Νέα

Eπιχειρηματίας εξέδιδε τη γυναίκα του σε σαδομαζοχιστικά όργια στον Διόνυσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να μην είναι αληθινή όμως φυσικά υπάρχουν άντρες ξεφτιλυσμένοι που  το κάνουν αυτό.
Λοιπόν κόψιμο από την ρίζα επίτοπου..Να δούμεεε θα το ξανακάνει ο μάγκας?????????????????????????

υπερβολικη

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Για φίδι και μάλιστα πύθωνα το κόβω!!!
Ο γνωστός επιχειρηματίας που ασχολείται μάλιστα με τα ναυτιλιακά είχε ανάγκη να εκδίδει με το ζόρι τη σύζυγο??  :-

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Άλλο με συγκατάθεση και άλλο με το ζόρι!

αν ειναι αληθεια ο τροπος τιμωριας που προτεινεις δεν ειναι σωστος

ας του κανουνε τα ιδια αλλα οχι τα αιματα που λες

Επισκέπτης
αν ειναι αληθεια ο τροπος τιμωριας που προτεινεις δεν ειναι σωστος

ας του κανουνε τα ιδια αλλα οχι τα αιματα που λες
Εγώ δεν λέω για το συγκεκριμένο άρθρο,αυτό ηταν αφορμή!
Να τιμωρούνται όμως και όχι να είναι ελεύθεροι και να κάνουν τα ίδια πάλι!

Delegate

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ο νομος ειναι σαφης και υπερ της μητερας.  Ειναι ιδιαιτερα ευκολο να καταδειξει την βια που της ασκηθηκε εξ αρχης και να προστατεψει εαυτον και τα παιδια της εφοσον ειχε γινει κατι τετοιο.

Επισκέπτης
άμα την χτυπάει ο άλλος και την εκβιάζει με καποιο τροπο δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να του ξεφύγει..

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ δεν λέω για το συγκεκριμένο άρθρο,αυτό ηταν αφορμή!
Να τιμωρούνται όμως και όχι να είναι ελεύθεροι και να κάνουν τα ίδια πάλι!
Μηπως να επαναφερουμε και τη θανατική ποινή τότε για να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα επαναλάβουν τα ίδια??!!!  :-

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εγώ πάντως αν είχα αυτη τη δυνατότητα θα το έκανα για τους παιδεραστές.

αυτος που μπορει να εκτελεσει την ποινη μονο εχει δικαιωμα να την υπερασπιζεται κιολας
δηλαδη εσυ θα σκοτωνες καποιον
γιατι λοιπον να σκοτωσει ο αλλος επειδη γουσταρεις εσυ θανατοικη ποινη
θες θανατικη ποινη γινε και δημιος απλα τα πραματα

Επισκέπτης
Δεν θα  πειραζε  τουs νομοταγειs  πολιτεs κατι τετοιο......Εχουμε φτασει στο αντιθετο σημειο....Να  σκοτωνουν για  ασημαντα ποσα και να γραφουν στα παπαρια τουs τιs """ποινεs"""   γιατι  ξερουν προκαταβολικα  οτι με λιγα χρονακια θα την βγαλουν καθαρη...Δεν υπαρχει πλεον  ο φοβοs τηs φυλακηs
ναι έτσι είναι, κάνουν τα δικα τους και σε λίγα χρονακια συνεχίζουν την ζωοούλα τους έξω.
Αυτοί που τους υπερασπίζονται είναι οι δικηγόροι και όσοι έχουν διεστραμμένο μυαλό :huh:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάντως αν είχα αυτη τη δυνατότητα θα το έκανα για τους παιδεραστές.
Καταλαβαίνω την αντίδραση σου, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία του κόσμου αναφορικά με ιδιαιτερως ειδεχθη εγκλήματα, μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ποινή δεν επιβάλλεται εν είδει εκδίκησης, σκοπος ειναι ο σωφρονισμός και η επανένταξη του δραστη, αλλα και ο παραδειγματισμός για την υπολοιπη κοινωνία.

Επισκέπτης
ποσο αρρωστημενοι μπορουν να ειναι καποιοι που θελουν και να αποκαλουνται ανθρωποι......

Επισκέπτης
Καταλαβαίνω την αντίδραση σου, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία του κόσμου αναφορικά με ιδιαιτερως ειδεχθη εγκλήματα, μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ποινή δεν επιβάλλεται εν είδει εκδίκησης, σκοπος ειναι ο σωφρονισμός και η επανένταξη του δραστη, αλλα και ο παραδειγματισμός για την υπολοιπη κοινωνία.
Βέβαια είμαι κατά στην βία μέσα στη φυλακή που δέχονται οι φυλακισμένοι!!! όμως είναι άδικο να βγαίνουν έξω έπειτα από λίγα χρόνια.......μέχρι και ο πατέρας της 4χρονης Άννυ θα αφεθεί ελεύθερος είναι δυνατόν???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Επισκέπτης
Βέβαια είμαι κατά στην βία μέσα στη φυλακή που δέχονται οι φυλακισμένοι!!! όμως είναι άδικο να βγαίνουν έξω έπειτα από λίγα χρόνια.......μέχρι και ο πατέρας της 4χρονης Άννυ θα αφεθεί ελεύθερος είναι δυνατόν???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

κοιτα,ειναι καποια τομαρια σαν τον επιχειρηματια και τον πατερα της μικρης που μαλλον θα αξιζε η θανατικη ποινη......
ή εστω να περασουν τα πανδεινα στην φυλακη....

Επισκέπτης
κοιτα,ειναι καποια τομαρια σαν τον επιχειρηματια και τον πατερα της μικρης που μαλλον θα αξιζε η θανατικη ποινη......
ή εστω να περασουν τα πανδεινα στην φυλακη....
να μην περάσουν τα πάνδεινα μέσα στη φυλακή αλλά να σαπίσουν εκεί μέσα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom