Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ακούστηκε νομίζω πως δεν ήταν χρυσαυγίτες τελικά. Αλλά από ποια πηγή?
ασε να τους γλεντησουμε λιγο ρε ιπποτα..μη τους διωχνεις το δρακο απο το παραμυθακι τους....

Υ.Γ. τη σχετικη πηγη την πηρε το ματι μου σε καποιο θρεντ

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Συγνωμμη για το σχολιο αλλα με πιανει αλλεργια με την λεξη"προβοκατσια"και τα παραγωγα της.
οπως το να κατηγορεις αρχηγο πολιτικου κομματος, ας πουμε, οτι εχει στησει επιχειρηση σεκιουριταδων στον Αγ.Παντελεημωνα και οτι οι υπαλληλοι του μαχαιρωνουν μεταναστες, ε?

Επισκέπτης
Ακούστηκε νομίζω πως δεν ήταν χρυσαυγίτες τελικά. Αλλά από ποια πηγή?
Δεν ηταν χρυσαυγιτες αλλα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που θελαν να σπιλωσουν τους ελληνες εθνικιστας.

Τα ιδια ατομα,που φεραν κουκουλες,κατι που αποτελει σημα κατατεθεν των αναρχικων ως γνωστον,παρεισυφρησαν στην μεγαλειωδη πορεια των ΕΛΛΗΝΩΝ και μαχαιρωναν τους βρωμιαρηδες πακιστανους εραστες τους(ειναι χαρακτηριστικο οτι τα πληγματα κατευθυνονταν στους γλουτους),ξανα με σκοπο να προβοκαρουν και να αμαυρωσουν τους αθωους εθνικιστας.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οι χρυσαυγιτες τον μαχαιρωσαν? εισαι σιγουρος?

Την ξερεις καλα την περιοχη ΕΚΕΙ ακριβως;
 Θελω να πω,ξερεις κανεναν,καποιον δικο σου που εχει μαγαζι,εναν κατοικο της περιοχης,καποιον τελος παντων;

Επισκέπτης
οπως το να κατηγορεις αρχηγο πολιτικου κομματος, ας πουμε, οτι εχει στησει επιχειρηση σεκιουριταδων στον Αγ.Παντελεημωνα και οτι οι υπαλληλοι του μαχαιρωνουν μεταναστες, ε?
Για πες μας ποιοι τον μαχαιρωσανε τον μπαγκλαντεσιανο.

Οχι αν ειχε ποινικο μητρωο,αν ΞΕΡΕΙΣ ποιοι τον μαχαιρωσανε.

Γιατι κατι ακουστηκε οτι οι δραστες μιλαγανε,λεει,ελληνικα-αρα δεν ηταν αλλοδαποι κατ'αρχην.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεν ηταν χρυσαυγιτες αλλα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που θελαν να σπιλωσουν τους ελληνες εθνικιστες.

Τα ιδια ατομα,που φεραν κουκουλες,κατι που αποτελει σημα κατατεθεν των αναρχικων ως γνωστον,παρεισυφρησαν στην μεγαλειωδη πορεια των ΕΛΛΗΝΩΝ και μαχαιρωναν τους βρωμιαρηδες πακιστανους εραστες τους(ειναι χαρακτηριστικο οτι τα πληγματα κατευθυνονταν στους γλουτους),ξανα με σκοπο να προβοκαρουν και να αμαυρωσουν τους αθωους εθνικιστας.

Να αγιάσει ο στόμας σου ηθκικόν αίμα!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ασε να τους γλεντησουμε λιγο ρε ιπποτα..

Κατ'αρχην δεν μιλησες με πολλους
 ΕΓΩ μονον σε παρεθεσα (ανοιγοντας την κουβεντα..) και σου απαντησα
 Τωρα ποιους θα γλεντησεις....μονο στο μυαλο σου

Και κατι αλλο

ΕΣΥ να γλεντησεις ΕΜΕΝΑ σε κατι που το ξερω ΚΑΛΑ....δυσκολο το βλεπω
 Δεν προκειται για εμπαθεια στο ατομο σου απο μενα,αλλα εστι ειναι..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
 Την ξερεις καλα την περιοχη ΕΚΕΙ ακριβως;
 Θελω να πω,ξερεις κανεναν,καποιον δικο σου που εχει μαγαζι,εναν κατοικο της περιοχης,καποιον τελος παντων;
Για πες μας ποιοι τον μαχαιρωσανε.

Οχι αν ειχε ποινικο μητρωο,αν ΞΕΡΕΙΣ ποιοι τον μαχαιρωσανε.

Γιατι κατι ακουστηκε οτι οι δραστες μιλαγανε,λεει,ελληνικα-αρα δεν ηταν αλλοδαποι κατ'αρχην.

ουτε χρυσαυγιτες, ουτε αριστεροι κουκουλοφοροι ουτε τιποτα απόλα αυτα...

ομοεθνεις του τον μαχαιρωσαν για ξεκαθαρισμα λογαριασμων συμφωνα με τη δηλωση της αστυνομιας!

καλα, για τις πηγες σου και το τι θεωρεις ως αξιοπιστη μαρτυρια ας μη το ξανασυζητησουμε υπερποντικα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
 Κατ'αρχην δεν μιλησες με πολλους
 ΕΓΩ μονον σε παρεθεσα (ανοιγοντας την κουβεντα..) και σου απαντησα
 Τωρα ποιους θα γλεντησεις....μονο στο μυαλο σου

Και κατι αλλο

ΕΣΥ να γλεντησεις ΕΜΕΝΑ σε κατι που το ξερω ΚΑΛΑ....δυσκολο το βλεπω
 Δεν προκειται για εμπαθεια στο ατομο σου απο μενα,αλλα εστι ειναι..
δε ξερω και δε με νοιαζει ποσο καλα ή οχι γνωριζεις την περιοχη!

μιλας ομως προκατειλλημενα, αγνοωντας τα γεγονοτα!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ουτε χρυσαυγιτες, ουτε αριστεροι κουκουλοφοροι ουτε τιποτα απόλα αυτα...

ομοεθνεις του τον μαχαιρωσαν για ξεκαθαρισμα λογαριασμων συμφωνα με τη δηλωση της αστυνομιας!

καλα, για τις πηγες σου και το τι θεωρεις ως αξιοπιστη μαρτυρια ας μη το ξανασυζητησουμε υπερποντικα...

Λοιπον Μεμα,μην χαβεις τετοιες μαλακιες

Στην συγκεκριμενη περιπτωση,τον αλλοδαπο τα "καθαρισαν" χρυσαγουλοι

Τωρα τι λεει η Αστυνομια,στα αρχιδια μας,εφοσον λεει ψεματα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

πηγουλα?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μιλας ομως προκατειλλημενα, αγνοωντας τα γεγονοτα!

Καθολου προκατελλειμενα ΕΙΔΙΚΑ σε αυτην την περιπτωση
 Εχω πολλους φιλους στην γειτονια,ακριβως απεναντι απο την Κωνσταντινιδη
 επεσες στην περιπτωση Μεμα....λυπαμαι!!!

Επισκέπτης

Ἐὰν οὕτως ἔχουσι τὰ πράγματα ἡ ΧΑ φαίνεται ἀποκτήσασα περγαμηνὰς εἰς τὸ ἔγκλημα.

Ἡ δολοφονία ἦτο ἀγρία καὶ φαίνεται νὰ ἐτελέσθῃ ἐντὸς ἐλαχίστου χρόνου.

Καμμία σχέσις μὲ ὀχλοκρατικὴν ἐκδήλωσιν ἤ καὶ μὲ τὰς πράξεις τοῦ πάλαι ποτὲ ὑπαρχηγοῦ τῆς ΧΑ Περιάνδρου.

Επισκέπτης
Λογικὴ αὐστηρότης ἐπιπέδου
Συμφωνα με πηγας του διαδικτυου και πληροφοριες νομιμου πολιτικου κομματος,οι δραστες του φονου του ατυχους βρωμιαρη εραστου των αναρχικων μπαγλαντεσιανου,κατ'εντολην των ερωμενων των(επισης αναρχικων)τον εσφαγιασαν αδωντες ελληνοψυχα ασματα-"γριβα'μ σε θελει ο βασιλιας","Γεια σου Μαγγανα μου γεια σου"κλπ.-σε μια αποτυχημενη προσπαθεια να χρεωσουν τον φονον στους εθνικιστας.

Συμφωνα με εγκυρας πηγας του διαδικτυου(μπλογκς),οι αλλοδαποι βρωμυλοι ερασται των αναρχικων,που εδολοφονησαν τον ομοεθνην τους βρωμυλον,εμαχαιρωθησαν υπο των εαμοσλαβοβουλγαροαναρχικων ερωμενων των εις στους γλουτους το απογευμα της ιδιας ημερας,κατα την διαρκειαν της πορειας των ΕΛΛΗΝΩΝ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Στην γωνια ακριβως των δυο οδων ειναι ο Βαγγελατος με τα επιπλα και ενα λουλουδαδικο
 Απεναντι ακριβως ειναι σειρα μαγαζιων που πουλαν ανταλλακτικα αυτοκινητων και η πολυκατοικια
 με τον αριθμο 40....
 Θες να σου πω και ονομα κουδουνιου να πας να ρωτησεις;
 Φιλος μου ειναι,δεν τρεχει κατι..

Επισκέπτης
Ενδεχομενως οι δραστες του φονου του ατυχους βρωμιαρη εραστου των αναρχικων μπαγλαντεσιανου,κατ'εντολην των ερωμενων τους(επισης αναρχικων)τον εσφαγιασαν αδωντες ελληνοψυχα ασματα-"γριβα'μ σε θελει ο βασιλιας","Γεια σου Μαγγανα μου γεια σου"κλπ.-σε μια αποτυχημενη προσπαθεια να χρεωσουν τον φονον στους εθνικιστας.

Συμφωνα με εγκυρας πηγας του διαδικτυου,οι αλλοδαποι βρωμυλοι ερασται των αναρχικων,που εδολοφονησαν τον ομοεθνην τους βρωμυλον,εμαχαιρωθησαν υπο των εραστων των εαμοσλαβοβουλγαροαναρχικων ερωμενων των εις στους γλουτους το απογευμα της ιδιας ημερας,κατα την διαρκειαν της πορειας των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πνεῦμα ἐπιπέδου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
 Καθολου προκατελλειμενα ΕΙΔΙΚΑ σε αυτην την περιπτωση
 Εχω πολλους φιλους στην γειτονια,ακριβως απεναντι απο την Κωνσταντινιδη
 επεσες στην περιπτωση Μεμα....λυπαμαι!!!
 Στην γωνια ακριβως των δυο οδων ειναι ο Βαγγελατος με τα επιπλα και ενα λουλουδαδικο
 Απεναντι ακριβως ειναι σειρα μαγαζιων που πουλαν ανταλλακτικα αυτοκινητων και η πολυκατοικια
 με τον αριθμο 40....
 Θες να σου πω και ονομα κουδουνιου να πας να ρωτησεις;
 Φιλος μου ειναι,δεν τρεχει κατι..

δηλαδη,

εγινε μια τετοια δολοφονια παρουσια 100 μαρτυρων οι οποιοι κατα συμπτωση ειναι ολοι φιλοι σου....

οκ.... οτι πεις.....

Υ.Γ. να φανταστω οτι στην περιοχη οι κατοικοι καθονται ολη μερα και ολη νυχτα στα μπαλκονια τους και περιμενουν ποτε θα γινει μια δολοφονια για να καταστουναυτοπτες μαρτυρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom