Νέα

Eπιχειρηματίας εξέδιδε τη γυναίκα του σε σαδομαζοχιστικά όργια στον Διόνυσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με αυτην την άκρως αηδιαστική περιγραφή που έδωσες τώρα...θυμήθηκα πόσο αγροίκος μπορεί να γίνει ένας άντρας.
άρα θα επιμείνω ότι σε αυτή τη περίπτωση ο ευνουχισμός είναι αναγκαίος

σκασε γοριλα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
με αυτην την άκρως αηδιαστική περιγραφή που έδωσες τώρα...θυμήθηκα πόσο αγροίκος μπορεί να γίνει ένας άντρας.
άρα θα επιμείνω ότι σε αυτή τη περίπτωση ο ευνουχισμός είναι αναγκαίος

Και χειρότερα!!!!Για κάνε λίγο εικόνα...Κράτάς το στήθος σου και ανατρίχιασες;Κάτι μου λέει ότι διπλώθηκες σε εμβρυική στάση!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε δικαιολογώ επειδή είσαι Μυστικούλα ακόμα αλλά να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
στις μικρές κοινωνίες πάντως μπορεί να συμβαίνουν και χειρότερα πράγματα. Ανάμεσα σε ζευγάρια, που δεν τολμάει να μιλήσει κανείς για τα μάτια του κόσμου

Παντου μπορεί να συμβαίνουν τα πάντα αλλά όλοι οι δείκτες εγκλήματικότητας δείχνουν ότι τα βαριά εγκλήματα γίνονται σε μέγαλουπόλεις.Και ο λόγος είανι ότι υπάρχει ανωνυμία και δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί του τύπου θα ξεφτιλιστώ και θα με διώξουν από το σπίτι.

Επισκέπτης
οχι ειμαι 4ο ετσς κανονικά 5ο. Τοσο ειναι και η σχολη μου.
Δεν την εχω ξαναακουσει αυτην την ειδικότητα :-
δεν έχεις ξανα ακούσει τομεά οικονομικων και δοιηκητικων υπηρεσιών?
μετα χωρίζεται σε δυο κλαδους ξενοδοχειακές μονάδες και αυτό που επέλεξα εγω

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ναι ανατρίχιασα και απορώ πως το σκέφτηκες.......

Για την καταστροφή της Σμύρνης έχεις ακουστά;;; :S :S :S :S :S

Και ξαναλέω ....Χάος η πουτάνα η κοινωνία!!!!

Άστα μην τα συζητάς!!! :'( :'( :'( :'(

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
μας τό είχαν μάθει στο σχολείο αλλα δεν άκουγα εγώ

Αυτά που σου λέω εγώ δεν τα λένε στα σχολεία...Αν τα πουν θα βγουν τα παιδάκια με ψυχολογικά!!!

Ρώτα τους Μικρασιάτες ή τους Πόντιους ακόμα καλύτερα που διατηρούν και πιο πολύ την ιστορική μνήμη να σου πουν.Κι αν θέλεις μια συμβουλή να διαβάζεις ιστορία.Καλό θα σου κάνει.

www.mixanitouxronou.gr/i-agnostes-thermopiles-tou-pontiakou-ellinismou-i-egklovismeni-pontii-antartes-alliloskotononte-prokimenou-na-min-pesoun-sta-cheria-ton-tourkon-sto-diogmo-tou-1914-sto-ot-kagia/]http://www.mixanitouxronou.gr/i-agnostes-thermopiles-tou-pontiakou-ellinismou-i-egklovismeni-pontii-antartes-alliloskotononte-prokimenou-na-min-pesoun-sta-cheria-ton-tourkon-sto-diogmo-tou-1914-sto-ot-kagia/[/url]

Επισκέπτης
Αυτό είναι καλό.Η παιδεία είναι από τα πράγματα που πρεπει να δοθεί αρκετή έμφαση για να την κάνουν καλύτερη
Συμφωνώ αν και στο επαλ οι περισσοτεροι πήγαμε (και θα πηγαίνουν) για να περάσουμε εύκολα και να είμαστε χαλαρά.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
506
για την καταστροφή της σμύρνης μιλάνε κάποιοι καθηγητές στους μαθητές!
Ωραία να μαθαινεις ιστορία,αλλα ούτε την ιστορία του δημοτικού δεν έμαθα ποτέ!! αυτή θα μάθω;;
Μη ξεχνας οτι τετοια μαθηματα οπως η ιστορια τα μαθαινεις παντα αφου τελειώσεις το λύκειο

Επισκέπτης
Συμφωνώ αν και στο επαλ οι περισσοτεροι πήγαμε (και θα πηγαίνουν) για να περάσουμε εύκολα και να είμαστε χαλαρά.

τα επαλ(και τα τει πιο μετα)ειναι οντως παραμελημενα και δεν τους δινεται η αναλογη σημασια με τα γενικα λυκεια και τα αει.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom