Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
κοιτα να δεις,

επειδη εισαι παιδι τις πιατσας οπως λες (δεν εχω λογο να το αμφισβητησω), φανταζομαι πως γνωριζεις οτι τετοιες φασεις κρατανε το πολυ 5 δευτερολεπτα.... (ιδιως οταν αυτες γινονται απο εμπειρους δολοφονους οπως υποστηριζεται πως ηταν οι χρυσαυγιτες)

και σε τετοιες φασεις, ουτε φωνες παιζουν, ουτε απειλες, ουτε κυνηγητο.... τσακ μπαμ χωρις να καταλαβει το θυμα απο που του ηρθε....

με δεδομενα αυτα, θεωρω πολυ δυσκολο εως απιθανο να εχει προλαβει καποιος να δει τη φαση παρα μονο, ισως, την αποχωρηση των δραστων... και διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα αν βλεπεις καποιον κουκουλοφορο να τρεχει να φυγει, δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να καταλαβεις αν ειναι Ελληνας, αλλοδαπος, χρυσαυγιτης, αναρχικος, Ελληνοφωνος ή Αραβοφωνος....

ως εκ τουτου, δεν εχω κανενα λογο να μηδεχθω τη δηλωση της αστυνομιας...

αποψη μου

η φαση παιχτηκε απο δυο μηχανες με 4 ατομα που ανεβαιναν την Καλλαρη προς Αχαρνων
 ακριβως μπροστα στον Βαγγελατο με τα επιπλα,στην ενωση με Κων/νιδη,ειδαν τρεις αλλοδαπους
 που περπατουσαν και ανεβαιναν με πορεια προς Αχαρνων (ακριβως απεναντι ειναι η πολυκατοικια
 που σου λεω..)...

Τα ατομα στις μηχανες τους ειδαν,οι πισω κατεβηκαν και την επεσαν στους τρεις,με τους αναβατες
 σε ρολο κινητου "μπλοκου",και στριμωξαν τον ενα μπροστα στο παλιο συνεργειο της Κων/νιδη
 50 μετρα απο την συμβολη με την Καλλαρη,και τον εστειλαν τον ανθρωπο

Οι αλλοι δυο αλλοδαποι  "εβγαλαν" φτερα στα ποδια και εξαφανιστηκαν προς Παρασκευοπουλου
 και απεναντι απο αυτην στο παρκακι-πεζοδρομο....

Επισκέπτης
μπορεις να μου πεις σε ποιο σημειο στο βιντεο υπαρχει εστω ενας προπυλακισμος?
ΟΚ βγαλε τις τσιμπλες απο τα ματια και ποσταρε καμμια απαντηση στον γκαμπα,που απ'οτι καταλαβα πηρε τηλεφωνο τον δικο του.

Ηλιθιε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΟΚ βγαλε τις τσιμπλες απο τα ματια και ποσταρε καμμια απαντηση στον γκαμπα,που απ'οτι καταλαβα πηρε τηλεφωνο τον δικο του.

Ηλιθιε.
καλα, οταν τρως ταπες ριχνε το στην παλαβη εσυ....

κατα τα αλλα, σιχαινεσαι τις προβοκατσιες....... :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
 η φαση παιχτηκε απο δυο μηχανες με 4 ατομα που ανεβαιναν την Καλλαρη προς Αχαρνων
 ακριβως μπροστα στον Βαγγελατο με τα επιπλα,στην ενωση με Κων/νιδη,ειδαν τρεις αλλοδαπους
 που περπατουσαν και ανεβαιναν με πορεια προς Αχαρνων (ακριβως απεναντι ειναι η πολυκατοικια
 που σου λεω..)...

Τα ατομα στις μηχανες τους ειδαν,οι πισω κατεβηκαν και την επεσαν στους τρεις,με τους αναβατες
 σε ρολο κινητου "μπλοκου",και στριμωξαν τον ενα μπροστα στο παλιο συνεργειο της Κων/νιδη
 50 μετρα απο την συμβολη με την Καλλαρη,και τον εστειλαν τον ανθρωπο

Οι αλλοι δυο αλλοδαποι  "εβγαλαν" φτερα στα ποδια και εξαφανιστηκαν προς Παρασκευοπουλου
 και απεναντι απο αυτην στο παρκακι-πεζοδρομο....

ρε γκαμπαντουλη, ουτε ειμαι ουτε εχω καμια διαθεση να το παιξω Ματλοκ, ο ισιος σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος απο μενα σε τετοιου ειδους διερευνησεις...

τουλαχιστο απο που προκυπτει οτι οι επιτιθεμενοι ηταν χρυσαυγιτες μπορεις να μας πεις?

Υ.Γ.
ενα απο τα θυματα της σημερινης επιθεσης με μολωτοφ μπηκε στην εντατικη, γιαυτον αραγε θα γινει καμια πορεια οπως για τον 31χρονο(!!!) φοιτητη?

Υ.Γ.2 εχεις να κανεις καποιο σχολιο για την επιθεση των μεταναστων σε συνεργασια με αναρχικους στον διευθυντη του σχολειου?

Επισκέπτης
και αυτος ΔΕΝ ειναι μελος της χρυσης αυγης.απλα ενας παραστρατημενος ελλην νεολαιος....
Παραφερεστε κυριε.

Προκειται για ΠΡΩΗΝ μελος νομιμου πολιτικου κομματος,διεγραμμενο πλεον.

Και θα παρακαλεσουμε υμας τους αναρχοκομμουνιστας να παψετε επιπλεον να κρυβετε τον εγκληματικον και ασωτον βιον του,αρχιδολοφονου ελληνων στρατιωτων εις τον Μελιγαλαν Μεσσηνιας,Αθανασιου Κλαρα,τον οποιον εχετε καταστησει ηρωαν.

Ντροπη!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε γκαμπαντουλη, ουτε ειμαι ουτε εχω καμια διαθεση να το παιξω Ματλοκ, ο ισιος σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος απο μενα σε τετοιου ειδους διερευνησεις...

τουλαχιστο απο που προκυπτει οτι οι επιτιθεμενοι ηταν χρυσαυγιτες μπορεις να μας πεις?

Υ.Γ.
ενα απο τα θυματα της σημερινης επιθεσης με μολωτοφ μπηκε στην εντατικη, γιαυτον αραγε θα γινει καμια πορεια οπως για τον 31χρονο(!!!) φοιτητη?

Υ.Γ.2 εχεις να κανεις καποιο σχολιο για την επιθεση των μεταναστων σε συνεργασια με αναρχικους στον διευθυντη του σχολειου?
γιατι δε μαζευεστε να κανετε μια πορεια ρε μεμο,οπως αυτα τα αντιτρομοκρατικα μνημοσυνα εξω απ΄τη βουλη?μη τα περιμενετε ολα απ'τον αλεξη...

ααααα λες για αυτον που το πρωι ητανε του θανατα,το μεσημερι αναστηθηκε και το βραδυ βγηκε στα καναλια....αγανακτισμενος πολιτης-superman....

Επισκέπτης
Παραφερεστε κυριε.

Προκειται για ΠΡΩΗΝ μελος νομιμου πολιτικου κομματος,διεγραμμενο πλεον.

Και θα παρακαλεσουμε υμας τους αναρχοκομμουνιστας να παψετε επιπλεον να κρυβετε τον εγκληματικον και ασωτον βιον του,αρχιδολοφονου ελληνων στρατιωτων εις τον Μελιγαλαν Μεσσηνιας,Αθανασιου Κλαρα,τον οποιον εχετε καταστησει ηρωαν.

Ντροπη!
σας ζητω ταπεινα συγνωμη.λειτουργησα εν βρασμο ελληνικης ψυχης...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γιατι δε μαζευεστε να κανετε μια πορεια ρε μεμο,οπως αυτα τα αντιτρομοκρατικα μνημοσυνα εξω απ΄τη βουλη?μη τα περιμενετε ολα απ'τον αλεξη...

ααααα λες για αυτον που το πρωι ητανε του θανατα,το μεσημερι αναστηθηκε και το βραδυ βγηκε στα καναλια....αγανακτισμενος πολιτης-superman....
τι λες? να κανουμε πορεια και να μας προπυλακισουν οι χρυσαυγιτες οπως στο βιντεο που εβαλε ο υπερποντικας?  :2funny:

ειδες κατι φαινομενα??? ακριβως σαν τους απεργους πεινας της υπατιας ενα πραγμα! κατι μας ψεκαζουν, δε μπορει...  :2funny: :2funny:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι; Δεν καταλαβαίνω τι εννοεις...

Επισκέπτης
Επειδη δεν βλεπω ειδησεις,φοραγε την τραγιασκα με την αναγλυφη γαλανολευκη?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

παντως "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" που λενε οι μπατσοι ΔΕΝ ΗΤΑΝ....
 Δεν εχω δει ακομα πακη με μηχανη,το πολυ με κανα παπακι πιτσοπαιδου
 Αν παλι την ιδια στιγμη που χρυσαυγουλοι κυνηγαγανε κοσμακη στο κεντρο,σου φαινεται οτι
 δεν "ταιριαζει" η ολη φαση,τι να πω...Πιστευε οτι θες

Υ.Γ.

Κριμα για τον ανθρωπο ως ανθρωπο,στα αρχιδια μου για τον ενστολο ως ενστολο

Απεχθες και καταδικαστεο απο μενα!!!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι λες? να κανουμε πορεια και να μας προπυλακισουν οι χρυσαυγιτες οπως στο βιντεο που εβαλε ο υπερποντικας?  :2funny:

ειδες κατι φαινομενα??? ακριβως σαν τους απεργους πεινας της υπατιας ενα πραγμα! κατι μας ψεκαζουν, δε μπορει...  :2funny: :2funny:
τους χρυσαυγιτες,συνοδοιπορους θα τους εχετε...μην παρεκτρεπεσαι...εκτος αν βολευεσε με τα παππουδια του λαος

Επισκέπτης
ο αστρολογος λαθρομεταναστης ηταν?  :2funny:
εχουν ανοιξει οι δουλειες.μετα τις προπονησεις στα στενα του α.παντελεημωνα το καταστημα εκπληρωνει τωρα και συμβολαια θανατου,εμπορια νακρωτικων,μαστροπιες.
λειτουργει επι 24ωρου βασεως..
τιμες λογικες..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη δεν βλεπω ειδησεις,φοραγε την τραγιασκα με την αναγλυφη γαλανολευκη?
ουτε εγω πολυβλεπω,σε κουβεντα εμαθα για το τυπο,διευθυντης σχολειου και ετσι...καλα τωρα,και περιστερι να χεσει νεοελληνικη καραφλα, μεταναστης θα φταιει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom