Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παντως απτην φωτο εγω βλεπω οτι μαλλον προσπαθει να τον σπρωξει για να παει πιο γρηγορα με το ποδηλατο τυπε :grin:

επισης το ντυσιμο του ποδηλατη μονο σε λαθρομεταναστη δεν ταιριαζει
χειμερινος κολυμβητης ειναι τυπε και προωρα μαυρισμενος.μπερδευτηκε το παλικαρι.εγω παντως στην αθηνα οταν κυκλοφορω ειμαι με την ταυτοτητα στομα μη μου συμβει τιποτα..

Επισκέπτης
Συνεχίστε να κυνηγάτε ακροδεξιές μάγισσες ηλίθιοι! Τους έχετε βγάλει από την ανυπαρξία, τους βάλατε στο Δήμο Αθηναίων, απορώ γιατί ο μιχαλολιάκος δεν έχει βγει να σας ευχαριστήσει και δημοσίως.
Απο την ανυπαρξια τους εβγαλαν πρωτα και κυρια οσοι τους σιγονταριζαν...και οχι μονον.

Εν πασει περιπτωσει,σοβαρα κοινωνικα ερεισματα σε γειτονιες ΤΙΓΚΑ στους αλλοδαπους ΔΕΝ εχουν και αρα ευκολα ΓΥΡΝΑΝΕ στην ανυπαρξια,αλλα μην αρχισετε τα κλαματα κλπ.,ε?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
demonstration-stabbed-greek-turns-riots-and-racist-acts_688565.jpg

Ο τυπος παντως φοραει παντελονακι σεκιουριτομαγαζου...

Βεβαιως,οπως εχει επιβεβαιωθει απο εγκριτα εθνικως και καθολα αξιοπιστα μπλογκς του ιντερνετ,αι ταραχαι κατα την πορειαν ητο εργο αναρχικων προβοκατορων οιτινες απεπειραθησαν να αμαυρωσουν τους εθνικιστας,πληττοντες τους βρωμυλους αλλοδαπους εραστες των μετα μαχαιρων εις τους γλουτους.
στο ιντυ , απο οπου ξεπατικωσες τη φωτο και το κειμενο, γραφει οτι και το κρανος του ειναι ιδιο με αυτο των ζηταδων  :2funny: :2funny:

φασιστες, ζηταδες, σεκιουριταδες  :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χειμερινος κολυμβητης ειναι τυπε και προωρα μαυρισμενος.μπερδευτηκε το παλικαρι.εγω παντως στην αθηνα οταν κυκλοφορω ειμαι με την ταυτοτητα στομα μη μου συμβει τιποτα..
τυπε μαλακια αυτο
και αν πεσεις σε αναρχικους?
εγω εχω 2 καπελακια για καθε χρηση
το ενα εχει την ελληνικη σημαια
και το αλλο τον τσε
τα φοραω αναλογα την περιοχη :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο ιντυ , απο οπου ξεπατικωσες τη φωτο και το κειμενο, γραφει οτι και το κρανος του ειναι ιδιο με αυτο των ζηταδων  :2funny: :2funny:

τυπε μηπως ειναι ζητας και στα ρεπα του κανει τον σεκιουριτι?

Επισκέπτης
τυπε μαλακια αυτο
και το αλλο τον τσε
την χρηση της ταυτοτητας την κανω μεχρι την καννιγκος.απο εκει και περα βγαζω την ζακετα και φοραω t-shirt sex pistols

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε μαλακια αυτο
και το αλλο τον τσε
τυπε αποτι ξερω εχεις και ενα κινεζικο τριγωνικο για ειδικες περιπτωσεις  :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το κακο ειναι οτι εχουμε γινει ζουγκλα και επονται χειροτερα ακομη

Αυτοι οι 300 κεραταδες μας εφτασαν εδω που μας εφτασαν παναθεμα τους
Σε λιγο θα φοβομαστε να κυκλοφορησουμε.....

Πιο κατω απο το σπιτι μου διαρρηξαν ενα ψιλικατζηδικο και του πηραν τα τσιγγαρα και οτι ψιλα ειχε στην μηχανη πρωι πρωι !!!!!
Τους ειδε ο μαναβης και εκαναν οτι εφυγαν αλλα μπηκαν απο το πλαι

Η κοπελα που το εχει μολις το ειχε ανοιξει για να ξεκινησει να εργαζεται.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
λες να χε τοσο θρασος;;

Γάμησέ τα, τίποτα δεν σέβονται οι κωλόγεροι στις μέρες μας!
Σε λίγο θα μιλάνε και ελληνικά στο δρόμο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα την παναγία, αν ακούσω αυτό στο σύνθημα σε πορεία, θα τους ζητήσω πνευματικά δικαίωματα για πάρτη σου!

Απο την ανυπαρξια τους εβγαλαν πρωτα και κυρια οσοι τους σιγονταριζαν...και οχι μονον.

Εν πασει περιπτωσει,σοβαρα κοινωνικα ερεισματα σε γειτονιες ΤΙΓΚΑ στους αλλοδαπους ΔΕΝ εχουν και αρα ευκολα ΓΥΡΝΑΝΕ στην ανυπαρξια,αλλα μην αρχισετε τα κλαματα κλπ.,ε?

Οι μόνοι που τους σιγοντάρουν είναι οι αντιρατσιστικές - αντιφασιστικές οργανώσεις. Όσο για κοινωνικά ερείσματα, σε γειτονιές τίγκα στους αλλοδαπούς πιάσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους...
Ο βασικός τρόπος να ξαναγυρίσουν στην ανυπαρξία είναι να το βουλώσουν αντίφα και λοιποί για κανά χρόνο και να κάνει η αστυνομία σωστά τη δουλειά της.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τυπε μαλακια αυτο
και το αλλο τον τσε
Double fας πάρε Τύπε, απλά μη τα μπερδέψεις και φας κατά λάθος ξύλο. Πώς είπανε παραπάνω; Είναι και το timing.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μα την παναγία, αν ακούσω αυτό στο σύνθημα σε πορεία, θα τους ζητήσω πνευματικά δικαίωματα για πάρτη σου!
50%-50% απο οτι παρουμε φασιστακι!

χτυπα τους αλυπητα, εχουνε λεφτα αυτοι!!!  :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
παντως απτην φωτο εγω βλεπω οτι μαλλον προσπαθει να τον σπρωξει για να παει πιο γρηγορα με το ποδηλατο τυπε :grin:
[size=14pt]επισης το ντυσιμο του ποδηλατη μονο σε λαθρομεταναστη δεν ταιριαζει[/size]
Τύπε και γω αυτό σκέφτηκα..σα τον Αμυρά που πάει στο δημοτικο συμβούλιο μοιάζει :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τύπε και γω αυτό σκέφτηκα..σα τον Αμυρά που πάει στο δημοτικο συμβούλιο μοιάζει :grin:
demonstration-stabbed-greek-turns-riots-and-racist-acts_688565.jpg

Πάντως αυτή η ουδόλως βιαια ωθήσις του ποδηλάτου :cheesy: ουδεμία σχέση έχει με τη επίθεση του thread

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
εμενα μου θυμισε τον γιωργακη τυπε :S
http://[URL unfurl="true"]www.greek-radar.gr/wp-content/uploads/2011/04/podilato_papandreoy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]...τύπε φαντάζεσαι  να του ρθει του καθυστερημένου εμπνευση να βγει καμμιά τέτοια μέρα και καλά να προωθησει το ποδήλατο στην Αθηνα.  ;D  σπρώξιμο και καρπαζιά στη καράφλα που θα μαζέψει :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...τύπε φαντάζεσαι  να του ρθει του καθυστερημένου εμπνευση να βγει καμμιά τέτοια μέρα και καλά να προωθησει το ποδήλατο στην Αθηνα.  :grin:  σπρώξιμο και καρπαζιά στη καράφλα που θα μαζέψει :2funny:
τυπε θα ειναι το μοναδικο ατομα που θα φαει σφαλιαρα και απο αριστερους και απο δεξιους :2funny:

μονο η σταη θα το καταδικασει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom