Η αλήθεια ποτέ δεν αλλάζει απλά δεν την ξέρουμε ακόμα.
Δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν οι φονιάδες του 44χρονου. Δε θα πέσω από τα σύννεφα ούτε αν είναι Έλληνες ούτε αν είναι αλλοδαποί. Εδώ μπερδεύεσαι. Είναι τόσο έντονη η επιθυμία σου να είναι αλλοδαποί οι δράστες που πιστεύεις πως εγώ έχω κάποια επιθυμία εθνικότητας γι'αυτούς.
Όπως έχω ξαναπεί πως το εθνίκι είναι εθνίκι είτε έλληνας είτε τούρκος είτε ότι σκατά θες, έτσι ακριβώς ο φονιάς είναι φονιάς.
Το να βγαίνει η ΓΑΔΑ και ν'ανακοινώνει πως οι δράστες είναι αλλοδαποί (αν το έχει κάνει) και να παίρνουν αμπάριζα τα χρυσαύγουλα με τα κατσαβίδια είναι άλλο..
για πολλοστη φορα να επαναλαβω λοιπον πως διαφωνω με τετοιου ειδους επιδρομες απο οπου και αν προερχονται!
η δουλεια της διατηρρησης της εννομης ταξης ειναι της αστυνομιας και εαν αυτη αδυνατει, του στρατου!
οι χρυσαυγιτες αφορμη εψαχναν και η ιδια η κατασταση που επικρατει στο κεντρο και για την οποια διαμαρτυρεται ολος ο κοσμος, τους την εδωσε σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα! Οταν λοιπον ξερεις πως καποιοι περιμενουν πως και πως μια τετοια αφορμη και συ με τη σταση σου, ειτε λεγεσαι αντιφα ή αναρχικος, ή αριστερος,κ.λ.π. φροντιζεις να τους δοθει, τοτε ΕΣΥ εισαι ο μαλακας (οχι προσωπικα) και οχιαυτος ο οποιος σε εχει προειδοποιησει για τους σκοπους του!
ελπιζω σε αυτο να συμφωνουμε...