Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μεγάάάάλη κουβέντα!

Αλλά όχι, δεν είμαι. Τουλάχιστον τώρα...

Καλύτερα να κόψουν όλοι από λίγο (όπως κι έγινε) παρά να απολυθούν άτομα.

Και σε τελική, ξέρω κι εγω; Ας απολυθεί όποιος δεν κάνει ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Υπάρχουν λύσεις εάν ο άλλος κάθεται. Τόσες δουλειές υπάρχουν να κάνει κανείς από το να κάθεται.

Η απόλυση πάντως είναι LAST RESORT...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επιθεση στο Α.Τ. Εξαρχειων με καμενους πολιτες ????   Ντροπη τους γιατι ειναι ζωα. Αυτοι θελουν κρεμασμα στην πλ. Ομονοιας και να τους βγαλουν το τομαρι οπως στα αρνια.Τι εφτεγαν οι πολιτες που ηταν στην λαικη ? Αρε Π Α Π Α Δ Ο Π Ο Υ Λ Ε........που εισαι να δεις τα χαλια μας.

Γιατί οι αστυνομικοί τί εφταιγαν;  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί οι αστυνομικοί τί εφταιγαν;  :think:
βρε για τους αστυνομικούς πάει στο διάολο.. ταξικούς εχθρούς τους θεωρούν ,όργανα της πλουτοκρατίας και λοιπά ...
αλλά αυτοί τα έβαλαν με την τάξη των ανθρώπων που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται.. τον λαό..

αποδεικνύεται λοιπόν ότι το κίνημα αυτό δεν είναι λαικό.. απλα μερικά απροσάρμοστα, αντικοινωνικά και πνευματικά άρρωστα στοιχεία είναι...

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
βρε για τους αστυνομικούς πάει στο διάολο.. ταξικούς εχθρούς τους θεωρούν ,όργανα της πλουτοκρατίας και λοιπά ...
αλλά αυτοί τα έβαλαν με την τάξη των ανθρώπων που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται.. τον λαό..

αποδεικνύεται λοιπόν ότι το κίνημα αυτό δεν είναι λαικό.. απλα μερικά απροσάρμοστα, αντικοινωνικά και πνευματικά άρρωστα στοιχεία είναι...
  Με το σπανε μαγαζια,να καινε αυτ-τα μονο τον λαο δεν στιρειζουν.

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη συγνωμη υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι οι αναρχικοι ειναι υπερ του λαου??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  Δεν ειπα οτι εφεγαν ανθρωποι εργαζομενοι ειναι.τωρα τι ειδους πολεμο εχουν αστυνομικοι και αναρχια δεν ξερω.Αλλα στην λαικη τι εφτεγαν.???????????????????

Παιδιά, σορρυ αλλά συσχετίζουμε λίγο τα άσχετα πράγματα.

Δηλαδή εάν δεν ήταν εργαζόμενοι και ήταν εισοδηματίες θα έφταιγαν;  :think:

Είναι απλό: ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ.

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρώτα τον υπερπόντικα τον νάτσο και την λοιπή ΣΙΑ (συντροφία)

Αν μαθατε απο την επιθεση στο Α.Τ. τραυματιστηκαν απλοι ανθρωποι που ηταν της λαικης, τι υποτίθεται οτι υπερασπιζονται οι αναρχικοι? Εγω το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι για το καλαμπούρι τους πανε και εχουν την ιδεολογια κουκουρουκου.... Κοινως κατι σαν τους χουλιγκαν σε διαφορετικο θεμα δηλαδη πολιτικο αντι για αθλητικο...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μεγάάάάλη κουβέντα!

Αλλά όχι, δεν είμαι. Τουλάχιστον τώρα...

Καλύτερα να κόψουν όλοι από λίγο (όπως κι έγινε) παρά να απολυθούν άτομα.

Και σε τελική, ξέρω κι εγω; Ας απολυθεί όποιος δεν κάνει ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Υπάρχουν λύσεις εάν ο άλλος κάθεται. Τόσες δουλειές υπάρχουν να κάνει κανείς από το να κάθεται.

Η απόλυση πάντως είναι LAST RESORT...
Mην το βλεπεις συναισθηματικα, απο αυτη την πλευρα τουλαχιστον. Οι τυποι καθονται (και αρκετοι ξαπλωνουν κιολας) ενω εσυ τους πληρωνεις. Πρεπει να γινουν απολυσεις-μεταταξεις στο δημοσιο αμεσα ΙΜΟ. Τωρα για το τι θα κανουν μετα οι ΔΥ, ας κανουν αυτο που κανουμε και οι υπολοιποι σε τετοιες περιπτωσεις, να ψαξουν να βρουν δουλεια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε παιδιά €88 πολλά είναι...

Ούτε για Dio με Sabbath δεν έδωσα τόσα. Και €80 θυμάμαι το μέγιστο για τους Big 4.

Καλά ξέρω εγώ, άμα βρω πρόσκληση Deep Purple...  :think:
δεν εχω χρηματικο θεμα..συνειδητα δεν παω...
προσωπικα τους πινκ φλουντ δε θα πηγαινα ουτε τσαμπα να τους δω..δεν το αναφερω ομως καθως αυτο δεν ενδιαφερει κανεναν...
οπως επισης δεν ενδιαφερει κανεναν τι γνωμη εχει ο "λακι στραικερ" για τερατα οπως ο ντιο και οι σαμπαθ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φωναρα ο Dio αλλα ειδες heaven and hell.... οχι sabbath ;)
αυτοι ειναι οι sabbath που τα γαμησαν ολα...

Άμα το ψάξεις καλά όλες οι εποχές Sabbath φίλε έχουν τη χάρη τους. Τα πρώτα OZZY είναι επικά φυσικά. Όταν μιλάμε για NIB, A National Acrobat, Black Sabbath, War Pigs, The Wizzard, Paranoid. Iron Man, Never Say Die, masterpieces... Ακόμη και Hole in the Sky από Sabotage που είναι underrated είναι πολύ καλό κομμάτι!

Πάμε σε Dio. Μή ποστάρω κομματάρες όπως Neon Knights, Children of the Sea, Heaven and Hell, Die Young. Sign of the Southern Cross, Mob Rules, Falling Off the edge of the World.

Ακόμη και από Tony Martin Era έχουν βγάλει κομματάρες. Άγνωστες. Eternal Idol, Headless Cross, Δες μερικά ακόμη!

Έχεις να πεις κάτι για το παρακάτω; Άκουσέ το. Έχουν βγάλει heavier; Ίσως από Dehumaniser (πάλι με Dio) το After All... Σπατάλησε χρόνο και άκου το παρακάτω.

Και φυσικά τη μεγάλη τους επιτυχία από το τελευταίο.

Και τέλος ένα δίλημμα... Για πες μου τώρα ποιός λέει καλύτερα το Black Sabbath. O OZZY ή ο Gillan;  ;)

Για εμένα φίλε όλα SABBATH είναι. Ιδιαιτέρως με DIO...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom