Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Πολυβολα,ναρκες,εμβολισμους σκαφων?

Πως ακριβως την εννοειτε την"θωρακιση των συνορων"εσεις οι"συγκλονισμενοι"για την"υπερτατη αξια της ανθρωπινης ζωης"?

μολοτωφ και καδρόνια κατα μήκος των συνόρων. Ετσι προασπιζεται η υπερτατη αξια της ανθρωπινης ζωης.

Επισκέπτης
μολοτωφ και καδρόνια κατα μήκος των συνόρων. Ετσι προασπιζεται η υπερτατη αξια της ανθρωπινης ζωης.
Και ρυζογαλο απο τον"Βαρσο",για μεσημεριανο-για να εισαστε στυλακια.

Ακολουθει βραδια τεχνης και ευαισθησιας.

Επισκέπτης
Φταις ΕΣΥ διότι δεν είσαι υπέρ της τάξεως αλλά υπέρ της παντός είδους αταξίας, παρανομίας και μπαχάλου. Βλέπεις το μπουρδέλο κι αν δεν επικροτείς τουλάχιστον δεν κάνεις τίποτε δεν λες τίποτε εναντίον του μπουρδέλου. Πάει να πει κάποιος κάτι και του κολλάς μαλακοταμπέλες ΥΠΟΓΑ κτλ.
Εγω μιλαω εναντιον του μπουρδελου οσο τυποι σαν και σενα γλυφουν τα σκατα απο την τουαλετα του μπουρδελου και μετα λενε ευχαριστω στον νταβα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσενα σου αρεσει να ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ οταν οι σιστες αλωνιζουν,συνοδεια των μπατσων.
Καθεις εφ'ω εταχθη.

Μάλιστα. Το ίδιο τροπάρι ξεκίνησες πάλι. Σημαντικά αυτά που δεν λέγονται κι αυτά που λέγονται ασήμαντα.

Και οι σίστες είναι ανύπαρκτοι. ΕΣΥ τους δίνεις λόγο ύπαρξης διότι προωθείς την αταξία, την αναρχία, την παρανομία και την καταστροφή της ξένης περιουσίας.

Άμα ήταν όλα καλά δεν θα υπήρχαν. Τρέφονται από το φόβο που ΕΣΥ και οι ιδεολογικοί σου συγγενείς ΕΜΜΕΣΩΣ προκαλούν. Ωθείς εμμέσως τον κόσμο στην αγανάκτιση και στο να συμμερίζεται λύσεις όπως-όπως εάν είναι να απαλλαγεί από τους αλλοδαπούς.

Μην αγνοείς αυτά που σου γράφω και μην αποποιείσαι των ευθυνών που αναλογούν σε εσένα και τους ιδεολογικούς σου συγγενείς.

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για το κωλοπαιδο τον Γρηγοροπουλο που καηκε η Αθηνα για χαρη του δεν θα ξαναπειτε καλα μου Αναρχακια?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε αυτοί είναι ανεκδιήγητοι...

Αντιεξουσιαστές «βλέπει» η αστυνομία πίσω από το χτύπημα, ενώ η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), κάνει λόγο για επίθεση ακροδεξιών.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε από τους αναρχοάπλυτους...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε παλι τα ιδια...
εβραικο ξεπουλημενο κρατος με προδοτες που υποβαθμιζουν τα εθνικα συμφεροντα και την ζωη του ελληνα....

τη εκανε η χρυση αυγη και λοιπες εθνικες δημοκρατικες δυναμεις.....
κοντραριστικαν ποτε για το ΔΝΤ?
κοντραριστικαν με τους τσεους που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους?που στην τελικη ειναι εκπροσωποι και προστατες του σαπιου κρατους?
οργανωσαν πορειες για τα εργασιακα?
διεκδικουν κατι?
ειναι τελικα χριστιανοπατριωτες που θελουν να μας προστατεψουν απο τους μουσουλαμους και τους εβραιους?αντιφαση χριστιανος και αντισημιτης..μουχαχαχαχα ειναι αρχαιοελληνιστες βυζαντινοι.....τραγουδαν την υπερμαχω?ακουν OI η και punk???  :2funny:
ποτε εμφανιζονται???

pontikia.jpg

Επισκέπτης
Μάλιστα. Το ίδιο τροπάρι ξεκίνησες πάλι. Σημαντικά αυτά που δεν λέγονται κι αυτά που λέγονται ασήμαντα.

Και οι σίστες είναι ανύπαρκτοι. ΕΣΥ τους δίνεις λόγο ύπαρξης διότι προωθείς την αταξία, την αναρχία, την παρανομία και την καταστροφή της ξένης περιουσίας.

Άμα ήταν όλα καλά δεν θα υπήρχαν. Τρέφονται από το φόβο που ΕΣΥ και οι ιδεολογικοί σου συγγενείς ΕΜΜΕΣΩΣ προκαλούν. Ωθείς εμμέσως τον κόσμο στην αγανάκτιση και στο να συμμερίζεται λύσεις όπως-όπως εάν είναι να απαλλαγεί από τους αλλοδαπούς.

Μην αγνοείς αυτά που σου γράφω και μην αποποιείσαι των ευθυνών που αναλογούν σε εσένα και τους ιδεολογικούς σου συγγενείς.
Πουτσες μπλε.
Οι ευθυνες του καθενος ειναι μπροστα του,για οποιον ειναι,η θελει να λεγεται,δημοκρατης.
Εδω και τωρα οι φασιστες τραμπουκιζουν παρουσια των μπατσων.
Και τι ζητατε?
Συναινεση στον"λιγο"εκφασισμο για να αποφυγουμε,λεει,τον"πολυ"εκφασισμο.
"Ολιγον"γαμησι δηλαδη,σα να λεμε.
Και ναι,η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ απο"ευαισθητες"πουτανιτσες τυπου ροδας,η"οργη"απο"αντικειμενικους παρατηρητες"σαν και σενα ειναι ΚΑΘΑΡΗ ΑΒΑΝΤΑ στον εκφασισμο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πολυβολα,ναρκες,εμβολισμους σκαφων?

Πως ακριβως την εννοειτε την"θωρακιση των συνορων"εσεις οι"συγκλονισμενοι"για την"υπερτατη αξια της ανθρωπινης ζωης"?

Ρε άσε τι εννοώ εγώ. Αφου καν δε θέλεις να υπάρξει θωράκιση. Αφου καν δε θέλεις να υπάρχουν σύνορα. Πλάκες κάνουμε τώρα;

Αφού είσαι του: No nation, no border, fuck law and order

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε αυτοί είναι ανεκδιήγητοι...

Αντιεξουσιαστές «βλέπει» η αστυνομία πίσω από το χτύπημα, ενώ η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), κάνει λόγο για επίθεση ακροδεξιών.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε από τους αναρχοάπλυτους...
εισαι χριστιανος??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
για το κωλοπαιδο τον Γρηγοροπουλο που καηκε η Αθηνα για χαρη του δεν θα ξαναπειτε καλα μου Αναρχακια?

Μάγκα το ψευδώνυμό σου είναι ταυτόσημο με τις απόψεις σου, ε;

Οι νεκροί δεδικαίονται. Και κωλόπαιδο να ήταν τώρα πάει πέταξε.

Κατέβασε και το μήνυμα. Να σβήσω κι εγώ την παράθεση...

Επισκέπτης
Ρε άσε τι εννοώ εγώ. Αφου καν δε θέλεις να υπάρξει θωράκιση. Αφου καν δε θέλεις να υπάρχουν σύνορα. Πλάκες κάνουμε τώρα;

Αφού είσαι του: No nation, no border, fuck law and order
Δωστε ρε παπαρες ενα σχεδιο(υποθετικο βεβαιως).

ΠΩΣ θα φυγουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι,πως θα"θωρακιστουν"τα συνορα ΧΩΡΙΣ(το τονιζω αυτο)να γινετε φασιστες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Επισκέπτης
Μάγκα το ψευδώνυμό σου είναι ταυτόσημο με τις απόψεις σου, ε;

Οι νεκροί δεδικαίονται. Και κωλόπαιδο να ήταν τώρα πάει πέταξε.

Κατέβασε και το μήνυμα. Να σβήσω κι εγώ την παράθεση...
Oχι,ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ το μυνημα.

Ο Γρηγοροπουλος ΠΕΘΑΝΕ,εδω εχουμε να κανουμε με ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

Αρκετα με τις ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ και"ευαισθησιες".

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω μιλαω εναντιον του μπουρδελου οσο τυποι σαν και σενα γλυφουν τα σκατα απο την τουαλετα του μπουρδελου και μετα λενε ευχαριστω στον νταβα.

Δε μιλάς εναντίον του μπουρδέλου. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ.

Μπουρδέλο εννοώ το ανεξέλεγκτο του πράγματος. Πχ κατάληψη χώρων. Πες μας λοιπόν τί δουλειά έχουν οι οποιοιδήποτε μέσα στο Πανεπιστήμιο εάν δεν είναι να δώσουν εξετάσεις ή να κάνουν μάθημα. Ξεκινάμε από τα βασικά. Δεμ ιλάμε για του περιστατικό που εξελίχθηκε σε Υπατία. Γενικά λέω.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Ο χώρος είναι για μάθημα. Δεν μπαίνει κανένας μέσα εκτός και εάν είναι να διδάξει, να διδαχθεί να εξετάσει ή να εξεταστεί. Ή κάποια άλλη δουλειά. Συμφωνούμε;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δωστε ρε παπαρες ενα σχεδιο(υποθετικο βεβαιως).

ΠΩΣ θα φυγουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι,πως θα"θωρακιστουν"τα συνορα ΧΩΡΙΣ(το τονιζω αυτο)να γινετε φασιστες?

Πιανονται - > απελαση. Ευγενικα και απλα, με τον γνωστο τρόπο.
Για "θωρακιση" συνορων δεν σου αρεσε η προταση μου? Που διαφωνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom