Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απλα πραματα,ο καθενας τις ευθυνες του.

Ευθύνη όλων μας που ανεχθήκαμε αυτήν την χρονίζουσα κατάσταση.

Μην πω βολευτήκαμε κιόλας χρησιμοποιόντας τους για ανασφάλιστη εργασία είτε εσωτερικές, είτε οικιακές βοηθοί είτε μερεμέτια είτε να ψωνίσουμε την απομίμα φθηνά κι αφορολόγητα είτε ό, τι άλλο θέλεις. Συλλογική ευθύνη κοινωνίας...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Οπότε, you can hardly blame her...

Για το ότι φοβάται you can hardly blame her. You cannot blame her at all actually.

Για το ότι νομίζει ότι ψηφίζοντας χρυσά αυγά θα της φύγει ο φόβος you can blame her all day long. Αυτήν και την κλούβια της κεφάλα. Κι ένα σκασμό άλλους αλλά ας μην μπούμε πάλι στο τριπάκι του ποιος φταίει. Χίλιες φορές τα έχουμε πει.

Πάντως αν είναι καλό μ'νάκι έχε την από κοντά. Μπορεί να μη φοβάται, απλά να σε ήθελε παρέα  :grin:

Επισκέπτης

Μην πω βολευτήκαμε κιόλας χρησιμοποιόντας τους για ανασφάλιστη εργασία είτε εσωτερικές, είτε οικιακές βοηθοί είτε μερεμέτια είτε να ψωνίσουμε την απομίμα φθηνά κι αφορολόγητα είτε ό, τι άλλο θέλεις. Συλλογική ευθύνη κοινωνίας...
Καμμια συλλογικη ευθυνη,μια καθαρα φασιστικη ιδεα παρεπιμπτοντως.

Ο καθενας το κουμαντο του,ξαναλεμε.

Δεν θα εφυσηχασει το απολιτικ τσολι,και το καθε απολιτικ τσολι,ριχνοντας τις ευθυνες"στην πουτανα την κενωνια"γιατι στηριζει φασιστες.

Επισκέπτης
Α, και κάτι άλλο!

Εγώ μιλάω από θέση ισχύος. Εμένα 1/100 να μου επιτεθούν στο δρόμο. Πάντα κυκλοφορώ ελεύθερα. Ίσως κι εσύ. Δεν ισχύει το ίδιο με αυτήν όμως. Και με όλες τις γυναίες βέβαια. Αυτή περπατάει και κοιτάει πάνω από τα αυτιά να δει τι γίνεται τριγύρω.

Οπότε, you can hardly blame her...
Το ειπα και εγω,το ειπαν και αλλοι.

Καθαριστε απο ΠΡΕΖΑ(μακραν το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ προβλημα)και πουτανες και η εγκληματικοτητα εχει πεσει ΧΑΛΑΡΑ 50%.

Αντι για αυτο σε φαση"οτι θυμαμαι χαιρομαι"αρχισες τα περι ασυλου και σουπαμουπες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ειπα και εγω,το ειπαν και αλλοι.

Καθαριστε απο ΠΡΕΖΑ(μακραν το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ προβλημα)και πουτανες και η εγκληματικοτητα εχει πεσει ΧΑΛΑΡΑ 50%.

Αντι για αυτο σε φαση"οτι θυμαμαι χαιρομαι"αρχισες τα περι ασυλου και σουπαμουπες.

πόθεν συνάγεται αυτό ????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Καμια συλλογική ευθύνη!
Εμένα τα ρούχα μου είναι αυθεντικά- πές τα στις παλιοδεύτερες που αγόραζαν λουί βιττόν και ντολτσε γκαμπάνα από την πατησίων!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Συλλογική ευθύνη κοινωνίας...

Καμμια ευθυνη δεν αποδεχομαι εγω παντως
  Ουτε εγω τους εφερα,ουτε και τους θελω-αλλα αυτο δεν θα με κανει να τους μισησω
  Μισω αυτους που τους κουβαλησαν εδω,φτανει
  Και ΝΑΙ τους χρησιμοποιησα και εγω στο κτημα
  Ομως ΜΠΟΡΟΥΣΑ και πριν απο αυτους,οπως μπορω και τωρα που δεν βρισκεις ουτε ρουθουνι
  να κανεις μια δουλεια στο κτημα....

Καποιοι ομως εβγαλαν εκατομυρια απο τις πλατες τους...

Επισκέπτης
Οι τυποι που την επεσαν μερα μεσημερι το ΑΤ Εξαρχειων την ωρα που γινοταν λαικη, ειναι μαλακισμενα που μπροστα στο ξεκαυλωμα τους δεν υπολογιζουν αν θα υπαρχουν "παραπλευρες απωλειες". Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν τη μαλακια τους, για περι μαλακιας προκειτε και να λενε μετα στις παρεες τους οτι ησαν κι αυτοι μεσα στο "χωσιμο". Και φυσικα μη συληφθουν. Προκειτε για παρεες-αγελες με ελαχιστη ως καθολου πολιτικη παιδεια και φασιζουσα νοοτροπια. Ειναι οι ιδιοι που θα την μια μερα θα πλακωντε με ακροδεξιους και την αλλη με αριστερους. Αυτοι που ή πορεια ειναι ή γηπεδο ή συναυλια για αυτους ειναι το ιδιο. Μια ευκαιρια για εκτονωση. Μακαρι οι ανθρωποι που καψανε να γινουν καλα και ευχομε στην επομενη μαλακια που θα κανουν να τους περιλαβει ο κοσμος, οι απλοι πολιτες και να τους δωσουν ενα μαθημα που θα το θυμουνται για ολη τους τη ζωη.

Επισκέπτης
Kαι κατι ακομη για το θεμα εγκληματικοτητα.

Τους μαυρουληδες με τις μαιμουδιες,τα πακια ρακοσυλλεκτες και λοιπα,ΔΕΝ τους θεωρω εγκληματιες.

Αντιθετα θεωρω ΕΓΚΛΗΜΑ και μεγιστη ΠΟΥΣΤΙΑ το να μην αφηνεται αλλη επιλογη σε καποιον ανθρωπο για να επιβιωσει απο τα βερια και τις φερμες.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι τυποι που την επεσαν μερα μεσημερι το ΑΤ Εξαρχειων την ωρα που γινοταν λαικη, ειναι μαλακισμενα που μπροστα στο ξεκαυλωμα τους δεν υπολογιζουν αν θα υπαρχουν "παραπλευρες απωλειες". Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν τη μαλακια τους, για περι μαλακιας προκειτε και να λενε μετα στις παρεες τους οτι ησαν κι αυτοι μεσα στο "χωσιμο". Και φυσικα μη συληφθουν. Προκειτε για παρεες-αγελες με ελαχιστη ως καθολου πολιτικη παιδεια και φασιζουσα νοοτροπια. Ειναι οι ιδιοι που θα την μια μερα θα πλακωντε με ακροδεξιους και την αλλη με αριστερους. Αυτοι που ή πορεια ειναι ή γηπεδο ή συναυλια για αυτους ειναι το ιδιο. Μια ευκαιρια για εκτονωση. Μακαρι οι ανθρωποι που καψανε να γινουν καλα και ευχομε στην επομενη μαλακια που θα κανουν να τους περιλαβει ο κοσμος, οι απλοι πολιτες και να τους δωσουν ενα μαθημα που θα το θυμουνται για ολη τους τη ζωη.

Μακάρι να μπορέσουμε σε λίγο καιρό να κάνουμε ελευθερη σκοποβολή πάνω τους ....

Αμαν και πότε ....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Μακάρι να μπορέσουμε σε λίγο καιρό να κάνουμε ελευθερη σκοποβολή πάνω τους ....

Αμαν και πότε ....

Εγω λεω να τους αφησουμε να βγαλουν τα ματια τους με τους χρυσαυγητες και ο λαος να επικεντρωθει στο να βρει λυσεις στα προβληματα του. Αρκετο ξακαυλωμα ειδαμε αυτες τις μερες απ όλες τις πλευρες.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη;;;

..σαν ποια δηλαδη;
  κανε καμμια προταση αγορας να μαθουμε
  με ενδιαφερει

κάνε έρευνα αγοράς ....

ενα ιδιαίτερα κατάλληλο και χρήσιμο που το έχω εκτός ελλάδος ειναι το tazer 634

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω λεω να τους αφησουμε να βγαλουν τα ματια τους με τους χρυσαυγητες και ο λαος να επικεντρωθει στο να βρει λυσεις στα προβληματα του. Αρκετο ξακαυλωμα ειδαμε αυτες τις μερες απ όλες τις πλευρες.

για πια λύση μιλάς στην ελλάδα της χρεωκοπίας ?

τα επόμενα 30 χρόνια θαναι χειρότερα απο το σήμερα ,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom