Νέα

Επίθεση με μολότωφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα εγώ θα σε ρωτήσω τί εννοείς.
ασε τον μέμο και απάντα.. τι νομίζεις δηλαδή ότι θα γίνει ?? ξεσηκωμός??
Εχω ηδη απαντησει προ πολλου,και οχι μονον εγω.
Μια φραση μονο,ΛΙΩΣΤΕ ΑΡΓΑ.

Σας αξιζει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Σας αξιζει.

ενώ σε σένα και τους ομοίους σου αξίζει να λιώσετε γρήγορα να ξεμπερδεύουμε .. ακουλήκια στις τρύπες σας..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Σας αξιζει.

Εντάξει, ό, τι να 'ναι.

Πεστε κάτω για καθυστερήσεις να περάσει η ώρα να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Πρώτα τη γάμησα, Μετά λιώστε αργά.

[size=12pt]-Έχει High Definition;
-Έχεις Nova;[/size]

[size=11pt]-Έχει High Definition;
-Έχεις Nova;[/size]

[size=10pt]-Έχει High Definition;
-Έχεις Nova;[/size]

[size=9pt]-Έχει High Definition;
-Έχεις Nova;[/size]

[size=8pt]-Έχει High Definition;
-Έχεις Nova;[/size]

[size=7pt]-Έχει High Definition;
-Έχεις Nova;[/size]

Επισκέπτης
λοιπόν.. πως θα φύγουν

στην Κυνοσούρα υπάρχουν πολλα bulk carriers τα οποία είναι σε λειτουργικό παροπλισμό.. αγοράζει 2-3 το δημόσιο και τα μετασκευάζει στα ναυπηγεία έτσι ώστε τα αμπάρια τους να είναι θάλαμοι (με όλες τις ανέσεις που επιβάλλει ο ανθρωπισμός).. επίσης φροντίζεις να έχεις χώρους ενδιαίτησης πληρώματος και του σχετικού αποσπάσματος φύλαξης..  με τον τρόπο αυτό έχεις χώρο για περίπου 3000 άτομα στο κάθε ένα..

αμολάς την αστυνομία και συλλαμβάνει και τους βάζεις σε 2 από τα τρία ταξινομώντας τους κατά προορισμό (πχ χωρες Βόρειας Αφρικής, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές κλπ)..
μόλις συμπληρώσεις τις θέσεις το καράβι σαλπάρει και τους αποβιβάζεις σε λιμάνια της χώρας καταγωγής τους ή σε συνορευουσα με αυτήν χώρα στον χώρο τράνσιτ.. στο μεσοδιάστημα γεμίζεις το τρίτο καράβι και ένα από τα εκτός ενεργείας στρατόπεδα που έχεις... ευνόητο είναι ότι τηρείς όλες τις προυποθέσεις ασφαλείας και ενδιαίτησης καθ όλη την διάρκεια της κράτησης και ταξιδίου...

και πάει λέγοντας .. σε καμμιά δεκαριά ταξίδια έχεις απαλλαγεί από περίπου 60.000 (μικρός αριθμός βέβαια αλλά δίνεις και καταλαβαίνουν ότι δεν αστειεύεσαι)

το συνεχίζεις για κανέναν χρόνο και έλυσες το πρόβλημα..

Καλά..
Κι εγώ πιτσιρικάς είχα φαντασιώσεις με την Κιμ, αλλά δε μου έκατσε ποτέ..

Επισκέπτης
Εντάξει, ό, τι να 'ναι.
URL]]

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
η ολη κατασταση μου θυμιζει τα ποντικια που τα βαζουν οι επιστημονες να τρεχουν για να παραγουν ηλεκτρικη ενεργεια κατω απο το φως του ηλιου...
σουρεαλ....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.newbrisbane.com/wp-content/uploads/restaurants/3monkeys/3monkeys.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τσίμπα κι ένα στέκα τώρα να σου πει για λουκάνικα Υπατίας να του απαντήσεις με μπέικον μπάτσου που καίγεται να γουστάρεις.

Μιλάτε σε άλλο επίπεδο. Τέτοια γουστάρεις εσύ. Εγώ είμαι πολύ light για τα γούστα σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η ολη κατασταση μου θυμιζει τα ποντικια που τα βαζουν οι επιστημονες να τρεχουν για να παραγουν ηλεκτρικη ενεργεια κατω απο το φως του ηλιου...
σουρεαλ....
τι εννοείς ρε ποιητή ??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Α, και κάτι άλλο.

Για πες εσύ supermouse τί θα ήθελες να κάνω. Που λες ότι αλώνιζε η Χρυσή Αυγή με μαχαιράκηδες. Τί θα σε ικανοποιούσε να είχα κάνει και γιατί δεν το έκανες εσύ.

Τροποποίηση: Χωρίς να γίνω φασίστας

Επισκέπτης
Για πες εσύ supermouse τί θα ήθελες να κάνω. Που λες ότι αλώνιζε η Χρυσή Αυγή με μαχαιράκηδες. Τί θα σε ικανοποιούσε να είχα κάνει και γιατί δεν το έκανες εσύ.
Βρες το μονος σου τι πρεπει να κανεις(και οχι το τι θελω εγω),και μην ζητας δασκαλεματα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγω μιλαω εναντιον του μπουρδελου οσο τυποι σαν και σενα γλυφουν τα σκατα απο την τουαλετα του μπουρδελου και μετα λενε ευχαριστω στον νταβα.

Μια ερώτηση κρίσεως μόνο...
Γιατί πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από το μέσο χρυσαύγουλο;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για να μην χαλαω τις φαντασιωσεις σου το ομολογω,ειμαι χειροτερος.
Ολα καλα τωρα?

Οι φαντασιώσεις μου δεν περιλαμβάνουν ούτε χρυσαύγουλα ούτε μπαχαλοαναρχοαυτόνομους...
Συνήθως περιλαμβάνουν 2 τσέχες σε δωμάτιο ξενοδοχείου...

Θα κρατήσω πάντως την ομολογία...Τι στο διάολο, μόνο εσύ θα κυκλοφορείς με τεφτέρι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι φαντασιώσεις μου δεν περιλαμβάνουν ούτε χρυσαύγουλα ούτε μπαχαλοαναρχοαυτόνομους...
Συνήθως περιλαμβάνουν 2 τσέχες σε δωμάτιο ξενοδοχείου...

Θα κρατήσω πάντως την ομολογία...Τι στο διάολο, μόνο εσύ θα κυκλοφορείς με τεφτέρι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να σου στείλω μια εφαρμογούλα για το android σου ??? με πολλά κλειδιά και δυνατότητες αναζήτησης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom