μην γινεσαι νταλμπαιομπ
Έχεις πάρε δώσε με Pacman τύπε;
μην γινεσαι νταλμπαιομπ
Έχεις πάρε δώσε με Pacman τύπε;
ρωσσικα ειναι τυπε
Ποια ρωσικα ρε τρομαρα σου. Που τα μαθες αυτα τα ρωσικα ρε τυπε εκανες ιδιαιτερο με ρωσοποντιο με ασπρη καλτσα φορμα και σπαρπινι? javascript:void(0);
και στις δευτερες δεν λεμε οχικαι δω γαμαμε ξαδελφες τρητες αμα λαχει
Ενας φιλος, ειχε μονο ξαδερφες απο το σοι της μανας του και νταραβεριζονταν κυριως με αυτες απο μικρα παιδια συν φυσικα την αδερφη του και καποιες απο τις θειες, τον τρελαιναν τα γυμνα τους ποδια, πατουσακια, δακτυλακια και τα σχετικα και τα χαιδευε στα μουλωχτα και χαριεντιζονταν στο πολυ χαλαρο...
Στα 18 του(πριν πολλα χρονια) γνωρισε τον πρωτο μεγαλο ερωτα της ζωης του, εφαγε τρελη καψουρα, αυτη τον παρατησε καποια στιγμη, αυτος ειχε σαν προτυπο αυτου του ειδους τις "παραξενες" επαφες με τις ξαδερφες του και δεν μπορουσε να ανταποκριθει και επεσε σε βαθια καταθλιψη απο τα 19 υστερα απο την απορριψη που εφαγε...
Δοκιμασε και αλλες σχεσεις, πηγαινε σε πουτανες, βιζιτες και τα σχετικα ενω εχουμε "περπατησει" και μαζι...
Παρολα αυτα, δε συνηλθε ποτε...
Είδωλοεμενα παλι η τρεις ειναι μουναρες, πρωτες ξαδερφες ομως τι να το κανεις.
Εχω εναν φιλο με τον οποιο εχουμε χαθει τον Γιωργο...πιτσιρικαδες καναμε πολυ παρεα...το παιδι μιλαμε για καψιμο τελειως..τσοντακιας φουλ,πηγαιναμε μπουρδελοτσαρκες και ολο απογοητευμενος εφευγε γιατι μιια εχυνε αμεσως και μια δεν εχυνε ποτε,οποτε ηθελε να γαμησει με παιρνε μαζι του και πληρωνε αυτος και τα δικα μου μιλαμε για γελια οποτε βγαιναμε μαζι.
Λοιπον αυτος ειχε παθει πλακα με την ξαδερφη του...την ειχα δει....μουναρος πρωτος μιλαμε για κωλοτρυπιδα πρωτη,αυτη κοιμοτανε που και που απ οσο ξερω στο σπιτι του στο καναπε,και ο μαλακας μια μερα τον επαιζε ενω κοιμοτανε αυτη...και πηγε και της εχυσε φορμα και μεση που ηταν ακαλυπτη,και πεταχτηκε αυτη γιατι τρομαξε τα επιασε με το χερι να δει τι εγινε ,καταλαβε τι ηταν...τον κοιταξε με ενα υφος και καλα τι εγινε...σηκωθηκε την επιασαν τα γελια μουλοχτα και πλυθηκε...και δεν του ειπε τιποτα,
οταν το ειχαμε μαθει στη παρεα αυτο ...ειχαμε ουρλιαξει στα γελια.
Θα ττον ξαναπαρω τηλ τετοια ατομα δεν πρεπει να τα χανουμε
Πού σε χάνουμε, πού σε βρίσκουμε, όλο σε κάτι νήματα με θειες, ξαδέρφες, κουμπάρες και πεθερές...Διαμαντάκι!
Πού σε χάνουμε, πού σε βρίσκουμε, όλο σε κάτι νήματα με θειες, ξαδέρφες, κουμπάρες και πεθερές...
Πού σε χάνουμε, πού σε βρίσκουμε, όλο σε κάτι νήματα με θειες, ξαδέρφες, κουμπάρες και πεθερές...
Ο sevagio πιστευει στις οικογενειακες αξιες.
Για αυτο αγαπα τα μελη που ειμαστε οικογενεια.
Οι επισκεπτες ειναι οι αντιπαθητικοι γειτονες!
Και προφανώς κάνει πράξη τα λόγια της Μητέρας Τερέζας:Ο sevagio πιστευει στις οικογενειακες αξιες.
Για αυτο αγαπα τα μελη που ειμαστε οικογενεια.
Οι επισκεπτες ειναι οι αντιπαθητικοι γειτονες!
Μια ιστορία από το μακρινό 2013..αγνά χρόνια..εμενα παλι η τρεις ειναι μουναρες, πρωτες ξαδερφες ομως τι να το κανεις.
Εχω εναν φιλο με τον οποιο εχουμε χαθει τον Γιωργο...πιτσιρικαδες καναμε πολυ παρεα...το παιδι μιλαμε για καψιμο τελειως..τσοντακιας φουλ,πηγαιναμε μπουρδελοτσαρκες και ολο απογοητευμενος εφευγε γιατι μιια εχυνε αμεσως και μια δεν εχυνε ποτε,οποτε ηθελε να γαμησει με παιρνε μαζι του και πληρωνε αυτος και τα δικα μου μιλαμε για γελια οποτε βγαιναμε μαζι.
Λοιπον αυτος ειχε παθει πλακα με την ξαδερφη του...την ειχα δει....μουναρος πρωτος μιλαμε για κωλοτρυπιδα πρωτη,αυτη κοιμοτανε που και που απ οσο ξερω στο σπιτι του στο καναπε,και ο μαλακας μια μερα τον επαιζε ενω κοιμοτανε αυτη...και πηγε και της εχυσε φορμα και μεση που ηταν ακαλυπτη,και πεταχτηκε αυτη γιατι τρομαξε τα επιασε με το χερι να δει τι εγινε ,καταλαβε τι ηταν...τον κοιταξε με ενα υφος και καλα τι εγινε...σηκωθηκε την επιασαν τα γελια μουλοχτα και πλυθηκε...και δεν του ειπε τιποτα,
οταν το ειχαμε μαθει στη παρεα αυτο ...ειχαμε ουρλιαξει στα γελια.
Θα ττον ξαναπαρω τηλ τετοια ατομα δεν πρεπει να τα χανουμε
Μια ακόμα αγνή ιστορία από τότε που οι οικογένειες ήταν ακόμα δεμένες..Εγω ειχα παρει την ξαδερφη οταν ηταν 18 την φιλοξενουσαμε στο σπιτι για μερικες ημερες οταν ειχε ερθει απ το χωριο για να δωσει εξετασεις να μπει στην αστυνομια!
Θα πρεπε να ντρεπομαι οπως ειπε η μανα μου τοτες? :'(
Και προφανώς κάνει πράξη τα λόγια της Μητέρας Τερέζας:
Αν θέλεις να δουλέψεις για την παγκόσμια ειρήνη, πήγαινε σπίτι σου και γάμα την οικογένειά σου.
Ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.