Νέα

Eπιχειρηματίας εξέδιδε τη γυναίκα του σε σαδομαζοχιστικά όργια στον Διόνυσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και χειρότερα!!!!Για κάνε λίγο εικόνα...Κράτάς το στήθος σου και ανατρίχιασες;Κάτι μου λέει ότι διπλώθηκες σε εμβρυική στάση!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε δικαιολογώ επειδή είσαι Μυστικούλα ακόμα αλλά να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
ναι ανατρίχιασα και απορώ πως το σκέφτηκες.......

Επισκέπτης
στις μικρές κοινωνίες πάντως μπορεί να συμβαίνουν και χειρότερα πράγματα. Ανάμεσα σε ζευγάρια, που δεν τολμάει να μιλήσει κανείς για τα μάτια του κόσμου

στις μικρες κοινωνιες,η στενομυαλια ειναι απεριοριστη.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Η  ειρωνια  ξερειs ποια  ειναι????  Οτι η μανα του σκοτωμενου ακομα θα βαζει λουλουδια στον ταφο του παιδιου τηs , οταν ο φονιαs θαναι εξω..........Ολα  τ αλλα τ ακουω βερεσε

Φίλε επειδή μάλλον μαζευτήκαμε πολλοί αναμάρτητοι εδώ μέσα, βάζω και τον εαυτό μου, να σου θυμίσω ποια ήταν η μάνα του και γιατί ο άλλος ο σκατόψυχος το έκανε κιμά το παιδάκι; Η μάνα του ήταν μια πουτάνα που παράταγε το παιδί της με κάθε τελειωμένο πρέζάκια και νταβατζή. Ο καθίκης ό άλλος το ξέκανε το κοριτσάκι επειδή η πουτάνα μάνα του θα παράταγε το νταβατζή της στην Ελλάδα για να πάει με άλλο νταβατζή στη Γερμανία να γαμιέται και να ακουμπάει σε αυτόν την είσπραξη.Για εκδίκηση επειδή θα έχανε το χρήμα.

Άντε και μεγάλωνε το παιδάκι τι νομίζεις θα γινοτανε; Χειρουργός; Δικαστίνα; Ή πουτάνα και πρεζού;

Φυσικά με πιθανότητες μιλάμε και δεν μπορείς να ξέρεις αλλά το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.Αυτά τα παιδάκια, όπως και πολλά άλλα, έπρεπε να τα παίρνει μια σοβαρή και οργανωμένη πρόνοια όχι να βασανίζονται από τέτοιους γονείς...!!!!

Γάμησέ τα!!! Χάος η πουτάνα η κοινωνία...!!! :S :S :S :S

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν δεν βρεθούν στην θέση της οικογένειας του θύματος δεν καταλαβαίνουν !!Μην το ψάχνεις!
Δεν προκειται ποτε να βρεθουν........Θα  φορεσουν την πλουμιστη γραβατα τουs, θ αναψουν το εισαγωμενο πουρακι τουs , θα πουν κι ενα λογυδριο για την Ευρωπαικη οικογενεια και οτι αυτοι ειναι υπερανω απο αυτα και γεια σαs
Και κατα τα αλλα...........θα επανενταχτει ο φονιαs τηs 4χρονηs

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
όταν τα βλέπει αυτά ο λαός όμως δεν μιλάει γιατί δεν θέλει να ανακατεύεται στα σπίτια αλλωνών.

Από που είσαι εσύ καρδιά μου είπαμε;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Γιατί στις μικρές κοινωνίες μια χαρά μιλάει, και συγγενείς παρεμβαίνουν και σούσουρο γίνεται.Λύνεται το θέμα χωρίς αστυνομίες και πρόνοιες που δε λειτουργούν έτσι κι αλλιώς.Τώρα στην Αθήνα δεν ξέρω τι κάνετε!!! :hi: :hi: :hi: :hi: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Αυτά που σου λέω εγώ δεν τα λένε στα σχολεία...Αν τα πουν θα βγουν τα παιδάκια με ψυχολογικά!!!

Ρώτα τους Μικρασιάτες ή τους Πόντιους ακόμα καλύτερα που διατηρούν και πιο πολύ την ιστορική μνήμη να σου πουν.Κι αν θέλεις μια συμβουλή να διαβάζεις ιστορία.Καλό θα σου κάνει.

www.mixanitouxronou.gr/i-agnostes-thermopiles-tou-pontiakou-ellinismou-i-egklovismeni-pontii-antartes-alliloskotononte-prokimenou-na-min-pesoun-sta-cheria-ton-tourkon-sto-diogmo-tou-1914-sto-ot-kagia/]http://www.mixanitouxronou.gr/i-agnostes-thermopiles-tou-pontiakou-ellinismou-i-egklovismeni-pontii-antartes-alliloskotononte-prokimenou-na-min-pesoun-sta-cheria-ton-tourkon-sto-diogmo-tou-1914-sto-ot-kagia/[/url]
για την καταστροφή της σμύρνης μιλάνε κάποιοι καθηγητές στους μαθητές!
Ωραία να μαθαινεις ιστορία,αλλα ούτε την ιστορία του δημοτικού δεν έμαθα ποτέ!! αυτή θα μάθω;;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ούτε εγώ ξέρω τι κάνουν στην Αθήνα. Μην το λες αυτό..ότι στις μικρές κοινωνίες παρεμβαίνουν. Τις περισσότερες φορές δεν θέλουμε να μπλέξουμε και ας ξέρουμε ότι κάποιος δίπλα μας υποφέρει!!!

Δεν πάει ο κάθε άσχετος να πιάσει τον πατέρα και τη μάνα του κάθε παιδιού να του πει τι κάνεις.Αλλά όλο και κάποιος θα πει μια κουβέντα σε κάποιο συγγενή, όλο και κάποιος συγγενής θα δει κάτι, μα μελανιές στο παιδί, μά κάτιτελοσπάντων και θα παρέμβει.Δεν περνάνε έτσι αυτά.Πρέπει να είναι σκηνικό Κωσταλέξη για να μη μιλάει ό άλλος που δεν υπήρχαν συγγενείς και ήταν κλειδωμένη η κόρη μέσα για χρόνια και δεν την έβλεπε κανείς, πολλοί νόμιζαν ότι έχει πεθάνει.

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να μην είναι αληθινή όμως φυσικά υπάρχουν άντρες ξεφτιλυσμένοι που  το κάνουν αυτό.
Λοιπόν κόψιμο από την ρίζα επίτοπου..Να δούμεεε θα το ξανακάνει ο μάγκας?????????????????????????

Ενταξει μην φτανουμε στα ακρα... :sunglasses:

Επισκέπτης
για την καταστροφή της σμύρνης μιλάνε κάποιοι καθηγητές στους μαθητές!
Ωραία να μαθαινεις ιστορία,αλλα ούτε την ιστορία του δημοτικού δεν έμαθα ποτέ!! αυτή θα μάθω;;

η αληθεια ειναι οτι μπορει να ρωτησεις σημερα καποια παιδια,τι ξερουν για το ''ΟΧΙ'' και να σου πουν οτι το ειπαμε στους τουρκους..... :jerking:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.348
Πόντοι
506
ούτε εγώ ξέρω τι κάνουν στην Αθήνα. Μην το λες αυτό..ότι στις μικρές κοινωνίες παρεμβαίνουν. Τις περισσότερες φορές δεν θέλουμε να μπλέξουμε και ας ξέρουμε ότι κάποιος δίπλα μας υποφέρει!!!
ισχυει :thumbsup:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ενταξει μην φτανουμε στα ακρα... :sunglasses:

Είναι γνωστόν ότι τα θυληκά όταν θέλουν να μας εκδικηθούν αρέσκονται σε βιαιότητες επί των γεννητικών μας οργάνων!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μόνο αν τους θυμίσεις ότι μπορείς κι εσύ πολύ εύκολα να κάνεις κομπολόι με τις ρώγες τους, να τους χαρακώσεις τη μάπα και να παίζεις τρίλιζα και SOS πάνω της, να τους σκίσεις την τρύπα μέχρι την κοιλιά μαζεύονται και δεν είναι τόσο ζόρικες!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μυστικιά μηπως το ξανασκέφτηκες για τους ευνουχισμούς;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εγώ δεν λέω να πας να πιάσεις τους θύτες και να τους πεις 2 κουβέντες. Λες αν πήγαινε κανείς στον βουλγαρο παιδοκτόνο να του πει δύο φωνήεντα εκείνος θα έβαζε μυαλό;;; όταν αντιληφθείς ότι κάτι δεν πάει καλά με κάποιον(για σοβαρά περιστατικά μιλάμε) να πας κατευθείαν στην αστυνομία !
Δεν μιλάω μόνο για συγγενείς...γιατί και αυτοί πολλές φορές μπορεί να το βουλώνουν ή να μην έχουν πάρει χαμπάρι κάτι.

Αυτό είναι που δεν έχεις πιάσει.Στις μικρές κοινωνίες οι άνθρωποι γνωρίζονται.Ζουν για γενειές μαζί και γι αυτό υπάρχουν συγγενείς.Ο βούλγαρος παιδοκτόνος, νταβατζής και πρεζάκιας δεν υπάρχει στις μικρές κοινωνίες.Ή δεν καταλήγει εκεί ή τον ξερνάει η ίδια η κοινωνία και αναγκαστικά σηκώνεται και φεύγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom