Επισκέπτης
Αντε να την πουλευω και 'γω σιγα σιγα.
Πας να δεις ψηφοφορια γιουροβιζιον?Αντε να την πουλευω και 'γω σιγα σιγα.
Τα ξύδια τα έφτιαξε ο άνθρωπος και το χασίσι ο θεός.
Εσύ ποιον εμπιστεύεσαι περισσότερο??
Να το ρίξω στη μοναστηριακή μπύρα και στο αγιορείτικο κρασί να είμαι κάπου στη μέση?
Αντε να την πουλευω και 'γω σιγα σιγα.
Μόνο μου με τη βέλβη θα με αφήκετε?
Δε με λυπάστε?
αν ηταν γυραδικο θα ελεγα οτι ειναι ο αβραμης τυπε
ρε τον αλητη τον μαχαιροβγαλτη!
κατουρησε λεει....
χαθηκε και αυτος τυπε.....αν ηταν γυραδικο θα ελεγα οτι ειναι ο αβραμης τυπε
Αυτοί οι ασχημονούντες φασίστες, αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη πρέπει να τιμωρηθώσι παραδειγματικώςἈσχημονίαι τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς
τυπε ο αβραμης αποχωρησε για ιδεολογικους λογουςχαθηκε και αυτος τυπε.....
παει και ο Νωντας.....
σε λιγο μονο τα αριστερα φασιστακια θα μεινουν εδω..
Καλε μου φιλε (δεν ειρωνευομαι με το "φιλε") οταν λες οτι ηταν σαν ανδρεικελα 2 μηνες στην κερατεα,σημαινει οτι δεν εχεις παρακολουθησει το θεμα και απλα επεσες θυμα της προπαγανδας των υπαλληλων-δημοσιογραφων του "εργολαβου".Μαλιστα αποψε κιολας ενας απο τους στρατευμενους "τηλεφονιαδες" του καναλιου του εργολαβου πανω στη συζητηση με τον Παπουτση του πεταξε στο ασχετο, "καρφι" για 300 εξτρεμιστες της Κερατεας τους οποιους παρακολουθουσε απραγη η αστυνομια ?????????Ο ανεκδιηγητος υπουργος χθες τα εβαλε με τα ματ. Φανταζομαι δεν ειναι κι αυτοι αγιοι αλλα διαολε, 2 μηνες τους ειχαν σαν ανδρεικελα στην Κερατεα να τους πετουν εκρηκτικα χωρις να τους επιτρεπουν να αντιδρασουν.
Τωρα για την λαικη,ηταν ζητημα λαθους timing,και οχι χωροταξιας.
Υ.Γ.
Κριμα για τον ανθρωπο ως ανθρωπο,στα αρχιδια μου για τον ενστολο ως ενστολο
λές εεεε??? έχουν σωπάσει ??? και αυτά τι έιναι???Το τσεκαρα και οντως ετσι ειναι.
Σα να ενιωσα εναν ψυλλο στ'αυτια...Παραηταν καγκουρικο και ακυρο χρονικα αυτο το πεσιμο.
Το Κατυν δεν το προλαβα,προλαβα ομως τις βομβες στις εκκλησιες των κοπτων την πρωτοχρονια.
Που τις εβαλαν κατι πρακτορια του Μουμπαρακ,καρατσεκαρισμενα πλεον.
Εγραψες κανα ωραιο τοτε περι ισλαμικης απειλης,η να μην μπω στον κοπο?
Να βάλεις copyright lucky_striker δίπλα στην πρότασή σου.
Εγώ είμαι η μπεκροκανάτα του site.
"Aυτα"προερχονται απο τα κρυμμενα του Indymedia.λές εεεε??? έχουν σωπάσει ??? και αυτά τι έιναι???
Την πρωτη επιθεση,την πρωτοχρονια,την κανανε ΣΙΓΟΥΡΑ πρακτορες.μάλιστ α.. και την προχθεσινή επίθεση σε εκκλησίες κοπτών πάλι πρακτοράκαι του Μουμπάρακ την κάνανε???
Δεν ειδα να πεφτει απο την μερια σου κανενα δακρυ για τον Μπαγκλαντεσιανο που καθαρισαν στα Πατησια,"ευαισθητε".κανένα δάκρυ όμως για τον 48χρονο που αν ζήσει σίγουρα θα είναι ανάπηρος (τα εγκαύματα στον πνεύμονα αφήνουν βαρειάς μορφής άσθμα) και δεν θα μπορεί να περπατήσει πάνω από 10 μέτρα χωρίς να πνιγεί ..