lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Διὰ τὸν κ. ὑπερμῦν ἐνδεχομένως τὸ Κατὺν ἦτο κάτι... ἄκομψον
Κονταροχτυπιέστε με την Δρόμα για την πρώτη θέση του stalker μηνυμάτων.
Διὰ τὸν κ. ὑπερμῦν ἐνδεχομένως τὸ Κατὺν ἦτο κάτι... ἄκομψον
Τι σχέση έχει αυτό με το προκείμενο; Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την προέλευση των δολοφόνων του 44χρονου.
Μην κάνεις σαν τους αμερικάνους του στυλ "η κυβέρνηση μας κρύβει γεγονότα, άρα έπεσε ιπτάμενος δίσκος στο Ρόσγουελ".
για το αλλο περιστατικο παντως ΚΑΙ αυτος υποθεσεις κανει και προσωπικα συμπερασματα βγαζει!!! Οποτε δε μιλαμε για φιδια, μιλαμε για ανυπαρκτες επιβεβαιωσεις ή αποδειξεις της αποψεως οτι ηταν χρυσαυγιτες αυτοι που χτυπησαν τον μεταναστη.Ο γκάμπα δεν υπάρχει περίπτωση να γράψει κάτι αν δεν είναι διασταυρωμένο.
Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση φίλος του γκάμπα (που σημαίνει φιλτραρισμένος) να πουλάει φίδια..
ΥΠΕΘΕΣΑ οτι η ΕΛΑΣ ειναι απολυτως αξιοπιστη και ο γκαμπαντου ΚΑΘΟΛΟΥ για να παμε παρακατω.Δεν νομίζω ότι είπα συγκεκριμένο μέλος μαλάκα. Αυτό είναι δική σου έμπνευση.
Το σκηνικό όμως είναι τελείως διαφορετικό από μια επίσημη ανακοίνωση.
Συμφωνείτε ότι η γνώμη των επιτροπών και των λαικών δικαστηρίων είναι βαρύτερη στη προσαγωγή υπόπτων από τη αστυνομία;Διὰ τὸν κ. ὑπερμῦν ἐνδεχομένως τὸ Κατὺν ἦτο κάτι... ἄκομψον
Μην αμολάς άσχετα τώρα.
Δεν ξέρω αν η σωστή λέξη είναι το "αμφισβητώ" την εθνικότητα.
Νομίζω πως ποιο σωστό είναι το δε γνωρίζω την εθνικότητα..
Το Κατυν δεν το προλαβα,προλαβα ομως τις βομβες στις εκκλησιες των κοπτων την πρωτοχρονια.Διὰ τὸν κ. ὑπερμῦν ἐνδεχομένως τὸ Κατὺν ἦτο κάτι... ἄκομψον
Συμφωνείτε ότι η γνώμη των επιτροπών και των λαικών δικαστηρίων είναι βαρύτερη στη προσαγωγή υπόπτων από τη αστυνομία;
τις βομβες στις εβραϊκες συναγωγες στην Κρητη τις προλαβες?Το Κατυν δεν το προλαβα,προλαβα ομως τις βομβες στις εκκλησιες των κοπτων την πρωτοχρονια.
Που τις εβαλαν κατι πρακτορια του Μουμπαρακ,καρατσεκαρισμενα πλεον.
Εγραψες κανα ωραιο τοτε περι ισλαμικης απειλης,η να μην μπω στον κοπο?
ΥΠΕΘΕΣΑ οτι η ΕΛΑΣ ειναι απολυτως αξιοπιστη και ο γκαμπαντου ΚΑΘΟΛΟΥ για να παμε παρακατω.
Το Κατυν δεν το προλαβα,προλαβα ομως τις βομβες στις εκκλησιες των κοπτων την πρωτοχρονια.
Που τις εβαλαν κατι πρακτορια του Μουμπαρακ,καρατσεκαρισμενα πλεον.
Εγραψες κανα ωραιο τοτε περι ισλαμικης απειλης,η να μην μπω στον κοπο?
Τύπε, γουστάρεις λεξούλα ε;
Από τότε που την έγραψα, την χρησιμοποιείς τακτικά.
Χαίρομαι που έμαθες κάτι εδώ μέσα.
η αληθεια δεν θα αλλαξει παντως...
Δεν είμαι τακτικός αναγνώστης των μηνυμάτων σου.
Σε ποια λέξη αναφέρεσαι?
τυπε οι φονιαδες ηταν νεφελιμτις βομβες στις εβραϊκες συναγωγες στην Κρητη τις προλαβες?
ποιοι τις ειχαν βαλει? οι χρυσαυγιτες δεν ελεγαν?
Δεν αξιολογησα.Άλλο είναι να αξιολογείς την αξιοπιστία, και άλλο την νοημοσύνη.
Απλά μάλλον γουστάρεις να βάζεις σάλτσες, μπας και γίνει κανένα άρπαγμα.