Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καμμια συλλογικη ευθυνη,μια καθαρα φασιστικη ιδεα παρεπιμπτοντως.

Στην οποία είσαι και ο πρώτος διδάξας ως υμνητής της πηγάδας και των ομαδικών εκτελέσεων χωρίς δίκη.

Ο καθενας το κουμαντο του,ξαναλεμε.

Δεν θα εφυσηχασει το απολιτικ τσολι,και το καθε απολιτικ τσολι,ριχνοντας τις ευθυνες"στην πουτανα την κενωνια"γιατι στηριζει φασιστες.

Δε θα σου πω για αυτήν. Αυτή και ο κάθε άλλος θα το κάνει από αντίδραση (που δεν θα το κάνει πιστεύω). Αλλά ακόμη και τα μέλη της Χρυσής Αυγής θεωρείς ότι είναι διαβασμένα άτομα και κατέχουν τα περί Εθνικοσοσιαλισμού; Όλοι; Πες λίγοι καθοδηγητές. Οι υπόλοιποι κατέχουν απ' έξω κι ανακατωτά την ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμου; Τρίχες κατσαρες σου λέω εγω...

Αυτό είναι αντίδραση του κόσμου σε κάτι. Αλλά κάτσε πρώτα να δούμε και καμμια-δύο δημοσκοπήσεις ακόμη. Άμα περνάει και τη Μπακογιάννη πάει να πει ότι λαμβάνει διαστάσεις το φαινόμενο.

Και θυμήσου κάτι... ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ αυτό από μόνο του.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ειπα και εγω,το ειπαν και αλλοι.

Καθαριστε απο ΠΡΕΖΑ(μακραν το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ προβλημα)και πουτανες και η εγκληματικοτητα εχει πεσει ΧΑΛΑΡΑ 50%.

Αντι για αυτο σε φαση"οτι θυμαμαι χαιρομαι"αρχισες τα περι ασυλου και σουπαμουπες.

Αυτό ήταν ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ και ένα πολύ καλό παράδειγμα που θα απεδείκνυε ότι είσαι υπέρ του μπουρδέλου και του μπαχάλου. Δε διαφωνώ ότι πρέπει να φύγει η πρέζα φυσικά. Με κάποιο τρόπο να απεξαρτηθούν οι άνθρωποι και να τελειώσουμε οριστικώς με το χάλι αυτό.

Αλλά αυτό είναι τεράστια κουβέντα. Το άλλο που σου έλεγα με το Πανεπιστήμιο (όχι το άσυλο) ήταν πολύ μικρή κουβέντα. Σύντομη και ενδεικτική των διαφορετικών προθέσεων και προτεραιοτήτων μας.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  Καμμια ευθυνη δεν αποδεχομαι εγω παντως
  Ουτε εγω τους εφερα,ουτε και τους θελω-αλλα αυτο δεν θα με κανει να τους μισησω
  Μισω αυτους που τους κουβαλησαν εδω,φτανει
  Και ΝΑΙ τους χρησιμοποιησα και εγω στο κτημα 
  Ομως ΜΠΟΡΟΥΣΑ και πριν απο αυτους,οπως μπορω και τωρα που δεν βρισκεις ουτε ρουθουνι
  να κανεις μια δουλεια στο κτημα....

Καποιοι ομως εβγαλαν εκατομυρια απο τις πλατες τους...

Αυτό ακριβώς λέω. Ο ένας στο κτήμα ο άλλος να ρίξει μπετά τη νύχτα στο αυθαίρετό του, η άλλη για εσωτερική να της φυλάει και μεγαλώνει το παιδί, η τρίτη για οικιακή βοηθό. Συν του ότι όλα αυτά είναι μαύρα αλλά αυτό είναι οικονομικό θέμα.

Κακά τα ψέμματα. Γλυκαθήκαμε σαν κοινωνία από το τσαμπέ και μπήκε στο λεξιλόγιο του λαού η λέξη Αλβανός με την έννοια του εργάτη και με την έννοια του χαμάλη. Δεν κάναμε τίποτε για αυτό και τώρα;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Kαι κατι ακομη για το θεμα εγκληματικοτητα.

Τους μαυρουληδες με τις μαιμουδιες,τα πακια ρακοσυλλεκτες και λοιπα,ΔΕΝ τους θεωρω εγκληματιες.

Δεν θεωρώ ότι στην έννοια της εγκληματικότητας εμπεριέχεται και το οικονομικό έγκλημα. Δεν είμαι νομικός βέβαια. Άλλο ληστεύω, δέρνω, μπουκάρω σε σπίτια κι άλλο αυτό.

Και κάτι άλλο... Τις μαϊμουδιές ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! Άμα δεν αγόραζε κανείς, δεν θα μπορούσαν να πουλήσουν. ΑΠΛΟ!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν θεωρώ ότι στην έννοια της εγκληματικότητας εμπεριέχεται και το οικονομικό έγκλημα. Δεν είμαι νομικός βέβαια. Άλλο ληστεύω, δέρνω, μπουκάρω σε σπίτια κι άλλο αυτό.

Και κάτι άλλο... Τις μαϊμουδιές ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! Άμα δεν αγόραζε κανείς, δεν θα μπορούσαν να πουλήσουν. ΑΠΛΟ!

Θα διαφωνήσω στον χαρακτηρισμό ως μη έγκλημα- το λαθρεμπόριο είναι σοβαρότατο αδίκημα με πάρα πολλές προεκτάσεεις- από το δουλεμπόριο των μικροπωλητών μέχρι την φοροδιαφυγή- εισφοροδιαφυγή και το κλείσιμο των νόμιμων επιχειρήσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Θα συμφωνήσω ότι τα κυκλώματα των λαθρεμπόρων τα έχουμε τροφοδοτήσει εμείος αγοράζοντας τέτοια προϊόντα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα διαφωνήσω στον χαρακτηρισμό ως μη έγκλημα- το λαθρεμπόριο είναι σοβαρότατο αδίκημα με πάρα πολλές προεκτάσεεις- από το δουλεμπόριο των μικροπωλητών μέχρι την φοροδιαφυγή- εισφοροδιαφυγή και το κλείσιμο των νόμιμων επιχειρήσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Καλά είναι σίγουρο ότι με τη στενή έννοια του όρου είναι αδίκημα. Ο συλλογισμός μου ήταν στο κατα πόσο εντάσσεται στην έννοια της εγκληματικότητας ο λαθρέμπορος τσιγάρων που κρύβει τα λαθραία του στην απέναντι πολυκατοικία στο παρτέρι κάθε Δευτέρα που έχει λαϊκή και προσπαθεί να τα πουλήσει στους περαστικούς.

Δηλαδή όταν λέμε ότι η περιοχή έχει υψηλή εγκληματικότητα εάν μπορούμε να το βασίσουμε μόνο στην παρουσία του λαθρεμπόρου. Μπορούμε;  :huh:

Θα συμφωνήσω ότι τα κυκλώματα των λαθρεμπόρων τα έχουμε τροφοδοτήσει εμείος αγοράζοντας τέτοια προϊόντα...

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ!  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλά είναι σίγουρο ότι με τη στενή έννοια του όρου είναι αδίκημα. Ο συλλογισμός μου ήταν στο κατα πόσο εντάσσεται στην έννοια της εγκληματικότητας ο λαθρέμπορος τσιγάρων που κρύβει τα λαθραία του στην απέναντι πολυκατοικία στο παρτέρι κάθε Δευτέρα που έχει λαϊκή και προσπαθεί να τα πουλήσει στους περαστικούς.

ναι γιατί ο μικρολαθ΄ρεμπορος είναι μέλος συνήθως μιας ομάδας που προστατεύεται από ομάδα μπράβων (νταβατζήδων) στην χειρότερη,ή αντεξουσιαστών (στην καλύτερη) οι οποίοι είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση να επέμβουν ...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι γιατί ο μικρολαθ΄ρεμπορος είναι μέλος συνήθως μιας ομάδας που προστατεύεται από ομάδα μπράβων (νταβατζήδων) στην χειρότερη,ή αντεξουσιαστών (στην καλύτερη) οι οποίοι είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση να επέμβουν ...

Δεν ξέρω τα των κυκλωμάτων. Οπότε πάω πάσο...

Αλλά... υπάρχει διασύνδεση αντιεξουσιαστικού χώρου με λαθρεμπορία;  :new_shocked:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο και η ανάληψη ευθύνης: athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/pente.doc

Αυτό απλά για να μην έχουμε αμφιβολία ποιος είναι πίσω από την επίθεση.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

+

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τωρα ο Αλβανός ειναι τεχνίτης στη χειρότερη, συχνά εργολάβος και απασχολεί προσωπικό. Εχει κεφάλαιο σε ΜΕΤΡΗΤΟ και ειναι μάγκας.

Να σου πω κάτι;

ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ

Πήγαν σε ξένη χώρα και πρόκοψαν και τώρα διαφεντεύουν κιόλα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δηλαδή όταν λέμε ότι η περιοχή έχει υψηλή εγκληματικότητα εάν μπορούμε να το βασίσουμε μόνο στην παρουσία του λαθρεμπόρου. Μπορούμε;  :huh:

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ!  :2funny:

Επαναλαμβάνω...
Πίσω από τον τυπάκο που έχει απλώσει στην Πατησίων κρύβεται οργανωμένο έγκλημα με πολλαπλές προεκτάσεις...
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρεπει να φάω στη μάπα και τον αφρικανό/πακιστανό πωλητη.
Απλά αυτός θα απελαθεί και ο αρχιλαθρέμπορας, έλληνας ή ξένος θα πάει για καμια δεκαριά χρόνια φυλακή, με δήμευση περιουσίας.
Απλό, νόμιμο και ηθικό.

Αλλά... υπάρχει διασύνδεση αντιεξουσιαστικού χώρου με λαθρεμπορία;  :new_shocked:

Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο και η ανάληψη ευθύνης: athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/pente.doc

Αυτό απλά για να μην έχουμε αμφιβολία ποιος είναι πίσω από την επίθεση.

Το άλλο το ακούσατε;

Που ξεμπούκαραν από τη Βίλλα Αμαλίας και κατέβηκαν και πήραν τα λουλούδια από τον τόπο δολοφονίας του 44χρονου;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ξέρω τα των κυκλωμάτων. Οπότε πάω πάσο...

Αλλά... υπάρχει διασύνδεση αντιεξουσιαστικού χώρου με λαθρεμπορία;  :new_shocked:

η διασύνδεση που βλέπω είναι η προστασία που παρέχεται από τους "αντιεξουσιαστές" σε κάθε προσπάθεια των αρχών να τους σταματήσουν...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το άλλο το ακούσατε;

Που ξεμπούκαραν από τη Βίλλα Αμαλίας και κατέβηκαν και πήραν τα λουλούδια από τον τόπο δολοφονίας του 44χρονου;

Την ίδια στιγμή που οι ματατζήδες έκαναν μαζικές προσαγωγές χρυσαύγουλων να υποθέσω;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θέλω να πιστεύω ότι είναι ράδιο αρβύλα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Την ίδια στιγμή που οι ματατζήδες έκαναν μαζικές προσαγωγές χρυσαύγουλων να υποθέσω;

Δεν μου φαίνεται και απίστευτο. Τους έχω ικανούς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

που να ακούσεις και πως σκούζουν για χτέ ςπου τους μαζέψανε σε διάρκεια αφισοκόλλησης.. σαν πουτανίτσες που τις κωλογαμάνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom