Νέα

Eπιχειρηματίας εξέδιδε τη γυναίκα του σε σαδομαζοχιστικά όργια στον Διόνυσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλα ισχύει αυτο αλλα δεν το πήγαινα εκεί γιατί εννοείτε οτι στο λύκειο δεν εχεις το μυαλο για να ασχοληθείς και να μάθεις.(Δεν λεω οτι το έχω τώρα αλλά χρόνο με το χρόνο κάτι γίνεται)
Αυτό που εννοούσα είναι να αλλάξει κάπως το σύστημα εκπαίδευσης ωστε να είναι έστω και λίγο ποιο ελκυστικό και να μην μαθαίνεις σε καμία περίπτωση τυποποιημένα πράγματα.Σίγουρα δεν μπορούμε να γίνουμε Σουηδία αλλά μια μικρή βελτίωση είναι εφικτή.

θελουμε πολλα βηματα για να βελτιωθει το εκπαιδευτικο συστημα τυπε.

Επισκέπτης
Βασικά και κάποια επαλ είναι πολύ καλά,μη νομίζεις. Σου δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθείς συγκεκριμένα σε κάτι που θες να τελειώσεις και είναι πιο εύκολα τα πράγματα! Δεν υπάρχει καθόλου πιεση όμως και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει!!! Εμείς στο τμήμα μου ήμασταν 3 κορίτσια και 15 αγορια.... η λέξη ζούγκλα ήταν λίγο μπροστά σε αυτό που περνούσαμε καθημερινά :grin: δεν μπορούσε νε επιβληθεί κανείς..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Μετονομασθηκε  σε....συνωστισμο...........Προοδευουμε  αλλα  που οδευουμε???

Επισκέπτης
Βασικά και κάποια επαλ είναι πολύ καλά,μη νομίζεις. Σου δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθείς συγκεκριμένα σε κάτι που θες να τελειώσεις και είναι πιο εύκολα τα πράγματα! Δεν υπάρχει καθόλου πιεση όμως και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει!!! Εμείς στο τμήμα μου ήμασταν 3 κορίτσια και 15 αγορια.... η λέξη ζούγκλα ήταν λίγο μπροστά σε αυτό που περνούσαμε καθημερινών :grin: δεν μπορούσε νε επιβληθεί κανείς..

Αυτα τα επαλ ομως θα ειναι λιγα.........

Επισκέπτης
Βασικά στα επαλ η χαλαρότητα βοηθάει αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με κάτι να το κάνουν χωρίς παράπλευρες πιέσεις και αυτούς που πάνε μόνο για το χαρτί, να το πάρουν σίγουρα και εύκολα.  ;)
και για αυτόν ακριβώς το λόγο γίνεται της πουτ@ν@ εκεί μέσα :S

Επισκέπτης
Οταν είσαι 20 χρόνια καθηγητής και βλέπεις οτι αυτό που διδάσκεις είναι τελείως αδιάφορο για τους μαθητές σου είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να χάνεις την όρεξή σου και να μην κάνεις σωστό μάθημα
έχει να κάνει και με την όρεξη που έχεις γι το επάγγελμα που ασκείς.
εγώ τους καλύτερους καθηγητές τους γνώρισα στο Επαλ..και τους λυπόμουν όταν προσπαθούσαν μάταια να μας κάνουν μάθημα..και επέμεναν αντί να μας πετάξουν έξω όλους από τη τάξη..

Επισκέπτης
εγώ τους καλύτερους καθηγητές τους γνώρισα στο Επαλ..και τους λυπόμουν όταν προσπαθούσαν μάταια να μας κάνουν μάθημα..και επέμεναν αντί να μας πετάξουν έξω όλους από τη τάξη..

αυτο για την ορεξη ειναι απολυτα σωστο.
δες τι γραφω για καθηγητες μου στην κατευθυνση.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
είσαι μαθητής ακομα?
υπαλληλων δοιηκησης και οικονομικων υπηρεσιων
οχι ειμαι 4ο ετσς κανονικά 5ο. Τοσο ειναι και η σχολη μου.
Δεν την εχω ξαναακουσει αυτην την ειδικότητα :-

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
δεν έχεις ξανα ακούσει τομεά οικονομικων και δοιηκητικων υπηρεσιών?
μετα χωρίζεται σε δυο κλαδους ξενοδοχειακές μονάδες και αυτό που επέλεξα εγω
Δε το εχω ξανακούσει οχι.Εχω μείνει στα κλασικα Ηλεκτρονικη Μηχανολογια Νοσιλευτική...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Όταν έπινε τις κόκες και τις παρτούζες δεν μίλαγε...ήταν μπουκωμένη φαίνεται απ`όλες τις τρύπες  :fuck1:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
Συμφωνώ αν και στο επαλ οι περισσοτεροι πήγαμε (και θα πηγαίνουν) για να περάσουμε εύκολα και να είμαστε χαλαρά.
Καλα ισχύει αυτο αλλα δεν το πήγαινα εκεί γιατί εννοείτε οτι στο λύκειο δεν εχεις το μυαλο για να ασχοληθείς και να μάθεις.(Δεν λεω οτι το έχω τώρα αλλά χρόνο με το χρόνο κάτι γίνεται)
Αυτό που εννοούσα είναι να αλλάξει κάπως το σύστημα εκπαίδευσης ωστε να είναι έστω και λίγο ποιο ελκυστικό και να μην μαθαίνεις σε καμία περίπτωση τυποποιημένα πράγματα.Σίγουρα δεν μπορούμε να γίνουμε Σουηδία αλλά μια μικρή βελτίωση είναι εφικτή.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
θελουμε πολλα βηματα για να βελτιωθει το εκπαιδευτικο συστημα τυπε.
Το ξερω δεν ειπα οτι μπορει να γινει αυριο το πρωι.Και αν δεν αλλάξεις νοοτροπία δε μπορείς να αλλάξεις τίποτα

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Βασικά στα επαλ η χαλαρότητα βοηθάει αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με κάτι να το κάνουν χωρίς παράπλευρες πιέσεις και αυτούς που πάνε μόνο για το χαρτί, να το πάρουν σίγουρα και εύκολα.  ;)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
Βασικά και κάποια επαλ είναι πολύ καλά,μη νομίζεις. Σου δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθείς συγκεκριμένα σε κάτι που θες να τελειώσεις και είναι πιο εύκολα τα πράγματα! Δεν υπάρχει καθόλου πιεση όμως και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει!!! Εμείς στο τμήμα μου ήμασταν 3 κορίτσια και 15 αγορια.... η λέξη ζούγκλα ήταν λίγο μπροστά σε αυτό που περνούσαμε καθημερινά :grin: δεν μπορούσε νε επιβληθεί κανείς..
Εμείς το ακριβώς αντίθετο.7  άτομα στην τάξη και μάθαμε αρκετά πράγματα.Κυρίως εκτός βιβλίου για το πως δηλαδη λειτουργεί στην πράξη ο κλάδος μας από καθηγητές που παλία δούλευαν και σε εργοστάσια.Από αυτόυς μάθαμε και περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα πράγματα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
τυπε,ακομη θυμαμαι τους καθηγητες στην κατευθυνση να βαριουνται να διδαξουν
Οταν είσαι 20 χρόνια καθηγητής και βλέπεις οτι αυτό που διδάσκεις είναι τελείως αδιάφορο για τους μαθητές σου είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να χάνεις την όρεξή σου και να μην κάνεις σωστό μάθημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Τι κανατε δηλαδη?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
Ισχυει συμφωνω απόλυτα σε αυτο.Αλλα εχει να κάνει και με το ποσα χρόνια τρως άκυρο απο τους μαθητές σου.Άλλο να εισαι καθηγητής 5 χρόνια και άλλο 25.Έχει μια διαφορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom