Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν εχω χρηματικο θεμα..συνειδητα δεν παω...
προσωπικα τους πινκ φλουντ δε θα πηγαινα ουτε τσαμπα να τους δω..δεν το αναφερω ομως καθως αυτο δεν ενδιαφερει κανεναν...
οπως επισης δεν ενδιαφερει κανεναν τι γνωμη εχει ο "λακι στραικερ" για τερατα οπως ο ντιο και οι σαμπαθ...

Περαστικά.

Για όποιον ενδιαφερεται, τα VIP για Παρασκευή 8 Ιουλίου ΤΕΛΟΣ. Τα δυο τελευταία πήρα, στο τσακ πρόλαβα. :rockon:

Έχουν μείνει καμιά κατοσταριά των 88 ευρώ για Παρασκευή απ'ότι μου είπε το παληκάρι (αυτό κατά τις 4 παρά που πήγα εγώ, οποτε τώρα μπορεί να μιλάμε για καμιά εξηνταριά).

Για το Σάββατο έχουν μείνει αρκετά 88άρια και VIP. Τώρα αυτό το αρκετά τι σημαίνει και πόσο θα συνεχίσουν να υπάρχουν θα σας γελάσω.

Όποιος θέλει ας τρέξει να σιγουρευτεί.

έντιτ: Μίλησα με φίλο και μου είπε ότι πήγε και βρήκε VIP. Δεν ξέρω τι παίχτηκε  :dunno:. Πάντως στο ίντερνετ πιθανόν να υπάρχουν και άλλων κατηγοριών απ'ότι μου είπαν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συμφωνήσαμε πως επί ozzy το γκρουπ ήταν επικό.. :s&m_2:

Α, σα να λέμε συμφωνούμε να περνάμε τα φανάρια με πράσινο και να σταματάμε με κόκκινο.

Δε, λέω. Κάτι είναι κι αυτό...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά..
Κι εγώ πιτσιρικάς είχα φαντασιώσεις με την Κιμ, αλλά δε μου έκατσε ποτέ..

Δοκίμασε με τις δύο τσέχες που λέω πιο πάνω...
Εξίσου απολαυστική και πραγματοποιήσιμη!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν είχες πάει ρε αθεόφοβε να τους δεις με ozzy στο terra??

Ωραία συναυλία ήτανε.  :thumbsup:

Άμα λες το 2005, όχι. Δεν είχα πάει...  :headbang:

Πήγα όμως το Σεπτέμβριο που ήλθε μόνος του.  :rockon:

Φόντος φεγγάρι και ο τύπος να τραγουδάει BARK AT THE MOON!!!

Τροποποίηση: Πωωω! Το γαμήσαμε το νήμα. Θα μπει ο Υπερμυς και θα δυσκολευτεί να κάνει stalking στα μηνύματά μου  :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Άμα λες το 2005, όχι. Δεν είχα πάει...  :headbang:

Πήγα όμως το Σεπτέμβριο που ήλθε μόνος του.  :rockon:

Φόντος φεγγάρι και ο τύπος να τραγουδάει BARK AT THE MOON!!!

Τροποποίηση: Πωωω! Το γαμήσαμε το νήμα. Θα μπει ο Υπερμυς και θα δυσκολευτεί να κάνει stalking στα μηνύματά μου  :grin:

Ναι το '05 λέω.

Μόνο του δεν τον είδα και ξενέρωσα.

Και DIO που δεν πρόλαβα να δω σπάω το κεφάλι μου αλλά πλέον είναι αργά.

Επισκέπτης
Να προσπαθώ να πείσω κάποιον μη εθνικοσοσιαλιστή να μην στραφεί στη Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές.

Και δε ζήτησα δασκάλεμα. Από περιέργεια ρώτησα να δω τί θα απαντούσες. Αλλά σιγά μην έδινες σαφή απάντηση...
Γραφτηκε αλλου,απο αλλον,αλλα ας το μεταφερω.

"Τίποτε δεν προσπαθώ να αποδείξω σε όσους έχουν ήδη πειστεί από την ακροδεξιά.Το μόνο που προσπαθώ να αποδείξω είναι ότι έχουν ήδη πειστεί από την ακροδεξιά."

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γραφτηκε αλλου,απο αλλον,αλλα ας το μεταφερω.

"Τίποτε δεν προσπαθώ να αποδείξω σε όσους έχουν ήδη πειστεί από την ακροδεξιά.  Το μόνο που προσπαθώ να αποδείξω είναι ότι έχουν ήδη πειστεί από την ακροδεξιά."

Άλλο ψήφος αντίδρασης και άλλο ψήφος ιδεολογίας. Ακροδεξιά στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει! Υπάρχουν μερικοί ακροδεξιοί. Θες 20.000; Θες 25.000;

Θα σου πω και ένα νέο να σ' αρέσει που λέει και το τραγούδι.

Ξέρεις πόσοι μου είπαν ΕΧΘΕΣ ότι θέλουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή;

2 άτομα!

Μια κοπέλα απολιτίκ που ήθελε να πάει στο Χόντο Ομόνοια και μου ζήτησε να τη συνοδεύσω και ένας παλιός μου συμφοιτητής που τα είπαμε στο τηλέφωνο. Αυτός όντως δεν ξέρω τί είναι. Η απολιτίκ όμως είναι Φασίστρια; Έλεος!

Δεν πρόλαβα να της τελειώσω βέβαια το κύρηγμα διότι χωρίσαν οι δρόμοι μας στο σταθμό. Θα το κάνω κάποια στιγμή.

ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΣΟΥ!

Επισκέπτης
Ο ιδιος απανταει σε επιχειρηματα τυπου ΦΠ,να μην κανω παραθεσεις τωρα...Εσπασε ο διαολος το ποδαρι του,πραγματικα...

"Όχι, δεν θέλω να σε σώσω απ' την ακροδεξιά φίλε μου. Γιατί να θέλω να σώσω εσένα ασπαζόμενος την ιδεολογία του αντιπάλου μου και μεταμορφωνόμενος στον εχθρό μου; Να πας και να αναλάβεις σαν τίμιος άνθρωπος και καλός νοικοκύρης τις ευθύνες σου. Να πεις "εγώ κύριε ήμουν αριστερός, αλλά πλέον είμαι δεξιός γιατί το άλλο δε με συμφέρει." Όχι να τις φορτώνεις σε τρίτους γιατί δεν σου κάναν τη χάρη να πουν το κρέας ψάρι για να λες ότι νηστεύεις."

Ετσι να πεις του φιλου σου ΦΠ.

Αλλαξε μονο κατι λεξουλες,το"αριστερος"σε"δημοκρατης",το"δεξιος"σε"φασιστας",και εισαι ΟΚ.

Επισκέπτης
Άλλο ψήφος αντίδρασης και άλλο ψήφος ιδεολογίας. Ακροδεξιά στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει! Υπάρχουν μερικοί ακροδεξιοί. Θες 20.000; Θες 25.000;

Θα σου πω και ένα νέο να σ' αρέσει που λέει και το τραγούδι.

Ξέρεις πόσοι μου είπαν ΕΧΘΕΣ ότι θέλουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή;

2 άτομα!

Μια κοπέλα απολιτίκ που ήθελε να πάει στο Χόντο Ομόνοια και μου ζήτησε να τη συνοδεύσω και ένας παλιός μου συμφοιτητής που τα είπαμε στο τηλέφωνο. Αυτός όντως δεν ξέρω τί είναι. Η απολιτίκ όμως είναι Φασίστρια; Έλεος!

Δεν πρόλαβα να της τελειώσω βέβαια το κύρηγμα διότι χωρίσαν οι δρόμοι μας στο σταθμό. Θα το κάνω κάποια στιγμή.

ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΣΟΥ!
Να ψηφισουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και αμαλαχει να κατεβουν και Ηπειρου για να συμπαρασταθουν στα χρυσαυγουλα.

ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ.

Εγω ΔΕΝ θα πω το κρεας,ψαρι-οπως εγραψε ο απο πανω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να ψηφισουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και αμαλαχει να κατεβουν και Ηπειρου για να συμπαρασταθουν στα χρυσαυγουλα.

ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ.

Εγω ΔΕΝ θα πω το κρεας,ψαρι-οπως εγραψε ο απο πανω.

Απλά θέλουν να τελειώνει το θέμα του φόβου. Μαλακωδώς σκέπτονται βέβαια.

Και να ξέρεις ότι η αδιαφορία σου είναι η μεγαλύτερη αβάντα. Ακόμη μεγαλύτερη από το να υποστηρίζεις ενεργά τις θέσεις περί μπαχαλοποίησης. Η φυγή προς τα άκρα πρέπει να αποτραπεί.

Σε μια δημοσκόπηση είδα ότι η Χρυσή Αυγή είχε ξεχωριστή θέση και δεν ήταν σουμαρισμένη μαζί με τα ΛΟΙΠΑ. Με τις υγείες μας.

Επισκέπτης
Κανενα κυρηγμα να μην κανεις,η ταπεινη μου αποψη αυτη ειναι.

"Θες κυρα μου να ψηφισεις χρυση αυγη,να στηριξεις δλδ πολιτικα τον ΦΑΣΙΣΜΟ?ΕΛΕΥΘΕΡΑ!...Μη μας σπας ομως τον πουτσο οτι οσοι ΔΕΝ γουσταρουμε κολοβα μουστακια και πογκρομ,δεν βαλαμε πλατες για τον'ολιγον φασισμο'-κατα το'ολιγον εγκυος'-και ετσι ηρθε ο'πολυς φασισμος'"

Απλα πραματα,ο καθενας τις ευθυνες του.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κανενα κυρηγμα να μην κανεις,η ταπεινη μου αποψη αυτη ειναι.

"Θες κυρα μου να ψηφισεις χρυση αυγη,να στηριξεις δλδ πολιτικα τον ΦΑΣΙΣΜΟ?ΕΛΕΥΘΕΡΑ!...Μη μας σπας ομως τον πουτσο οτι οσοι ΔΕΝ γουσταρουμε κολοβα μουστακια και πογκρομ,δεν βαλαμε πλατες για τον'ολιγον φασισμο'-κατα το'ολιγον εγκυος'-και ετσι ηρθε ο'πολυς φασισμος'"

Απλα πραματα,ο καθενας τις ευθυνες του.

Α, και κάτι άλλο!

Εγώ μιλάω από θέση ισχύος. Εμένα 1/100 να μου επιτεθούν στο δρόμο. Πάντα κυκλοφορώ ελεύθερα. Ίσως κι εσύ. Δεν ισχύει το ίδιο με αυτήν όμως. Και με όλες τις γυναίες βέβαια. Αυτή περπατάει και κοιτάει πάνω από τα αυτιά να δει τι γίνεται τριγύρω.

Οπότε, you can hardly blame her...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom