Νέα

Επιστροφή φόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Πού το τσεκάρεις αυτό, στα "Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης";
Στα εκτός ρύθμισης ειναι τα της Εφορίας.. Αν έχεις τυχόν οφειλές σε Δήμους η Ταμεία θα το μάθεις στην ΔΟΥ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα πάρω ένα τηλ αύριο το πρωί και ελπίζω να το σηκώνουν και να πηγαίνεις με ραντεβού.
Άμα το σηκώσουν παίξε ΤΖΟΚΕΡ3?

• Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στα εκτός ρύθμισης ειναι τα της Εφορίας.. Αν έχεις τυχόν οφειλές σε Δήμους η Ταμεία θα το μάθεις στην ΔΟΥ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα το σηκώσουν παίξε ΤΖΟΚΕΡ3?
:thumbsup::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Και θέλουν ηλεκτρονικα βιβλία τρομάρα τους?
Δεν ξέρω τι λένε για ψηφιοποίηση του κράτους, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι είμαστε ακόμα πολύ πίσω. Αν είναι ποτέ δυνατόν το 2021 να χρειάζεται να πας από κει και φας στήσιμο καμιά ώρα για να σου κάνουν έναν απλό συμψηφισμό για μικροποσό και να σου ξεμπλοκάρουν την επιστροφή. Αλλά τον ΕΝΦΙΑ τον θέλουν εντός προθεσμίας, αλλιώς πληρώνεις τόκους υπερημερίας. :headbang:

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Δεν ξέρω τι λένε για ψηφιοποίηση του κράτους, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι είμαστε ακόμα πολύ πίσω. Αν είναι ποτέ δυνατόν το 2021 να χρειάζεται να πας από κει και φας στήσιμο καμιά ώρα για να σου κάνουν έναν απλό συμψηφισμό για μικροποσό και να σου ξεμπλοκάρουν την επιστροφή. Αλλά τον ΕΝΦΙΑ τον θέλουν εντός προθεσμίας, αλλιώς πληρώνεις τόκους υπερημερίας. :headbang:
Σε πελάτη μου είχε μπλοκάρει επιστροφή φόρου 123 ευρώ για 2,5 ευρω οφειλες-υπολοιπα εκτός ρύθμισης να φανταστείς.. Τρελά πραγματα φιλε?

• Like

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Πάρε τη
Σε πελάτη μου είχε μπλοκάρει επιστροφή φόρου 123 ευρώ για 2,5 ευρω οφειλες-υπολοιπα εκτός ρύθμισης να φανταστείς.. Τρελά πραγματα φιλε?

Πάρε τηλ την ΔΟΥ Μήπως θέλουν ραντεβού οι ρεμπεσκεδες, αλλιώς αν δεν τους βρεις πηγαινε απο εκεί ένα πρωί με ταυτότητα, εκκαθαριστικό και IBAN και θα την βρεις την ακρη

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πάρε τηλ την ΔΟΥ Μήπως θέλουν ραντεβού οι ρεμπεσκεδες, αλλιώς αν δεν τους βρεις πηγαινε απο εκεί ένα πρωί με ταυτότητα, εκκαθαριστικό και IBAN και θα την βρεις την ακρη
Θα θέλουν εκτυπωμένο και το εκκαθαριστικό γιατί μόνοι τους δεν μπορούν να το βρουν. :headbang: Αυτό θα κάνω αύριο το πρωί, άντε να δούμε πως θα ηρεμήσω ως τότε.

doganos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
147
Πόντοι
1
Όπως οι περισσότεροι είχα κι εγώ φέτος πιστωστική εκκαθάριση. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουν κατατεθεί τα λεφτά στην τράπεζα, παρόλο που δήλωσα κανονικά IBAN. Το ίδιο και για μια αποδέσμευση παραβόλου που μου χρωστάνε. Έχει κανένας από σας λάβει την επιστροφή;
Το κράτος σπάνια πληρώνει έγκαιρα.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.232
Πόντοι
201
Στείλε mail στην Εφορία σου για την επιστροφή και γράψε αναλυτικά το ΑΦΜ σου, το ονοματεπώνυμο σου και το αίτημα σου. Αν δε ξέρεις το mail, πες μου την εφορία σου να στο στείλω.
χθες βράδυ αναρτήθηκαν τα ΕΝΦΙΑ. Αν έχεις ΕΝΦΙΑ, η επιστροφή θα συμψηφιστεί με την οφειλή του ΕΝΦΙΑ (ή όποια άλλη φορολογική ή ασφαλιστική οφειλή έχεις). Και αν μείνει υπόλοιπο θα κατατεθεί στον λογαριασμό iban που έχεις δηλώσεις στο taxis.
Δε χρειάζεται να περάσεις από την Εφορία, θα χάσεις πολύ χρόνο.
Δε χρειάζεται να τους πάρεις τηλ, δε θα το σηκώσουν.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.008
Πόντοι
17.785
Αν ξέρει κανείς by the way πως βρίσκω την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ στο σύστημα για νω τι με χρεώσανε τα μουνόπανα!

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.232
Πόντοι
201
Αν ξέρει κανείς by the way πως βρίσκω την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ στο σύστημα για νω τι με χρεώσανε τα μουνόπανα!

Μπαίνεις εδώ: https://www.aade.gr/polites/akinita/dilosi-e9-enfia
Πατάς Είσοδος Στην εφαρμογή
Βάζεις τους προσωπικούς σου κωδικούς.
Αφού μπεις στην Εφαρμογή του Ε9, πάνω αριστερά επιλέγεις σαν έτος το 2021.
Κλικ στο "Εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2021" για το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ.
Κλικ στο "Εκτύπωση Ειδοποίησης πληρωμής Φόρου" για τις δόσεις αναλυτικά με τις καταληκτικές ημερομηνίες

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.008
Πόντοι
17.785
Μπαίνεις εδώ: https://www.aade.gr/polites/akinita/dilosi-e9-enfia
Πατάς Είσοδος Στην εφαρμογή
Βάζεις τους προσωπικούς σου κωδικούς.
Αφού μπεις στην Εφαρμογή του Ε9, πάνω αριστερά επιλέγεις σαν έτος το 2021.
Κλικ στο "Εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2021" για το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ.
Κλικ στο "Εκτύπωση Ειδοποίησης πληρωμής Φόρου" για τις δόσεις αναλυτικά με τις καταληκτικές ημερομηνίες
Αυτο το ξέρω . Το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί!!! Δεν κατεβάζει καν αρχείο pDF!

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Στείλε mail στην Εφορία σου για την επιστροφή και γράψε αναλυτικά το ΑΦΜ σου, το ονοματεπώνυμο σου και το αίτημα σου. Αν δε ξέρεις το mail, πες μου την εφορία σου να στο στείλω.
χθες βράδυ αναρτήθηκαν τα ΕΝΦΙΑ. Αν έχεις ΕΝΦΙΑ, η επιστροφή θα συμψηφιστεί με την οφειλή του ΕΝΦΙΑ (ή όποια άλλη φορολογική ή ασφαλιστική οφειλή έχεις). Και αν μείνει υπόλοιπο θα κατατεθεί στον λογαριασμό iban που έχεις δηλώσεις στο taxis.
Δε χρειάζεται να περάσεις από την Εφορία, θα χάσεις πολύ χρόνο.
Δε χρειάζεται να τους πάρεις τηλ, δε θα το σηκώσουν.
Όπως έγραψα και χθες, ο ΕΝΦΙΑ αναρτήθηκε μόλις και βγήκε όσο ο περσινός, δηλαδή δεν έγινε κανένας συμψηφισμός. Όντως πήρα τηλ και δεν το σηκώνουν, οπότε έστειλα mail και περιμένω.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Αυτο το ξέρω . Το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί!!! Δεν κατεβάζει καν αρχείο pDF!
Πλήρωσε τον μέσω e-banking με την ταυτότητα οφειλής που σου λέει. Μα πού ζείτε, ακόμα με χαρτάκια κάνετε τη δουλειά σας; :P

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.232
Πόντοι
201
Δε γίνεται αυτόματα ο συμψηφισμός (αν και θα έπρεπε). Αφού έστειλες mail οκ τελείωσες.
Αναλόγως και την εφορία, σε 3-4 εργάσιμες θα στο έχουν φτιάξει.

• Like

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.008
Πόντοι
17.785
Πλήρωσε τον μέσω e-banking με την ταυτότητα οφειλής που σου λέει. Μα πού ζείτε, ακόμα με χαρτάκια κάνετε τη δουλειά σας; :P
Ρε φίλε θέλω να ξέρω τι πλήρωνω για κάθε ακίνητο που έχω . όχι μόνο τη σούμα. Δεν είναι θέμα πληρωμής! Αυτό το κάνω χρόνια. Δεν κατάλαβες καν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom