Eraser..Έχεις και βίντεο του kolara! Μήπως το ανταλλάζεις με της Ράλλη;
Αυτά μόνο ο @Eraser..Έχεις και βίντεο του kolara! Μήπως το ανταλλάζεις με της Ράλλη;
Σωστόςστην ξαδερφη και στην θεια παει ακομα πιο βαθια
Ο τολμων νικά! Εκ πείρας στο λεωΠρωτη ξαδερφη οχι αλλα εχω μια θεια που τη λιγουρευομαι εδω και 20 χρονια...μιλαμε για απειρες μαλακιες...εχω καταλαβει πως γουσταρει να την παιρνω ματι,δηλαδη σκυβει επιτηδες να βγει κανα στριγκακι εξω,πεταει κατι ξωβυζα κτλ...εγω κολλαω να κανω την κινηση και μενω παντα με τον πεουλο ανα χειρας...
Και όχι μόνο ξαδέρφες...Έλα να ζωντανέψουμε όλα τα νήματα με ξαδέρφες....
Αχ αυτές οι θείες στην εφηβεία μας.... ζημία μεγάληΠρώτη ξαδέλφη έχω μια μόνο και αυτή πολύ μακριά από Ελλάδα.
Στα πολύ νιάτα μου όμως είχα μια θεία ώριμη που με ενδιέφερε και την ενδιέφερα και εγώ.......
Ναι, έκανε κάποιες "ζημιές" αλλά δεν με πείραξε καθόλουΑχ αυτές οι θείες στην εφηβεία μας.... ζημία μεγάλη
Τοσο κοντα αλλα και τοσο μακρια .Είχα μια ξαδέρφη καύλα... Μόνιμα στις διακοπές μιλουσαμε για σεξουαλικά θέματα και καυλωναμε και το μεσημέρι μετά το φαγητό ξάπλωνε με το κεφάλι της στο μπούτι μου κοντά στον πουτσο μου...με τρελαινε η καυλιάρα αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι
Ισχύει... Το ήξερε όμως ότι με καυλωνει και το έκανε επίτηδες...Τοσο κοντα αλλα και τοσο μακρια .
Ηθελε να τον μυριζει .Οτι σου λεω μετα δαχτυλακι με αναμνηση την πουτσιλαΙσχύει... Το ήξερε όμως ότι με καυλωνει και το έκανε επίτηδες...
Μια φορά τον είχε πιάσει κιολας, φευγαλαια την ώρα που παίζαμε χαρτιά και τα είχα ακουμπήσει πάνω στον πουτσο μου και πήγε και καλά να τα δει... Γέλασε κιόλας μόλις το έκανε..Ηθελε να τον μυριζει .Οτι σου λεω μετα δαχτυλακι με αναμνηση την πουτσιλα
Ωραίος ο παίχτης!Μικρος ετων δεκαξι ημουν μουροχαυλος δεν επιανα τα σηματα .Δουλευα σε ενα αρτοσυσκευαστηριο το λοιπον και μια πελατισσα με γουσταρε φουλ του φουλ.Ενα πρωινο διαβασα σταυροποδι εφημεριδα στο τραπεζακι με καφεδακι κλπ.Σκαει η πελατισσα αυτη εν τω μεταξυ αφηνε καρτες και καλα ,την αλλη φορα εκανε πως επεσε κατα λαθος πανω μου κλπ Εγω αχαμπαρος .Το λοιπον εκει που διαβασα σκαει η ρουφιανα διπλα μου και με τον δεικτη μου ελεγε τη γραφει εδω εδειχνε ενα αρθρο και πιεσε ταυτοχρονα την πουτσα μου .Τι να λεμε ξυπνησα βρεθηκαμε και την ξεμουνιασα .
22Ωραίος ο παίχτης!
Ετών αυτή;