Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Δεν ξέρω αν την έχεις πρωτοχρησιμοποιήσει εσύ εδώ μέσα αυτή τη λέξη, πάντως δεν την πήρα από εσένα ούτε από κανέναν άλλο.

Αν πάντως σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα στο μέλλον μπορώ να βάζω copyright streetwalker από δίπλα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Η αλήθεια ποτέ δεν αλλάζει απλά δεν την ξέρουμε ακόμα.
Δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν οι φονιάδες του 44χρονου. Δε θα πέσω από τα σύννεφα ούτε αν είναι Έλληνες ούτε αν είναι αλλοδαποί. Εδώ μπερδεύεσαι. Είναι τόσο έντονη η επιθυμία σου να είναι αλλοδαποί οι δράστες που πιστεύεις πως εγώ έχω κάποια επιθυμία εθνικότητας γι'αυτούς.
Όπως έχω ξαναπεί πως το εθνίκι είναι εθνίκι είτε έλληνας είτε τούρκος είτε ότι σκατά θες, έτσι ακριβώς ο φονιάς είναι φονιάς.
Το να βγαίνει η ΓΑΔΑ και ν'ανακοινώνει πως οι δράστες είναι αλλοδαποί (αν το έχει κάνει) και να παίρνουν αμπάριζα τα χρυσαύγουλα με τα κατσαβίδια είναι άλλο..
για πολλοστη φορα να επαναλαβω λοιπον πως διαφωνω με τετοιου ειδους επιδρομες απο οπου και αν προερχονται!

η δουλεια της διατηρρησης της εννομης ταξης ειναι της αστυνομιας και εαν αυτη αδυνατει, του στρατου!

οι χρυσαυγιτες αφορμη εψαχναν και η ιδια η κατασταση που επικρατει στο κεντρο και για την οποια διαμαρτυρεται ολος ο κοσμος, τους την εδωσε σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα!  Οταν λοιπον ξερεις πως καποιοι περιμενουν πως και πως μια τετοια αφορμη και συ με τη σταση σου, ειτε λεγεσαι αντιφα ή αναρχικος, ή αριστερος,κ.λ.π. φροντιζεις να τους δοθει, τοτε ΕΣΥ εισαι ο μαλακας (οχι προσωπικα) και οχιαυτος ο οποιος σε εχει προειδοποιησει για τους σκοπους του!

ελπιζω σε αυτο να συμφωνουμε...

Επισκέπτης
Μάλιστα μεγίστη ἀντίφασις ἐμποδίζουσα τὴν ἀνέλιξιν μου εἰς τὰς ἐθνικοσοσιαλιστικὰς τάξεις εἶναι ἡ συμπάθειὰ μου πρὸς τοὺς Ἰσραηλινοὺς εἰς ἑκάστην σύρραξιν ἐν μέσῃ Ἀνατολή.
Χεσε μας ρε φιδεμπορα τωρα.

Αφου κοτζαμ Πλευρης senior δεν βγαζει αχνα οταν ο αρχηγος αποφασιζει οτι τα κουμπαρλικια με τους οβριους ειναι για το καλο του εθνους.

Μη σου πω οτι ακομη και ο τουρκοσπορος γουσταρει σκουφακι και περιτομη.

Επισκέπτης
Οταν λοιπον ξερεις πως καποιοι περιμενουν πως και πως μια τετοια αφορμη και συ με τη σταση σου, ειτε λεγεσαι αντιφα ή αναρχικος, ή αριστερος,κ.λ.π. φροντιζεις να τους δοθει, τοτε ΕΣΥ εισαι ο μαλακας (οχι προσωπικα) και οχιαυτος ο οποιος σε εχει προειδοποιησει για τους σκοπους του!
Μπραβο συντροφε Μεμο,καλα τα λες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε οι φονιαδες ηταν νεφελιμ
και τον σκοτωσαν γιατι ηταν απεσταλμενος των ελ
ενας πολεμος μεταξυ τους εχει αρχισει
τα λεγε ο λιακοπουλος :2funny:
απολυτε τυπε, κοιτα τωρα πως ξηγιεται η προεδραρα στις σωστες δημοκρατιες

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τύπε, γουστάρεις λεξούλα ε;
Από τότε που την έγραψα, την χρησιμοποιείς τακτικά.

Χαίρομαι που έμαθες κάτι εδώ μέσα.

ναι γτ χρησιμοποιειται κ τοσο σπανια που δε θα μπορουσε να την μαθει απο αλλου.
λακη αναψε μια λαμπαδα στο μποι του για την εμπλουτιση του λεξιλογιου σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω δεν την ηξερα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Πράμα που βρήκε ο άλλος τώρα για να με κατηγορήσει.....

Μάλλον θα ακολουθήσω κι εγώ το δρόμο του περσόνα που βρήκε το Θεό. Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση.

Επισκέπτης
οι χρυσαυγιτες αφορμη εψαχναν και η ιδια η κατασταση που επικρατει στο κεντρο και για την οποια διαμαρτυρεται ολος ο κοσμος, τους την εδωσε σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα!  Οταν λοιπον ξερεις πως καποιοι περιμενουν πως και πως μια τετοια αφορμη και συ με τη σταση σου, ειτε λεγεσαι αντιφα ή αναρχικος, ή αριστερος,κ.λ.π. φροντιζεις να τους δοθει, τοτε ΕΣΥ εισαι ο μαλακας (οχι προσωπικα) και οχιαυτος ο οποιος σε εχει προειδοποιησει για τους σκοπους του!

ελπιζω σε αυτο να συμφωνουμε...

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι χρυσαυγίτες δεν άρπαξαν την αφορμή ούτε από τον αναρχικό χώρο ούτε καν από τους μετανάστες.
Άρπαξαν την αφορμή από ένα φονικό με στόχο την κλοπή μιας γαμημένης κάμερας από έναν δύο δεν ξέρω κι εγώ πόσους στυγνούς εγκληματίες..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Ο Γκαμπαντου βεβαιως διαφωνει με την ανακοινωση της ΕΛΑΣ για το δευτερο φονικο,αυτο του Μπαγκλαντεσιανου,αλλα ας πουμε οτι η ΕΛΑΣ λεει την αληθεια και ο γκαμπα ειναι μαλακας.

Φυσικά και δεν αξιολόγησες ο ίδιος. Απλά πέρασες μια αξιολόγηση σε δικό μου επιχείρημα.

Προφανώς αυτός που δεν έχει αξιοπιστία είναι αναξιόπιστος.
Ίσως και αυτός που δεν έχει αξιόπιστες πηγές.
Μπορεί και να είναι λιγότερο αξιόπιστος από κάποιον άλλο.

Επίσης αυτός που δεν λέει την αλήθεια είναι ψεύτης.

Κανένας εκ των δύο βέβαια, δεν είναι μαλάκας.

Πολύ χοντρό εννοιολογικό άλμα για κάποιον που συνήθως κάνει τραμπάλα στις λέξεις, δεν νομίζεις;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω δεν την ηξερα.

δικηγορος κ να μην την ξερεις? :|

δεν παιρνεις υποθεσεις για ασφαλιστικα μετρα κ τετοια?

Πράμα που βρήκε ο άλλος τώρα για να με κατηγορήσει.....

Μάλλον θα ακολουθήσω κι εγώ το δρόμο του περσόνα που βρήκε το Θεό. Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση.

καλα δαλαι κ εσυ. χαιρετισματα στον ριτσαρντ γκιρ  :boobies:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι χρυσαυγίτες δεν άρπαξαν την αφορμή ούτε από τον αναρχικό χώρο ούτε καν από τους μετανάστες.
Άρπαξαν την αφορμή από ένα φονικό με στόχο την κλοπή μιας γαμημένης κάμερας από έναν δύο δεν ξέρω κι εγώ πόσους στυγνούς εγκληματίες..
τρεις ηταν και ηταν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! χωνεψε το επιτελους!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
καλα δαλαι κ εσυ. χαιρετισματα στον ριτσαρντ γκιρ  :boobies:

The+Dalai++Lama+Richard+Gere.jpg